Zrinjski je slabija ekipa od nas po imenima ali smijesno je koliko su ozbiljniji klubkengur je napisao/la:Zrinjski popravlja go razliku na Mladosti.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hej kako naši konkurenti otresaju klubove s kojima se mi patimo .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tacno me muka neka spopadne kad vidim sta su nam debili uradili
pa to je dokaz da nasi igraci biraju koje ce utakmice igrati a koje nece, kako objasniti da smo u mostaru bili bolji od zrinjskog i istina prosli tek na penale ali zasluzeno, radnika koji dobije zelju u gostima,zrinjskom bod uzme u mostaru, razbijemo na njihovm terenu, sirokog dobijemo, od slavije izgubimo pa ih u kupu nakantamo,a ovamo gubis od travnika, mladosti, protiv zrinjskog kuci i zelje u gostima ne napravis postenu sansu, igra kao da se u putu nisu sreli, jednostavno kad im se igra mogu dobiti svakoga, nebitno igramo li kuci ili na strani ali je problem sto im se previse utakmica ocito nije igralo
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
I opet se moram nervirati radi naših invalida...dabogda im se vratilo za svaku sekundu koju nas evo muče i sekiraju! 
UDRI JEŠA DIKTATORE, 'EBI IM ZNANJE!!!

UDRI JEŠA DIKTATORE, 'EBI IM ZNANJE!!!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Cuj dohakala nam Milka 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Milka i keks jarane, ne umanjuj molim te lijepo.Bosniacum Lilium je napisao/la:Cuj dohakala nam Milka

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
hercegovački klubovi rutinski, neokupani isto sutra dobijaju sigurno jer je rudar u raspadu, mi sutra ako ne dobijemo titula vozdra za ovu sezonu
Za pocetak nije uredu da psujes nekom igracu koga je klub yebavao u mozak 2 godine. Otisao je da dokaze da zna igrati, pobjedio nas sam i sta sada.MortemHz je napisao/la:Cekaj, ja bi trebao ispasti korektan prema nekom ko igra za moj klub a da pritom slavi gol kad je dao gol tom istom klubu, ko da ga je Realu dao nasred Madrida? ti bi danas sutra nekom pruzio ruku ili ga zagrlio a da ti je ubio nekoga dan prije? malo je los primjer ali u biti to je to, bi li to uradio? posere ti se u facu i onda jos slavi ko nenormalan ali opet smo mi krivi i za to? ne postoji osoba koja vise mrzi navijace ''svog kluba'' od tebe, ti ces izmisliti razlog samo da napises nesto lose sto je sada i potvrdjeno...znaci gazi,gazi,seri mi u facu ali ne ja sam kriv za to
trebao je covjek da skine gace i da pusti da dobijemo naguzove? Trebao se sklanjati samo da bi nas pustio i da se zahvali sto nije sekunde dobio da igra u Sarajevu?
Mi smo se na njemu srali, kad kazem mi govorim na upravu i igrace. Dokazao je da je spreman za ovu ligu.
Bolje da si ti i oni koji su pljuvali svoju negativnost preuspmjerili na prave krivce, puzigacu i kompaniju.
Dosta je vise sa tim razmisljanjem gdje nas svi trebaju pustati jer samo sto mi navijamo za Sarajevo
Zato sto smo navikli zato nas svi zayebavaju redom. Naucite se da nam niko nece pokloniti pobjedu, vec zasukaj rukave i trci, bori se, daj sve od sebe za pobjedu.
Sta ti znas sta je mrznja, po tebi je mrznja sto neko drugacije misli i razmislja. Ako ja mrzim navijaace, onda ti i oni sto prave stetu klubu mrze taj isti klub.
Sutra nisam u mogucnosti da idem na kosevo jer radim, ali neka igraju srcem i pobjedu moraju ostvarit jer su i danas favoriti koji su i samom vrhu pobjedili! SRCE NA TEREN !!
04.10.2009 !!
Trenutno stanje na tabeli. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kladionice su za te utakmice na nas davale kvote oko 2 i vise. Protiv Zrinjskog jos i nekako razumijem, jer je to derbi obe ekipe se bore za titulu, ali toliko velika kvota na ekipu koja se bori za titulu i aktuelni je sampion drzave, protiv ekipa koje se bore za opstanak ili sredina tabele (Mladost, Travnik, Slavija) je vise nego cudno. Nebi me nista zacudilo da se pojedini igraci nisu kladili protiv nasTHEC je napisao/la:pa to je dokaz da nasi igraci biraju koje ce utakmice igrati a koje nece, kako objasniti da smo u mostaru bili bolji od zrinjskog i istina prosli tek na penale ali zasluzeno, radnika koji dobije zelju u gostima,zrinjskom bod uzme u mostaru, razbijemo na njihovm terenu, sirokog dobijemo, od slavije izgubimo pa ih u kupu nakantamo,a ovamo gubis od travnika, mladosti, protiv zrinjskog kuci i zelje u gostima ne napravis postenu sansu, igra kao da se u putu nisu sreli, jednostavno kad im se igra mogu dobiti svakoga, nebitno igramo li kuci ili na strani ali je problem sto im se previse utakmica ocito nije igralo

