Vi ste bili na mecu?7aprildomemoj je napisao/la:Jbg lahko je napravit preokret kad ti sudija pomogne sa penalom i isključenjem protivničkog igrača
NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- 7aprildomemoj
Eto ti si bio pa nam reci da je sve bilo po PS. Da vama tako bude suđenje u proljeće u Gračanici digli bi balvan revoluciju na A1samo_lijevo je napisao/la:Vi ste bili na mecu?7aprildomemoj je napisao/la:Jbg lahko je napravit preokret kad ti sudija pomogne sa penalom i isključenjem protivničkog igrača

moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
-
- Moderator
- Kontakt:
Slazem se ja s tobom, otjerat ova gamad iz kluba...Neka ispadenmo i u Sjever ligu nek sve krene kako treba da se zna gdje je koja marka otisla. ALi eto dzaba kada mi koji volimo klub necemo nista uciniti po tom pitanju ostaje nam patnja sa ovim gamadima i haj dalje.7aprildomemoj je napisao/la:Ako je tako onda 30 ljudi koji vole ovaj klub mogu tražiti vanrednu skupštinu kluba i rastjerati ovu gamad koja se mota zadnjih 15 godina oko kluba ko lešinari.
Jer svi koji vole Bratstvo ce ti reci da Daso i kompanija trebaju da odu iz Bratstva ama bas svi ce ti reci to, ali eto nadaj se boljem danu kada Brki nestane para eh tad ce i on lagano.

Nema veze sto on daje iz Budzeta u Bratstvo ipak mora i on dati necega svog...
I treba nas j.e.b.a.v.t kad smo levati i pičqe.Svi šute i pozdravljaju dasu sa transparentima protiv Zvijezde7aprildomemoj je napisao/la:Bratstvo je registrovano kao udruženje građana zar ne, kao i svi sportski kolektivu u BiH jer nam je takav glup zakon o sportu ? Ako je tako onda 30 ljudi koji vole ovaj klub mogu tražiti vanrednu skupštinu kluba i rastjerati ovu gamad koja se mota zadnjih 15 godina oko kluba ko lešinari. Daso, Djed, Čokara, Mićo, Fudo, Sejo, Brada, Zaim i ostali dupeuvlakači trebaju dobiti doživotnu zabranu posjetama stadionu. Postaviti normalne i poštene ljude koji će moći privući i privrednike sa opštine. Pogledajte samo šta ljudi u Miričini rade. Sredili stadion ko bombonu, doveli trenera koji zna svoj posao, pojačanja i na zdravim osnovama su. Euro prost ih podržaje iz tog razloga jer čovjek zna gdje svaki fening završi koji on donira. Tako se može i kod nas napraviti, samo treba ovu bagru rastjerati. Njih 6-7 drži nas 48 000 hiljda stanovnika kao taoce i sukcesivno uništavaju klub koji je nekad imao dušu i srce. Jbm li im sve mrtvo i živo![]()
![]()

da nema Dase,Miće,Fude,,,nebi ni Bratstvo igralo u ovoj ligi nego bi sa Malešićima igrali derbije,,,ili u D Potoku,,,nezahvalnici krijete se iza nikova po forumima i blatite našeg načelnika,,,a čovjek gine i za Bratstvo i za čitavu opštinu,,,stadion uređen,pomoćni teren,ograđeno,ekipa uvijek u vrhu tabele,na općini asvaltirana svaka mahala,postavljena rasvjeta,,,,šta bi vi još,,muzičku želju...
Da nema općinskih(naših)para Bratstvo nebi igralo ovu ligu burazerunacelnik je napisao/la:da nema Dase,Miće,Fude,,,nebi ni Bratstvo igralo u ovoj ligi nego bi sa Malešićima igrali derbije,,,ili u D Potoku,,,nezahvalnici krijete se iza nikova po forumima i blatite našeg načelnika,,,a čovjek gine i za Bratstvo i za čitavu opštinu,,,stadion uređen,pomoćni teren,ograđeno,ekipa uvijek u vrhu tabele,na općini asvaltirana svaka mahala,postavljena rasvjeta,,,,šta bi vi još,,muzičku želju...

