Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
MortemHz je napisao/la:Pocelo je!!!!!
Miodrag Ješić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo od danas više ne računa na prvotimce, kapitena Ivana Tatomirovića, Bojana Puzigaću, te Marija Barića.
Prije početka današnjeg redovnog treninga našeg prvog tima, koji je održan u Trening Centru Fudbalskog kluba Sarajevo, Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo, Miodrag Ješić, pred svim okupljenim igračima saopštio je svoju odluku, da u budućnosti više ne računa na usluge Marija Barića, Bojana Puzigaće i Ivana Tatomirovića.
Pomenuti fudbaleri od današnjeg dana neće više trenirati i dijeliti svlačionicu sa prvim timom Bordo kluba, a Stručni štab na čelu sa Miodragom Ješićem donio je ovu odluku u skladu sa usvojenom vizijom duguročne fudbalske koncepcije i igre našeg Kluba.
Navedeni fudbaleri upućeni su na rješavanje svog statusa kao i individualnog treninga kako bi imali mogućnost da ostanu u formi do pronalaska novog profesionalnog angažmana.
Moramo, rekao sam ti davno da se ovaj ne sali kada kaze nesto i ima muda iste sekunde da te otjera ne svidi li mu se nesto...otici ce jos para igraca a dovest ce on neke svoje sad na polusezoni a mislim da mozes pretpostaviti sta ce im raditi na pripremama jer tu ne postoji klanovi,pusenje,kockanje,drogiranje..bravo Jesa jos jednomjoker90 je napisao/la:Da li cemo konacno poslije zime prodisati malo?Samo me strah posljednjeg trzaja spomenutih levata.
Tacno mi se dan naglo popravi. Tek sad vidjeh da Puzi, Tatko i Baric su odstranjeni od ekipe totalno. Znaci nece biti nikakvi trzaja sto me strah bilo. Ideeemo!MortemHz je napisao/la:Moramo, rekao sam ti davno da se ovaj ne sali kada kaze nesto i ima muda iste sekunde da te otjera ne svidi li mu se nesto...otici ce jos para igraca a dovest ce on neke svoje sad na polusezoni a mislim da mozes pretpostaviti sta ce im raditi na pripremama jer tu ne postoji klanovi,pusenje,kockanje,drogiranje..bravo Jesa jos jednomjoker90 je napisao/la:Da li cemo konacno poslije zime prodisati malo?Samo me strah posljednjeg trzaja spomenutih levata.
![]()
Bgm nije ono ni m od momka, lik ima bar 50 (godina) a kila duplo i više.Zip je napisao/la:Sad sigurno onaj momak sto je pred kraj tekme protiv Mladosti yebavao Jesi sve i trazio da ode, jede svoja muda
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.