FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Presretan kao i vecina, radujem se tom remontu koji se morao desiti i ovoljeto ali bolje ikad nego nikad. Samo da budemo strpljivi sa Jesom do pauze jer mi i bez povreda nemamo sredine a kamoli sada. Ispostovati covjeka i lose rezultate ako ih bude u iducih par kola, pa dalje vidjeti sta cemo.
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Vjeruj da ga ja svo vrijeme vrtim i smijem sePitarBordo je napisao/la:"Zbog tebe smo postali sad tehnološki višak"... KAKO PLAČEM NA OVAJ KLIP KOJI SE POKLOPIO SA SITUACIJOM... Još jedna stvar koju su nadrealisti predvidjeli.

Nema ni stvari, ni droge koja me može oraspoložiti ko Sarajevo.

Gdje su sad oni obožavatelji lika i djela Ivana Tatomirovića, joj ovog BSV-a ima li obraza ikako da priča protiv našeg kapitena a prije njega protiv trenerčine koja nam je 2 titule donijela

@sarajlija na Haparatima 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Al' da ove pedale jos vise dobiju na tezini je info bar kako sam ja cuo da Jesa zeli naseg Stama u timu,i da mu je put sad prohodan..
J.ebace im Jesa mamicu svima...Covjeka ovacijama docekati u nedjelju..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Hoćel bit kakvog saopćenja od ovog tria .... hmmm .. .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
-
- Kontakt:
Bujrum braćo!

- PitarBordo
- Kontakt:
Kakva si ti nafaka, koga god si uzeo sušiti dobio je noguMojGradMojKlub je napisao/la:joj ovog BSV-a ima li obraza ikako da priča protiv našeg kapitena a prije njega protiv trenerčine koja nam je 2 titule donijela

Samo Saraj'vo.
Ma ovo Ješa pravi novi klan sa Džemicom na vrhu kao budućim kapitenomjoker90 je napisao/la:Dzemica!ElCartel11 je napisao/la:Bravo Jesa!![]()
Ko ce nam sad biti kapiten?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
- Kontakt:
Odlicno. Ovo je kao da se dovelo 3 vrhunska igraca.
socrates je napisao/la:Al' da ove pedale jos vise dobiju na tezini je info bar kako sam ja cuo da Jesa zeli naseg Stama u timu,i da mu je put sad prohodan..![]()
stepanov?
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Mali bajram braćo 
Ali vjerujem da se nešto vanredno desilo čim je Ješa to ovako ekspresno uradio???

Ali vjerujem da se nešto vanredno desilo čim je Ješa to ovako ekspresno uradio???
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mladost?zagorski je napisao/la:Mali bajram braćo

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Da li je moguće prodati igrača u neki klub bez njegove saglasnosti jer ipak treba ukinuti njihove lijepe plate,a bit će ih do kraja još 2 ili 3 što znači da 5-7 igrača biti na izlazu,neke prodati,neki će sami otići,a sta ćemo sa problematicima koji budu pametovali?
Sabrine mi moje!
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma,ja ba..i jos su najmanje dvojica na radaru,ne racunajuci ove "povrijedjene"...Covjek ima vec imena u dzepu koja zeli dovesti,ima plan,program priprema,ceka se normalno pauza..i nije bezveze rekao ono da obecava drugacije SarajevoX31987 je napisao/la:socrates je napisao/la:Al' da ove pedale jos vise dobiju na tezini je info bar kako sam ja cuo da Jesa zeli naseg Stama u timu,i da mu je put sad prohodan..![]()
stepanov?

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Jesu riješeni više papiri za onog golmana imal ko kakav info ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
E brate eno objavise ovaj tvoj post hahahpingpong je napisao/la:E ovo se zove trener!!! Čovjek koji zna da je hemija u ekipi 90% uspjeha. Otjerati one koji kvare atmosferu je uvijek prioritet!
VELIKI RESPECT ZA OVOG ČOVJEKA!!!
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To u Zanzibaru nije moguce jer on mora potpisati ugovor, mora on biti zadovoljanBosnianKingdom je napisao/la:Da li je moguće prodati igrača u neki klub bez njegove saglasnosti jer ipak treba ukinuti njihove lijepe plate,a bit će ih do kraja još 2 ili 3 što znači da 5-7 igrača biti na izlazu,neke prodati,neki će sami otići,a sta ćemo sa problematicima koji budu pametovali?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
da nije ovo macahzPitarBordo je napisao/la:
A ima nas i ovakvih... (komentar na službenoj fb stranici)

a ustvari nije, ima on svoj akaunt husara agency

Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, MojaMalenkost i 60 gostiju.