ja sam s tom kartom gledao zrinjski regularno.Željovac je napisao/la:A ne vrijede ni za evropske utakmice.nermin_TM je napisao/la:ne vrijede ja mislim godisnje ja sam protiv zrinjskog platio kartue pa stvarno ne mogu da vas shvatim, jarane ako si pravi navijac onda si trebao kupiti godisnju kartu za jug koju sam ja sebi kupio i koja kosta 35 KM i sa kojom gledas minimum 15 tekmi na grbavici plus tekme za kup ti važe i evropske utakmice ti vaze..pa ti sracunaj onda da je mene svaka tekma na grbavici dosla maximum 3 kerma...a ova neboluza za profit pa normalno je da navijaci ostvaruju profit svom klubu to meni nije problem, ja sam dao prije nekoliko godina i 25 km za onu "cuvenu stolicu" kampanju (pravi navijaci znaju o cemu govorim) paje nisam ocima vidio jbga sta je tu je, bice nekad aBd, ali nemojte molim vas da se ofiramo za 2 marke.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Semper Fidelis
Kud bas da mi se rodjendan potrefi...Avanes je napisao/la:Ponavljam se, ali ponavljanje je majka znanja hehehe
Pustite nas bolesnike svog ZELJE da odcejfimo ovu sedmicu i nemojte nam je unistavati molim vas eto. Serite za 10 dana, ali sad nas pustite za sve ove godine da malo uzivamo u je...noj sedmici.

FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
vidim da niste shvatili sta sam htio rec?!Al ok idemo u srijedu osvojit kup u nedjelju ligu i lagano se posrat na 2KM!!!
TM87
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- themaniaks
- Kontakt:
Ma ne znam sto se raspravljate,kome je zao dati 7 KM onda taj nam ni ne treba,ima anamo kod kona tri marke ulaz pa bujrum 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

Neke se stvari ne mogu kupiti novcem za sve ostalo tu su kovane novčanice.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Evo piše na zvaničnom sajtu, ne važi godišnja.fixator je napisao/la: ja sam s tom kartom gledao zrinjski regularno.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
Hoces li dati 20 KM za zapad ?themaniaks je napisao/la:Ma ne znam sto se raspravljate,kome je zao dati 7 KM onda taj nam ni ne treba,ima anamo kod kona tri marke ulaz pa bujrum
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
vidim da pise onda sam ja imao srece jer sam prosao sa tom kartom protiv zrinjskog, nema veze kupicu je ako ne vazi, ovo cekam citavu godinu i sad da ne vidim to, ma nemaaa teorie ba.tanzla je napisao/la:Evo piše na zvaničnom sajtu, ne važi godišnja.fixator je napisao/la: ja sam s tom kartom gledao zrinjski regularno.
Semper Fidelis
- themaniaks
- Kontakt:
normalno da necu da je i dzaba,ako je onima sa zapada zao dati cvaju uvijek je tu Jug ili sjever1921 je napisao/la:Hoces li dati 20 KM za zapad ?themaniaks je napisao/la:Ma ne znam sto se raspravljate,kome je zao dati 7 KM onda taj nam ni ne treba,ima anamo kod kona tri marke ulaz pa bujrum

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Dokumentarni film na temu osvajanja duple krune F.K. Zeljeznicara u sezoni 09./10., radnog naziva: "Povratak cupova u Dolinu". 

Samo će Chuck Noris ići na Zapad... Nijaz ga naćero...1921 je napisao/la:Hoces li dati 20 KM za zapad ?themaniaks je napisao/la:Ma ne znam sto se raspravljate,kome je zao dati 7 KM onda taj nam ni ne treba,ima anamo kod kona tri marke ulaz pa bujrum

Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
- Kontakt:
Nemojte se ofirati vise *ebale vas dvije marke koji vam je *urac. Jos malo i pocinje slavlje na dva fronta a vi serete . Evo ja cu pogurati isto 10-20 ljudi ako treba samo prekinite vise sa ovom temom
Ne mogu da vjerujem isto gurbeti 

Ne vaze godisnje, a ti vidi koliko su ljudi platili godisnju za zapad. Negdje oko 100 KM, ako ne i vise, i sada opet moraju davati 20 KM.AYAN je napisao/la:Samo će Chuck Noris ići na Zapad... Nijaz ga naćero...1921 je napisao/la:Hoces li dati 20 KM za zapad ?themaniaks je napisao/la:Ma ne znam sto se raspravljate,kome je zao dati 7 KM onda taj nam ni ne treba,ima anamo kod kona tri marke ulaz pa bujrum
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Mene nervira koliko ljudi glumi da se nema, a svaki dan placaju kafe po 2 km, a kad je jedna tako dobra utakmica, prave se kao da su iz gladi pobjegli.
× Plava krv ispod koze ×
XMaliMemo je napisao/la:Mene nervira koliko ljudi glumi da se nema, a svaki dan placaju kafe po 2 km, a kad je jedna tako dobra utakmica, prave se kao da su iz gladi pobjegli.
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Ako vam se ne daju te 2KM nemojte ni dolaziti na tekmu,kao da zeljo zavisi od vase 2KM 

- themaniaks
- Kontakt:
Ne vaze godisnje, a ti vidi koliko su ljudi platili godisnju za zapad. Negdje oko 100 KM, ako ne i vise, i sada opet moraju davati 20 KM.[/quote]
pa sto moraju na zapad ici
pa sto moraju na zapad ici

Zato sto ima ljudi sa malom djecom koja nisu zeljna pirotehnike, i kvazi navijaca na jugu.themaniaks je napisao/la: pa sto moraju na zapad ici
tamo je sve što je moje.
tamo je sve što je moje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 47 gostiju.