Tebi ne smeta? Jesil ga ti? (stavio na listuCartman je napisao/la:Pa stavite ga na listu gnjavatora ako vam smeta lik. Ja stavio harisa, stvarno milina.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Tebi ne smeta? Jesil ga ti? (stavio na listuCartman je napisao/la:Pa stavite ga na listu gnjavatora ako vam smeta lik. Ja stavio harisa, stvarno milina.
A vazda @Curtman zaviri i otvori da vidi da nije na njegov racun.Cartman je napisao/la:Pa stavite ga na listu gnjavatora ako vam smeta lik. Ja stavio harisa, stvarno milina.
harishp je napisao/la:A vazda @Curtman zaviri i otvori da vidi da nije na njegov racun.Cartman je napisao/la:Pa stavite ga na listu gnjavatora ako vam smeta lik. Ja stavio harisa, stvarno milina.
Neda ciko cele nikome![]()
Najsmjesnije sto @Curtman Mrgooda i podrzava.![]()
@sokole jel ti Drago ili ti je Milo......
Iskren da budem, ne smeta mi jer je toliko ocito da samo provocira. Gori su ovi sto su mrtvi ozbiljni, a pricaju gluposti.NoName je napisao/la:Tebi ne smeta? Jesil ga ti? (stavio na listuCartman je napisao/la:Pa stavite ga na listu gnjavatora ako vam smeta lik. Ja stavio harisa, stvarno milina.)
Cartman je napisao/la:Pa stavite ga na listu gnjavatora ako vam smeta lik. Ja stavio harisa, stvarno milina.
noah je napisao/la:Cartman je napisao/la:Pa stavite ga na listu gnjavatora ako vam smeta lik. Ja stavio harisa, stvarno milina.
![]()
![]()
jarane de mi objasni kako da nekog "metnem" u gnjavatore, posto ih ima ovdje jedno 2-3 koje bi tu metnoCartman je napisao/la:Pa stavite ga na listu gnjavatora ako vam smeta lik. Ja stavio harisa, stvarno milina.
Samo pritisni na njihov nick i onda ce ti pisat na vrhu ekrana "prijatelj" i "gnjavator". Pritisnes gnjavator i nema vise njihovih postova.CeMa je napisao/la:jarane de mi objasni kako da nekog "metnem" u gnjavatore, posto ih ima ovdje jedno 2-3 koje bi tu metnoCartman je napisao/la:Pa stavite ga na listu gnjavatora ako vam smeta lik. Ja stavio harisa, stvarno milina.
Pa zar ne vidis da je ovaj MR Good ili kako se zove, cisti provokator? Vrlo moguce i da je bosnjak, vec mu zanimljivo provocirat pa glumi da je skutor. To sto vi ulazite u diskusije s njim, njemu samo odgovara.NoName je napisao/la:
@Cartman, ja svašta mogu tolerisati, osim jednog: Da neko konstantno omalovažava sve ono što je naše, bosansko. Tebi ako to ne smeta, bujrum.
Griješiš, ja sa njim, kao ni sa ostalim dilentatima, po pravilu ne ulazim u diskusiju. Upravo u tome i jeste problem, što on još nije dozreo za bilo kakve diskusije. Isto tako, kakve veze ima jel Bošnjak, Hrvat ili Srbin? Ja to nikad nisam gledao, meni apsolutno ne smetaju ni prvi ni drugi ni treći. Smeta mi omalovažavanje.Cartman je napisao/la:Pa zar ne vidis da je ovaj MR Good ili kako se zove, cisti provokator? Vrlo moguce i da je bosnjak, vec mu zanimljivo provocirat pa glumi da je skutor. To sto vi ulazite u diskusije s njim, njemu samo odgovara.NoName je napisao/la:
@Cartman, ja svašta mogu tolerisati, osim jednog: Da neko konstantno omalovažava sve ono što je naše, bosansko. Tebi ako to ne smeta, bujrum.
Da nije @Curtman MR good kako ga nazvaNoName je napisao/la:Griješiš, ja sa njim, kao ni sa ostalim dilentatima, po pravilu ne ulazim u diskusiju. Upravo u tome i jeste problem, što on još nije dozreo za bilo kakve diskusije. Isto tako, kakve veze ima jel Bošnjak, Hrvat ili Srbin? Ja to nikad nisam gledao, meni apsolutno ne smetaju ni prvi ni drugi ni treći. Smeta mi omalovažavanje.Cartman je napisao/la:Pa zar ne vidis da je ovaj MR Good ili kako se zove, cisti provokator? Vrlo moguce i da je bosnjak, vec mu zanimljivo provocirat pa glumi da je skutor. To sto vi ulazite u diskusije s njim, njemu samo odgovara.NoName je napisao/la:
Već sam ti jednom rekao: Pogrešni su ti motivi priklanjanja ovom provokatoru. Ali, helem, tvoj izbor.
