Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kvalitetom apsolutno jeste, nema veze sto je Dzemica klosar. Ali mene je strah Dzeminih zivaca, vidjeli smo do sada kako nedostatak snage pokusava da nadomjesti agresivnoscu i onda samo ko sivonja nasrce i pravi gluposti. A Zeba i Ordagic su taman tip igraca koji ga mogu izyebati da pocne da udara.High je napisao/la:Plakalo je slabija karika od Berberovića...
Ma hendikep brate danas vjeruj miMCMXLVI je napisao/la:Ne ocekujte previse za utakmicu danas, Sloboda ima jako dobar uigran sastav igraca. Pratio sam svaku njihovu utakmicu koja je bila na tv-u.
Oni su svi spremni, nama ljudi fali pola tima, uzdrmana situacija, losa atmosfera + Plakalo na golu. Ja se realno nadam X-u a ocekujem poraz, takvog sam misljenja j.ebem im sve klosarsko.
Dok sam stavio listu, Jesa odmah reagujeMCMXLVI je napisao/la:Na listu profesionalacaElCartel11 je napisao/la: Na koji dio potpisa tacno mislis?
Pa taman da se ponovi rezultat kad smo titulu slaviliZip je napisao/la:Sutra ako treba i Delac iz bolnickog kreveta zabija gol
Ja sam pozitivan oko utakmice.. 3:1 inshalaa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, laznokrilo, skoJaa i 41 gost.