FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 30 okt 2015, 20:13

Dzemica ide u Slobodu u Januaru? Jel zna neko nesto vise o ovome?
Kako pokusavaju hejteri da nas okrenu protiv Jese, e pa nece vam uspjeti. Sto se mene tice on je polozio. Cao cao pusa pusa Ješa ce da vas raskupusa. :rol:

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 30 okt 2015, 20:19

hzkg je napisao/la:
LegendKiller je napisao/la:Cirkus u FK sarajevo se nastavlja. Ne postoji klub u svijetu koji je suspendovao više igrača za tako kratko vrijeme od FK Sarajevo. Svako malo neko pod suspenzijom. A što je najgore sve bez adekvatnih objašnjenja i razloga, osim mahalskih nagađanja nas navijača i šturih obajašnjenja uprave da remete disciplinu u ekipi. Ova suspenzija nema puno veze sa Ješićem, jer su se slične stvari dešavale i ranije, čim su malo loši rezultati odmah se suspenduje par igrača. Mislim da naša uprava polaku gubi konce i da ni oni ne znaju šta rade. Svaka čast Selimoviću i Kusturici, napravili su velike stvari za klub u finansijskom i marketinškom planu, i vidi se da imaju menađerskih kvaliteta, ali nama u klubu treba čovjek iz fudbala koji će rukovoditi sportski dio kluba, jer očito da se Dino i Kusturicu tu ne snalaze baš najbolje. Dok je tu bio Ibraković nije bila nešto bolja situacija.
Tan je tu već dvije godine a mi i dalje nemamo stabilne temelje na kojima možemo graditi ekipu. Svaki mjesec imamo neku suspenziju ili otkaz, ovako se ne može graditi uspješna evropska ekipa. Ješić neće završiti sezonu na klupi Sarajeva, zapamtite!

1.Da si gledao treninge i ponasanje pojedinih vec godinu dana vjeruj mi ne treba ti bolji razlog.

2.Nisu suspendovani, vec su trajno odstranjeni iz ekipe na njih se vise ne racuna, prosli put igraci su vraceni ovaj put nece.
Kao prvo nisam govorio samo o ovom zadnjem slučaju, do sada je suspendovano ili odstranjeno 10-tek igrača, ako je to normalna pojava za jedan klub koji ima evropske ambicije, onda je ok. Za dvije godine suspendovali 10-tak igrača i promijenili 5 trenera, jel to normalno. O kakvom gledanju terninga i ponašanju u zadnjih godinu dana pričaš, pa sa ovom trojicom koju su suspendovana smo osvojili kup i ligu, Tatko bio ljubimac navijača i primjer kako se bori za klub. Do sada ni jedna suspenzija igrača nije dala rezultate, suspenduju igrače pa ih vrate, neke suspendiju pa ih nikad ne vrate, neke kao odstrane. Da se razumijemo ja podržavam poduzimanje odgovarajućih mjere jer ovako više ne ide, ali mislim da je suspenzija samo mazanje očiju navijača. Ako imaju iskrene namjere uprava ili već neko iz kluba treba izaći pred navijače i konkretno reći taj i taj je radio to i zato je suspendivan ili odstranjen, a ne ovako sve se nešto krije, što samo otvara prostor za razna nagađanja i mahalske priče, od kojih može samo biti gore za klub.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 30 okt 2015, 20:22

Merhaba je napisao/la:Stepanovc i Tatomirovic koga jos imate od stopera osim Barbarica , Berberovica ( levat bez ikakve namjere da vas provociram ) Ikande moze na stopera?
na pogrešnoj si temi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 30 okt 2015, 20:26

Dakle:
Gose: Plakalo, ovaj novi Srbijanac
Odbrana- stoperi: Barbaric, Kovacevic, Berberovic, Mihojevic
Desni bekovi: Kadusic, Kallasi, Hebibovic
Lijevi bekovi: Almir Bekic

Time raspolazemo, blago receno katastrofa.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 30 okt 2015, 20:27

Fakat da hocemo karnut Slobodu samo zbog ovog @solinasa koji mi se vise popeo na vrh kite. Stalno pise po ovoj temi iako nema pravo, umislio da su neko i nesto a zapravo cemo ih uvaliti 3 komada.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 30 okt 2015, 20:33

Bilo šanse da se vrati ili ne, moja želja je vidjeti Stepanova u dresu ponovo i do kraja ugovora. Ipak je on izmislio stopersku poziciju poređen sa Mihojevićem, Kovačevićem i Barbarićem. Ne kažem da su loši, naprotiv svaki od njih će biti ekstra igrač, ali ako ih poredimo sa Stepanovom, još oni meda moraju jesti ;) O Tatomiroviću da ne pričam. Klub je prerastao ova tri istjerana, i još mnoge igrače, a o njihovom odnosu neću pričati.

Nisam vjerovao da je Ješić rješenje iako je glasio kao autoritet, ali kako je sezona odmicala sve se više isticala bezvoljnost igrača. Mnogima je Sarajevo plafon i najveće dostignuće u karijeri i svjesni su bili da više ne mogu napredovati. Odatle i nonšalancija, nezalaganje, ponašanje kao da su oslobodili Sarajevo.

