Serie A - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Interista02
Kontakt:

Re: Serie A

Post Postao/la Interista02 » 31 okt 2015, 23:06

Pogba je napisao/la:Interisti koji su me proglasili trollom će u maju da me krunišu. :salut:
Ajde brate mili budi iskren, pa priznaj da si trolo. Sada kada su došla neka druga vremena, proglašavaš sebe stručnjakom. Jesi, stručnjak si, baš kao i Mancini :mrgreen: :guz:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 31 okt 2015, 23:07

Manuel je napisao/la:Ma polako i dalje se trazi.Samo mi nije jasno da Lemina i Pereira budu na klupi a da igraju Padoin i Hernanes a Juve daleko bolje igra kad je Pereira tu.Dybala takodje mora igrati svaku od pocetka.Jedino on moze nesto izmisliti.
Pereyra je povrijedjen, a Lemina povremeno dobija priliku, skoro koliko i Hernanes, a igraju i onako drugacije pozicije

vise brine ne davanje ni minute igre Ruganiju

iz naredne dvije utakmice protiv Empolija i Milana moramo uzet 6 p

kad skontam jos samo 6 utakmica u ligi do Nove godine :crazy:
Don't believe the hype.

MysticAladin
Kontakt:

Post Postao/la MysticAladin » 31 okt 2015, 23:10

Manuel je napisao/la:Ma polako i dalje se trazi.Samo mi nije jasno da Lemina i Pereira budu na klupi a da igraju Padoin i Hernanes a Juve daleko bolje igra kad je Pereira tu.Dybala takodje mora igrati svaku od pocetka.Jedino on moze nesto izmisliti.
Pereira je bio povrijeđen, pa je na klupi. A Padoin mora igrati jer je falio bek. To je mogao igrati eventualno Barzagli, a da Rugani igra stopera, ali je Max eto išao na sigurniju varijantu.

Lemina bi trebao dobijati više prilike na osnovu pokazanog, ali eto, Max nikako ne prati naše želje :D
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 31 okt 2015, 23:12

Borba za 1. mjesto je Roma i Napoli s tim da ce Napoli kad tad dobit higuainitis pa fulat prilike protiv Carpija i slicnih, tako da ce to Roma uzet ove godine, ev intera su odrali bez problema al im se vratilo ono nafake protiv Fiorentine.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 okt 2015, 23:13

Rugani ni minute.E ne vjerujem a odlican stoper.Nisam znao da je Pereira povrijedjen.Fali vam pravi kreativac.U januaru se mora dovesti.Hernanes je smjesan.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon

Este sentimiento nadie lo comprende

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 31 okt 2015, 23:14

Interista02 je napisao/la:
Pogba je napisao/la:Interisti koji su me proglasili trollom će u maju da me krunišu. :salut:
Ajde brate mili budi iskren, pa priznaj da si trolo. Sada kada su došla neka druga vremena, proglašavaš sebe stručnjakom. Jesi, stručnjak si, baš kao i Mancini :mrgreen: :guz:
:lolno:

A koja su to druga vremena, pisao sam tamo oko 4-5 kola i u međuvremenu je inter odigrao 3 remija i slomio zube na violama?!
Jesam malo trollao :tralala: , ali u svakom trollanju je pola istine, inter ima konsolidovan sastav, solidan, jaka odbrana što donosi titule u Italiji, izbor u veznom redu, ne baš kreativan, ali trkački i fizički jak, dobre opcije ka naprijed, dakle, ima elemente da se bori za titulu.

Liga je izjednačenija, prvak neće imati puno bodova, ekipa koja male utakmice bude rješavala može do scudetta, a inter ih najlaganije rješava do sada, bar rezultatski, igra na oko je u drugom planu, a ni Evrope nema da "smeta".

Napoli, Roma, Inter, Juve, na kraju će se na to svesti, iako vjerujem da Juve ima preveliki zaostatak, ovisno od ugla gledanja, ne toliki kada se pogleda šta su mogućnosti ovog rostera, ali preveliki kada pogledamo stvarno stanje na terenu i konfuziju koja vlada od početka sezone.

Vrijeme je pak da Roma uzme, I guess.

A da sam stručnjak, jesam. :P
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 31 okt 2015, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 okt 2015, 23:16

Sissoko je napisao/la:Borba za 1. mjesto je Roma i Napoli s tim da ce Napoli kad tad dobit higuainitis pa fulat prilike protiv Carpija i slicnih, tako da ce to Roma uzet ove godine, ev intera su odrali bez problema al im se vratilo ono nafake protiv Fiorentine.
Amin :pray:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 okt 2015, 23:26

Sissoko je napisao/la:Borba za 1. mjesto je Roma i Napoli s tim da ce Napoli kad tad dobit higuainitis pa fulat prilike protiv Carpija i slicnih, tako da ce to Roma uzet ove godine, ev intera su odrali bez problema al im se vratilo ono nafake protiv Fiorentine.
Je,odrali su :rol:

Mozete Ruganija u Inter poslat.

