Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nazalost, ne zajebavam seBosnianKingdom je napisao/la:Samo reci da se zajebajes za Milku i keks?ReufHerco je napisao/la:Ješić je dobio odriješene ruke i 18 mjeseci nakon čega će se gledati šta je napravio. Dakle orilo gorilo on će, osim ako sam ne podnese ostavku, biti naš trener. To je direktiva iz Tanovog tabora. Inače čovjek je šokiran stanjem koje je zatekao i nije ni čudo što je već sad počeo sa sječom. Protiv Mladosti na poluvremenu zamalo nije moždani dobio kad je vidio da su igrači "zaklali" Milku i keks uz obrazloženje "pao nam šećer", "tako smo i prije šta je problem". Na vaganju je dosta igrača imalo višak kilograma, najbolji strijelac skoro 10. Ako od ovoga napravi nešto ja mu skidam kapu, a čini mi se da je krenuo u dobrom smjeru.
Moram pitati....izvor?Zukanovic je napisao/la:Stepanov vraca se u ekipu
Shooter je napisao/la:Vraca se, danas ce biti zvanicno.
Sta je ovo mount everest? Koje brdo od covjeka. .. taj klan je vrlo glup ako su mislili se obracunat sa ovakvim grmaljem. Hvala step sto si otjero ovu gamad sada preuzmi komandu i vodi nas u zdrave vode ! Odbrana steb-barba jaka poput celikaShooter je napisao/la:Eto Stepa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()