GNK Dinamo Zagreb
Re: GNK Dinamo Zagreb
I da se osvrnem na ovog debila Marasa glede izjave o micanju Šukera i Mamića iz hrvatskog sporta:
popišam se i na njega i svakog ko na osnovu tu izjave (i svega što mu se muti po glavi) dovodi u vezu SDP sa borbom za Dinamo.
popišam se i na njega i svakog ko na osnovu tu izjave (i svega što mu se muti po glavi) dovodi u vezu SDP sa borbom za Dinamo.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
Oni na taj nacin pokusavaju pokupiti jeftine poene kod glasaca. Prije cetiri godine pricali su isto, da su bili sposobni ucinili bi to u ovom mandatu, nebi im trebao novi.bazero je napisao/la:I da se osvrnem na ovog debila Marasa glede izjave o micanju Šukera i Mamića iz hrvatskog sporta:
A naravno, onim koji BBB i SDP dovode u vezu ovo ce biti jedan od argumenata, iako mi to ne drzi vodu zbog gore navedenog. Cijela Hrvatska je protiv Mamica i Sukera pa ajmo i mi bit da bi svi glasali za nas.
Samo budale ce se nalozit na tu pricu.
-
- Kontakt:
Kvalitetni Hrvatski igraci su skupi a one mlade koje imas tesko je zadrzati kad top ekipe zovnu, ne moze sebi Dinamo priustiti jednog Hrvatskog reprezentativca kao npr. Alzirskog ili Cileanskog, a Hrvata dostupnih Dinamu a da su kvalitet Soudanija npr. nema...Ne, nego u prvoj postavi Izdrkotine bi trebalo igrati više od 3 Hrvata/igrača iz omladinske škole.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
BigBigBang je napisao/la:Kvalitetni Hrvatski igraci su skupi a one mlade koje imas tesko je zadrzati kad top ekipe zovnu, ne moze sebi Dinamo priustiti jednog Hrvatskog reprezentativca kao npr. Alzirskog ili Cileanskog, a Hrvata dostupnih Dinamu a da su kvalitet Soudanija npr. nema...

Modrić, Mandžukić i Eduardo su najbolji dokaz kako se svjetske klase mogu zadržati i do 23. i 24. godine, bez obzira na ponude "top klubova", što je ipak, priznat ćeš, velika razlika u odnosu na godine u kojima su odlazili Halilović, Kovačić ili Jedvaj. Da su njih trojica ostali još koju godinu, ubijeđen sam da bi dali bolje partije od kojekakvih Machadoa, Fernandeza itd. na koje su se ulupali silni milioni da bi Tatitzu i njegov smrdljivi klub doveli do najlošijeg kluba LP, EL i "neimaštine".
Niko te ne može natjerati da prodaješ ako to ne želiš, a s obzirom da si "pun ko brod", novac od prodaje klubu nije neophodan.
Kvalitetan igrač iz domaćeg pogona je najjeftiniji igrač na tržištu, a za rezultate koje je GNK ostvario u posljednjih 5 godina bili bi dovoljni i oni koji su kao kadeti igrali polufinale LP prije par godina, a vjeruj mi da bi osvojili i puno više od prvaka Hrvatske i nastupa u LP/EL.
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
-
- Kontakt:
Pa upravo su ti Modric, Mandzukic i Eduardo primjer zasto danas se ne moze zadrzati takav igrac, Dinamo je prepoznat kao fabrika kvalitetnih igraca cija roba se sto brze uzima. Ti si stvarno ili si naivan ili glup ako mislis da mozes takve igrace zadrzati cuj Modrica jos koju godinu hahaha pa sta treba da igra do 25 ili 26-e godine u HNLu?
Lijepo je to sve sto pricas ali to je naucna fantastika takve igrace je nazalost nemoguce zadrzati nije ovo Jugoslavija ni Jugoslovenska liga da je to bilo moguce a i onda uprkos tome sto je liga bila medju najjacim u evropi ne bi bila to sto jeste da nije bilo onog zakona po kojem do 27-e godine igraci nisu mogli napustiti drzavu.