jel uradio vise od prijasnjih nacelnika....jest....jel se nakro para kao i prijasnji .....jest....
covjek radi kao Putin...asvaltira ulice i rasvjetu razvede ...uredi Bratstvu stadion i slicno a ovamo nakrade para i placa plate tim sto si ih nabrojo kao da su yebeni doktori a ne neskolovani papci....pitaj ga koliko je para ulozio u to sve....duplo vise nego sto je trebalo...prijasnja organizacija kluba nije imala finansije opstine....to je jedino sto je Daso donijeo u Bratstvo...a da je sve sto je napiso u opstinskom racunovodstvu na ime Bratstva ustvari ulozio u Bratstvo...igrali bi mi sad derbi sa Slobodom, Zeljom, Sarajevom, Sirokim, Zrinjskim, Borcom....nebi gledao ove Federalne prvoligase a kamoli derbi sa Malesicima...Malesici nemal udjose u ovu ligu sa nama sa puno manje para nego sto Daso "ulaze" u Bratstvo...ne brinem se ja za Bratstvo...da nije dase...sad bi 90% igraca malesica igrali u Bratstvu i uz jos kojeg tranutnog igraca bili stabilan tim u ovoj ligi...a uz to...da nema Putina...ulagali bi drugi privatnici u Bratstvo...i imali bi zdraviju nogometnu skolu kroz sve generacije, i gledali bi igrace sa nase opstine uz eventualno koje pojacanje sa lokalnih opstina koje je stvarno pojacanje, kao Brzi i slicni...
I sto je najbitnije...bile bi pune tribine jer se ljudima nebi gadilo doci gledat steroid ekipu nego bi bilo sve domace i ialo bi se za sto navijat...i kad kazem domace...mislim i na komsije sa TK uz Doboj i Modricu..
Ima na TK dobrih igraca za 2-3 premijerligasa...samo nema pravih ljudi u upravi da ih zadrze....
covjek radi kao Putin...asvaltira ulice i rasvjetu razvede ...uredi Bratstvu stadion i slicno a ovamo nakrade para i placa plate tim sto si ih nabrojo kao da su yebeni doktori a ne neskolovani papci....pitaj ga koliko je para ulozio u to sve....duplo vise nego sto je trebalo...prijasnja organizacija kluba nije imala finansije opstine....to je jedino sto je Daso donijeo u Bratstvo...a da je sve sto je napiso u opstinskom racunovodstvu na ime Bratstva ustvari ulozio u Bratstvo...igrali bi mi sad derbi sa Slobodom, Zeljom, Sarajevom, Sirokim, Zrinjskim, Borcom....nebi gledao ove Federalne prvoligase a kamoli derbi sa Malesicima...Malesici nemal udjose u ovu ligu sa nama sa puno manje para nego sto Daso "ulaze" u Bratstvo...ne brinem se ja za Bratstvo...da nije dase...sad bi 90% igraca malesica igrali u Bratstvu i uz jos kojeg tranutnog igraca bili stabilan tim u ovoj ligi...a uz to...da nema Putina...ulagali bi drugi privatnici u Bratstvo...i imali bi zdraviju nogometnu skolu kroz sve generacije, i gledali bi igrace sa nase opstine uz eventualno koje pojacanje sa lokalnih opstina koje je stvarno pojacanje, kao Brzi i slicni...
I sto je najbitnije...bile bi pune tribine jer se ljudima nebi gadilo doci gledat steroid ekipu nego bi bilo sve domace i ialo bi se za sto navijat...i kad kazem domace...mislim i na komsije sa TK uz Doboj i Modricu..
Ima na TK dobrih igraca za 2-3 premijerligasa...samo nema pravih ljudi u upravi da ih zadrze....
- 7aprildomemoj
Samo me ohrabruje činjenica da su izgleda sazrili skoro pa svi forumaši koji su iz Gračanice. Većina je uvidjela ko je brkata spodoba alijas Putin što reče Plavožuti. Donedavno smo imali branioce lika i djela počasnog predsjednika pa je omjer bio lapo lapo skoro. Jest da klub i vjerni navijači trpe zbog toga ali još će vode proteći Sokolušom dok se pojavi neki transparent protiv diktatora na stadionu ili organizuju protesti pred Šarenom kućom. Do tada ovaj pasivni otpor koji se ogleda u odbijanju od utakmica i nedolascima na stadion ne pije vode nažalost
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]
Kakav je ljubavnik to ne znama ali znam da je najuspješniji sportski radnik u BiH u proteklih 10 godina i to proglašen od strane sportskog saveya na čelu sa dr Osmanom Bukvićem,Mujom Hasićem itd,,,i on je svojim radom u sportu kao što reče Mamela istinska legenda BH sporta...cokara je napisao/la:Da nema općinskih(naših)para Bratstvo nebi igralo ovu ligu burazerunacelnik je napisao/la:da nema Dase,Miće,Fude,,,nebi ni Bratstvo igralo u ovoj ligi nego bi sa Malešićima igrali derbije,,,ili u D Potoku,,,nezahvalnici krijete se iza nikova po forumima i blatite našeg načelnika,,,a čovjek gine i za Bratstvo i za čitavu opštinu,,,stadion uređen,pomoćni teren,ograđeno,ekipa uvijek u vrhu tabele,na općini asvaltirana svaka mahala,postavljena rasvjeta,,,,šta bi vi još,,muzičku želju...A doprinos dase miće i fude u razvoju sporta na našoj općini je za svaku pohvalu
![]()
![]()
vi pišete istoriju bolan a niste toga ni svjesni
Djeca će o vama učiti iz knjigama o Gračanici i sportu bolan bolan
![]()
![]()
Vodi ti brku kući svojoj pa se lično uvjeri kakav je ljubavnik