Naravno da nema veze koje je nacije, ali i sam znas da bosnjak nikad nece protiv BiH (iako ima par bolesnih izuzetaka), dok ovi drugi vrlo lako mogu protiv iste. A ovaj ocito dize sve hrvatsko da bi provociro. Vrlo moguce da je isti lik kao onaj "ljubav". On je isto radio, samo sto je on dizo Arsenal a provociro navijace Uniteda, Liverpoola, Chelsea itd. U glavnom, smjesni likovi.NoName je napisao/la:Griješiš, ja sa njim, kao ni sa ostalim dilentatima, po pravilu ne ulazim u diskusiju. Upravo u tome i jeste problem, što on još nije dozreo za bilo kakve diskusije. Isto tako, kakve veze ima jel Bošnjak, Hrvat ili Srbin? Ja to nikad nisam gledao, meni apsolutno ne smetaju ni prvi ni drugi ni treći. Smeta mi omalovažavanje.Cartman je napisao/la:Pa zar ne vidis da je ovaj MR Good ili kako se zove, cisti provokator? Vrlo moguce i da je bosnjak, vec mu zanimljivo provocirat pa glumi da je skutor. To sto vi ulazite u diskusije s njim, njemu samo odgovara.NoName je napisao/la:
Već sam ti jednom rekao: Pogrešni su ti motivi priklanjanja ovom provokatoru. Ali, helem, tvoj izbor.
sad ces ti opet uskoro u banoviceMrgood je napisao/la:Zato u BiH igraju sve igrači iz turske, hrvatske i ruske lige. I to ako potrefi prva liga. A i tu redovito skupljaju lopte.
Problem zbog kojeg nasi igraci u HNLi drugim manjim ligama na neki nacin ispastaju je balkanska iliti malogradjanska nesposobonost za prodati igraca.Mamic je jedan od milion.Drugi problem je neafirmisanost nasih reprezentativaca.Osim par nasih igraca za ostale niko pojma nema.Razvali Njemacku ili Italiju na njihovom terenu.Odjednom ce se sjetiti da u BIH repci ima jos igraca osim Dzeke,Pjanica.NoName je napisao/la:Da smo se kojim slučajem plasirali na SP, mislim da bi naredne godine makar 15 igrača iz BiH naredne godine igralo u ligama petice i u tome je najveća tuga što ne odosmo. Na žalost, mi se još uvijek moramo dvostruko dokazivati na međunarodnoj sceni, jer, zaboga, kako će iz jedne Bosne dolaziti dobri igrači? Razlog više da Džeku dižemo do nebesa jer je on taj koji krči put za svu ovu mladost koja nadolazi, zbog njega će svi oni imati drugačiju perspektivu i na njih će se drugačije gledati.
Ermin Zec je sigurno veliki potencijal, bilo bi veoma bitno da ode u neki klub gdje će imati strogog i kvalitetnog trenera, da ga izbrusi do kraja. Ne mora to biti neki zvučni klub, za 2-3 godine može o tome razmišljati, ali sa predispozicijama kakve ima mogao bi puno napraviti. Stoga bi bilo bitno da ode iz HNL-a jer tamo ne vidim baš niti jednog kvalitetnog trenera, bolje bi mu bilo da dođe u Želju nego da ide u Hajduk.
Sad ce to samo malo duze potrajati. Dzeko je za sobom ostavio dobar trag u Ceskoj, pa sad Cesi uzimaju uzimaju nase igrace. Sad su Dzeko i kompanija ostavili dobar trag u Njemackoj. Stilic, Buric u Poljskoj. Pjanic i Spahic u Francuskoj. Muslimovic, Jahic Grcka. Vidjecemo sad sta ce biti poslije Njemacke. Da smo otisli na SP kao sto kazes to bi islo brze.NoName je napisao/la:Da smo se kojim slučajem plasirali na SP, mislim da bi naredne godine makar 15 igrača iz BiH naredne godine igralo u ligama petice i u tome je najveća tuga što ne odosmo. Na žalost, mi se još uvijek moramo dvostruko dokazivati na međunarodnoj sceni, jer, zaboga, kako će iz jedne Bosne dolaziti dobri igrači? Razlog više da Džeku dižemo do nebesa jer je on taj koji krči put za svu ovu mladost koja nadolazi, zbog njega će svi oni imati drugačiju perspektivu i na njih će se drugačije gledati.
Ermin Zec je sigurno veliki potencijal, bilo bi veoma bitno da ode u neki klub gdje će imati strogog i kvalitetnog trenera, da ga izbrusi do kraja. Ne mora to biti neki zvučni klub, za 2-3 godine može o tome razmišljati, ali sa predispozicijama kakve ima mogao bi puno napraviti. Stoga bi bilo bitno da ode iz HNL-a jer tamo ne vidim baš niti jednog kvalitetnog trenera, bolje bi mu bilo da dođe u Želju nego da ide u Hajduk.