FK Mladost DK

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 28 okt 2015, 23:04

Addict je napisao/la:Polako, polako, ne smijemo se zanositi. To bi sad bilo najopasnije da pocnemo sanjati o necemu sto je ispred onoga sto MORAMO! Treba ostati cvrsto na nogama i ici utakmicu po utakmicu. Zrinjski je favorit kao i vecina ekipa s kojim cemo igrati. Trenutno je sve super ali samo dvije utakmice nas mogu gurnuti nazad u realnost. Nas cilj opstanak, napravili smo par krupnih koraka ali je cilj jos daleko s puno teskih prepreka. U Mostar treba ici rastereceno ali s ciljem da se ne izgubi bez dodatnog pritiska. Bod bi bio ravan 3, ne smijemo se zanositi jer ce do kraja biti svega.
Ma nemamo se mi prijatelju sta zanositi ili nezanositi. Opstanak je bio cilj zbog svih okolnosti koje su nas zadesile i zbog nepoznanica sa kojim smo se ogrnuli. Sada je situacija skroz druga. Prisaberi bodove do kraja sezone i to pesimisticno, i vidjet ces cifru od 39. Prisaberi realno i vidjet ces nas na 5-6. mjestu. Optimisticno nemoj nista gledati sad zasad. Utakmica sa Zrinjskim ce nam dosta toga kazati.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 29 okt 2015, 13:03

Ma ponijelo je pojedince i previse, a ne shvataju da smo na tri boda od zone ispadanja. Nego molimo Boga da ostanemu u skracenoj PL, a ako nam se zelje uslise to ce biti ravno osvajanju lige. Kakva crna Europa

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 29 okt 2015, 13:25

Mladost DK je ja mislim svima postao jako simpatican klub u ovom periodu sto se odigrao ove sezone, bio sam u zenici kad smo igrali protiv vas i prvi put u zivotu vidim da igraci neke ekipe pridju prvo gostujucim navijacima i odaju pocast aplauzom a vidim da je i protiv malih pitara bio isti slucaj, klub vam je odlicno vodjen od strane Musije, i prava ste fer i sportska ekipica, imate fine brojke sto se tice navijaca iako to nije onaj stil navijacke grupe na kojis mo navikli, kod vas su i zene i djeca i dede kopu sto je pokazje vasu sloznost. Medjutim nemojte vi navijaci taj klub cinit nekim papanskim raznim izjavama tipa idemo u evropu ove godine, pa sta bi radnik trebao onda rec da ide na titulu ? Ostanite na zemlji i tako ce te doci do uspjeha tj opstanka, a onda jos usminkajte ovaj stadion i pucajte na veci plasman, uzivancija vidjet da neko nesto konkretno radi u nasoj ligi. Poz :thumbup:

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 29 okt 2015, 15:00

Sta ste se ufatili Europe, znate li za zajebanciju?

Nadam se ostanku, realno. Nesto gledam stadion, kad se sjetim sta sam kilometara pretrco na Mladosti(stadionu) a gledaj ga sad... stvarno je uradjeno sve perfektno. Jedino me malo strah nekog nekontrolisanog izljevanja Bosne :crazy:
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 29 okt 2015, 15:27

Zajebancija ili ne,ne obazirite se puno momci.
Uvjek ce biti onih koji ce vas pokusat,da kazem baciti pod noge.
Ali slabo oni prate nasu ligu.da prate znali bi da je samo manjak srece uticao na vas plasman...
DVA boda protiv nas,borca,pa da je jos DVA öd tih silnih remija,i poneke nepravde sudijske,sa 6 bodova,mladost BI bila daleko Gore.i sa pravom sanjala evropu.
Ko kaze da to Klub cini papanskim...
Po toj logici,danski mitjeland treba ustupiti titulu,jbg osnovan prije 15-20 godina otkud mu pravo bogati...
Neobaziri te se,sa dvije uvezane pobjede,i par pojacanja,eto vas Gore.a i u kupu imate realne sanse.
Recimo izvucete radnicki- travnika
Eto vam polufinala.
Nedajte da vas papci zovu papanima.samo naprijed
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 29 okt 2015, 18:39

Kad se sjever zavrsava sa stolicama? Ili ostaje ovako? Jer onda sve sto se radilo zasad, znam da ce se radit teren pomjerit i to je to?!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 29 okt 2015, 22:51

Trenutno se radi na izgradnji wc-a ispod zapadne i sjeverne tribine, a stolice ce se postaviti na ostatak sjevera dok se isporuce ove za zapad

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 30 okt 2015, 08:33

Ja kako gledam delegiranje mislim da cirkus pocinje. Rekao sam na pocetku sezone da ce ovo biti jedna od najprljavijih sezona ikada i kako se budemo blizili kraju to ce se pokazati kao istina.