- 7aprildomemoj
100 put izgovorena laž počinje djelovati kao istina. To je bila retorika Radovana Karadžića, Riste Đoge i kompanije iz manjeg entiteta 

-
- Moderator
- Kontakt:
nacelnik je napisao/la:da nema Dase,Miće,Fude,,,nebi ni Bratstvo igralo u ovoj ligi nego bi sa Malešićima igrali derbije,,,ili u D Potoku,,,nezahvalnici krijete se iza nikova po forumima i blatite našeg načelnika,,,a čovjek gine i za Bratstvo i za čitavu opštinu,,,stadion uređen,pomoćni teren,ograđeno,ekipa uvijek u vrhu tabele,na općini asvaltirana svaka mahala,postavljena rasvjeta,,,,šta bi vi još,,muzičku želju...
JOj nemoj da psujem nisam takav lik, ali gdje su ti Milioni ili koliko ih je Brko lazno ulozio u Bratstvo covjece ????

De mi objasni ba ??
Ako ti mislis da je on ulozio bruku para varas se, a ako je on ulozio vec Pare pa sto nismo onda u PL a ne u Prvoj ligi bolan..
Gdje su pare Micune ?? Vise sam ja dao para na ulaznicu nego on u Bratstvo !

Objasni nam kako to Brko ulaze u sport i Bratstvo eto...
Pa malo se okreni oko sebe,pogledaj stadion,pogledaj grad,pogledaj tabelu prve lige u zadnje 3 godine,,,jel misliš da je sve to urađeno od ulaznica ili palo s neba,,sve je to Daso uradio,,,i ja nisam Mićo i NEMAM s njim veze iako cijenim sve što je uradio za Bratstvo u mlađim kategorijama i mislim da je vrijeme da preuyme od Šinje mjesto pomoćnog trenera a po dobijanju licence i mjesto šefA STRUKE U Bratstvu,,,Mićo je to svojim radom zasluzio,,GracanicaAA je napisao/la:nacelnik je napisao/la:da nema Dase,Miće,Fude,,,nebi ni Bratstvo igralo u ovoj ligi nego bi sa Malešićima igrali derbije,,,ili u D Potoku,,,nezahvalnici krijete se iza nikova po forumima i blatite našeg načelnika,,,a čovjek gine i za Bratstvo i za čitavu opštinu,,,stadion uređen,pomoćni teren,ograđeno,ekipa uvijek u vrhu tabele,na općini asvaltirana svaka mahala,postavljena rasvjeta,,,,šta bi vi još,,muzičku želju...
JOj nemoj da psujem nisam takav lik, ali gdje su ti Milioni ili koliko ih je Brko lazno ulozio u Bratstvo covjece ????![]()
De mi objasni ba ??
Ako ti mislis da je on ulozio bruku para varas se, a ako je on ulozio vec Pare pa sto nismo onda u PL a ne u Prvoj ligi bolan..
Gdje su pare Micune ?? Vise sam ja dao para na ulaznicu nego on u Bratstvo !![]()
