Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
ko ti je TV?
- Vidic i Puyol su vjerovatno bolji.. ali ostali nisu.. ali nazalost vi ne mozete shvatiti to, kada svaki od ovih stopera pored sebe ima jos jednog odlicnog stopera a sa strana ima dvojicu vrhunskih bekova.. svaki od navedenih stopera.. dok Chiellini ima Zebinu, Cannavara i Grossa.. bratami, bolje je staviti tri bandere, jer moze se desiti slucajno da neko opuca loptu pa da ona udari u banderu.. znaci sam u odbrani i opet zmaj.. leti.. unistava..
- Vidic i Puyol su vjerovatno bolji.. ali ostali nisu.. ali nazalost vi ne mozete shvatiti to, kada svaki od ovih stopera pored sebe ima jos jednog odlicnog stopera a sa strana ima dvojicu vrhunskih bekova.. svaki od navedenih stopera.. dok Chiellini ima Zebinu, Cannavara i Grossa.. bratami, bolje je staviti tri bandere, jer moze se desiti slucajno da neko opuca loptu pa da ona udari u banderu.. znaci sam u odbrani i opet zmaj.. leti.. unistava..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700
Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.
daffy je napisao/la:ko ti je TV?

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- NoName
- Kontakt:
daffy, umoriš li se ti ikad od ovog silnog ubjeđivanja? Ne valja bolan biti zadrt, opusti se malo. Juventus, kao i svaki drugi klub, treba na terenu da pokaže ono što zna, mimo toga sve je demagogija. Juve jeste veliki klub, sa bogatom istorijom, ali današnji rezultati nisu ni sjenka tih nekadašnjih uspjeha. Zašto je to tako, to nije ni bitno, od stare slave se ne živi.
Otprilike ista priča vrijedi i za kompletnu talijansku ligu. Ja više volim Talijane nego Engleze, recimo, ali ipak današnja situacija je takva da je engleski klupski fudbal daleko ispred. Ne trebamo baš svaku temu smarati sa ovim, ti si na Džekinoj temi napisao 50 komentara, sve na isti kalup, a nigdje veze između njega i Juventusa, makar trenutno.
Otprilike ista priča vrijedi i za kompletnu talijansku ligu. Ja više volim Talijane nego Engleze, recimo, ali ipak današnja situacija je takva da je engleski klupski fudbal daleko ispred. Ne trebamo baš svaku temu smarati sa ovim, ti si na Džekinoj temi napisao 50 komentara, sve na isti kalup, a nigdje veze između njega i Juventusa, makar trenutno.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Ferdinand , Terry , Mexes , Pique , Vermalen ... su samo neki koji su izmislili fudbal za tog Chiellinija , mislim malo objektivnosti vam ne bi skodilo 

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Interista di cuore
- Kontakt:
Vermalen medju najboljim stoperim
novi kandidati za najsmjesniji post.ccc.cuj Vermalena poredit s Chielliniem
presmijesno.ne volim Juve al Chiellini je za Vermalena iigracina

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
cuj VermalenInterista di cuore je napisao/la:Vermalen medju najboljim stoperimnovi kandidati za najsmjesniji post.ccc.cuj Vermalena poredit s Chielliniem

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
umorim se kako da se ne umorim, ali kada vidim da neko napise da je Vermalen bolji od Chiellinija, ili jos gore/bolje kada stavi Mexesa koji grije klupu u Romi.. meni hoce nesto da bude..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.
- Interista di cuore
- Kontakt:
ojjjjj Mexesa nisam ni vidio...smajli koji se valja od smijeha 

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
- NoName
- Kontakt:
Emir Spahić je bolji od svih koji ste nabrojali.
Makar meni.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
@ NoName
'sil vidio šta jedan post može uraditi od teme?
Epic win.
Epic win.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- NoName
- Kontakt:
Ja u zadnjih mjesec dana, na koju god temu odem, uglavnom se sve isto priča. Možda bi trebalo predložiti adminu da objedinimo sve teme, i da imamo samo: Fudbal, Košarka, Rukomet itd.Monolog je napisao/la:@ NoName
Epic win.

- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ili da samo bude "sportovi" i to je to.NoName je napisao/la: Ja u zadnjih mjesec dana, na koju god temu odem, uglavnom se sve isto priča. Možda bi trebalo predložiti adminu da objedinimo sve teme, i da imamo samo: Fudbal, Košarka, Rukomet itd.Al hajde, nek se nešto priča, sad pomalo već opada aktivnost na forumu, do početka SP i do prijateljskih utakmica naše reprezentacije.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Tomas Vermaelendaffy je napisao/la:ko ti je TV?
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Statistika sve pokazuje tako da ja to nisam izmislio, a upravo ta stvar je na strani Vermalena pa vi pricajte u prazno dokle vam volja ...juznjak> je napisao/la:cuj VermalenInterista di cuore je napisao/la:Vermalen medju najboljim stoperimnovi kandidati za najsmjesniji post.ccc.cuj Vermalena poredit s Chielliniem
![]()

Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Monolog je napisao/la:"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy

Nije Vermaelen, nego Verminatorjuznjak> je napisao/la:cuj VermalenInterista di cuore je napisao/la:Vermalen medju najboljim stoperimnovi kandidati za najsmjesniji post.ccc.cuj Vermalena poredit s Chielliniem
![]()

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=2705
Nije post u pitanju, već kompletna tema.
Ubjedljivo najjača i najbolja na ovom forumu.
Nije post u pitanju, već kompletna tema.
Ubjedljivo najjača i najbolja na ovom forumu.
Da je Arsena ispao od Bayerna, ja bi se za testis ugrizao, iste sekunde. Arsenal bi ponizio Bayern sa juniorima.
nema potpisa
Ako hoćete da se nasmijete samo odete na temu Arsenala. 

FK Pjetlovi
al se mora sageti po jogurt.Bilal je napisao/la:Monolog je napisao/la:"Chiellini je najbolji stoper na svijetu" - @Daffy![]()
![]()
Spahic mu moze pitu s glave jesti

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.