Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

SlevinKelevra
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 okt 2015, 12:57

Imate arhivu foruma, nadjite temu od utakmice pa vidite jel ima ijedan pozitivan komentar to vecer sto se tice te utakmice i Susiceve postavke i vodjenja utakmice! Godinu dana kasnije, kada smo izborili baraz i kad se pomalo zaboravilo sve sto nam je Susic pripredjivao nasla se ekipa pa spinuje sa nismo imali srece i slicnim glupostima... Ma, mars u pm!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2015, 13:50

Kad promašiš penal, pogodiš prečku, stativu i još nekoliko zicera, to obično znači da nisi imao sreće.

Što se tiče pozitivnih/negativnih komentara, pa plasirali smo se u baraž, pobijedili dvije utakmice i opet je više negativnih komentara. Kad bošnjo komentariše, i najpozitivnije stvari nisu baš toliko pozitivne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 okt 2015, 13:59

Virtu4l je napisao/la:Kad promašiš penal, pogodiš prečku, stativu i još nekoliko zicera, to obično znači da nisi imao sreće.

Što se tiče pozitivnih/negativnih komentara, pa plasirali smo se u baraž, pobijedili dvije utakmice i opet je više negativnih komentara. Kad bošnjo komentariše, i najpozitivnije stvari nisu baš toliko pozitivne.
Nije istina!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2015, 14:01

bhsport je napisao/la:Nije istina!
Naravno da je istina. Obzirom da sam pročitao svaku napisanu riječ tokom i poslije utakmica, itekako je istina. Nema igrača koji nije kritikovan, osim možda Đurića i Pjanića.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 okt 2015, 14:14

Virtu4l je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Nije istina!
Naravno da je istina. Obzirom da sam pročitao svaku napisanu riječ tokom i poslije utakmica, itekako je istina. Nema igrača koji nije kritikovan, osim možda Đurića i Pjanića.
Nije istina da je vise negativnih komentara, nakon 2 pobjede i 6 bodova. Mjesta za kritike ima i prostora za napredak, ali pljuvati covjeka koji nas je izvukao iz susicevskih govana sa dna septicke jame jednostavno necete.
Ko ce kritikovati Medu nakon 2 gola? Samo reci ko? Ili odbranu protiv Velsa koja je bila na visini zadatka?
Nemoj mi te suplje.
Daj Boze da svaki put kritikujete igru a da dobijamo. Ne igra se ovdje za umjetnicki dojam nego za rezultat. Shvatite vec jednom.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2015, 14:18

De ne lupaj i ne obracaj se meni kao da ja kritikujem. Na jedan moj pozitivan post u toku utakmica je islo deset negativnih.
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 28 okt 2015, 14:19

Virtu4l je napisao/la:Kad promašiš penal, pogodiš prečku, stativu i još nekoliko zicera, to obično znači da nisi imao sreće.

Ma, nije sada ni bitno... Ti i dalje vidis neku dominaciju, ja potpuno smusenu ekipu koja je na kraju i kaznjena zbog katastrofalnog stajanja na terenu. I sam si prije utakmice napisao da ovo nece izaci na dobro.

Uostalom, ta utakmica je bila blessing in disguise, jer je jedan od najvaznijih faktora tjeranja Susica sa klupe. Cak i da je Pjanic pogodio ili da smo cak i pobjedili, ja uopste ne vjerujem da bi pod Susicem bili ispred raspolozenog Velsa, tako da bi sada situacija vjerovatno bila baraz + Susic na klupi, dakle bilo bi puno gore nego sada. Retroaktivo, hvala Kipar! :mrgreen:

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 okt 2015, 14:22

Virtu4l je napisao/la:De ne lupaj i ne obracaj se meni kao da ja kritikujem. Na jedan moj pozitivan post u toku utakmica je islo deset negativnih.
Govorim o periodu nakon utakmice. Kada smo prosli u baraz.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 28 okt 2015, 14:24

Ja vidim utakmicu u kojoj smo mogli zabiti 5 komada, dok gostovanje Izraelu gledam kao potpuni fijasko, nikako Kipar.

bhsport, svejedno, ali i tada se igra pljuvala na sav glas, ti kao da si to prespavao.
Voli te tvoje Sarajevo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 28 okt 2015, 14:28

Virtu4l je napisao/la:Ja vidim utakmicu u kojoj smo mogli zabiti 5 komada, dok gostovanje Izraelu gledam kao potpuni fijasko, nikako Kipar.

bhsport, svejedno, ali i tada se igra pljuvala na sav glas, ti kao da si to prespavao.
Igra se pljuvala ali nije bilo vise negativnih nego pozitivnih komentara svi su slavili plasman u baraz. Jbg. Pobjedi se u zube ne gleda.