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ja mu za onakav nacin radovanja opet 10000 puta j.ebem najmilije.Da nije kluba bilo on bi se po africi sa lavovima ganjao i sada njega klub zajebavao.Klub koji mu i dan danas daje platu a on na onakav nacin vraca.Ali kriv je bogalj koji ga je poslao na pozajmicu a nije u ugovor stavio klauzulu da nijedan od tih igraca ne moze igrati protiv svog kluba.Zip je napisao/la:Za pocetak nije uredu da psujes nekom igracu koga je klub yebavao u mozak 2 godine. Otisao je da dokaze da zna igrati, pobjedio nas sam i sta sada.MortemHz je napisao/la:Cekaj, ja bi trebao ispasti korektan prema nekom ko igra za moj klub a da pritom slavi gol kad je dao gol tom istom klubu, ko da ga je Realu dao nasred Madrida? ti bi danas sutra nekom pruzio ruku ili ga zagrlio a da ti je ubio nekoga dan prije? malo je los primjer ali u biti to je to, bi li to uradio? posere ti se u facu i onda jos slavi ko nenormalan ali opet smo mi krivi i za to? ne postoji osoba koja vise mrzi navijace ''svog kluba'' od tebe, ti ces izmisliti razlog samo da napises nesto lose sto je sada i potvrdjeno...znaci gazi,gazi,seri mi u facu ali ne ja sam kriv za to
trebao je covjek da skine gace i da pusti da dobijemo naguzove? Trebao se sklanjati samo da bi nas pustio i da se zahvali sto nije sekunde dobio da igra u Sarajevu?
Mi smo se na njemu srali, kad kazem mi govorim na upravu i igrace. Dokazao je da je spreman za ovu ligu.
Bolje da si ti i oni koji su pljuvali svoju negativnost preuspmjerili na prave krivce, puzigacu i kompaniju.
Dosta je vise sa tim razmisljanjem gdje nas svi trebaju pustati jer samo sto mi navijamo za Sarajevo
Zato sto smo navikli zato nas svi zayebavaju redom. Naucite se da nam niko nece pokloniti pobjedu, vec zasukaj rukave i trci, bori se, daj sve od sebe za pobjedu.
Sta ti znas sta je mrznja, po tebi je mrznja sto neko drugacije misli i razmislja. Ako ja mrzim navijaace, onda ti i oni sto prave stetu klubu mrze taj isti klub.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ja teorija i zavjera. 

Čini mi se da možemo osvojit samo ako dobijemo svih 12 utakmica u drugom dijelu sezone , što je malo sc- fi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Mi mozemo definitivno uzeti titulu ako igraci, treneri i mi navijaci budemo vjerovali u istu.
Mozemo i moramo aBd, sutra s pobjedom bi smanjili zaostatak na -5 (bilo -6
)
A u slj kolu igraju Sloboda - Zrinjski. Mozemo sigurno fin napredak imati.
Najbitnija utakmica ce biti prvo kolo proljetnog dijela gdje cemo igrati sa Zrinjskim. S obzirom da lose otvaramo proljetni dio,i da lose igramo u martu, morat cemo se bas dobro pripremiti i vjerovati u ovaj projekat gdje bi vec sljedece ljeto napali grupe EL.
Mozemo i moramo aBd, sutra s pobjedom bi smanjili zaostatak na -5 (bilo -6

A u slj kolu igraju Sloboda - Zrinjski. Mozemo sigurno fin napredak imati.
Najbitnija utakmica ce biti prvo kolo proljetnog dijela gdje cemo igrati sa Zrinjskim. S obzirom da lose otvaramo proljetni dio,i da lose igramo u martu, morat cemo se bas dobro pripremiti i vjerovati u ovaj projekat gdje bi vec sljedece ljeto napali grupe EL.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
ovo je najobicniji fazon,uputili mu poziv koji ce on vjerovatno odbiti i onda ce se ugovor lakse raskinuti

pa nek raskinu, ali nek se konacno rijesi problem oko Stepanova, samo se nadam da ako dodje do toga ne potpise za Slobodu a koliko znam imao je neku ponudu od njih, to jednostavno nikako ne bi valjalo za nas
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Burberry46, Pena, tutankamon1905 i 36 gostiju.