Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
edotm87
-
Kontakt:
Arogantni je napisao/la:edotm87 je napisao/la:sta se raspravljate oko gluposti, bolje pricajte ko ce igrati u srijedu, posjeta ce sve pokazati, koliko ljudima odgovaraju cjene karti... imam neki osjecaj da ce na jugu biti raje ko nikad...
Sehicu ako odes u Partizan, slobodno ostani tamo da zivis... fuj...
Zbog takvih nam kao sto si ti i idu igraci vani sto nebi reci mi ti Seha otisao u Partizan ako cemo objektivno oni su bolji i jaci tim od nas u svim segmentima i u igrackom kadru i na finansijskom planu.Dobro je poznato da Partizan uz Ajax ima najbolju skolu fudbala i u Partizanu Seha bi jos doradio svoj talenat, mada i ja mislim da je jos rano da ide al ako ce ici sto to bogati nebi bio Partizan koji je u ovom trenutku najjaci tim na prostoru bivse Juge...

idi ti umjesto njega, vidim da bi volio...
http://i48.servimg.com/u/f48/12/48/93/81/110.jpg
e sad hoces da ti dokazujem ciji su ovo navijaci, i ko je ovaj covjek i sta je radio, ili ces mi i ti reci da su ono na markalama bile lutke?
SEHICU DALJE OD PARTIZANA...
BRAVE HEART 1979-2005
-
tanzla
-
Kontakt:
Zna to Šeha i bez nas. Veliku je cijenu platio.
Ja ne bih volio da ode u Partizan iz drugog razloga, mislim da zaslužuje i da vrijedi puno više od prosječnog Partizana, kojem stadion nije bio zapaljen i miniran, grad pod opsadom, i šta sve ne, a opet je NEZNATNO bolji od nas.
Pa kad je onaj Delač potpisao za Čelzi, Šeha ima da ide u ligu petice, kakav Partizan kakvi bakrači!
edit: krvotok bolji post odavno nisam vidio, od ovog tvog o "rizi".

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
-
Željovac
-
Kontakt:
tm-ovac iz mase je napisao/la:.kicked je napisao/la:igraci,reflektori, cistacice,uprava,doktor,fitiotarapeut,ona mala sto kuha kafu u kuhinji, sve to neko mora platit..... tako nemamo o cemu raspravljati. Gledate Inter- dupla kruna, evropska, ekipa Bajern- dupla kruna, evropska ekipa, Celzi dupla kruna,evropska ekipa,koliko kod nijh kostaju karte ? Željo dupla kruna evropska ekipa..... pa ciojena nase karte je simbolicna ... VOLIM TE ŽELJO
al su uslovi u BiH simbolicni!
I moje misljenje da im ovo nije trebalo...ja idem al ovo nisu trebali uradit...i prije ovoga su nam bile najskuplje karte...a sta sad...hocemo da stizemo Engleze...ne voli se klub ako damo 2 marke vise...
to meni vise lici na sadaku!!!
Ne znam znaš li šta je sadaka, ali probaj ući na stadion bez da daš te dvije marke više, pa ćeš vidjeti da se ne radi o sadaci. Niko ti ništa ne traži. Cijena je takva. Uzmi ili ostavi. Ha ja.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
-
tax
-
Kontakt:
poteez nekorektan d boli
umjesto da nas nagrade oni dizu cijene
sram da ih bude
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
-
Pirke_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Pirke_TM87 » 17 maj 2010, 21:12
Ma sta se ba nervirate, svi sada pisu kako im je zao te 2 km, i kako je ovo neposteno od strane nase uprave a isti ti sto kukaju ce biti medju prvima na Grbavici u srijedu, da se slucajno ne desi nesto ne predvidjeno pa da se karte ne rasprodaju dok oni ne stignu. Dzaba se nervirate i tipkate, ovo se moglo i ocekivati od nase uprave, jer ljudi koji nas vode razmisljaju za bolje sutra, i bez para je nemoguce ostvariti ono sto su oni zacrtali sami sebi, a dovoljno je bilo da cujete neke stvari od sefa koji je nagovjestio da rasprodaje ekipe nece biti, e pa iz ovoga vam je dovoljno da skotnate da pare klubu trebaju da bi se nekima plate povecale da bi ostali u klubu, i za eventualna pojacanja koja ce biti prijeko potrebna za pretkola lige prvaka a svi smo svjesni na kojim pozicijama, tako da je ovo suvisna prica, nego sutra mimoidjite kladionice, smanjite cigare sa dvije kutije na jednu i srijeda PRAVAC GRBAVICA, da se ponovi spektakl sa prethodnog meca sa BORCEM... Ulog je veliki KUP je u pitanju i to na nasoj Grbavici, vrijeme je da se digne prvi od dva trofeja na koje ciljamo ove godine ako Bog da... U svecanoj lozi ce se naci neki od nasih najdrazih... Dzeko, Stila... te stari proslavljeni asovi tako da smo svi duzni biti na Grbavici bez obzira na cjenu karte. Sta bi trebali oni momci koji izdvajaju iz svog dzepa da organizuju koreografije koje sigurno nisu jeftine... zato nema kukanja i **** nego 7 km i pravac GRBAVICA

