FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Armine ako dovedete pravog kreativca onda ste itekako u borbi za skudeto a dok se to ne desi i dalje sam ubjedjen da sa ovakvom igrom ne mozete postati sampioni.Jednostavno nece se uvijek desavati ovakve tekme.Vidio si sta se desi Interu kad neka ekipa rano povede(citaj Fiore).Odbranu imate motiv imate.Jos vam fali pravi mozak nesto kao Pjanic 

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
ovo veceras je vise nego fenomenalno iskren da budem nisam prije pocetka sezone nesto vjerovao u ekipu (kao i vecina nas)
neka svaku igramo 1-0 meni dosta 

fali takav igrac vidi se iz aviona, mada mislim da ga necemo ni u januaru dovodit najvise zato jer smo se takva dva rijesili na ljeto. Izgleda da se Mancini oslanja na genijalnost Jovetica, jos ako bi mu prikljucio i Ljajica moglo bi to bit i dovoljno. A tek ocekujemo prave utakmice Kondogbije.Manuel je napisao/la:Armine ako dovedete pravog kreativca onda ste itekako u borbi za skudeto a dok se to ne desi i dalje sam ubjedjen da sa ovakvom igrom ne mozete postati sampioni.Jednostavno nece se uvijek desavati ovakve tekme.Vidio si sta se desi Interu kad neka ekipa rano povede(citaj Fiore).Odbranu imate motiv imate.Jos vam fali pravi mozak nesto kao Pjanic
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
A sta kad stane Jovetica i Ljajica.Nema prave zamjene.Bez pravog mozga ne moze se tek tako probiti bunker.Ne znam ne djelujete mi kao sampionska ekipa jos uvijek.Fali jos taj kreativac al ako ga ne dovedete tesko do skudeta mada ako cemo realno prije svega cilj vam je bio da izborite Ligu Sampiona sto bi bio i uspjeh i ako se trenutno neki nadaju skudetu.arminz je napisao/la:fali takav igrac vidi se iz aviona, mada mislim da ga necemo ni u januaru dovodit najvise zato jer smo se takva dva rijesili na ljeto. Izgleda da se Mancini oslanja na genijalnost Jovetica, jos ako bi mu prikljucio i Ljajica moglo bi to bit i dovoljno. A tek ocekujemo prave utakmice Kondogbije.Manuel je napisao/la:Armine ako dovedete pravog kreativca onda ste itekako u borbi za skudeto a dok se to ne desi i dalje sam ubjedjen da sa ovakvom igrom ne mozete postati sampioni.Jednostavno nece se uvijek desavati ovakve tekme.Vidio si sta se desi Interu kad neka ekipa rano povede(citaj Fiore).Odbranu imate motiv imate.Jos vam fali pravi mozak nesto kao Pjanic
Ne vidim nesto ni koga bi mogli dovest u januaru a da pravi toliku razliku na sredini terena.
Da se razumijemo nama je trece mjesto ko i titula. Samo da se vratimo u LP. A smijemo sanjat o scudettu, isto ko i vi
Da se razumijemo nama je trece mjesto ko i titula. Samo da se vratimo u LP. A smijemo sanjat o scudettu, isto ko i vi

Skudeto
Inter ili Roma
Inter ili Roma

Da se krvimo ko nekad 

Goal.com

Handanovic je zasluzio 5*
Ja bih i Ljajicu dao barem jednu vise.

