Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Još jedan rutinski poraz. Ali vjerovatno su nadigrali protivnika opet, ali nisu imali sreće. Bit će dobro jednog dana. Napredak se primjeti, kako reče jedan forumaš. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Napredak je evidentan.starina je napisao/la:**** vise vjerni navijacu,samo kad se treba pljuvat tu si.

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Kada ne znaju stariji nesposobnjakovići onda znaju kadeti i juniori.
Mene samo zanima kad ce se istrijebit iz sporta,i oko sporta bagra kao ti!Tu si samo kad treba pljuvat,jadno da jadnije ne moze bit!Lijeci bolan frustracije na zeni ako smijes,al jok lakse jezikom mlatit po forumu,zalim te nikakav ti navijac nisi niti ces biti takvih je na zalost 90 % oko nas!Mancini je napisao/la:Kada ne znaju stariji nesposobnjakovići onda znaju kadeti i juniori.
Te svoje seoske folove i uvrede ostavi tamo gdje si ih našao. Dosta je tvoga primitivnog vrijeđanja. Ako ja počnem sa vrijeđanjem neće valjati. Prijaviš administraciji vrijeđanje i onda ti ispadneš kriv za bezpotrebno prijavljivanje. Zabranjeno je kritikovanje kada nesposobnjakovići izgube i samo je hvaljenje dozvoljeno kada nekoga pobjede. To može tako ali u tvojoj kući i nigdje više.starina je napisao/la:Mene samo zanima kad ce se istrijebit iz sporta,i oko sporta bagra kao ti!Tu si samo kad treba pljuvat,jadno da jadnije ne moze bit!Lijeci bolan frustracije na zeni ako smijes,al jok lakse jezikom mlatit po forumu,zalim te nikakav ti navijac nisi niti ces biti takvih je na zalost 90 % oko nas!Mancini je napisao/la:Kada ne znaju stariji nesposobnjakovići onda znaju kadeti i juniori.
Cestitke juniorima i kadetima, odlicno im ide. 
Ocito je da nesto ne stima medju seniorima.
Naredna tri kola; Sarajevo, Zrinjski, Celik. Mozda malo ludo zvuci ali vjerujem da cemo uzeti 7 bodova.

Naredna tri kola; Sarajevo, Zrinjski, Celik. Mozda malo ludo zvuci ali vjerujem da cemo uzeti 7 bodova.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Jel mislite ispadat ili?
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson

Hvalim Boga samo sto sam sa sela,sto nisam iz grada bas zbog takvih "gradjanina" kao sto si tiMancini je napisao/la:Te svoje seoske folove i uvrede ostavi tamo gdje si ih našao. Dosta je tvoga primitivnog vrijeđanja. Ako ja počnem sa vrijeđanjem neće valjati. Prijaviš administraciji vrijeđanje i onda ti ispadneš kriv za bezpotrebno prijavljivanje. Zabranjeno je kritikovanje kada nesposobnjakovići izgube i samo je hvaljenje dozvoljeno kada nekoga pobjede. To može tako ali u tvojoj kući i nigdje više.starina je napisao/la:Mene samo zanima kad ce se istrijebit iz sporta,i oko sporta bagra kao ti!Tu si samo kad treba pljuvat,jadno da jadnije ne moze bit!Lijeci bolan frustracije na zeni ako smijes,al jok lakse jezikom mlatit po forumu,zalim te nikakav ti navijac nisi niti ces biti takvih je na zalost 90 % oko nas!Mancini je napisao/la:Kada ne znaju stariji nesposobnjakovići onda znaju kadeti i juniori.

Druze cekamo izvjestaj,u svakom slucaju ja sam uz njih.a da nesto ne stima to se vidi odavno!Sportski pozdrav!Mokroguz je napisao/la:Cestitke juniorima i kadetima, odlicno im ide.
1 liga federacije vam ne gine tamo vam je mjesto
Imamo super priliku da pobjedimo, ali je to skoro postao znak da cemo izgubiti. Osim toga bice sigurno i koja sudijska kradja.pitic je napisao/la:Ambicije i očekivanja pred gostujuću utakmicu na Hasetu
Malo morgenPrimorac je napisao/la:1 liga federacije vam ne gine tamo vam je mjesto
S E M P E R - V I R I D I S
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Prema mojim informacijama možda vas Hamzić napusti. Vidimo u dogledno vrijeme nemojte me držati za riječ.
Kradju
Zar glavnom finansijeru nije Begić obečao da će imati pošteno suđenje.
Kradju

SRETAN BROJ - 1725
Tvom klubu je mjesto u prvoj federalnoj ligi ublehašu stari.Primorac je napisao/la:1 liga federacije vam ne gine tamo vam je mjesto

Hamziću je možda i bolje da ode, pod uslovom da se dovede bolji golman.
Hamzić kod drugog primljenog gola.
Mirza se skroz "pogubio".
Igrači ga neki vjerovatno bojkotuju. Ali vidan je napredak u igri. 

-
- Kontakt:
Kako se zove vas igrac kojem je ponisten cist gol protiv Travnika??
BUDI ŽELJO !!!
Emir Hadzic
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.