Lijepo je to sve sto pricas ali to je naucna fantastika takve igrace je nazalost nemoguce zadrzati nije ovo Jugoslavija ni Jugoslovenska liga da je to bilo moguce a i onda uprkos tome sto je liga bila medju najjacim u evropi ne bi bila to sto jeste da nije bilo onog zakona po kojem do 27-e godine igraci nisu mogli napustiti drzavu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Naucna fantastika je da ti pocnes citat s razumijevanjem jer u postu iznad tvog se nigdje ne govori o zadrzavanju Modrica,Mandzukica i Eduarda jos koju godinu.
Izbori
Izbori

U Jugi je bio na snazi do raspada, miljanovicev pravilnik, i do 28 godine igraci nisu mogli ici u inostranstvo. Nije bilo demokratski, ali je funkcioniralo, ustvari, liga je bila super jaka. Nije bilo ok prema igracima, ali... Sreca (cuj mene sreca), pa je poceo rat, pa su Boban, Prosinecki, Suker, Dejo i ostali mogli otici vani. Da nisu, pitanje je kako i gdje bi te karijere zavrsavale.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Covjek je mislio da Jedvaja, Halilovica i Kovacica zadrze jos koju godinu. I ja sam mislim da je to bilo moguce. Ne za Halilovica jer je njegov stari bio u nekom nesporazumu zbog kojeg je bilo pod moranje da ide i jbg, otisao je.
Jedvaj za Dinamo nije odigrao ni 15 utakmica jbt i prodan je. Cemu to? Nije bilo potrebe. Mamic se jednostavno boji ozljede igraca, pada forme i svega negativnog sto igraca prati kroz karijeru i onda bi mu zbog tog opala cijena i nebi imao koristi, iako je veca mogucnost da bi igrac napredovao, doprinosio klubu, a kasnije otisao za puno vecu cifru.
Kovacic je prodan na prepad. Momku se doslo u hotel i reklo da se spremi jer ide u Inter. On sam kaze da to nije ocekivao, a ni zahtjevao. Mogao je Kovacic doci u Milano i reci im da zeli 50 milijuna po sezoni ili se vraca u Dinamo i otici, a ovi ostati ko popisani jer ih je dijete izje*alo i dalo cijenu koju ne mogu platiti i na taj nacin se zadrzalo u svom klubu. Problem je sto on to nije smio napraviti, jer bi vjerojatno Dinamo uveo sankcije, a jedva cekam da netko stisne muda i kaze Mamicu da zeli jos igrati u Dinamu i da ga inozemstvo ne zanima. Svi igraci pricaju da bi jos ostali, a dok im Grga kaze da idu van oni kupe stvari i idu.
Pogledaj onog malog Sempera sta je sinoc radio. Vrsni talent, golman kakvog Dinamo nije imao tko zna od kad. Zar nebi bilo jednostavnije njega sa 18 ubaciti u prvu ekipu i drzati ga tu pet godina, pruzit ce sjajne partije i onda neka ide ako vec toliko zeli. Ali ne, kladim se da mali ode sa 19 mozda, a mi cemo i dalje plakati kako Dinamo godinama ne moze naci pravog golmana.
Pokupljeni su talenti iz cijele drzave, slozena fantasticna generacija koja uz minimalnu pomoc drugih klubova gazi na svojetskom prvenstvu i ako iz te generacije barem 6-7 igraca za 4 godine ne bude igralo u Dinamu onda je to sramota. Oni ce tad imati 20-21 godinu, imat ce iskustva, cijelu karijeru pred sobom i da ih zadrzi jos godinu, dvije i mogu napraviti nesto i u Europi. Ali ne, prodat ce i njih do 19. Ostat ce mozda 2-3 za koje nece stizati ponude.
Eto ti primjer Ademija. Sta vidis na tom igracu? Ne mozes reci da je vrsni tehnicar, dribler, golgeter, ali momak se bori kao nitko, bas kao nitko od igraca. Ima 25 godina i igra u Dinamu. Da nam je takvih 11 Dinamo se nebi sramotio po Europi. Mozda bi primili pet komada, ali bi izginuli na terenu. Nebi odali ko pi*ke i nebi ih bolio ku*ac za svaki poraz. Takve igrace ces tesko dovesti iz Juzne Amerike ili odakle ih sve vade. Takve igrace ces najlakse naci u Hrvatskoj, jos ako ga provedes kroz svoju omladinsku skolu, eto ti dobitak.
