krmpotich je napisao/la:RuleHz je napisao/la: Uzimamo ih hladno u hendikepu.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
krmpotich je napisao/la:RuleHz je napisao/la: Uzimamo ih hladno u hendikepu.
Imaš pravo, nisam pratio valutu... ma lik je šifra, nisam zadugo jačeg i konstantnijeg trola vidio.joker90 je napisao/la:A dobro naveo je u markama prvo ova 2 mil, pa onda u eure prebacio..PitarBordo je napisao/la:Kaže lik 1 milion + 1 milion = 1.1 milion.... Umro sam!
Nebi se bas slozijo da vama ova utakmica neznaci nista. Poraz od nas i remi sa svinjskim dovodi vas u situaciju da ce te post na 4 mjesto i velka vjerovatnoca da zavrsite na 4 mjestu na kraju prvog djela. OVO JE VAMA NAJVAZNIJA UTAKMICA U PRVENSTVU ISTO KO INAMA.TaRgEt_ je napisao/la:Utakmica ce biti zestoka ne sumnjam, prava momacka Husref je prekaljeni vuk, a znaju igraci da predsjednik je dao i premije i sve na odlicne plate koje imaju, imaju motiv vise. Nama i ako kiksamo ovdje generalno nista ne znaci, jer iduce dvije kuci su biti ili ne, i to nemamo prava na kiks. Licno bi bio zadovoljan bodom ali moracemo se dobro oznojiti i odigrati na svom nivou da to i zasluzimo. Sretno da bude odlicna utakmica za gledati neka na kraju bolji pobjedi, a ja cu svakako put Sarajeva kao i svaki put.
Gledaj sta sam napisao nama ova utakmica generalno najmanje ce nam pasti poraz tesko jer iduce dvije su nama kuci biti ili ne. Znaci ovaj poraz ako bude a nadam se ne iskreno, jer kakav bi bio da ne vjerujem u svoj tim. Mi sa Zrinjskim kuci i jos jednu sto igramo mnogo su nam vaznije od ove, sto ne znaci da necemo dati sve od sebe u ovoj.Pitar6785 je napisao/la:Nebi se bas slozijo da vama ova utakmica neznaci nista. Poraz od nas i remi sa svinjskim dovodi vas u situaciju da ce te post na 4 mjesto i velka vjerovatnoca da zavrsite na 4 mjestu na kraju prvog djela. OVO JE VAMA NAJVAZNIJA UTAKMICA U PRVENSTVU ISTO KO INAMA.TaRgEt_ je napisao/la:Utakmica ce biti zestoka ne sumnjam, prava momacka Husref je prekaljeni vuk, a znaju igraci da predsjednik je dao i premije i sve na odlicne plate koje imaju, imaju motiv vise. Nama i ako kiksamo ovdje generalno nista ne znaci, jer iduce dvije kuci su biti ili ne, i to nemamo prava na kiks. Licno bi bio zadovoljan bodom ali moracemo se dobro oznojiti i odigrati na svom nivou da to i zasluzimo. Sretno da bude odlicna utakmica za gledati neka na kraju bolji pobjedi, a ja cu svakako put Sarajeva kao i svaki put.
Znaci na sve pozicije po jednogOvaj zimski prijelazni rok iskoristiti, da dovedemo kvalitetne igrace na pozicije koje nam itekako skripe.
Je li ovo pouzdan info?MortemHz je napisao/la:Pocelo je!!!!!
Miodrag Ješić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo od danas više ne računa na prvotimce, kapitena Ivana Tatomirovića, Bojana Puzigaću, te Marija Barića.
MortemHz je napisao/la:Pocelo je!!!!!
Miodrag Ješić, šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sarajevo od danas više ne računa na prvotimce, kapitena Ivana Tatomirovića, Bojana Puzigaću, te Marija Barića.
Ima i na radiosaHigh je napisao/la:**** uvijek prvi.
http://****/cista-u-fk-sarajevo-je ... -i-barica/
Šta će ovi sitni sportovi...
MortemHz je napisao/la:Pocelo je!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Proximic, Rokitansky, THEC i 50 gostiju.