Mićo da ti objasniGracanicaAA je napisao/la:nacelnik je napisao/la:da nema Dase,Miće,Fude,,,nebi ni Bratstvo igralo u ovoj ligi nego bi sa Malešićima igrali derbije,,,ili u D Potoku,,,nezahvalnici krijete se iza nikova po forumima i blatite našeg načelnika,,,a čovjek gine i za Bratstvo i za čitavu opštinu,,,stadion uređen,pomoćni teren,ograđeno,ekipa uvijek u vrhu tabele,na općini asvaltirana svaka mahala,postavljena rasvjeta,,,,šta bi vi još,,muzičku želju...
JOj nemoj da psujem nisam takav lik, ali gdje su ti Milioni ili koliko ih je Brko lazno ulozio u Bratstvo covjece ????![]()
De mi objasni ba ??
Gdje su pare Micune ?? Vise sam ja dao para na ulaznicu nego on u Bratstvo !![]()

-
- Moderator
- Kontakt:
nacelnik je napisao/la:
Pa malo se okreni oko sebe,pogledaj stadion,pogledaj grad,pogledaj tabelu prve lige u zadnje 3 godine,,,jel misliš da je sve to urađeno od ulaznica ili palo s neba,,sve je to Daso uradio,,,i ja nisam Mićo i NEMAM s njim veze iako cijenim sve što je uradio za Bratstvo u mlađim kategorijama i mislim da je vrijeme da preuyme od Šinje mjesto pomoćnog trenera a po dobijanju licence i mjesto šefA STRUKE U Bratstvu,,,Mićo je to svojim radom zasluzio,,
Vidim ja sve, nego ako toliko ulaze u Bratstvo zasto onda nece da plati Komusu makar jednom u Mjesecu da ocisti tribine ?
Da mogu ljudi sjest na cistu stolicu, a ne moraju ponjeti sebi kartona ili sta ja znam...
Svi ovdje podrzavaju Bratstvo i vole ga osim Brkatog stvora (Kojeg ti gotivis ko da te je zaposlio sta ja znam gdje ili ti je kupio kucu)...
Razlog sto spominjem Mico da si to ti jeste da kada si dosao tek na forum SAMO si Micu spominjio ko da je Kralj j*bo te led...
I Znam da si Mico nemoj se dzaba provaljivati ba ovdje nama na forumu. Toliko od mene...
nacelnik je napisao/la:Pa malo se okreni oko sebe,pogledaj stadion,pogledaj grad,pogledaj tabelu prve lige u zadnje 3 godine,,,jel misliš da je sve to urađeno od ulaznica ili palo s neba,,sve je to Daso uradio,,,i ja nisam Mićo i NEMAM s njim veze iako cijenim sve što je uradio za Bratstvo u mlađim kategorijama i mislim da je vrijeme da preuyme od Šinje mjesto pomoćnog trenera a po dobijanju licence i mjesto šefA STRUKE U Bratstvu,,,Mićo je to svojim radom zasluzio,,GracanicaAA je napisao/la:nacelnik je napisao/la:da nema Dase,Miće,Fude,,,nebi ni Bratstvo igralo u ovoj ligi nego bi sa Malešićima igrali derbije,,,ili u D Potoku,,,nezahvalnici krijete se iza nikova po forumima i blatite našeg načelnika,,,a čovjek gine i za Bratstvo i za čitavu opštinu,,,stadion uređen,pomoćni teren,ograđeno,ekipa uvijek u vrhu tabele,na općini asvaltirana svaka mahala,postavljena rasvjeta,,,,šta bi vi još,,muzičku želju...
De mi objasni ba ??