Nije Djira iz Zagreba, nije ni Moro, ni Djurasek, ali bi bilo puno ljepse vidjeti njih da igraju za Dinamo nego nekoga tko sa 22 godine dodje iz Juzne Amerike iz razloga sto mu je Dinamo dobra odskocna daska u karijeri. Njemu je bitno tu doci i proci. Mozda je i ovim klincima, ali je veca mogucnost da ce mi Moro poginut za Dinamo nego Soudani koji redovno dr*a ku*ac i ne radi nista. Cesce je Glavina odigrao dobru utakmicu nego on jbt.
Jedvaj za Dinamo nije odigrao ni 15 utakmica jbt i prodan je. Cemu to? Nije bilo potrebe. Mamic se jednostavno boji ozljede igraca, pada forme i svega negativnog sto igraca prati kroz karijeru i onda bi mu zbog tog opala cijena i nebi imao koristi, iako je veca mogucnost da bi igrac napredovao, doprinosio klubu, a kasnije otisao za puno vecu cifru.
Kovacic je prodan na prepad. Momku se doslo u hotel i reklo da se spremi jer ide u Inter. On sam kaze da to nije ocekivao, a ni zahtjevao. Mogao je Kovacic doci u Milano i reci im da zeli 50 milijuna po sezoni ili se vraca u Dinamo i otici, a ovi ostati ko popisani jer ih je dijete izje*alo i dalo cijenu koju ne mogu platiti i na taj nacin se zadrzalo u svom klubu. Problem je sto on to nije smio napraviti, jer bi vjerojatno Dinamo uveo sankcije, a jedva cekam da netko stisne muda i kaze Mamicu da zeli jos igrati u Dinamu i da ga inozemstvo ne zanima. Svi igraci pricaju da bi jos ostali, a dok im Grga kaze da idu van oni kupe stvari i idu.
Pogledaj onog malog Sempera sta je sinoc radio. Vrsni talent, golman kakvog Dinamo nije imao tko zna od kad. Zar nebi bilo jednostavnije njega sa 18 ubaciti u prvu ekipu i drzati ga tu pet godina, pruzit ce sjajne partije i onda neka ide ako vec toliko zeli. Ali ne, kladim se da mali ode sa 19 mozda, a mi cemo i dalje plakati kako Dinamo godinama ne moze naci pravog golmana.
Pokupljeni su talenti iz cijele drzave, slozena fantasticna generacija koja uz minimalnu pomoc drugih klubova gazi na svojetskom prvenstvu i ako iz te generacije barem 6-7 igraca za 4 godine ne bude igralo u Dinamu onda je to sramota. Oni ce tad imati 20-21 godinu, imat ce iskustva, cijelu karijeru pred sobom i da ih zadrzi jos godinu, dvije i mogu napraviti nesto i u Europi. Ali ne, prodat ce i njih do 19. Ostat ce mozda 2-3 za koje nece stizati ponude.
Eto ti primjer Ademija. Sta vidis na tom igracu? Ne mozes reci da je vrsni tehnicar, dribler, golgeter, ali momak se bori kao nitko, bas kao nitko od igraca. Ima 25 godina i igra u Dinamu. Da nam je takvih 11 Dinamo se nebi sramotio po Europi. Mozda bi primili pet komada, ali bi izginuli na terenu. Nebi odali ko pi*ke i nebi ih bolio ku*ac za svaki poraz. Takve igrace ces tesko dovesti iz Juzne Amerike ili odakle ih sve vade. Takve igrace ces najlakse naci u Hrvatskoj, jos ako ga provedes kroz svoju omladinsku skolu, eto ti dobitak.
Nije Djira iz Zagreba, nije ni Moro, ni Djurasek, ali bi bilo puno ljepse vidjeti njih da igraju za Dinamo nego nekoga tko sa 22 godine dodje iz Juzne Amerike iz razloga sto mu je Dinamo dobra odskocna daska u karijeri. Njemu je bitno tu doci i proci. Mozda je i ovim klincima, ali je veca mogucnost da ce mi Moro poginut za Dinamo nego Soudani koji redovno dr*a ku*ac i ne radi nista. Cesce je Glavina odigrao dobru utakmicu nego on jbt.
Majko milaBigBigBang je napisao/la:Pa upravo su ti Modric, Mandzukic i Eduardo primjer zasto danas se ne moze zadrzati takav igrac, Dinamo je prepoznat kao fabrika kvalitetnih igraca cija roba se sto brze uzima. Ti si stvarno ili si naivan ili glup ako mislis da mozes takve igrace zadrzati cuj Modrica jos koju godinu hahaha pa sta treba da igra do 25 ili 26-e godine u HNLu?![]()

