Zlatan Muslimović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zlatan Muslimović
Bravo Zlatane 

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Principatus
- Kontakt:
Protiv Svedjana bih i ja to volio vidjeti.sin3x je napisao/la:posto su prijateljske utakmice volio bih da safet proba sa tri spica kako je to hoffenhaim radio samo sto nasi spicevi nebi isli na krila ali sigurno bi dobro suradjivali.. dzeko moze svaku loptu spustiti a ibisevic i muslimovic mogu sve dati a pri tome muslimovic se bori kao lav
A i u kvalifikacijama bi se to tu i tamo isto dalo probati, posebno kad pomislim na bunker Albanaca.
Inace veoma jak gol.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ova bi samo Ibisevic mogao odbraniti
(sjetite se baraza)

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Šehić, Gušo, Šimić, Mešić, Bogičević, Čolić, Bajić, Svraka, Bekrić, M. Bešlija, H. Bešlija, Višća, Bučan, Stanić, Mešanović i Rovčanin(kvalifikacije).Monolog je napisao/la:Ibričić(ako ode u Rubin), zatim Štilić i Burić(kvalifikacije), Vladavić(kvalifikacije), Papac...Elddar je napisao/la:zlatan je gromada! Svaka mu čast! povećava se kolonija naših igrača u ligi prvaka, pjanić, muslim, džeko(vjerovatno će preći u neki od najjačih klubova), ko je slijedeći?
Vrunski volej Zlatana! Pojačava pritisak na Vedada i možda bi i bolji bio u tandemu s Džekom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Uh prava golcina. Kao i uvjek.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Majstorski, samo nek' ovako nastavi i dogodine u LP
100% sportski i krajnje opušten potpis
Zlantane bravo za fenomenalni gol.
Sto se napada tice, nema zime. Dzeko, Vedo, Zlatan, Zec. A i ovi ostali Miske, Pjana, Ibro znaju ga zabiti.
Protiv Luksa i Albanije mozemo komotno igrati 4-3-3.
Vedo Dzeko Musli
Ibro Miske PJana
Jahic Spaha Sajo Mujdza
Keno
Samo koliko ce tu golova pasti.

Sto se napada tice, nema zime. Dzeko, Vedo, Zlatan, Zec. A i ovi ostali Miske, Pjana, Ibro znaju ga zabiti.
Protiv Luksa i Albanije mozemo komotno igrati 4-3-3.
Vedo Dzeko Musli
Ibro Miske PJana
Jahic Spaha Sajo Mujdza
Keno
Samo koliko ce tu golova pasti.
ne znam , ali stvarno ja bi volio da u napadu repke igraju dzeko i muslim, ne samo radi ovog gola, koji je zaista sjajan, vec od prije ja mislim da ibisevic nije u nekoj bogzna kakvoj formi i mislim da bi ibis trebo malo na klupu preselit u repki, a da zlatan uleti u prvih 11, jedino u slucaju da igrali sa 3 napadaca pa da onda sva trojica igraju od pocetka
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Kakva golcina, bravo majstore.
Fantastican gol Muslimovica,svaka cast igracino!
Kakve samo napadace ima BIH...Selektor ce biti na slatkim mukama....
Kakve samo napadace ima BIH...Selektor ce biti na slatkim mukama....
Kakva golcina svaka cast kralju, Zlatan mora u tandemu sa Dzekom
Skidam kapu Vedi za onu sezonu, ali nije ni sijena onog sto je bio ne znam jel ga povreda zeznula ili do ekipe ili do forme ili ga jednostavno ona sezona krenula(nemojte me pogresno shvatiti) ali po meni je on prosjek i treba mu nekoliko zicera da zabije gol, nadam se da je ipak do forme ili do povrede i da ce biti onaj stari Ibisevic, ali u ovom trenutku je Muslimovic po meni mnogo blizi u prvih 11, a hvala bogu pa imamo i sjajnog Zeca.

Fantastican gol Zlatana ali ako ga vec uvaljujemo na mjesto Vede hajmo pogledati statistiku.
Zlatan je u ovoj sezoni dao 7 golova za PAOK
Vedo je dao 12 za Hoff
Zlatan igra u Grckoj ligi koja je rangirana 11. u Evropi
Vedo igra u Bundesligi koja je rangirana 4. u Evropi
Zlatan godisnje, svake godine, je barem 4 mjeseca van terena zbog povreda zbog cega je od 33 utakmica igrao 22.
Vedo je imao jednu povredu prije godinu i pol dana od koje se oporavio i odigrao svih 34 utakmice za Hoff u prosloj sezoni.
Iskreno se nadam da ce Zlatan se konacno vratiti u neki klub lige petice jer to zaista zasluzuje.
Vedo je dao 12 za Hoff
Zlatan godisnje, svake godine, je barem 4 mjeseca van terena zbog povreda zbog cega je od 33 utakmica igrao 22.
Vedo je imao jednu povredu prije godinu i pol dana od koje se oporavio i odigrao svih 34 utakmice za Hoff u prosloj sezoni.
Iskreno se nadam da ce Zlatan se konacno vratiti u neki klub lige petice jer to zaista zasluzuje.
Kad se vec kacis statistike iako je to ponekad nezahvalno trebao si je nastaviti ili makar zavrsiti.Dado je napisao/la:Fantastican gol Zlatana ali ako ga vec uvaljujemo na mjesto Vede hajmo pogledati statistiku.
Vedo je dao 12 za Hoff
Zlatan 20 tekmi 16 golova u repci
Vedad 13 tekmi 5 golova u repci.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
kakva liga petice tu je Bog i jos ako izbore ligu prvaka treba da ostane tu a ne da grije klupu u nekakvim atalantama i slicnim ekipama !!! 

El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
ma treba ostati u PAOK-u kad igra ovako dobro. Svaka mu cast pravi fajter Musli king
Semper Fidelis
- miralem444
- Kontakt:
bravo zlaja svaka cast..sta se prepirete po meni zlatan i vedo su tu negdjee dobro dzeko je klasa za sebe ..al ova dvojica su tu negdje a zlatan je kao sto znamo uvijek bio onaj džoker sa klupe ..a vedo i dzeko po meni se bolje poznaju jel su igrali i u mladoj repci i sad..tako da mislim da dzeko i ibisevic treba da ostanu u napadu ..svaka cast zlaji al po meni vedo i dzeko se puno bolje slazu nego zlatan i dzeko..a nebi bilo lose d a susic isproba varijantu sa 3 napadaca..
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- Principatus
- Kontakt:
Statistike NFS BiH kazu da je Muslimovic dao 11 golova.harishp je napisao/la: Kad se vec kacis statistike iako je to ponekad nezahvalno trebao si je nastaviti ili makar zavrsiti.
Zlatan 20 tekmi 16 golova u repci
Vedad 13 tekmi 5 golova u repci.
Statistike Transfermarkta kazu da je Muslimovic u 20 utakmica reprezentacije dao 12 golova.
16 golova je dao Misimovic.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ima li podatak koliko je od tih 20 tekmi poceo sa klupe?
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Imas ovdje ako ti nije tesko pregledati sve utakmice sto smo igrali u zadnjih par godina. Samo sto moras sve sam prelistati pa ako ti se da.Johnyx95 je napisao/la:Ima li podatak koliko je od tih 20 tekmi poceo sa klupe?
http://soccernet.espn.go.com/team/resul ... league=all

Kralj