Gianluigi Buffon

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Naravno da je Jose majstor, ali dajem ti primjer managera koji je vjerovatno najbolji na svijetu, zadrzao citavu ekipu + je unaprijedio sa Falcaom i Pedrom i sada je 17. na tabeli i malo ga dijeli da ispadne iz LP. Dok Max u LP igra odlicno (odlicno u grupi smrti), dok je u Italiji 8 bodova iza glavnog konkurenta, a sta je ekipa sve prevazisla.Peace je napisao/la:De ba @daffy najveći sam defanzivac Alegria, i nisam da ode, al realno ne mozes ga porediti sa Mouom... ovaj mu ne moze dodati peskir da obrise ruke a kamoli sta drugo... kad bi takav trener bio dostupan apsolutno bi se to moralo iskoristiti... uspjesi i trofeji govore o njemu.... a i vrsni takticar kakvi i prolaze u Italiji... uostalom i pokazao je sa Interom kakav je majstor i maher....Italia je napisao/la:Murinjo izgubio jos jednu tekmu, sada cvrsto drzi 17. poziciju. Ajde izgubi jos koju pa dodji kod nas, jer sa nama ces sve osvojiti, takav trener ne moze napredovati u ekipi poput Chelsea
![]()
Tu je i Capelo, koji je failovo u svakom klubu od 2004. godine, al sta ima veze. Takodje tu su Prandeli, Montela i Spaleti, prepuni iskustva i osvojenih trofeja, ne znas ko bi nas bolja opcija bio.
Khedira vjerovatno propusta naredne dvije utakmice. (GDS)bianconeros je napisao/la:Jel zna ko sta vise o Khediru?
I manite se te price oko mladji igraca, Jedino Dybala koji konstantno igra a ovo ostalo griju klupu, (Rugani,Lemina)
Ne znam ,jer svaki put kad nam se prilika pokaze mi nekako useremo toHeavensWonder je napisao/la:Strašno dobri rezultati za nas. Sa dvije pobjede u igri smo za Scudetto.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.