Kako nema veze.To valjda govori o tvojoj sposobnosti ocjenjivanja igraca.adriano_leite je napisao/la:Kakve veze ima ko je meni bolji igrac izmedju Tristana i Jonasa s tim da Russell nema brzinu, ni sut, ni fizicke predispozicije i sto je defanzivno rupa? Apsolutno nilakve veze nema izmedju te dvije teme.Epidaurus je napisao/la:Pa mislim da fakat nema potrebe replicirat covjeku kojem je Tristan Thompson bolji igrac od Valanciunasa ...
2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2015/2016 NBA Sezona
- adriano_leite
- Kontakt:
Ubjedjivase me da je Williams bolji od Kyriea, da je i Rubio bolji od Kyriea, pa i Kemba. Kada sam govorio da je Butler igracina mnogi nisu znali ni ko je to. Mogu to navijaci Bullsa potvrditi. Za Jimmera sam rekao da je nikakav igrac a mnogi mislili da je sutercina samo takva. Ubjedjivao me Epidaurus da je Wall bolji na obrucu od Irvinga, a neki dan rece da je Irving bolji u zavrsnici na obrucu od Currya sto bi trebalo znaciti da je bolji i od Walla iako se sa mnom "svadjao" da nije. Za Lancea sam govorio da je truba igrac a govorise mi da je igracina, danas vidimo kakva je igracina u pitanju. Za Bennetta sam pogrijesio ali ostaje jos da vidimo kakav ce biti kroz par godina. Waitersa sam hvalio i nije opravdao moja ocekivanja ali ostaje jos da vidimo kakav ce biti u buducnosti. Vise sam stvari pogodio od nekih skauta a nisam placen da dajem prognoze. Kad skauti mogu pogrijesiti pa mogu i jaOlympique je napisao/la:Kako nema veze.To valjda govori o tvojoj sposobnosti ocjenjivanja igraca.adriano_leite je napisao/la:Kakve veze ima ko je meni bolji igrac izmedju Tristana i Jonasa s tim da Russell nema brzinu, ni sut, ni fizicke predispozicije i sto je defanzivno rupa? Apsolutno nilakve veze nema izmedju te dvije teme.Epidaurus je napisao/la:Pa mislim da fakat nema potrebe replicirat covjeku kojem je Tristan Thompson bolji igrac od Valanciunasa ...
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Cekaj, ako sam rekao da je Irving bolji od Curryja na obrucu to odma znaci i da je od Walla bolji ? Jesam to nekad rekao da je Curry bolji od Walla na obrucu ? Sto se tice zavrsavanja na obrucu Walla i Kyriea:adriano_leite je napisao/la: Ubjedjivase me da je Williams bolji od Kyriea, da je i Rubio bolji od Kyriea, pa i Kemba. Kada sam govorio da je Butler igracina mnogi nisu znali ni ko je to. Mogu to navijaci Bullsa potvrditi. Za Jimmera sam rekao da je nikakav igrac a mnogi mislili da je sutercina samo takva. Ubjedjivao me Epidaurus da je Wall bolji na obrucu od Irvinga, a neki dan rece da je Irving bolji u zavrsnici na obrucu od Currya sto bi trebalo znaciti da je bolji i od Walla iako se sa mnom "svadjao" da nije. Za Lancea sam govorio da je truba igrac a govorise mi da je igracina, danas vidimo kakva je igracina u pitanju. Za Bennetta sam pogrijesio ali ostaje jos da vidimo kakav ce biti kroz par godina. Waitersa sam hvalio i nije opravdao moja ocekivanja ali ostaje jos da vidimo kakav ce biti u buducnosti. Vise sam stvari pogodio od nekih skauta a nisam placen da dajem prognoze. Kad skauti mogu pogrijesiti pa mogu i ja. Ostaje prognoza ovogodisnjih rookie igraca pa cemo vidjeti sta ce biti.
Kyrie 27% svojih suteva zavrsava na obrucu uz procenat od 59,5% kroz karijeru
Wall 32% svojih suteva zavrsava na obrucu uz procenat od 62,3% kroz karijeru
Cista matematika i zdrav razum nam pokazuju ko je bolji u zavrsavanju na obrucu.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- adriano_leite
- Kontakt:
Statistika je cudo. Steta samo sto kosarka nije statistika.Epidaurus je napisao/la:Cekaj, ako sam rekao da je Irving bolji od Curryja na obrucu to odma znaci i da je od Walla bolji ? Jesam to nekad rekao da je Curry bolji od Walla na obrucu ? Sto se tice zavrsavanja na obrucu Walla i Kyriea:adriano_leite je napisao/la: Ubjedjivase me da je Williams bolji od Kyriea, da je i Rubio bolji od Kyriea, pa i Kemba. Kada sam govorio da je Butler igracina mnogi nisu znali ni ko je to. Mogu to navijaci Bullsa potvrditi. Za Jimmera sam rekao da je nikakav igrac a mnogi mislili da je sutercina samo takva. Ubjedjivao me Epidaurus da je Wall bolji na obrucu od Irvinga, a neki dan rece da je Irving bolji u zavrsnici na obrucu od Currya sto bi trebalo znaciti da je bolji i od Walla iako se sa mnom "svadjao" da nije. Za Lancea sam govorio da je truba igrac a govorise mi da je igracina, danas vidimo kakva je igracina u pitanju. Za Bennetta sam pogrijesio ali ostaje jos da vidimo kakav ce biti kroz par godina. Waitersa sam hvalio i nije opravdao moja ocekivanja ali ostaje jos da vidimo kakav ce biti u buducnosti. Vise sam stvari pogodio od nekih skauta a nisam placen da dajem prognoze. Kad skauti mogu pogrijesiti pa mogu i ja. Ostaje prognoza ovogodisnjih rookie igraca pa cemo vidjeti sta ce biti.
