FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mnogo ljudi hoće biti na njihovom mjestu, lobiranje je moderna stvar. Ako okreneš 10 ljudi u svoju korist postigao si nešto da ne govorim o većem broju od tih 10 oni okrenu drugih 10 i tako vrlo brzo imaš masu ljudi koji misle tako. Izrone samo kad je problem, zato ja odavno ne poštujem takve ljude koji ne dođu na "kafu" da progovore, da se druže, da razmjene mišljenja.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
i kod naših navijača im te "bombe" upale i odjednom čuješ one mahalske priče Ješić nema pojma, Dino pokro milione i tako te stvari.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Kako sam ja čuo od jednog lika koji ima provjerene informacije, ne baca bingo zadnjih dana ništa pa je zato okano u depresiji, ako on mene laže lažem i ja vas.MojGradMojKlub je napisao/la:Nadam se da će Amer sutra početi umjesto Okića, opet je u depresiji frajer. Džaba ga je forsirati kad njega "ono njegovo" opali, zakuj ga za klupu dok opet ne dođe sebi.

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
joker90 je napisao/la: Na opste diskusije sa drugim navijacima plavih pa tamo pisi, kako imas obraza nakon sto smo te provalili vec a pljuvao sve nase poslije svakog kiksa predstavljajuci se kao nas?![]()

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Ovaj 'Simba' dođe,baci šuhvu i nesta ga...
P.S.: Da nam @hilmo nije u banovićima?!

-
- Kontakt:
Nije, tu je hilmaga, družimo se, čita on. Selam kolektivni za našeg pravog druga.zagorski je napisao/la:Ovaj 'Simba' dođe,baci šuhvu i nesta ga...![]()
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
jurisicduska je napisao/la:Nije, tu je hilmaga, družimo se, čita on. Selam kolektivni za našeg pravog druga.zagorski je napisao/la:Ovaj 'Simba' dođe,baci šuhvu i nesta ga...![]()

- ElCartel11
- Kontakt:
Dok se nesto pozitivno desi u klubu, dodje 5 likova za koje prvi put vidim, da pisu na nasoj temi i pocnu nam otvarati oci 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Ako ti Mortem odgovori na ovo, ko zna kad ces ti otici na tekmu vise!Rahma je napisao/la:Je li sutra ili prekosutra utakmica?

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Ako ti Mortem odgovori na ovo, ko zna kad ces ti otici na tekmu vise!Rahma je napisao/la:Je li sutra ili prekosutra utakmica?

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Prati vas maca, samo se vi igrajtePitarBordo je napisao/la:A jest maca stoposto... Plač... Čudi me da se nije pojavio još... Znam da ga nije bilo zadugo i 2 minuta nakon tekme protiv Doboja maca se ukaza piše kontra šefa...MojGradMojKlub je napisao/la:da nije ovo macahzPitarBordo je napisao/la:
A ima nas i ovakvih... (komentar na službenoj fb stranici)
a ustvari nije, ima on svoj akaunt husara agencyprije bi mogao biti @sarajlijca, on drži kapetana na avataru

Djece mi, iznerviro se nakon Kaknja, al popravlja se Jesic, samo jos otjerat ovog kockara naseg i dovest crnce koji veze nemaju o Sarajevu i neke Latino amerkance

Nego nedelja 2-0 hladno. A i dobar je Okci, a avatar sam stavio misliom nakog Haugesunda

Bravo Jesicu...Konacno neko normalan i neko sa mudima..

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Gade jedanuNbx je napisao/la:joker90 je napisao/la:Ako ti Mortem odgovori na ovo, ko zna kad ces ti otici na tekmu vise!Rahma je napisao/la:Je li sutra ili prekosutra utakmica?![]()
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ješić je dobio odriješene ruke i 18 mjeseci nakon čega će se gledati šta je napravio. Dakle orilo gorilo on će, osim ako sam ne podnese ostavku, biti naš trener. To je direktiva iz Tanovog tabora. Inače čovjek je šokiran stanjem koje je zatekao i nije ni čudo što je već sad počeo sa sječom. Protiv Mladosti na poluvremenu zamalo nije moždani dobio kad je vidio da su igrači "zaklali" Milku i keks uz obrazloženje "pao nam šećer", "tako smo i prije šta je problem". Na vaganju je dosta igrača imalo višak kilograma, najbolji strijelac skoro 10. Ako od ovoga napravi nešto ja mu skidam kapu, a čini mi se da je krenuo u dobrom smjeru.
Sad nam je i jasno zbog cega Benko vise ne trci ko prosle sezone.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Samo reci da se zajebajes za Milku i keks?ReufHerco je napisao/la:Ješić je dobio odriješene ruke i 18 mjeseci nakon čega će se gledati šta je napravio. Dakle orilo gorilo on će, osim ako sam ne podnese ostavku, biti naš trener. To je direktiva iz Tanovog tabora. Inače čovjek je šokiran stanjem koje je zatekao i nije ni čudo što je već sad počeo sa sječom. Protiv Mladosti na poluvremenu zamalo nije moždani dobio kad je vidio da su igrači "zaklali" Milku i keks uz obrazloženje "pao nam šećer", "tako smo i prije šta je problem". Na vaganju je dosta igrača imalo višak kilograma, najbolji strijelac skoro 10. Ako od ovoga napravi nešto ja mu skidam kapu, a čini mi se da je krenuo u dobrom smjeru.
Sabrine mi moje!
Ma daaaaaaajjj ne vjerujem hahahahaha.
U toku sedmice nargile i alkohol. Na poluvremenu milke i keks...pa dobro mogu hodati. Nije ni cudo sto je Jesic poludio skroz. Moja procjena da na polusezoni nece ostati vise od 6-7 igraca.
U toku sedmice nargile i alkohol. Na poluvremenu milke i keks...pa dobro mogu hodati. Nije ni cudo sto je Jesic poludio skroz. Moja procjena da na polusezoni nece ostati vise od 6-7 igraca.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hajdeee, rimljanin90 i 28 gostiju.