Ferdinand
Kontakt:

Post Postao/la Ferdinand » 28 okt 2015, 22:44

Tuga i jad, koliko su ljudi otrovni, pa yebote kao da vam je Susic (Pape) u najmanju ruku uradio takvo zlo, da bi vas ili nekog vama bliskog moglo zivota kostati. Sto neko rece reprezentacija je pod njegovim vodjstvom imala cetiri utakmice i mozemo reci dozivjela rezultatski neuspjeh, ali realno SAMO je utakmica protiv Izraela bila za goli k. Zbog rezultatskog neuspjeha zasluzen otkaz, Mesi zbog REZULTATSKOG uspjeha treba dati novi ugovor. Igra mnogo bolja u prvom dijelu kvalifikacija protiv Velsa, Kipra i Belgije, mnogo bolja pod Mesom protiv Izraela. IGRA reprezentacije se mora popraviti, moramo stajati BOLJE na terenu jer ce nas neko prve prilike nakantati kao vrecu za nabojanje. To su sve cinjenice koje ljudi nece da vide, jednostavno im mrznja usidrena negdje u njima to neda.
I jos nesto, ako uporedimo ovu statitstiku iz dvije utakmice, ali sa izbrisanim rezultatom i imenom selektora neka se javi onaj ko bi uzeo ovu zadnju.

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 01 nov 2015, 13:38

Potpuno zasluženo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 01 nov 2015, 13:41

Bravo Tinki , zaslužio si.
"We need to suffer. And we need to fight."

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 nov 2015, 13:52

Zasluzeno :urnebes: :urnebes: :urnebes: jedan gol u jakoj HNL i odma je igracina, kako lahko ovdje se izdaju placenici germanije i seada susica .. Glavne uzdanice antitalenat iz graca i adzino zlatooo.... Baraz stizemo, Irska se raduje....
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 01 nov 2015, 13:54

bhfanatic14 je napisao/la:Zasluzeno :urnebes: :urnebes: :urnebes: jedan gol u jakoj HNL i odma je igracina, kako lahko ovdje se izdaju placenici germanije i seada susica .. Glavne uzdanice antitalenat iz graca i adzino zlatooo.... Baraz stizemo, Irska se raduje....
Moraš li se na svaku javit uvijek isto, pločo pokvarena?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 01 nov 2015, 13:57

bhfanatic14 je napisao/la:Zasluzeno :urnebes: :urnebes: :urnebes: jedan gol u jakoj HNL i odma je igracina, kako lahko ovdje se izdaju placenici germanije i seada susica .. Glavne uzdanice antitalenat iz graca i adzino zlatooo.... Baraz stizemo, Irska se raduje....
Nece taj zaigrati kako god!!!
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 nov 2015, 14:00

adoo11 je napisao/la:
Ja mislim da hoce drug, ipak ovo su zadnje utakmice repke prije zimskog transfer roka.. Jbg treba opet novi pokusaj germanije i seada da se sin negdje utrpa da se sta zaradi, i ako ga niko ne zeli... Skup je zivot u Parizu,Belgiji itd... Al treba se nadat da nece igrat, prodisali smo odkad ga nema.
Stadion Koševo

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 01 nov 2015, 14:06

bhfanatic14 je napisao/la:
adoo11 je napisao/la:
Ja mislim da hoce drug, ipak ovo su zadnje utakmice repke prije zimskog transfer roka.. Jbg treba opet novi pokusaj germanije i seada da se sin negdje utrpa da se sta zaradi, i ako ga niko ne zeli... Skup je zivot u Parizu,Belgiji itd... Al treba se nadat da nece igrat, prodisali smo odkad ga nema.
Ma Mesa mu nije dao protiv Andore i Austrije minutažu da mu da u ovako bitnim utakmicama, ja ne vjerujem u to.Pa vidis da se protiv Izraela ,Belgije i Kipra forsira Medo koji je u lošoj formi a ovaj na klupi a tobože u životnoj formi u velikom Hajduku.
Jbg nije Mesa glup čovjek.
Poslije onakvih partija Medunjanina i Salihovica tek sam sad ubjeden da on travnjaka vidjet nece.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 01 nov 2015, 14:26

adoo11 je napisao/la: Ma Mesa mu nije dao protiv Andore i Austrije minutažu da mu da u ovako bitnim utakmicama, ja ne vjerujem u to.Pa vidis da se protiv Izraela ,Belgije i Kipra forsira Medo koji je u lošoj formi a ovaj na klupi a tobože u životnoj formi u velikom Hajduku.
Jbg nije Mesa glup čovjek.
Poslije onakvih partija Medunjanina i Salihovica tek sam sad ubjeden da on travnjaka vidjet nece.
U pravu si potpuno i po logici da se ide on nema sta trazit na igralistu pored Mede Seje i ostalih... ali govorim iskljucivo zbog pozadine koju ovaj mali ima, da se nebi Mesi previse pravilo pritiska da igra isto kao sto mu rade u vezi hadzica... Tesko nam se pise budu li antitalenti igrali u barazu i u buducnosti.
Stadion Koševo

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AdinTR, MrPink i 32 gosta.