FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

borac_sampion
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la borac_sampion » 18 maj 2010, 00:12

Borčevac je napisao/la:
borac_sampion je napisao/la:Susac smjenjen na golu zbog gresaka iz prethodnih utakmica...Brani Knezevic :) da vidimo i njega
Mislim da je Knežević dobar golman, jel' on brani za mladu selekciju Srbije?
da brani..Serbia U-19 19 nastupa :D
TREĆI PUT ČASTIMO

subzero81
Kontakt:

Post Postao/la subzero81 » 18 maj 2010, 08:14

Ovaj konj od trenera bas nije normalan. Je.em mu ja sve zivo po redu. Smrad vojvodjanski. Maricu idi mamu ti je.em sto dalje od Borca, dok ti nisi dosao Borac je bio miljama ispred zelje a **** sad prica da je zeljo organizovaniji tim. Mamu ti je.em manipulatorsku. Jedva cekam utakmicu u nedelju da mu **** sve po spisku, smece jedno majmunsko.

Porazom u Vrapčićima fudbaleri Borca su se po svemu sudeći oprostili od naslova prvaka BiH.
Pred ovom ekipom su još tri utakmice, dvije u prvenstvu, te jedna u finalu Kupa, ali kraj sezone bez trofeja ostaje najrealnija opcija. Bod osvojen na gostujućim terenima ovog proljeća je premalo da bi
do kraja ostalo u utrci sa željezničarom.

'' Znali smo šta nam znaći utakmica protiv Veleža i nadali smo se da možemo barem ostati neporaženi, ali kada smo vidjeli teren, znali smo da će naš zadatak biti puno teži. Nismo sebi smjeli dopustiti da u utakmici koja nam je najvažnija kada je u pitanju borba za titulu napravimo dvije početničke pogreške u obrani i primimo dva gola. Nakon što se to dogodilo, jednostavno nismo imali snage ni rješenja da se vratimo u igru.
Ostala je teorija u prvenstvu, teško možete do trofeja i u Kupu ?

''Subotnjim su porazom naše šanse svedene na minimum, ali ja moram priznati da smo mi toga bili svjesni i ranije. Željezničar je u ovom trenutku bolje organiziran i kvalitetniji i mislim da je bilo realno očekivati da oni osvoje titulu. Mi moramo što prije zaboraviti ovu utakmicu i okrenuti se revanšu finala Kupa. Ispunili smo svoj cilj, izborili smo Europu, a sada moramo pokušati napraviti čudo i doći do trofeja'' kaže Marić
Cudo skote ce biti samo ti idi sa klupe.Evropu nisi izbori ti konju jedan. Nikad u zivotu nisam gledao losiji Borac nego dok si ti trener smradu jedan

zli mrkvić
Kontakt:

Post Postao/la zli mrkvić » 18 maj 2010, 09:29

& ? je napisao/la:zna li neko sta se dogadja sa stadionom?Iz uprave su govorili da ce se najkasnije sa radovima krenuti 15.maja,a sad je 17. u upravi svi cute niko se ne pojavljuje,niko nista nezna!Izgleda da ce na renoviranju stadiona neko dobro oprati pare,mislim da se treba desiti cudo da se do kraja roka napravi sjever i jug,igracemo evropu na Gradskom ali ce se na stadionu renovirati samo ono nuzno za Evropu,a ove ostale pare namjenjene za stadion ce neko sebi uzeti!
Duže vrijeme nisam ništa pisao na ovoj temi ali sam pratio vaše komentare svakodnevno. Sad hoću da napišem par riječi o sezoni koja je gotova u koju daj bože da krunišemo trofejom u vitrini.