Handanovic je zasluzio 5*
Ja bih i Ljajicu dao barem jednu vise.
Ocjena Ljajicu bas nidje veze
Ono sa fiorentinom se desilo tada i vise nikada...ljudi su dali tri gola, a da nisu prilike stvorili...Manuel je napisao/la:Armine ako dovedete pravog kreativca onda ste itekako u borbi za skudeto a dok se to ne desi i dalje sam ubjedjen da sa ovakvom igrom ne mozete postati sampioni.Jednostavno nece se uvijek desavati ovakve tekme.Vidio si sta se desi Interu kad neka ekipa rano povede(citaj Fiore).Odbranu imate motiv imate.Jos vam fali pravi mozak nesto kao Pjanic
Interu fali samo uigranosti i nista vise... Al eto vi se i dalje nadajte i vadite mora jednom stati mora ovo mora ono...
I zaboravih Broz je otac u ovih zadnjih par tekmi strasne partije...
Jovetic najveca klasa lige koji igrac majko mila... Miranda sta reci osim hvala Simeone, Murillo uz njega izrasta u stopera vrhunske klase...
Al Mancio je kralj, od pocetka sezone lik ih ignorise i ubaci ih u najmocnijoj utakmici... Yuto, adem, d'ambrosio kapa dole... Mancini izdominiro ovo levata na klupi rome
Jovetic najveca klasa lige koji igrac majko mila... Miranda sta reci osim hvala Simeone, Murillo uz njega izrasta u stopera vrhunske klase...
Al Mancio je kralj, od pocetka sezone lik ih ignorise i ubaci ih u najmocnijoj utakmici... Yuto, adem, d'ambrosio kapa dole... Mancini izdominiro ovo levata na klupi rome
U cemu si uzivao? U freneticnom branjenju jednog gola?!? Roma ako ima gdje lufta to je pozadi. S jednim brzacom smo im mogli utrpati jos 2 komada ali to ova ekipa nemaSiamoNoi je napisao/la:jer konacno se uzivalo gledajuci.
Izbori

Nek sam se ja,napio i a ki vas hebe 

I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Mancini volim te.
PER ME C'E SOLO L'INTER!!!!!!!!!
PER ME C'E SOLO L'INTER!!!!!!!!!
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Re: RE: Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
U odlicno organiziranoj i fanaticnoj obrani i konacno smislenoj organizaciji u napadu.Jedino sto je falilo je bio gol iz neke kontre nakon sto se povelo da se i definitivno rijesi utakmica.Gotovo cijelu utakmicu je Inter imao apsolutno sve pod kontrolom unatoc Rominoj prividnoj dominaciji.krmpotich je napisao/la:U cemu si uzivao? U freneticnom branjenju jednog gola?!? Roma ako ima gdje lufta to je pozadi. S jednim brzacom smo im mogli utrpati jos 2 komada ali to ova ekipa nemaSiamoNoi je napisao/la:jer konacno se uzivalo gledajuci.
Izbori
Izbori

Kad su siamo i biscone zadovoljni onda nema dalje
Brozovic i Medel igraju kao nikada tako da je Mancini sad i na mukama koga ostaviti na klupu skupog Kondogbiu ili ljubimce Mela ili Guarina.
Da mi je jos vidjeti Icardia u napadu sa Joveticem i Ljajicem i to bi bilo to. Kako samo kombinuju Stevo i Ado
Jovetic je klasa za sve i jednog napadaca lige...

Brozovic i Medel igraju kao nikada tako da je Mancini sad i na mukama koga ostaviti na klupu skupog Kondogbiu ili ljubimce Mela ili Guarina.
Da mi je jos vidjeti Icardia u napadu sa Joveticem i Ljajicem i to bi bilo to. Kako samo kombinuju Stevo i Ado

Roma ima pojedince a Inter je sinoc imao kolektiv. To je presudilo. Za to ogromne zasluge idu Manciniju, jer je uspio usaditi pobjednicki mentalitet i napraviti jak kolektiv od klasicne gubitnicke ekipe. Svi su odigrali manje-vise odlicno ali moram istaknuti Nagatoma. Lik je bio medju najbolja 2-3 igraca i takticki je bio jedan od kljucnih igraca.
Forzaaaa
Drago mi je da vas vidim sretne i zadovoljne
Medelcinooooooo
Drago mi je da vas vidim sretne i zadovoljne
Medelcinooooooo

arminz je napisao/la:Konacno djelujemo ko ekipa i ja odo sad da ga bacim![]()

Stos tice ovih ocjena Ljajiceva je realna, jer pegla i bio je " najlosiji od odlicnih".
Slazem se sa Siamom ja sam uzivao sinoc, takticki savrseno. Pored toga sto je usadio pobjednicki mentalitet, Mancio je vratio neke igrace iz mrtvih npr. Nagatomo .
Retard i Medel dokazuju da brat Beppe zna sta prica.
Kova fali naravno.

Murillo=JJ
E prvo Samir
pa ostali
takticka tekma romi se dala igra mada bi to oni i sami odradili bolji su bili na terenu ali eto
Samir

pa ostali

takticka tekma romi se dala igra mada bi to oni i sami odradili bolji su bili na terenu ali eto
Samir

JZ: "Now I have something else to do and I do not know if I am good or bad at it but one thing is certain: I always always defend Inter like I have done on the field.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.