FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 01 nov 2015, 15:15

Danas drugo pol puno bolje od prvoga, bili smo dosta agresivniji i konkretniji, za razliku od Slobode. Pokazali smo to htijenje i borbu koja je nedostajala zadnjih par tekmi, vidljiv je uticaj Ješića u tom dijelu, pokazao je da je on šef i da će morati ostaviti srce na terenu žele li da ostanu u timu i zarade svoju platu.

Naravno ovo još nije ni blizu potrebnog nivoa za ono što mi želimo, i za naše ambicije, ali mora se od nečega krenuti, još je dosta posla pred Ješićem i upravom da se opravda taj uloženi novac i povjerenje, ali moju podršku ima do kraja sezone :thumbup:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 nov 2015, 15:16

Ovo nije Sarajevo koje se gradi i koje mi zelimo gledati,ali sad za ovo Sarajevo pobjeda na bilo kakav nacin je veliki uspjeh,jer mi imamo trenutno ekipu kao i ostale prosjecne ekipe u Premijer ligi,zato svaki bod nam je bitan do kraja ove polusezone,a onda se nadati boljem jacem pa i zdravijem Sarajevu na proljece.
Samo Sarajevo

Honorar
Kontakt:

Post Postao/la Honorar » 01 nov 2015, 15:21

kanarinac je napisao/la:Ovo nije Sarajevo koje se gradi i koje mi zelimo gledati,ali sad za ovo Sarajevo pobjeda na bilo kakav nacin je veliki uspjeh,jer mi imamo trenutno ekipu kao i ostale prosjecne ekipe u Premijer ligi,zato svaki bod nam je bitan do kraja ove polusezone,a onda se nadati boljem jacem pa i zdravijem Sarajevu na proljece.

Nisi u pravu, ovako i treba da se gradi jedna ekipa koja ce biti upravo to - EKIPA. Svako ko misli da je veci od kluba - mrs, pa zvao se on Puzi, Benko ili Tatomirovic, nije uopste bitno! Lakse cu istrpiti Kadusica i njegove kikseve koji su plod neiskustva nego one magarce sto im Mladost ocita bukvicu prije sedam dana!

Bravo Jesa, samo nastavi cistku!!!

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 01 nov 2015, 15:22

Sta bi VI?
Kadusic, osmanovic, plakalo balavci
Rustemovic, Kovačević duljevic bekic 22 god
Od iskusnih berberovic Barbarić i bekic stariji... Sta ocekujete?¿?

Ova igra je fenomenalna jer je sloboda pokušala ono što su željezničar i mladost
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AliG
Kontakt:

Post Postao/la AliG » 01 nov 2015, 15:23

Kako sam samo zadovoljan sa ovom nedeljom :mrgreen:
Istina za Vedrana!!!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 01 nov 2015, 15:27

Bez 5-6 igraca i bolje ekipe od Sarajeva bi imale problema.Ni jednog kreativca u ekipi.Ma koliko mi kukali danas bi nam Radovac i Ikande bar 30-40 % digli igru.
Fali je tu i Benko da malo razvuce odbranu,te jos povrijedjeni Alispahic,suspendovani igraci,to je bruka igraca ljudi moji.Posebno nam fali Delac
To je jos jedan tim koji bi izganjao Evropu.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 01 nov 2015, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 01 nov 2015, 15:28

Honorar je napisao/la:
kanarinac je napisao/la:Ovo nije Sarajevo koje se gradi i koje mi zelimo gledati,ali sad za ovo Sarajevo pobjeda na bilo kakav nacin je veliki uspjeh,jer mi imamo trenutno ekipu kao i ostale prosjecne ekipe u Premijer ligi,zato svaki bod nam je bitan do kraja ove polusezone,a onda se nadati boljem jacem pa i zdravijem Sarajevu na proljece.

Nisi u pravu, ovako i treba da se gradi jedna ekipa koja ce biti upravo to - EKIPA. Svako ko misli da je veci od kluba - mrs, pa zvao se on Puzi, Benko ili Tatomirovic, nije uopste bitno! Lakse cu istrpiti Kadusica i njegove kikseve koji su plod neiskustva nego one magarce sto im Mladost ocita bukvicu prije sedam dana!