Prvo stadion i odgovor Borac BL. Prijatelju vidiš da podatke o stadionu kriju kao zmija noge. Zar nije logično ako je 15. trebao biti izabran izvođač da se to objavi da bi drugi koji su se prijavili na tender mogu uložiti blagovremenu žalbu. Nigdje nije objavljeno. Znaš zašto? Zato što su banjalučki mediji u službi naše bajne uprave. Ako sam ja mogao naći tekst tendera i objaviti ga na ovoj temi mogao je o tome pisati i neki novinar iz GS ili NN (fokus više i neprate Borac- zanimljivija im je borba za opstanak tj. Laktaši- a sjetimo se tekstova u fokusu dok je bio predsjednik onaj Janjetović) E sad naša uprava i bajni trener idu u SA, nažalost to i javno kaže, sa bijelom zastavom (to se u istoriji voljenog kluba nije desilo- pa mi smo 88 na JNA išli da se borimo i pobjedimo CZ). Ovakav je scenari, više puta su začepili usta svojim scenariom i navijačima i simpatizerima i forumašima, dakle idemo u SA da izgubimo a to je i tako očekivano a onda u četvrtak u pobrojanim medijima veliki naslov izgubili smo i kup ali evo zato sad radovi mogu početi na Gradskom. Cijela strana o stadionu a pri dnu rezultat iz SA. I svi sretni! Jer naša najveća pobjeda ove sezone je evropa i stadion. Titulu smo odbacili u prvom kolu PL i takav je stav navijača da nam to ne treba pa čemu tuga za prvenstvom? Drugo mjesto je odličan rezultat ako i to ne izgubimo od Širokog. Znači oko stadiona informaciju ćemo saznati u četvrtak. To je moja prognoza.

Drugo trener- MARIĆU ODLAZI ODAKLE SI I DOŠAO. ali se ne mogu ostati samo na tome. Imamo najgoreg trenera u regionu, koji je jedna bolesna osoba i treba mu pomoć. Batina je iz raja izašla. Nakon sjajnog Jagodića koji je Borčevac svi smo očekivali sezonu 09/10 iz snova međutim mi pravimo rez i dovodimo Baju svi su u navjerici a prvenstvo počinje za koji dan i 0:2 u Laktašima, zatim Leotar itd. sve do prijedora! Odličan rezultat odlična ekipa nikad bolji fudbal i na kraju bod zaostatka za Širokim. Ali već sam ovde pisao prokletstvo sredine i Baja odlazi. Kao da smo rezultatom prevazišli sebe. Ćuti se do 10.01. izrežirano. Do tog datuma u borac dolaze najjači igrači lige golman Avdukić, Grujić, onaj iz slavije zaboravio sam mu ime onda Stanić iz Modriče, Ogi. Ekipa za Evropu! Međutim dođe i 10.01. Ode trener, ode Vranješ, ode Biki dovode nekakve strance nama nepoznate i kao krunu Trenera svih trenera Marića iz bratske nam Vojvodine koji ima zadatak da pokaže prekodrinskim Srbima osnove igre i da ih nauči kako to treba izgledati ako hoćemo u Evropu jer ko je još izašao u Evropu sa vlastitim resursima pa to nema nigdje. I od tada počinje naše mučenje sa ovom trenerskom veličinom! Prvo čovjek upoznaje ekipu dva mjeseca, pa onda uigrava ekipu mjesec dana i evo došao kraj prvenstva i vrijeme da gospodin počne upoznavati neku drugu sredinu i ekipu. On je lala i ne pripada ovim našim krajiškim brdima! Šta znači dobar trener pokazao je Osim ali ni on ne bi vodio ovako Sarajevo, Čelik, Velež zato što je u srcu Željovac a srce je najvažnije u ovom poslu. Znači imali smo trenera otjerali smo i njega i rezultat sad imamo idiota i njega ćemo trpiti. Ovde niko nije postavio pitanje da nije Baja slučajno otišao zbog odliva najboljih igrača a sa onim ostatkom nije mogao garantovati rezultat?? Sad govorimo o Stepiju ma boli njega **** za Borcem. Iz svega navedenog imam samo jednu rečenicu za reći BAJA IZVINI!!!

Treće, navijači sjajni i kod kuće i na strani. Jedino mi nije jasna podrška ovom idiotu.

Četvrto, ss.ba ljudi daj malo budite realniji u izvještavanju. Muka mi je od vaših tekstova i veličanja Sarajevskih klubova.