Kyrie 27% svojih suteva zavrsava na obrucu uz procenat od 59,5% kroz karijeru
Wall 32% svojih suteva zavrsava na obrucu uz procenat od 62,3% kroz karijeru
Cista matematika i zdrav razum nam pokazuju ko je bolji u zavrsavanju na obrucu.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Pa ako igrac A vise zavrsava na obrucu od igraca B kroz neki posmatrani vremenski period i uz to ima bolje procente tj zavrsava na obrucu s vecom efikasnoscu, onda ja logicno da je igrac A bolji finiser na obrucu od igraca B. Ti si valjda jedini koji to ne shvata.
Je li ovo Hezonja veze pertle 
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
teorija ne vazi ako igrac B igra za CavseEpidaurus je napisao/la:Pa ako igrac A vise zavrsava na obrucu od igraca B kroz neki posmatrani vremenski period i uz to ima bolje procente tj zavrsava na obrucu s vecom efikasnoscu, onda ja logicno da je igrac A bolji finiser na obrucu od igraca B. Ti si valjda jedini koji to ne shvata.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Shooter je napisao/la:Je li ovo Hezonja veze pertle
aha
- adriano_leite
- Kontakt:
Da je kosarka analiticka i statisticka igra, Houston bi bio prvak.Epidaurus je napisao/la:Pa ako igrac A vise zavrsava na obrucu od igraca B kroz neki posmatrani vremenski period i uz to ima bolje procente tj zavrsava na obrucu s vecom efikasnoscu, onda ja logicno da je igrac A bolji finiser na obrucu od igraca B. Ti si valjda jedini koji to ne shvata.
Wall je efikasniji po procentima (nema razloga da ne vjerujem toj statistici koju si nasao), Irving je raznovrsniji. Razlika je u cca 3% i meni je Irving bolji iz razloga sto je upravo raznovrstan a iz godine u godinu je bolji. Jbg ne gledam kosarku kroz naprednu statistiku halali na tome.
Postavi statistiku za T. Parkera, on je svojevremeno bio igrac koji je najbolje zavrsavao na obrucu medju bekovima a sumnjam da to statistika uredno prati. Ako bude efikasniji od obojice onda prihvatam da je Wall bolji na obrucu od Irvinga i ovom prilikom se izvinjavam na tvrdnji da je Wall losiji na obrucu od Irvinga. Jel posteno?
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Tony Parker kroz karijeru na obrucu zavrsava sa 65,1% uspjesnosti na 35,5% pokusaja od ukupnog broja pokusaja. Nash je na 65% kroz karijeri ali uz puno manje pokusaja na obrucu (samo 20,2% posto od ukupnih suteva), Paul na 60,9% na 20% suteva. Dakle Parkerovu reputaciju jednog od najboljih finisera na obrucu medju playevima itekako prati statistika.
Epidaurus je napisao/la:Tony Parker kroz karijeru na obrucu zavrsava sa 65,1% uspjesnosti na 35,5% pokusaja od ukupnog broja pokusaja. Nash je na 65% kroz karijeri ali uz puno manje pokusaja na obrucu (samo 20,2% posto od ukupnih suteva), Paul na 60,9% na 20% suteva. Dakle Parkerovu reputaciju jednog od najboljih finisera na obrucu medju playevima itekako prati statistika.
- adriano_leite
- Kontakt:
Eto kao sto sam i rekao onda halali. Wall je bolji.Epidaurus je napisao/la:Tony Parker kroz karijeru na obrucu zavrsava sa 65,1% uspjesnosti na 35,5% pokusaja od ukupnog broja pokusaja. Nash je na 65% kroz karijeri ali uz puno manje pokusaja na obrucu (samo 20,2% posto od ukupnih suteva), Paul na 60,9% na 20% suteva. Dakle Parkerovu reputaciju jednog od najboljih finisera na obrucu medju playevima itekako prati statistika.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Andre top 5 C lige.
Ajatolahfilip13 je napisao/la:
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Belmin6 je napisao/la:Andre top 5 C lige.
[youtube][/youtube]
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
miki_92 je napisao/la:teorija ne vazi ako igrac B igra za CavseEpidaurus je napisao/la:Pa ako igrac A vise zavrsava na obrucu od igraca B kroz neki posmatrani vremenski period i uz to ima bolje procente tj zavrsava na obrucu s vecom efikasnoscu, onda ja logicno da je igrac A bolji finiser na obrucu od igraca B. Ti si valjda jedini koji to ne shvata.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.