FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

shzna
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la shzna » 01 nov 2015, 15:27

Yebi im majku sad Mulaliću indisponiranu
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

prisutanod1964

Post Postao/la prisutanod1964 » 01 nov 2015, 15:27

Uložili su veliki trud i uspjeli su - Opet su se izblamirali-AFERIM.
Mojih 8 maraka zadugo nećete dobiti - tužno ali nakon 48 godina
uspjeli ste mi se posrati na sve to. HVALA I ZBOGOM.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 01 nov 2015, 15:28

vadi djelmica ubacuje memiju, pa sto onda ne vadis sadikovica mrtvaca.... e moj Zeljo.. ostalo je samo ime
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 01 nov 2015, 15:28

– Nismo dobro igrali. Na početku nismo bili u stanju da se koncentrišemo na stvari koje smo sedam dana radili. Pojedini igrači se moraju zapitati jer ovako se ne može igrati za Željezničar. Interno ćemo to riješiti. Čestitam domaćinu na pobjedi, kazao je Edis Mulalić.
@viva maajstaa,hvaala ti :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 nov 2015, 15:29

droba je napisao/la:Ovo vam je dokaz kakav je Mulalic amater. To je moje misljenje i on veze sa vezom nema i nije samo ova utakmica nego uopste.
Ma iskreno ja mislim da ni ferguson nebi bolje s ovim igracima, ne mogu ovi povezat 3 utakmice da valja nema sanse, neko je danas podsjetio na sastav od prije par godina, gdje bi svaki rezervni igrac u ovoj danasnjoj ekipi bio nas ubjedljivo al ubjedljivo najbolji, bojim se da ce nam nakon ovih 18 kola bit dzaba koga god da dovedemo na pauzi, cini se da ce ova sezona bit bas rasulo..

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 nov 2015, 15:29

Ja ću reci samo da jebbem mater i mulalicu i cijelom stručnom štabu i upravi kluba

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 01 nov 2015, 15:30

Majku li vam ublehasku

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 01 nov 2015, 15:30

Ovi danasnji rezultati Zeljo Vitez da ce bit svakom klubu cilj opstanak kakve titule kakve evrope ovdje niko nije ni Zeljo ni Celik .Borcu tesko .Velez katastrofa Olimpic teskob.Ovo ce bit da bog sacuva sezona a sve manje utakmica a sve je to u 5 grama a niko para nema osim sto mastaju navijaci da su nam klubovi finasijski stabilni ...Nzna covjek sta rec vise osim...NOVI SISTEM NOVI STATUT ...ZA CELIK

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 01 nov 2015, 15:32

Do danas sam se k'o i nadao, vjerovao da ce biti bolje, rezultati, igra...Ne mazite nam vise oci, molim vas...Srednja smo zalost i u ovoj, slaboj, ligi...To je to...

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 01 nov 2015, 15:32

Izgleda da se samo od navijača očekuje da vazda budu Željo. Igrači mogu, a'l kad im se ćefne. E, moj Sablja, ovo ti nije spremno igrat', a kamo li poginuti za Želju.
Uvedite novi slogan- Navijaj za Želju i nikad nećeš biti rahat :)
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 01 nov 2015, 15:32

Pojacati se na zimu i izboriti opstanak.. Taman se ponadamo nakon dobrog perioda protiv Celika a onda nas ove nase jade zakucaju u zemlju.. Primimo gol u drugoj minuti i ne izradimo sansu citavu utakmicu.. Amir je vise nego zreo za klupe, totalno beskoristan u ovoj sezoni.. Ocito je da su mnogi igraci limitirani i da nemaju kvalitet za bilo kakav kontinuitet.. Volio bih da Edis odgovori kako je pripremao igrace za ovu tekmu jer smo vidjeli totalni ocaj.. Ako smo ga smatrali zasluznim za pobjedu u derbiju onda ga ja smatram zasluznim i za ovaj poraz..

Antolovic opet nesiguran.. Zadnja linija totalno neuigrana i neizbalansirana.. U sredini trojica slicnih igraca koji smetaju jedan drugom.. Takva sredina dobrim dijelom ubije i napad i odbranu..

Nije mi nikako jasno kako nam se desavaju ovolike oscilacije.. Danas je Rudar bio bolja i zrelija ekipa..
BUDI ŽELJO !!!