Peto, ekipa za Evropu. Uprava ako napravi stadion a nedovede kvalitetne igrače ništa nije napravila. Bojim se da će sa borcem ići isti scenari kao sa Slobodom prošle sezone. Ljudi su bili finalisti kupa BiH, jedno vrijeme prvi i na kraju patka, ništa. Ni stadion ni ekipa već borba za opstanak. Trebamo iskoristiti raspad sistema u Slaviji i možda Laktašima ako ispadnu. Imaju odlične pojedince. Moj prijedlog za Evropu:

AVDUKIĆ

PETRIĆ TRIVUNOVIĆ ĆORIĆ VRANJEŠ O.

STANČESKI GRUJIĆ MAKSIMOVIĆ JOVANOVIĆ

SPALEVIĆ BILBIJA

Klupa:
Knežević
Puzigaća,
Žarić,
Stupar,
Stevanović,
Vukelja,
Kajkut itd.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 10:28

Simpatizer je napisao/la:Kadeti
Čelik - Borac 2:5 (Nas najbolji strelac je onaj mali Kunic sa 12 golova)
Cuo sam za ovog klinju, valja li k'o sto se prica?
Kadeti su 2. na tabeli i imaju sansu da budi i prvi na Sjeveru.

Juniori
Čelik - Borac 3:1
Ovi su 3. na tabeli, ne mogu ni gore a ni dole.

Ne pratim omladince jos od Bilbijine generacije, pa da priupitam imamo li kakve kvalitetne "gradje" u mladjim kategorijama? Mozda ima neko ko prati...
Cuo sam da je mali zvijer.Nisam ga gledao uzivo,ali tako se prica.Medjutim mislim da je slab u duelu,ali opet,ni Bilbija nije bio nesto jak.Onaj majmun Maric svaki put ubaci Bojica krmka u igru,i citav stadion se smije,a bolje bi bilo da je ovom malom Kunicu pruzio bar 10 minuta.Tako je i Bilbija poceo...
Treci put castimo

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 18 maj 2010, 10:36

Simpatizer je napisao/la:Kadeti
Čelik - Borac 2:5 (Nas najbolji strelac je onaj mali Kunic sa 12 golova)
Cuo sam za ovog klinju, valja li k'o sto se prica?
Kadeti su 2. na tabeli i imaju sansu da budi i prvi na Sjeveru.

Juniori
Čelik - Borac 3:1
Ovi su 3. na tabeli, ne mogu ni gore a ni dole.

Ne pratim omladince jos od Bilbijine generacije, pa da priupitam imamo li kakve kvalitetne "gradje" u mladjim kategorijama? Mozda ima neko ko prati...
Stefan Simić, kadet, dijete oko kojeg će se tek pričati...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 18 maj 2010, 10:41

? " све " ¥ ". % се " ", ' " " $ " се $ ' % не ' $ - " " $ тога $ $ & $ "...$ ? ' " 100%

а % се " ", овај ' га је ' $ " " $. & је ? у $, " овај " је " $ & па опет ' претјеране " $ њега. ' $ & ? је ПРЕПУНА ?, ' " & ". " & " се ' " " $ & $ се % $ $, " % ? & $ $ ' у & ? $ " нпр у &-у. ' & " " " тај ?, а то се не ' & $ $ ? " & ? тренера $ $ са ' $

а " се " $ су $ ? " на " " $ ' % не " $ & $ " $ на " " ?. & нас & у &!!! јао а & ? & & $ у &. па & - га $ " са ? :|
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 10:43

Šta reći.

Kako rekoh vec, titule sam vec prezalio i prije utakmice sa velezom.

Necu uopste analizirati tu utakmicu, jer golovi koje smo primili ne zasluzuju nikakav komentar, dobro onaj drugi je iz polukonter, ali onaj prvi brate opet iz peterca.

E sad, sledece je kup finale u sarajevu, i tu opet nemamo sta da ocekujemo i da se nakon utakmice razocaravamo.
A evo stalno to radimo, valjda sto ocekujemo neko cudo a cudo se ne desava.

