Kako pokusavaju hejteri da nas okrenu protiv Jese, e pa nece vam uspjeti. Sto se mene tice on je polozio. Cao cao pusa pusa Ješa ce da vas raskupusa.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Kao prvo nisam govorio samo o ovom zadnjem slučaju, do sada je suspendovano ili odstranjeno 10-tek igrača, ako je to normalna pojava za jedan klub koji ima evropske ambicije, onda je ok. Za dvije godine suspendovali 10-tak igrača i promijenili 5 trenera, jel to normalno. O kakvom gledanju terninga i ponašanju u zadnjih godinu dana pričaš, pa sa ovom trojicom koju su suspendovana smo osvojili kup i ligu, Tatko bio ljubimac navijača i primjer kako se bori za klub. Do sada ni jedna suspenzija igrača nije dala rezultate, suspenduju igrače pa ih vrate, neke suspendiju pa ih nikad ne vrate, neke kao odstrane. Da se razumijemo ja podržavam poduzimanje odgovarajućih mjere jer ovako više ne ide, ali mislim da je suspenzija samo mazanje očiju navijača. Ako imaju iskrene namjere uprava ili već neko iz kluba treba izaći pred navijače i konkretno reći taj i taj je radio to i zato je suspendivan ili odstranjen, a ne ovako sve se nešto krije, što samo otvara prostor za razna nagađanja i mahalske priče, od kojih može samo biti gore za klub.hzkg je napisao/la:LegendKiller je napisao/la:Cirkus u FK sarajevo se nastavlja. Ne postoji klub u svijetu koji je suspendovao više igrača za tako kratko vrijeme od FK Sarajevo. Svako malo neko pod suspenzijom. A što je najgore sve bez adekvatnih objašnjenja i razloga, osim mahalskih nagađanja nas navijača i šturih obajašnjenja uprave da remete disciplinu u ekipi. Ova suspenzija nema puno veze sa Ješićem, jer su se slične stvari dešavale i ranije, čim su malo loši rezultati odmah se suspenduje par igrača. Mislim da naša uprava polaku gubi konce i da ni oni ne znaju šta rade. Svaka čast Selimoviću i Kusturici, napravili su velike stvari za klub u finansijskom i marketinškom planu, i vidi se da imaju menađerskih kvaliteta, ali nama u klubu treba čovjek iz fudbala koji će rukovoditi sportski dio kluba, jer očito da se Dino i Kusturicu tu ne snalaze baš najbolje. Dok je tu bio Ibraković nije bila nešto bolja situacija.
Tan je tu već dvije godine a mi i dalje nemamo stabilne temelje na kojima možemo graditi ekipu. Svaki mjesec imamo neku suspenziju ili otkaz, ovako se ne može graditi uspješna evropska ekipa. Ješić neće završiti sezonu na klupi Sarajeva, zapamtite!
1.Da si gledao treninge i ponasanje pojedinih vec godinu dana vjeruj mi ne treba ti bolji razlog.
2.Nisu suspendovani, vec su trajno odstranjeni iz ekipe na njih se vise ne racuna, prosli put igraci su vraceni ovaj put nece.
na pogrešnoj si temiMerhaba je napisao/la:Stepanovc i Tatomirovic koga jos imate od stopera osim Barbarica , Berberovica ( levat bez ikakve namjere da vas provociram ) Ikande moze na stopera?
Istina Slobodini navijači se nikada više nisu digli od poslije rata, ali samo neka razmisle da dolaze aktulenom šampionu države. Istom aktuelnom šampionu koje većinski završava 1,2,3 pa kakav god tim da ima.Shooter je napisao/la:Fakat da hocemo karnut Slobodu samo zbog ovog @solinasa koji mi se vise popeo na vrh kite. Stalno pise po ovoj temi iako nema pravo, umislio da su neko i nesto a zapravo cemo ih uvaliti 3 komada.
Sta fali, ti si nas solinas svakako, ne odlazis nam sa teme. Tamo dzemica napravi klan, propusi par igraca, pocnu kockati zajedno, narusi se atmosfera u ekipi, padne sloboda na tabeli, mi ih prestignemo i ljepotasolinas je napisao/la:Moze navratiti u kafic Sloboda u centru grada.OsmanhodzicBuco je napisao/la:Dzemica ide u Slobodu u Januaru? Jel zna neko nesto vise o ovome?
Kako pokusavaju hejteri da nas okrenu protiv Jese, e pa nece vam uspjeti. Sto se mene tice on je polozio. Cao cao pusa pusa Ješa ce da vas raskupusa.
Daleko mu kuca bila.
Ma stipu ih, tjeraju me da im trazim postove pred pocetak sezone kad su davali guza za Berberovica.Bolanos je napisao/la:Nemojte mi @solinasa dobar je to co'jek.
Sto je najsmjesnije on uopste nije los igrac..joker90 je napisao/la:Sad kad se Dzemica razigra sa kapitenskom i svima nam zacepi usta. Tako je pred kraj prosle sve mu ludo, igrao stopera ko Nesta par tekmi!
Samo mu malo filteri začadiliMortemHz je napisao/la:Sto je najsmjesnije on uopste nije los igrac..joker90 je napisao/la:Sad kad se Dzemica razigra sa kapitenskom i svima nam zacepi usta. Tako je pred kraj prosle sve mu ludo, igrao stopera ko Nesta par tekmi!
Nevezano za ovo brate ali jedemo mi njih svi, svakog vikenda.obiteljskicovjek je napisao/la:Bravo za trenera, ovi dusebriznici sto se lafo brinu za klub,traze objasnjenja od uprave i sl. kenjaju po temi, neka duje damu.
A dzaba kad je klosarcina.MortemHz je napisao/la:Sto je najsmjesnije on uopste nije los igrac..joker90 je napisao/la:Sad kad se Dzemica razigra sa kapitenskom i svima nam zacepi usta. Tako je pred kraj prosle sve mu ludo, igrao stopera ko Nesta par tekmi!