Izbori :kafa:

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 31 okt 2015, 23:30

Ma ja prvi nisam vjerovao da Inter može do titule, ali svakim kolom me sve više iznenade. Međutim, sada sam siguran da ako dođu 2-3 kvalitetna igrača na zimu, oni koji će praviti razliku (ala Jovetic), da možemo do tog naslova. Liga nikad zanimljivija :)

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 31 okt 2015, 23:37

Kakva Roma, Roma je limitirano smece od ekipe. Ovo uzimaju Juventus ili Naples.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 31 okt 2015, 23:39

kao sto mi je prosle godine bilo milina gledat lazio, ove godine je to napoli, trenutno najjaca ekipa italije i ako ovako nastave napokon bi mogli uzet titulu :bow:

naravno opet je tu ono ali, mogu li godinu dana ovako, i hocel opet higuain kada dodje kraj sezone i kljucni mecevi moci opucat bar u okvir gola :mrgreen:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 okt 2015, 23:46

Puma je napisao/la:Kakva Roma, Roma je limitirano smece od ekipe. Ovo uzimaju Juventus ili Naples.
Idi ulozi sve pare na njih ako si tako siguran.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 okt 2015, 23:46

Manuel je napisao/la:Hernanes je smjesan.
.. i ja bih rekao da je smiješan, da je moj klub redovno kurisao u Derby della Capitale :mrgreen:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 okt 2015, 23:48

Chinaglia je napisao/la:
Manuel je napisao/la:Hernanes je smjesan.
.. i ja bih rekao da je smiješan, da je moj klub redovno kurisao u Derby della Capitale :mrgreen:
Evo realno otkad je otisao iz lacija nije ni sjena onog igraca.Moras odmah spominjati neki derbi yebem ti :mrgreen:

Iduce sedmice bit ce svega :mrgreen:

Mbiwa :mrgreen:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 31 okt 2015, 23:52

Manuel je napisao/la:Evo realno otkad je otisao iz lacija nije ni sjena onog igraca.Moras odmah spominjati neki derbi yebem ti :mrgreen:

kao i svaki drugi Brazilac, ima rok trajanja, mada mu je odlazak iz Lazija najveća greška u karijeri (htio da igra LP, da osvaja trofeje i pređe u Inter :mrgreen: ), al' prodao bi ga Lotito u svakom slučaju
Manuel je napisao/la:Iduce sedmice bit ce svega :mrgreen:

hoće jašta, ima da komšinici pakaš razvalimo :beba:
Manuel je napisao/la:Mbiwa :mrgreen:
đe čamuga :rol:

Manuel
Kontakt:

Post Postao/la Manuel » 31 okt 2015, 23:55

Hahahaha igra Mbiwa u Lyonu samo tako.Zabija autogolove na sve strane :mrgreen: .Nista cekamo derbi da vidimo ko ce se naguziti :mrgreen:

masteRofPoker
Kontakt:

Post Postao/la masteRofPoker » 31 okt 2015, 23:59

Januar je uvijek mnogo
bitan mjesec. Dolazi se poslije kratke pauze i vjerovatno sa odredenim osvjezenjima u ekipama.
Pride li Juve na 5 ili 6 bodova zaostaka do Nove Godine, Seria A ce biti strasno gledana u drugoj polusezoni.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 01 nov 2015, 00:38

Puma je napisao/la:Kakva Roma, Roma je limitirano smece od ekipe. Ovo uzimaju Juventus ili Naples.
Od svih ovih jacih ekipa Roma ima najslabiju odbranu, bez obzira bili svi spremni ili ne...

Inter u 7 od 11 utakmica nije primio gol, a ekipa koja ima jaku odbranu u Calciu vrijedi zlata, i dodas na to medju tri najkvalitetnija napada lige uz Napoli i juventus...

Sto je najsmješnije Inter je ekipa sa dvije trecine novih igraca u prvih 11 i opet drzi vrh...

#kulaodkarata

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 01 nov 2015, 00:50

Mancini i njegovi nafakasi nece moci citavu sezonu ovako.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Re: RE: Re: Serie A

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 01 nov 2015, 01:12

Romagnoli13 je napisao/la:Mancini i njegovi nafakasi nece moci citavu sezonu ovako.
Ma to je ocigledno, ja uvjeren da oni ne mogu do titule.

Zaključano

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.