FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

katakomba2
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la katakomba2 » 29 okt 2015, 22:41

e ti mi ides na tekme...
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 29 okt 2015, 22:44

Podrška za Jocu!

[youtube][/youtube]
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 okt 2015, 22:45

Pa ja koliko znam Joco je doveden ciljano, znači od njega se očekivao instant rezultat a ne čekanje od pola godine da bi on zabio jedan jedini gol. Kao što su recimo dovedeni Kokot i Đelmić koji su nam dali instant rezultat a i dan danas nam dobro služe. Mi od čekanja na Jocu nemamo ništa, samo smo na gubitku sa strane finansijskog aspekta.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 29 okt 2015, 22:46

Idući nik "EdisVeliki".
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

club21
Kontakt:

Post Postao/la club21 » 29 okt 2015, 22:49

jaludovolimte je napisao/la:Podrška za Jocu!

[youtube][/youtube]
:urnebes: :urnebes:

Sema1988
Kontakt:

Post Postao/la Sema1988 » 29 okt 2015, 22:52

[youtube][/youtube]
Najbolji ovaj na 0:35 , bas mangupski gol :D :D :D

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 29 okt 2015, 22:57

Sema1988 je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Najbolji ovaj na 0:35 , bas mangupski gol :D :D :D
A dobar je taj, al meni je bolji onaj na 0:44 akcija za 10, završnica za 10
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Hadzijalagic » 29 okt 2015, 23:01

FaraonTM je napisao/la:Pa ja koliko znam Joco je doveden ciljano, znači od njega se očekivao instant rezultat a ne čekanje od pola godine da bi on zabio jedan jedini gol. Kao što su recimo dovedeni Kokot i Đelmić koji su nam dali instant rezultat a i dan danas nam dobro služe. Mi od čekanja na Jocu nemamo ništa, samo smo na gubitku sa strane finansijskog aspekta.
Ma koliko aldin poznaje tematiku dovoljno govori i to sto misli da je normalno da igraču od 30 godina koji je prošao sve u ovoj ligi treba polusezona da se adaptira na novi klub.. Treba ga ostaviti, možda sljedeće godine proigra.. Ako ni tada ne proigra onda produžiti sa njim ugovor jer Bog zna koliko će mu trebati da se adaptira.. Za to vrijeme rastjerati ove juniore jer je pogrešno gurati ih da bi na njima zaradili.. Treba Amira otjerati a vratiti Vareu jer možda ni on nije imao dovoljno vremena za adaptaciju..
BUDI ŽELJO !!!

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 29 okt 2015, 23:16

[youtube][/youtube]

HAHHAHAHAHH, dobar. :urnebes:

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 29 okt 2015, 23:59

Stokicovo je prošlo, neka zabija u Borcu ili Slaviji. I kvalitetniji igrači su dobijali nogu nako polusezone. Diata i Livaja nemaju kvaliteta za nas. Nema smisla držati ih. Ni Uzelac nije daleko od njih. Nama trebaju igrači koji nam mogu pomoći, a ne koje moramo čekati. Takve već imamo to su naša djeca i samo njih vrijedi cekati.

Nadam se da cemo se riješiti ova 4 igrača.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 30 okt 2015, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 30 okt 2015, 00:01

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Gator je napisao/la:Stokicovo je prošlo, neka zabija u Borcu ili Slaviji. I kvalitetniji igrači su dobijali nogu nako polusezone. Diata i Livaja nemaju kvaliteta za nas. Nema smisla držati ih. Ni Uzelac nije daleko od njih. Nama trebaju igrači koji nam mogu pomoći, a ne koje moramo čekati. Takve već imamo to su naša djeca i samo njih vrijedi cekati.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 30 okt 2015, 00:39

[youtube][/youtube]
hahahahahhahahahahhahahahaha
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 30 okt 2015, 00:46

A kad je Diatta spustio loptu Bajicu za pobjedu protiv Ferencvarosu valjao je da se radujes, a sad bi ga tjerao. Sramota smo mi od navijaca.fuj

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 30 okt 2015, 01:35

:bow:

slika
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 30 okt 2015, 02:35

Tip je legenda, mislim na aldina :rol:
nezna jadnik ni ko je dao gol konta Bajic :urnebes: nek mu neko kaze da je Beganovic dao gol . Koji kralj :opaopa:
milanribar je napisao/la:A kad je Diatta spustio loptu Bajicu za pobjedu protiv Ferencvarosu valjao je da se radujes, a sad bi ga tjerao. Sramota smo mi od navijaca.fuj
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 okt 2015, 08:44

recept je vrlo jednostavan, svako ko je na izlaznim vratima ili je već otišao postane dobar i aldin ga brani. dok nije izgledalo da su već prekriženi i on ih je pljuvao.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 okt 2015, 09:17

ceze je napisao/la:Ne znam zašto, ali ja još nisam odustao od Stokića. I dalje mislim da bi on njega moglo biti nešto, mada bih razumio ako bi mu raskinuli ugovor.