-
deyo
- Član IO SS.ba lige
-
Kontakt:
Cuspajz je napisao/la:e ovako sa zeljinim uspjehom javit ce se i kopije mnogih stvari po raznim pijacama, buvljacima i slicno neke majice glupih natpisa po raznim radnjicama jer ce kontati zeljo je u trendu pokupavat ce se ovo slicno ,mislim da vecina manijak zna da su jedini proizvodi a najkvalitetniji mogu kupiti u u udruzenju i samo udruzenju a za one sto nisu upoznati mislim da svaki od nas bi mogao da ih informira ili da ih uputi kako i sta ,uskoro se ocekuje intezivni rad udruzenja sa velikim izborom artikala prema tome sve sto namjeravamo kupiti imamo udruzenje ostalo izbjegavati

e vezano za to,mozda nebi bilo lose da se odradi serija šalova duple krune,a da nebude ono samo champion ili šampion nego da imaju i pehari izvezeni i sto širi profil i naravno da se neko sjeti da boja bude plavo-bijela a ne plava ili bijela...et moj prijedlog jer onda cu morat osnovat podgrupu da odradim šal

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
-
Seyo_TM
-
Kontakt:
tax je napisao/la:poteez nekorektan d boli
sram da ih bude
sa cim da te nagrade?????
KUP JE NAGRADA!!
ZELJIN USPJEH JE NAGRADA!!
DOBRA IGRA JE NAGRADA!!
A tebi je nagrada besplatan ulaz! svaka cast!
-
fixator
-
Kontakt:
tm-ovac iz mase je napisao/la:drop je napisao/la:
Evo i ja cu, ali najozbiljnije to mislim

...na PM neka se javi kome je puno dati 7 KM za finale kupa - diskrecija zagarantovana.
Ili neka samo pošalje broj žiro-racuna na koji cu mu uplatiti i gotova prica.
I mislim da se ne trebamo više javno brukati na forumu po tom pitanju jer dušmani ovo citaju i smiju se ciganluku.
ako uprava moze cigancit i dizat 2 marke na ionako najskuplje cijene karata u BiH...mogu i oni kojima je to problem!Idem na tekmu al se ni 1% ne slazem!ove godine su navijaci vjerni 100%....6000 dolazi protiv modrice...i ko ce opet obezbjedit veci profit navijaci!NEKOREKTNO!!!
e pa stvarno ne mogu da vas shvatim, jarane ako si pravi navijac onda si trebao kupiti godisnju kartu za jug koju sam ja sebi kupio i koja kosta 35 KM i sa kojom gledas minimum 15 tekmi na grbavici plus tekme za kup ti važe i evropske utakmice ti vaze..pa ti sracunaj onda da je mene svaka tekma na grbavici dosla maximum 3 kerma...a ova neboluza za profit pa normalno je da navijaci ostvaruju profit svom klubu to meni nije problem, ja sam dao prije nekoliko godina i 25 km za onu "cuvenu stolicu" kampanju (pravi navijaci znaju o cemu govorim) paje nisam ocima vidio jbga sta je tu je, bice nekad aBd, ali nemojte molim vas da se ofiramo za 2 marke.
Semper Fidelis
-
Pirke_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Pirke_TM87 » 17 maj 2010, 21:16
Seyo_TM je napisao/la:tax je napisao/la:poteez nekorektan d boli
sram da ih bude
sa cim da te nagrade?????
KUP JE NAGRADA!!
ZELJIN USPJEH JE NAGRADA!!
DOBRA IGRA JE NAGRADA!!
A tebi je nagrada besplatan ulaz! svaka cast!
Pa normalno... Potpisujem, mi njih treba da nagradimo i ako treba 10 km po karti da placamo a ne zog 2 km da se svadjamo i prepiremo... Napunimo grbavicu i aplauzom ih nagradimo, to je nesto najmanje sto mozemo, a to je veliko za njih, i 90 minuta gromoglasna podrska