Vjerujem i da ima online.
Odlicno receno,al aj ti to objasni ovima koji misle da drugacije ne moze jer je tako Tatta rekao.Pa ti bi da GNK ispada u 2.pretkolu LP svake godine govorili kako je to uspjeh (#kontinuitetnastupa),ako bi Psihopat u medije izasao s tom pricom.
Izbori
Izbori

Jedino sto odgovara Dinamu je utakmica izmedju Hajduka i Rijeke gdje ce se morati poklati ili x odigrati svejedno...ukoliko Hajduk pobjedi Rijeku imam osjecaj da bih mogao osvojiti HNL
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ovim naslovom sam frapiran. Odavno me nista nije tako iznenadilo...Lillard je napisao/la:9 minuta nadoknade![]()
![]()
![]()
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Samo neka se otkrivaju skandali.Guštamo ko prasci.
A pojma nisam imao da se večeras igra HNL,ali sam više nego zadovoljan rezultatom
Sad još kad Olympiakos donese lovu u srijedu...
Izbori
A pojma nisam imao da se večeras igra HNL,ali sam više nego zadovoljan rezultatom

Sad još kad Olympiakos donese lovu u srijedu...
Izbori

ma nabijem ja to naše pravosuđe na onu stvar.. počevši od policije preko tužitelja do samih sudaca....tresla se brda rodio se miš..
šta imamo od silnih tih otkrivenih takozvanih nezakonitosti? od krađa? od utaja i prijevara? od svega? veliko ništa jer na prste jedne ruke mogu nabrojati pravomoćne osuđujuće presude (mahom one debile iz ha de ze a)
a vi se na te akcije policije trzate ko tinejdžer na striptizetu...
ništa neće od svega toga biti.. veliko ništa.. jer smo nesposobni da išta napravimo.. nesposobni da poštujemo red i zakone.. nesposobni da poštujemo i sebe i druge i državu...
nikada hrvatska nije trebala postati samostalna... mali narod pun frustracija i kompleksa...
eto, sad sam i ja isfrustriran
kad sam mal čovjek
al je istina ovo što sam napisao...
p.s. a i šta ove debilne kretenske novine tupe, kakva he.bena ustavna tužba? o čemu oni?? ove novinare bi trebalo početi spaljivati na lomači...
šta imamo od silnih tih otkrivenih takozvanih nezakonitosti? od krađa? od utaja i prijevara? od svega? veliko ništa jer na prste jedne ruke mogu nabrojati pravomoćne osuđujuće presude (mahom one debile iz ha de ze a)
a vi se na te akcije policije trzate ko tinejdžer na striptizetu...
ništa neće od svega toga biti.. veliko ništa.. jer smo nesposobni da išta napravimo.. nesposobni da poštujemo red i zakone.. nesposobni da poštujemo i sebe i druge i državu...
nikada hrvatska nije trebala postati samostalna... mali narod pun frustracija i kompleksa...
eto, sad sam i ja isfrustriran

p.s. a i šta ove debilne kretenske novine tupe, kakva he.bena ustavna tužba? o čemu oni?? ove novinare bi trebalo početi spaljivati na lomači...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
slušao sam prijenos i sasvim opravdano toliko.Lillard je napisao/la:9 minuta nadoknade![]()
![]()
![]()
Igrač Splita, Oremuš, je doživio neku tešku povredu i odvezen je u bolnicu. Tu je prekid trajao približno oko 5 minuta.. ostalo su izmjene i drugi prekidi u igri... na prvi pogled izgleda previše i lakrdija, al kad se pogleda pravo stanje, ispada u redu..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
ackeey je napisao/la:Ovim naslovom sam frapiran. Odavno me nista nije tako iznenadilo...Lillard je napisao/la:9 minuta nadoknade![]()
![]()
![]()
hdz-ovo pravosuđe je rak rana prćije od države,90% sudaca su hdz-ovi trabanti koji skrivaju njihov kriminal još od krivoustog partizanskog generalčića,ili ove zadnje presude

Jest, gledao sam ja trebalo mi za kladžu. Oremuš se nezgodno povrijedio...dubrava je napisao/la:slušao sam prijenos i sasvim opravdano toliko.Lillard je napisao/la:9 minuta nadoknade![]()
![]()
![]()
Igrač Splita, Oremuš, je doživio neku tešku povredu i odvezen je u bolnicu. Tu je prekid trajao približno oko 5 minuta.. ostalo su izmjene i drugi prekidi u igri... na prvi pogled izgleda previše i lakrdija, al kad se pogleda pravo stanje, ispada u redu..
Al' loš Dinamo sve u svemu, sve nešto individualno na silu...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ajme koliko kmecanja ovih dana u GNKu.10 puta su gori od raspalog Highduga,a tek koliko...tri poraza (?) upisali.
Šta će tek bit kad ih Olympiakos rasčetvori u srijedu...
Izbori
U jeku izborne kampanje suci nisu nista navukli i Psihopat odmah ne daje izjave kuknjavaObzirom da ga je Split zacementirao na trećem mjestu Zdravko Mamić nije bio raspoložen za izjave. Tek je ljutito projurio kraj novinara uz opasku:"Niste zaslužili izjavu"
Šta će tek bit kad ih Olympiakos rasčetvori u srijedu...
Izbori

Eno neredi u Ukrajini,Spanjolskoj i Grckoj uoci utakmica lige prvaka.Nadam se da platimi i spuki popisuju huligane i rusitelje kao i da ce ostro reagirati u skladu sa svojim mogucnostima kako su to i do sada radili.
Sutra party u Pireju.Uzbudjenje je na vrhuncu.
Izbori
Sutra party u Pireju.Uzbudjenje je na vrhuncu.
Izbori

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.