Ima razloga.SiouxLukavac je napisao/la:I Benko se isto posteno ispromasuje kad igra. Nema razloga da se odma vrijedja igrac.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I ja koji sam mislio da je ova Sloboda dobra ekipa... Odkud oni na prvom mjestu....
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ne mozete ga ni na hinjaka zabiti...
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
šta ovo bi :O :O :O
I meni nije jasno.MCMXLVI je napisao/la:I ja koji sam mislio da je ova Sloboda dobra ekipa... Odkud oni na prvom mjestu....
Nisam pichkastije ekipe odavno gledao na kosevu
Cisti gol promasi heeeey pa kako da ocekujes pobjedu poslije ovoga..
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Biraj rijeci za lidera prvenstva. Sudija vam šilji koliko može, startovi sa dvije noge na kost bez faula i opet ne mozete medazagorski je napisao/la: Nisam pichkastije ekipe odavno gledao na kosevu

***em ti sve Dzemale
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 01 nov 2015, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Amer Dupovac!
Suti bolan jedva do centra dolazite.krmpotich je napisao/la:Biraj rijeci za lidera prvenstva. Sudija vam šilji koliko može, startovi sa dvije noge na kost bez faula i opet ne mozete medazagorski je napisao/la: Nisam pichkastije ekipe odavno gledao na kosevu
- akisarajevo92
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bekić Bekić 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
-
- Kontakt:
Eto j.ebo vas amer
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO KONAČNOOOOOOOOOOOO
- dr.van nostrand
- Kontakt:

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Katastrofa , na zimu komplet vezni red pojacati.
Jos nam sudija naklonjen... Ako zadrzimo -5 za vodecim do kraja polusezone ja prezadovoljan
Btw. I Sloboda nije nista bolja...
Hvala Bogu evo ga
Jos nam sudija naklonjen... Ako zadrzimo -5 za vodecim do kraja polusezone ja prezadovoljan
Btw. I Sloboda nije nista bolja...
Hvala Bogu evo ga