Diatta je dobar igrač za klupu i ako on sam nema ništa protiv te uloge, onda za njega ima mjesta u Želji.

Livaja je priča za sebe, on baš nije kvalitet za Želju i mislim da bi pošteno bilo da nas u januaru napusti.
E ovo je suština te priče. Slažem se u potpunosti. Jednostavno od pravog Stokića nema boljeg napadača iz naše lige kojeg možemo dovesti. nama treba iskusan napadač uz kojeg Muajga može stasati. Treba nam napadač i za probijanja bunkera. Stokić je taj. Jedini koji bi mogao nešto bolje je FAjić. Ja drobio danima o tom momku ovdje ali frajer ode u VItez. I vjerovatn oje potpisao bar na godinu tako da od te ljubavi na polusezoni nema ništa. Zbog toga svega mislim da treba popričati sa Stokićem, trznuti ga, vratiti ga.
Diata svojom brzinom i stasom može biti često prevaga pogotovo kad ulazi sa klupe. Livaja nije za Želje. Uzelac i Hoddžurda po meni imaju kvalitet za Želju ali trenutno imaju problem sa Jaskom i Acom koji igraju dobro (hvala BOgu). Mislim isto tako da bi jedan od njih mogao i na lijevog beka u nekim tekmaam. Sjećam se kako je Amar radio sa Bajićem stoperom na desnom beku. Igrao mu vani po gudurama zbog skoka i sl, a kući kad napada igrao mu Šime.
Što se tiče @aldinove priče i ja ću ponoviti svoj stav koji sam nekad iznio. Složio bih se sa @FKZ1921 i @seregjevicem koji su par stranica nazad imali jednu dobru analizu ulaska mladih u prvi tim. To je suština i obojica su u pravu. Eh, sad ja ću to malo dopuniti sa ovim stavom. Koliko ja vidim većinu mladih kod nas drže Zuban i Meša Dizdarić. Željo mora imati dobru saradnju sa menadžerima inače ga pušimo kao kod GOjaka i sl. Takva su pravila nažalost. Ova dva čovjeka su se bar do sada pokazala ok. I Amar ih je gotivio. Normalni su i imaju ispravan rezon. Shvataju da i njima treba Željo a i oni Želji. Taj jedan uzajamni odnos treba se zasnivati i na povjerenju. Koliko ja vidim svi ti njihovi igrači su kvalitet i nema babinih sinova koji se guraju bez potrebe. Ako se to počene dešavati onda to nije interes Želje. Isto tako Željo mora dovoditi i neke igrače drugih menadžra preko kojih mogu dovesti igrače iskusne koji će pomoći ovima da stasaju. Nije ni Zuban npr glup da ne zna da Žera može stasati ispravno samo uz nekog ko je kvalitet i iskusan a ne sa 11 takvih kao Žera i svi njegovi. Zbog toga ta priča @aldinova ne pije vode. SA druge strane bez menadžera se ne može. Bolje je da su to navedeni nego neki indijanci kojima je 100 KM sve u životu kao onaj što je Mešanoviću i Piriću menadžer. Ipak ovi ne vode djecu po svaku cijenu i gledaju i interes kluba koji je ujedno i njihvi dugoročni interes. A mogli su hladno odvesti Amira bilo gdje vani za džaba, a i Žeru Boga mi.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 30 okt 2015, 09:30

Aldine moras se malo vise potruditi da bi ti uspjelo to sto pokusavas :salut:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 30 okt 2015, 09:52

Ne treba se tek tako odreci Joce, on kada procepi je uz Benku najbolji spic lige.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 30 okt 2015, 10:03

bhsport je napisao/la:Ne treba se tek tako odreci Joce, on kada procepi je uz Benku najbolji spic lige.
treba mu dati jos do kraja polusezone sansu da se dokaze da umije dati golove... mozda da ga dopingujemo :D
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.