RN87
Kontakt:

Post Postao/la RN87 » 30 okt 2015, 08:40

Cus prisaberi
Kukala ti majka
Pajos povr svega
39 boba peto mjesto
Dje je taj kakanj
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic

eracinzeljez mebej et aj

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 30 okt 2015, 09:27

Jesil dobar pasha?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Addict » 30 okt 2015, 12:53

RN87 je napisao/la:Cus prisaberi
Kukala ti majka
Pajos povr svega
39 boba peto mjesto
Dje je taj kakanj
Kralju daj broj dilera u PP

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 30 okt 2015, 13:04

ziher je napisao/la:Trenutno se radi na izgradnji wc-a ispod zapadne i sjeverne tribine, a stolice ce se postaviti na ostatak sjevera dok se isporuce ove za zapad
:thumbup: :thumbup: :thumbup: bravo !

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 30 okt 2015, 20:49

RN87 je napisao/la:Cus prisaberi
Kukala ti majka
Pajos povr svega
39 boba peto mjesto
Dje je taj kakanj
Druze, trenutno je bitnije da se ti prisaberes. Vrati se na moj post i polagano, al skroz polahko procitaj ponovo. Vidjet ces da nema nikakvih nepoznanica. 39 bodova i peto mjesto nemaju nikakve veze u postu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 30 okt 2015, 20:52

bhfanatic14 je napisao/la:
ziher je napisao/la:Trenutno se radi na izgradnji wc-a ispod zapadne i sjeverne tribine, a stolice ce se postaviti na ostatak sjevera dok se isporuce ove za zapad
Bekto Precisa nas nemože pratiti, :facepalm: zafalilo im sirovine za izradu stolica, al ozbiljno. Nadamo se da ce brzo izraditi i isporuciti stolice.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 30 okt 2015, 23:45

Ko vam je ovaj lik u kožnom mantilu i naočalama što je hodao po terenu protiv Sarajeva, sto ga je Ousman nazvao Matrix :D

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 31 okt 2015, 00:05

FKMLADOSTDK je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
Bekto Precisa nas nemože pratiti, :facepalm: zafalilo im sirovine za izradu stolica, al ozbiljno. Nadamo se da ce brzo izraditi i isporuciti stolice.
Ma nek ste vi platili stolice a kad ce stic niko ne zna :mrgreen: .. sala mala... samo radite, neka ostane za omladinu stadion bonbona da se ima gdje igrat i tusirat kako treba.. fitnes i sve ostalo je bonus.. mi zaostajemo za svijetom zato mi je drago da ce u vas bit izgradjeno sve sto je potrebno za razvoj djece i da mogu postat vrhunski sportisti.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 31 okt 2015, 13:58

Prijenos današnje utakmice Zri-Mla na službenoj stranici Zrinjskog, hskzrinjski.ba...pozz
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 31 okt 2015, 19:59

PiazzaGrande je napisao/la:Prijenos današnje utakmice Zri-Mla na službenoj stranici Zrinjskog, hskzrinjski.ba...pozz
Hvala na informaciji i čestitam na zasluženoj pobjedi.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

GradKamena
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena » 01 nov 2015, 00:14

Mozeli neko od vas sto je bio u Mostaru napisat par rijeci o utakmici sa vase strane gledista ?

Addict
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la Addict » 01 nov 2015, 11:10

GradKamena je napisao/la:Mozeli neko od vas sto je bio u Mostaru napisat par rijeci o utakmici sa vase strane gledista ?
Evo ja sam bio i i prije svega da zahvalim na gostoprimstvu. Nije nam apsolutno nista falilo, i cak su nas sluzili picem na stadionu sto jos nigdje nisam vidjeo do sada. Kazu ljudi koji su nam prodavali da smo do sada jedini koji su to dobili. Jedino zamjerim sto su nas izveli 15 min prije kraja ali to nije do vas, sve ok. Sto se tice utakmice, kao da sam gledao dvije. Prvo pol obje ekipe ravnopravne, Zrinjski imao neku inicijativu ali nista konkretno. U drugom smo se raspali i danas se opet pokazalo da iako imamo 25 igraca u rosteru njih 13-14 ima kvalitet za ovu ligu. Povredom Isakovica odbrana nam se raspala potpuno i tu je nasno da je nezamjenjiv. Od 14 nasih igraca koliko je igralo podbacilo je mozda 11, pa i vise. Poletili smo i vidjelo se to. Valjda nam je sad jasno ono sto je jasno svima da je nas jedini cilj opstanak i da jos nismo izborili nista. Ne smije nam se ovo vise desavati,rekao sam kolo prije da u ovoj ligi ako izgubis 2 utakmice za redom ides 5 mjesta dole i sve se mijenja. Kakva evropa i kakve gluposti, takve izjave su nezrele i jedan od razloga sto smo jucer izgubili.
Nema zamjerki, treba izvuci pouke, imamo puno povjerenje u igrace, upravu i trenera ali daleko smo od cilja i utakmice kao ona jucer nam se ne smiju ponavljati.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.