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 01 nov 2015, 15:33

Jbga ja ofulo temu nisam ni gledo gdje pisem ...Sorry al nisam nista lose reko

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 nov 2015, 15:35

Da mi je stvarno znati Edise sta ste to radili sedam dana kada kazes da nisu igraci ispostovali dogovoreno... Nista vi nista radili to cu vam reci. Ja kada ne ucim pet dana do ispita u vecini slucajeva i ne prodjem. Ali kada iz dana u dan se trudim, to se na kraju i isplati u zavrsnici.

Nista vi niste radili ove sedmice. Ne lupetaj praznu slamu bezveze.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 01 nov 2015, 15:35

Hvala vivalaC za link

Kad se Amar vrati I sto prije znaci hitno ,onda nek mu sablja bude pomocnik ;)
Dokazano da nas samo king Amar moze izvuci iz krize. Idem sada prijetit sejku iz Katra :)

Kriminalna tekma ono je za novcane kazne I zatvora bilo ,koja patnja gledat ponovo ovakog Zelju .
Nije prvi put ali jbga ipak smo mi u ovoj BIH neko I nesto I da se srozamo na ovakve grane,bruka I sramota.
Znaci zalosno za gledati ovakvog Zelju,gurabije mi :shock:

Sad je opravdano da se kritikuju ali sta ces ih kritikovat kad vec znas da su duduci.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Rios

Post Postao/la Rios » 01 nov 2015, 15:37

Iskreno,yebo ti ovo,jedan korak naprijed pa jedan nazad.Razmontiras Celik pa izgubis od Rudara..
Danas Rudar zasluzeno slavio,pored gola imali jos 2-3 jako dobre sanse,mi stvorili dvije prilike nakon dva kornera za 90 minuta,to dovoljno govori o igri.Niko nije zasluzio neku pohvalu,cak se i Tiago utopio u sivilo danas.
Ipak,moram se osvrnuti malo na Blagojevica,ja ne znam da li je covjek danas imao 5 tacnih dodavanja.Koliko samo izgubljenih lopti zbog petljanja,netacnih i ne pravovremnih dodavanja,za jednog veznog je to previse i nedopustivo.Da ne pricam o nekim (ne)kreiranim sansama za saigrace,doduse nije ni Amir napravio haman nista al bar ne petlja ko Blagojevic.Na pocetku je bio odlican ali kako sezona odmice pada u formi drasticno.
Nista,igra toplo-hladno nas ceka do kraja polusezone,onda se nadam da ce se igracki kadar osvjeziti pojacanjima.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

bablaz1
Kontakt:

Post Postao/la bablaz1 » 01 nov 2015, 15:38

Moramo biti svjesni da je to to. Rudar je bio bolji, mi generalno imamo problem kad trebamo napadati na postavljenu odbranu. Volo bih da grijesim, ali od Mujagica nece biti igraca. Pocetna euforinja je prosla (sto se tice Sablje), vidjeti sta dalje. Ispasti necemo, evrope vidjet necemo... i to je to. U rangu smo Celika, Slavije, Olimpica, Mladosti. Bolji su: Sloboda, Radnik, Sarajevo, Siroki, Zrinjski. Hocemol biti 6. Ili 9. Do nas je.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 01 nov 2015, 15:38

Počinje era kada ćemo opet gostujuću pobjedu čekati godinama. Nevjerovatno koliko klub ovisi o jednom čovjeku (Amar Osim), sve se isto dešava kao u prvom mandatu, preslikano. Inasajderima poseban pozdrav što nas mjesecima ubjeđuju kako je sve divno, krasno i bajno! Slijep pored očiju nikada nisam bio, pa neću ni sada, mi smo u provaliji. Kako ćemo se izvući, nemam pojma, ali neću više da me neko pravi budalom.

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 01 nov 2015, 15:39

Jel se ponistavaju zuti preko kupa, il je ono skidanje dresa cisti bezobrazluk ?

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 01 nov 2015, 15:41

Do danas sam se sve nadao i sve branio sve u klubu, a od danas im se svima zvanicno poserem u usta i duboko utabam, futavci i krelci obicni i kaze neko joco ovakav joco onakav, a ono sve ista ****
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 01 nov 2015, 15:41

cikazubo je napisao/la:Jel se ponistavaju zuti preko kupa, il je ono skidanje dresa cisti bezobrazluk ?
to drugo u kupu samo crveni...sto prije prihvatite da smo katastrofa ekipa lakse ce te pratiti barem do zime ,ali ako je stvrano sivsic pojacanje i u takvom rangu ostala jadni mi ove godine :hmmmm: :hmmmm: :hmmmm:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ristagrad i 28 gostiju.