Bravo Jesa, samo nastavi cistku!!!
Rekao sam zdravije Sarajevo a Jesa je poceo na tome da radi i ima podrsku moju,ali ako misli sa Rustemom,2x bekic,dzemom,okicem,plakalom i ostalim imati Sarajevo koje mi ocekujemo a to je grupna faza evrope,grdno se varas znaci ovi igraci neka iznesu do zime sto mogu bolje ali na proljece se pod hitno mora promijeniti.
Samo Sarajevo

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 nov 2015, 15:30

Nisam zadovoljan nikako , više hemije ima izmedju prostitutke i mušterije nego u našoj ekipi.

Jedino pozitivno sto sam docekao da i nas neko nazove mesarima :mrgreen: vazda smo po p**** dobijali :eh:
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 01 nov 2015, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 01 nov 2015, 15:31

Ljubite nas svi u glavić
Naš je vodja ognjen valjić
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 01 nov 2015, 15:31

kakva grupna faza, za takvo nesto nama trebaju bolji igraci i od Barbarica i Benke a kamoli tih nabrojanih
Pyro is not a crime !

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 01 nov 2015, 15:32

Ješić meni se čini reče da ćemo biti agresivniji i to se ispunilo , dosta smo mi dobijali po pyčki i kod kuće i na strani , daj brate da i mi nekog udaramo . !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 01 nov 2015, 15:33

Jesic je danas dokazao da je pravi autoritet i trener.
Kapa do poda!!!

Kad su svi ocekivali da izbaci Bekica, on Velkoskog vani posla.
Na kraju nam ta njegova odluka bi kljucna za tri boda.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 01 nov 2015, 15:35

Drago mi je da smo dobili ove sa izraženim kompleksom manje vrijednosti. Toliko su jadni i napćeni da su počeli da izmišljaju penale, crvene kartone pa evo uskoro će i početi da izmišljaju poništene golove...

Sastave 3-4 dobre utakmice i prvi put u 90 godina postojanja ukažu se na prvom mjestu, kao Gospa u Međugorju. Jadni su da ne mogu biti jadniji.
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 01 nov 2015, 15:39

krmpotich je napisao/la:
zagorski je napisao/la: Nisam pichkastije ekipe odavno gledao na kosevu
Biraj rijeci za lidera prvenstva. Sudija vam šilji koliko može, startovi sa dvije noge na kost bez faula i opet ne mozete meda :kafa:
Može li se spinovati? Hoćete to i vi postati sad mitomani? Pa onaj kosijaner vam je trebao biti isključen u prvom još... :stop: Razguli prema opštim diskusijama, hvala, doviđenja i prijatno. :kafa:
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 01 nov 2015, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 01 nov 2015, 15:39

Sretan sam zbog pobjede koja je prekretnica za ovu polusezonu. Sada se lakše diše. Čestitam našim igračima na borbi i zalaganju te zasluženoj pobjedi. Držimo priključak za vodećim što je najvažnije. Na proljeće druga priča.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 01 nov 2015, 15:43

digli se mali slani, hoće da se tuku sa velikim i dobiju batine i sad im krivo. sada se ponašaju kao provincijalci :D
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 01 nov 2015, 15:45

Ko gubi ima pravo da se ljuti. Mi smo u pojedinim trenutcima igrali oštro ali su i oni isto igrali prljavo. Udaranje, izležavanje, 3-4 puta su tražili penal itd. Na kraju krajeva Musemić je sam rekao da je bolja ekipa pobjedila.

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 01 nov 2015, 15:46

Ljudi moji kakav je bio pritisak da se mogao nozem rezati, uze mu Sarajevo pola zivota, dobuli vise nego zasluzeno, Jesic sam sto nije uletio u teren, svaka cast na ovoj tekmi, niko nema zagarantovano mjesto u timu AFERIM :cool::D
Mosa RajvoSa

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 01 nov 2015, 15:46

Zaslužena pobjeda, samo smo trebali 2:0 na poluvremenu voditi ali dobro je, čestitke igračima a i Ješiću što je počeo ove juniore forsirati da valja! :clap: :clap: :salut:

pitarlOOk
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la pitarlOOk » 01 nov 2015, 15:46

pitarlOOk je napisao/la:Ljudi moji kakav je bio pritisak da se mogao nozem rezati, uze mi Sarajevo pola zivota, dobili vise nego zasluzeno, Jesic sam sto nije uletio u teren, svaka cast na ovoj tekmi, niko nema zagarantovano mjesto u timu AFERIM :cool::D
Mosa RajvoSa

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Lecler, tajsamja i 10 gostiju.