Nema ova ekipa kapacitet sve da je vodi murinjo i to da kazem. Maric je tragikomican ali rekoh da je murinjo na klupi borca ova ekipa je osrednja i nije zrela za neke visoke domete.
Biolio bi cak nepravedno da uzmemo neki od trofeja.

Da se razumijemo, i željhezničar nije neka strašna ekipa istop osrednja ali ipak malo bolja od borca, rtekao bih malo konkretnija i samouvjerenija , i u stvari mislim da ih nosi pobjednicki mentalitet ovog proljeca i tu je razlika.

Oko same sezone.
E da vidimo, jel neko obecao trofeje? nije!
jel obecao evropu? jeste!

pa ovako nema trofeja ima evrope, nista nije slagano od onog sto je obecano.

Gdje smo to bili na pocetku sezone, mislim na jesen, ostali bez 17 igraca cini mi se, svi nam predvidjali katapultuiranje u drugu ligu, a mi evo u evropi, drugi na tabeli i u finalu kupa.

Licenca?
obezbjedjena!

Stadion , eto vidjecemo sta ce biti.

Pojacanja za evropu ?
zasto biti skeptican od samoga starta, mozda ih i bude.

U svakom slucaju, vi kako god hocete, za mene je ovo jedna jako uspjesna sezona borca, s tim da to mmora biti samo pocetak, kamen temeljac , a ako je nekom malo ovo sto je borac napravio ove sezone, taj nije realan ama bas nimalo.
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 10:45

" je napisao/la: а " се " $ су $ ? " на " " $ ' % не " $ & $ " $ на " " ?. & нас & у &!!! јао а & ? & & $ у &. па & - га $ " са ? :|
Znas kad razmisljam da predjem na zapad,i da stanem iza klupe da mu 90 minuta jeb*em mater u po pi*cke!Kakav je to majmun mamicu mu njegovu.Prepotenti smrdljivac.
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 maj 2010, 10:45

@tatamata
Kunic je jos kadet tako da je bolje ne zuriti toliko. Jedino ako je novi Mesi. :mrgreen:

@RBA 1987
Koja je Simiceva pozicija? Nadam se da je poluspic. :mrgreen:

Imamo li u juniorima sta da valja? Mozda Kulenovic?
HAJ FAJV

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 10:50

Pa on je koliko znam 93. godiste...Dakle ima 16 ili 17 godina.Mogao ga je ubaciti bar protiv Modrice,ili mozda u prijateljskim utakmicama.Ma hocu da kazem da je bilo prilika,samo eto...

@borcev navijac

Evo ovo sam ja napisao nekoliko stranica nazad,i u tom je poenta citava.
tatamata je napisao/la:Ja se isto kao RBA brinem da se mi Marica necemo lako otarasiti...Iz jednostavnog razloga,zato sto je cilj za ovu sezonu bio Evropa,a on je taj cilj ostvario.To je najgore od svega!Znaci nikakvom igrom,nikakvom taktikom,cistom srecom,koja ga je spasila vise puta,on je izborio Evropu.Zahvaljujuci bodovima iz prve polusezone!Druga je stvar sto smo imali idealnu priliku za osvajanje prvog mjesta,za osvajanje kupa...Ali nismo je iskoristili.

Da me neko ne shvati pogresno,ja sam prezadovoljan sto Borac izlazi u Evropu,nakon toliko godina,tu nema sta.Ali mi je krivo sto smo tako mlitavo igrali,prosipali bodove...A mogli smo puno vise.

Na kraju,kad se sve sabere i oduzme,ostali smo sa moronom od trenera,sa ekipom u koju ja vjerujem da ima kvalitet,ali nema prije svega srce,a onda i kondiciju,jednostavno nema ono nesto....sa katastrofalnom klupom,sa rasulom u upravi...Sa stadionom koji se jos nije poceo renovirati.