Pa što se vi navijači malo ne organizujete i malo očistite tribine ,uradte za klub nešto,nemojte samo čekat da Daso ili Mićo ili neko drugi poturi leđa..malo metlu krpe i kante u ruke i očistite tribine,,samo malo dobre volje,,,GracanicaAA je napisao/la:nacelnik je napisao/la:
Pa malo se okreni oko sebe,pogledaj stadion,pogledaj grad,pogledaj tabelu prve lige u zadnje 3 godine,,,jel misliš da je sve to urađeno od ulaznica ili palo s neba,,sve je to Daso uradio,,,i ja nisam Mićo i NEMAM s njim veze iako cijenim sve što je uradio za Bratstvo u mlađim kategorijama i mislim da je vrijeme da preuyme od Šinje mjesto pomoćnog trenera a po dobijanju licence i mjesto šefA STRUKE U Bratstvu,,,Mićo je to svojim radom zasluzio,,
Vidim ja sve, nego ako toliko ulaze u Bratstvo zasto onda nece da plati Komusu makar jednom u Mjesecu da ocisti tribine ?
Da mogu ljudi sjest na cistu stolicu, a ne moraju ponjeti sebi kartona ili sta ja znam...
Svi ovdje podrzavaju Bratstvo i vole ga osim Brkatog stvora (Kojeg ti gotivis ko da te je zaposlio sta ja znam gdje ili ti je kupio kucu)...
Razlog sto spominjem Mico da si to ti jeste da kada si dosao tek na forum SAMO si Micu spominjio ko da je Kralj j*bo te led...
I Znam da si Mico nemoj se dzaba provaljivati ba ovdje nama na forumu. Toliko od mene...
Izgleda da ce moj keni imati mjesta u proljece da igra kod kuce
Ja jasko prvi ulazem u Bratstvo na proljece to je moje opredjeljenje i ja to hocu bez daljnjeg

3 utakmice , 3 poraza , 2 penala u gostima, ponisten cist pogodak kuci ..BEZ KOMENTARA..

Ja jasko prvi ulazem u Bratstvo na proljece to je moje opredjeljenje i ja to hocu bez daljnjeg

3 utakmice , 3 poraza , 2 penala u gostima, ponisten cist pogodak kuci ..BEZ KOMENTARA..

Vama kad nebude tog brakatog gledat će te bratstvo u Stjepan polju gdje vam neće trebat karton da sjedite već čitava stolica, da ste vi kako vidili pa pomogli coeku
Kako sam upratio u ove zadnje 3 prvenstvene utakmice (metalleghe,zvijezda i bosna) protiv bratstva su svirana dva ne postojeca penala,dodjeljena 2 crvena kartona i na sve to 2 cista ponistena gola (zvijezda i bosna) ako nisam dobro upratio ispravite me,samo znam kao normalan covjek da to nije slucajno.
Dobro si upratio ali u utakmici sa Zvijezdom i zvijezdi je poništen čist golado78 je napisao/la:Kako sam upratio u ove zadnje 3 prvenstvene utakmice (metalleghe,zvijezda i bosna) protiv bratstva su svirana dva ne postojeca penala,dodjeljena 2 crvena kartona i na sve to 2 cista ponistena gola (zvijezda i bosna) ako nisam dobro upratio ispravite me,samo znam kao normalan covjek da to nije slucajno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.