Mislim da su pojedinci stvarali loš primjer našim mlađim igračima i odatle poroci i nesportsko ponašanje omladinaca. Nadam se da će Kadušić biti zastalno pridružen prvom timu(ako već nije) i da će praviti konkurenciju Almiru Bekiću.

Ponašanje igrača bi trebalo biti okrenuto za 180 stepeni, mada se još uvijek ne nadam nekim boljim rezultatima, bar ne do drugog dijela prvenstva zbog fizičke nepripremljenosti.
4.10.2009.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 30 okt 2015, 20:34

Shooter je napisao/la:Fakat da hocemo karnut Slobodu samo zbog ovog @solinasa koji mi se vise popeo na vrh kite. Stalno pise po ovoj temi iako nema pravo, umislio da su neko i nesto a zapravo cemo ih uvaliti 3 komada.
Istina Slobodini navijači se nikada više nisu digli od poslije rata, ali samo neka razmisle da dolaze aktulenom šampionu države. Istom aktuelnom šampionu koje većinski završava 1,2,3 pa kakav god tim da ima.
SRETAN BROJ - 1725

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 30 okt 2015, 20:36

Nemojte mi @solinasa dobar je to co'jek. :nene:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 30 okt 2015, 20:40

Mislim da se konacno pocelo nesto konkretno raditi na ciscenju ekipe.
Ako su dosadasnje suspenzije bile neozbiljne,smijesne i na neki nacin mazanje ocinju navijacima. Ovaj potez Jesica je itekako i opravdan i potreban. Samo se nadam da na ovome nece stati i da je ovo samo pocetak.
Nije Jesicu ni jednostavno,valja ispraviti greske koje su se cinile 2 godine.
Vjerovatno i ovo odstranjivanje iz ekipe nije bilo planirano sada.
Ali posto nijednu opomenu do sada nisu shvatili ozbiljno bio je prinuden.
PODRSKA JESICU!

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 30 okt 2015, 20:41

solinas je napisao/la:
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Dzemica ide u Slobodu u Januaru? Jel zna neko nesto vise o ovome?
Kako pokusavaju hejteri da nas okrenu protiv Jese, e pa nece vam uspjeti. Sto se mene tice on je polozio. Cao cao pusa pusa Ješa ce da vas raskupusa. :rol:
Moze navratiti u kafic Sloboda u centru grada.
Daleko mu kuca bila.
Sta fali, ti si nas solinas svakako, ne odlazis nam sa teme. Tamo dzemica napravi klan, propusi par igraca, pocnu kockati zajedno, narusi se atmosfera u ekipi, padne sloboda na tabeli, mi ih prestignemo i ljepota :rol:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 30 okt 2015, 20:48

Bolanos je napisao/la:Nemojte mi @solinasa dobar je to co'jek. :nene:
Ma stipu ih, tjeraju me da im trazim postove pred pocetak sezone kad su davali guza za Berberovica. :guz:
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 okt 2015, 20:52

Sad kad se Dzemica razigra sa kapitenskom i svima nam zacepi usta. Tako je pred kraj prosle sve mu ludo, igrao stopera ko Nesta par tekmi! :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 30 okt 2015, 20:55

joker90 je napisao/la:Sad kad se Dzemica razigra sa kapitenskom i svima nam zacepi usta. Tako je pred kraj prosle sve mu ludo, igrao stopera ko Nesta par tekmi! :urnebes:
Sto je najsmjesnije on uopste nije los igrac..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 30 okt 2015, 20:59

MortemHz je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Sad kad se Dzemica razigra sa kapitenskom i svima nam zacepi usta. Tako je pred kraj prosle sve mu ludo, igrao stopera ko Nesta par tekmi! :urnebes:
Samo mu malo filteri začadili :D
4.10.2009.

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 30 okt 2015, 21:00

slika
izjava... :guz: :puke:

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 30 okt 2015, 21:01

Bravo za trenera, ovi dusebriznici sto se lafo brinu za klub,traze objasnjenja od uprave i sl. kenjaju po temi, neka duje damu.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 30 okt 2015, 21:07

obiteljskicovjek je napisao/la:Bravo za trenera, ovi dusebriznici sto se lafo brinu za klub,traze objasnjenja od uprave i sl. kenjaju po temi, neka duje damu.
Nevezano za ovo brate ali jedemo mi njih svi, svakog vikenda. :(
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 30 okt 2015, 21:08

U nedjelju sam kontao da ne idem na Kosevo da se ne nerviram bezveze, ali cu otici samo da bih dao podrsku Jesicu.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 30 okt 2015, 21:10

MortemHz je napisao/la:
A dzaba kad je klosarcina. :roll: Nek odigra ovu sezonu jer ne mozemo sve otjerati, ali vise bih volio da i njega nekako na zimu odstranimo.
Bahati, bahati Željkan!
1946

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 30 okt 2015, 21:15

Bogami ako je ovo istina sta sam danas cuo ova uprava je izgubila moje povjerenje samo cu jedno napisati zapitajte se zasto nam nije prva faza kanpa zavrsena a vec su dvije transe para uplacene revizija je bila sve s3 zna mogla bi uskoro ova uprava letiti sa jos pojedinim igracima sve ce se brzo znati

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, Pantelija, skoJaa i 40 gostiju.