Dakle ako se ne napravi dobar posao na ljeto,mi se mozemo samo osramotiti u Evropi,i sljedece sezone se opet boriti za opstanak,ili u najboljem slucaju,sredinu tabele.
Treci put castimo

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 18 maj 2010, 10:52

Mogao je, ali Maric je to. Doduse, uveo je Stojnicevog sina u igru.
HAJ FAJV

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 10:55

tatamata je napisao/la:Pa on je koliko znam 93. godiste...Dakle ima 16 ili 17 godina.Mogao ga je ubaciti bar protiv Modrice,ili mozda u prijateljskim utakmicama.Ma hocu da kazem da je bilo prilika,samo eto...

@borcev navijac

Evo ovo sam ja napisao nekoliko stranica nazad,i u tom je poenta citava.
tatamata je napisao/la:Ja se isto kao RBA brinem da se mi Marica necemo lako otarasiti...Iz jednostavnog razloga,zato sto je cilj za ovu sezonu bio Evropa,a on je taj cilj ostvario.To je najgore od svega!Znaci nikakvom igrom,nikakvom taktikom,cistom srecom,koja ga je spasila vise puta,on je izborio Evropu.Zahvaljujuci bodovima iz prve polusezone!Druga je stvar sto smo imali idealnu priliku za osvajanje prvog mjesta,za osvajanje kupa...Ali nismo je iskoristili.

Da me neko ne shvati pogresno,ja sam prezadovoljan sto Borac izlazi u Evropu,nakon toliko godina,tu nema sta.Ali mi je krivo sto smo tako mlitavo igrali,prosipali bodove...A mogli smo puno vise.

Na kraju,kad se sve sabere i oduzme,ostali smo sa moronom od trenera,sa ekipom u koju ja vjerujem da ima kvalitet,ali nema prije svega srce,a onda i kondiciju,jednostavno nema ono nesto....sa katastrofalnom klupom,sa rasulom u upravi...Sa stadionom koji se jos nije poceo renovirati.

Dakle ako se ne napravi dobar posao na ljeto,mi se mozemo samo osramotiti u Evropi,i sljedece sezone se opet boriti za opstanak,ili u najboljem slucaju,sredinu tabele.
kako god okrenes ja sam samo nabrojao cinjenice, ostalo su samo utisci, shvatas
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 10:57

borcev_navijac je napisao/la: kako god okrenes ja sam samo nabrojao cinjenice, ostalo su samo utisci, shvatas
Shvatam ja tebe,ali po mom misljenju,cini mi se da je na kraju ove sezone vise toga negativnog nego pozitivnog.
Treci put castimo

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 18 maj 2010, 11:00

tatamata je napisao/la:
" je napisao/la: а " се " $ су $ ? " на " " $ ' % не " $ & $ " $ на " " ?. & нас & у &!!! јао а & ? & & $ у &. па & - га $ " са ? :|
Znas kad razmisljam da predjem na zapad,i da stanem iza klupe da mu 90 minuta jeb*em mater u po pi*cke!Kakav je to majmun mamicu mu njegovu.Prepotenti smrdljivac.
отео " " " " уста. % " " $ " ? $ на $! $ % са $, ? " - то " $.

а % се " ове сезоне, " ? ' наравно " $(европа " $/- '). " " тога је остварена " ' $ сезоне, а $ $...? $ је све ¥ - % се $.. $ се $ - управа $ $ оно % је ? " & % ¥ & ", $ ово ' $ & / за све % - & $ $ у $ '!

АЈ &!!
Zadnja izmjena: Шајин, dana/u 18 maj 2010, 11:01, ukupno mijenjano 1 put.
"" ПУТ ""

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 11:01

tatamata je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la: kako god okrenes ja sam samo nabrojao cinjenice, ostalo su samo utisci, shvatas
Shvatam ja tebe,ali po mom misljenju,cini mi se da je na kraju ove sezone vise toga negativnog nego pozitivnog.
ja se s tim ne bih slozio, kako rekoh za mene je ova sezona izuzetno uspjesna.

istina je da ostaje zal i osjecaj da se moglo vise, ali isto tako mislim da se mora biti realan
TREĆI PUT ČASTIMO !

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 11:06

borcev_navijac je napisao/la: ja se s tim ne bih slozio, kako rekoh za mene je ova sezona izuzetno uspjesna.

istina je da ostaje zal i osjecaj da se moglo vise, ali isto tako mislim da se mora biti realan
Sezona kao sezona je najuspjesnija nakon rata,tu nema rasprave.Medjutim,brine me sta dalje.Sta dalje sa ovakvom ekipom.Ako hocemo nesto,ne smijemo pustiti nikog od nosioca igre da ode sad na ljeto,a trebamo dovesti opasna pojacanja.Brinem se da se ne desi kao na jesen,da rasprodaju sve sto valja,pa opet od nule krenuti...Nemamo buducnost i to je ono sto me razocarava.
Treci put castimo

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 18 maj 2010, 11:25

borcev_navijac je napisao/la:Šta reći.

Necu uopste analizirati tu utakmicu, jer golovi koje smo primili ne zasluzuju nikakav komentar, dobro onaj drugi je iz polukonter, ali onaj prvi brate opet iz peterca.

E sad, sledece je kup finale u sarajevu, i tu opet nemamo sta da ocekujemo i da se nakon utakmice razocaravamo.

Nema ova ekipa kapacitet sve da je vodi murinjo i to da kazem. Maric je tragikomican ali rekoh da je murinjo na klupi borca ova ekipa je osrednja i nije zrela za neke visoke domete.

Da se razumijemo, i željhezničar nije neka strašna ekipa istop osrednja ali ipak malo bolja od borca, rtekao bih malo konkretnija i samouvjerenija , i u stvari mislim da ih nosi pobjednicki mentalitet ovog proljeca i tu je razlika.

Oko same sezone.

Gdje smo to bili na pocetku sezone, mislim na jesen, ostali bez 17 igraca cini mi se, svi nam predvidjali katapultuiranje u drugu ligu, a mi evo u evropi, drugi na tabeli i u finalu kupa.

Licenca?
obezbjedjena!

Pojacanja za evropu ?

U svakom slucaju, vi kako god hocete, za mene je ovo jedna jako uspjesna sezona borca, s tim da to mmora biti samo pocetak, kamen temeljac , a ako je nekom malo ovo sto je borac napravio ove sezone, taj nije realan ama bas nimalo.
Ova boldirana glupost,nemoj zamjeriti na izrazu ali nemam adekvatniji,se vec dva dana plasira i ne znam kome je u interesu da gura te lazi. Juce sam isto to procitao na sajtu Lesinara gdje onaj poziva na gostovanje na Grbavici i isto kao i ti laze da smo na pocetku jeseni ostali bez 17 igraca i kako je cudo da nismo ispali iz Premijer Lige,tako da mi stvarno nije jasno kome je interesu da plasira te lazi i iz kojeg centra moci one dolaze i kome treba ta jadna prica da su nam predvidjali ispadanje u drugu ligu. Tamo na njihovom sajtu nisam reagovao jer bih opet bio banovan,ali ovdje nemam razloga da sutim.
Prava istina je da nije otislo 17 igraca nego Rasevic (koji je vise bio rezerva) Kolarov,Deket i Puzigaca,a da su dosli Gagula,Markic,Maksimovic,Coric ,ostali su Starcevic,Stupar,Zaric,Petric,Ljubojevic,Vranjes,Kajkut,Bilbija....tako da je ekipa bila jos jaca od one Jagodiceve koja je bila najbolja u proljecnom dijelu Premijer Lige Bih,osim toga za jednu sezonu uigranija tako da bez obzira na slobodu govora i pravo na misljenje,nemojte da nam vrijedjate inteligenciju sa tih 17 igraca koji su nas tada napustili i borbi za opstanak koju su nam svi predvidjali.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 18 maj 2010, 11:29

Schlager,nemoj mi zamjeriti,dobro to za igrace sto si rekao je istina,tu nema sta,ali istina je isto tako da su ljudi mislili da cemo se opet boriti za opstanak.Pa evo ja prvi.Jbg navikao narod da je Borac los,i prestali se nadati.Medjutim nakon one serije bez poraza na pocetku sezone,poceli smo pomisljati da se moze nesto vise.
Treci put castimo

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 11:29

Schlager je napisao/la:
borcev_navijac je napisao/la:Šta reći.

Oko same sezone.

Licenca?
obezbjedjena!

Pojacanja za evropu ?

Ova boldirana glupost,nemoj zamjeriti na izrazu ali nemam adekvatniji,se vec dva dana plasira i ne znam kome je u interesu da gura te lazi. Juce sam isto to procitao na sajtu Lesinara gdje onaj poziva na gostovanje na Grbavici i isto kao i ti laze da smo na pocetku jeseni ostali bez 17 igraca i kako je cudo da nismo ispali iz Premijer Lige,tako da mi stvarno nije jasno kome je interesu da plasira te lazi i iz kojeg centra moci one dolaze i kome treba ta jadna prica da su nam predvidjali ispadanje u drugu ligu. Tamo na njihovom sajtu nisam reagovao jer bih opet bio banovan,ali ovdje nemam razloga da sutim.
Prava istina je da nije otislo 17 igraca nego Kolarov,Deket i Puzigaca,a da su dosli Gagula,Markic,Maksimovic,Coric tako da je ekipa bila jos jaca od one Jagodiceve koja je bila najbolja u proljecnom dijelu Premijer Lige Bih,osim toga za jednu sezonu uigranija tako da bez obzira na slobodu govora i pravo na misljenje,nemojte da nam vrijedjate inteligenciju sa tih 17 igraca koji su nas tada napustili i borbi za opstanak koju su nam svi predvidjali.
Schlager, procitaj Stojnicev izvjestaj na kraju jesenje polusezone ( tog istog stojnica kojeg ovdje hvalimo) u dijelu u kojem upravo on to govori.

Evo dopsutam da nije 17, i ja sam tu konkretnu brojku nekriticki usvojio, ali defintivno je puno igraca otislo prije jesenje polusezone .
nije to moja tvrdnja , kazem ti procitaj bajin izvjestaj
TREĆI PUT ČASTIMO !

borcev_navijac
Kontakt:

Post Postao/la borcev_navijac » 18 maj 2010, 11:41

NA kraju krajeva Schlager nije mi jasno sta ti hoces da kazes ?

Da je ovo drguo mjesto i finale kupa ( evropa) , licenca , tender za stadion i to sve OČEKIVANO ?

e pa je ne bi baš tako nešto rekao.
Ok imali smo jači tim jesenas, imali smo neuporedivo boljeg trenera, ali i pored svega tu smo gdje smo i mnogi bi klubovi rado bili na nasem mjestu.
Ti samo drvlje i kamenje i skepticizam.
Ja razumijem i ja bi volio da vidim i vranjesa i bilbiju sa vukeljom stevanovicem trivunovicem. u istom timu.
Ja bih isto tako volio da je marko maksimovic zdrav( ali nije jbg, a ti si svjestan sta to znaci za nas vezni red)
Ja bih isto volio da je umjesto marica na klupi stopjnic npr.
ali ti se ponasas i govoris kao da borac djeluje u nekim idealnim uslovima i sve ima na tacni, i da svi u borcu i oko borca samo gledaju kako da ga zajebu, a ja zaista ne mogu da budem nebojektivan i da se s tim slozim samo zato sto su ocekivanja bila usudicu se reci neocekivano velika za ovu sezonu.

Kad se sve saberte i oduzme i ako se gleda dugorocno, borac je napravio sjajan posao ove sezone, a skptika i cinika ce vazda biti koliko hoces.

Eto ti si9 prvi pricao neki dan, nemojte kupovati od veleza bolje casno drugo mjesto i finale kupa, eto nije kupljhneo, znaci pored ovog uspjeha sacuvana je i cast kluba.
Nije u redu gledati samo ono sto nevalja, a ima toga dosta, treba imati jedan afirmativan pristup i mijenjati ono sto ne valja a ne po automatizmu govoriti UNISTILI SU NAS , KATASTROFA i sl.
TREĆI PUT ČASTIMO !

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.