-
tm-ovac iz mase
-
Kontakt:
Postao/la tm-ovac iz mase » 17 maj 2010, 21:17
drop je napisao/la:
Buraz, da skratimo svu pricu.
Evo , ne znamo se apsolutno...daj sam pošalji svoj Ž-R ako ga imaš (ili nekog od familije ,ako ga nemaš) i dobit ces 7 KM za kartu još sutra i gotova prica...nema potrebe da dalje pišemo po forumu i da se blamiramo oko toga.
Dakle, ne tražim ti ni ime ni prezime ni adresu ni maticni broj vec samo Ž-R i gotova prica.
Jel pošteno??
evo uredu necemo vise o tome... al jarane nije problem tih 7 KM...vec je problem sto neko zeli iskoristit povjerenje navijaca...al pusti to....ko skupi skupi...
AL IDEMO NAPUNIT STADION KOLIKO TOLIKO!!!KO JE JAMIO JAMIO
TM87
-
nermin_TM
-
Kontakt:
e pa stvarno ne mogu da vas shvatim, jarane ako si pravi navijac onda si trebao kupiti godisnju kartu za jug koju sam ja sebi kupio i koja kosta 35 KM i sa kojom gledas minimum 15 tekmi na grbavici plus tekme za kup ti važe i evropske utakmice ti vaze..pa ti sracunaj onda da je mene svaka tekma na grbavici dosla maximum 3 kerma...a ova neboluza za profit pa normalno je da navijaci ostvaruju profit svom klubu to meni nije problem, ja sam dao prije nekoliko godina i 25 km za onu "cuvenu stolicu" kampanju (pravi navijaci znaju o cemu govorim) paje nisam ocima vidio jbga sta je tu je, bice nekad aBd, ali nemojte molim vas da se ofiramo za 2 marke.
ne vrijede ja mislim godisnje ja sam protiv zrinjskog platio kartu

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
-
Pirke_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Pirke_TM87 » 17 maj 2010, 21:20
tm-ovac iz mase je napisao/la:drop je napisao/la:
Evo , ne znamo se apsolutno...daj sam pošalji svoj Ž-R ako ga imaš (ili nekog od familije ,ako ga nemaš) i dobit ces 7 KM za kartu još sutra i gotova prica...nema potrebe da dalje pišemo po forumu i da se blamiramo oko toga.
Dakle, ne tražim ti ni ime ni prezime ni adresu ni maticni broj vec samo Ž-R i gotova prica.
Jel pošteno??
evo uredu necemo vise o tome... al jarane nije problem tih 7 KM...vec je problem sto neko zeli iskoristit povjerenje navijaca...al pusti to....ko skupi skupi...
Ko tebi garantuje da te pare nece zavrsiti u pravim rukama, mislim na ZELJU, na pojacanja koja ce morati biti angazovana za evropska takmicanje... Pa budi realan pa reci sta si ocekivao od ove sezone, a sta smo dobili ?
Ja da budem realan ocekivao sam jedno od prva tri mjesta, ili Kup, a i kod tog Kupa sam bio skeptican, a dobili smo izravnu borbu za TITULU i ogromnu sansu za KUP... 90 % smo osvojili i Titulu i Kup, i sta treba sada da nam bude zao neke 2 km, koje ces na ulici naci da prohodas vilsonovim dva tri puta gore dole...
-
drop
-
Kontakt:
Molim vas ,ako vec necete ici radi cijene karata nemojte javno kukati po forumu
Ako ništa nemojte radi momaka koji GODINAMA idu na svako gostovanje,koji od bukvalno odvajaju od usta da bi išli u svaku mogucu vukojebinu ove države,koji se snalaze za kombije i za gorivo na razne nacine,koji proživljaju najgora moguca poniženja po tim gostovanjima,koji NIKAD nisu okrenuli leđa Želji cak i kad smo bili u najdubljim ****.
Ako vam je puno 7 KM ima brate TV prenos, samo nemoj javno po forumu kukati
Nemojte barem sad kad se borimo za oba trofeja.
Zadnja izmjena:
drop, dana/u 17 maj 2010, 21:23, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
-
Željovac
-
Kontakt:
nermin_TM je napisao/la: e pa stvarno ne mogu da vas shvatim, jarane ako si pravi navijac onda si trebao kupiti godisnju kartu za jug koju sam ja sebi kupio i koja kosta 35 KM i sa kojom gledas minimum 15 tekmi na grbavici plus tekme za kup ti važe i evropske utakmice ti vaze..pa ti sracunaj onda da je mene svaka tekma na grbavici dosla maximum 3 kerma...a ova neboluza za profit pa normalno je da navijaci ostvaruju profit svom klubu to meni nije problem, ja sam dao prije nekoliko godina i 25 km za onu "cuvenu stolicu" kampanju (pravi navijaci znaju o cemu govorim) paje nisam ocima vidio jbga sta je tu je, bice nekad aBd, ali nemojte molim vas da se ofiramo za 2 marke.
ne vrijede ja mislim godisnje ja sam protiv zrinjskog platio kartu

A ne vrijede ni za evropske utakmice.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
-
Avanes
-
Kontakt:
Navijaci na baterije.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
tm-ovac iz mase
-
Kontakt:
Postao/la tm-ovac iz mase » 17 maj 2010, 21:21
Željovac je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:.kicked je napisao/la:igraci,reflektori, cistacice,uprava,doktor,fitiotarapeut,ona mala sto kuha kafu u kuhinji, sve to neko mora platit..... tako nemamo o cemu raspravljati. Gledate Inter- dupla kruna, evropska, ekipa Bajern- dupla kruna, evropska ekipa, Celzi dupla kruna,evropska ekipa,koliko kod nijh kostaju karte ? Željo dupla kruna evropska ekipa..... pa ciojena nase karte je simbolicna ... VOLIM TE ŽELJO
al su uslovi u BiH simbolicni!
I moje misljenje da im ovo nije trebalo...ja idem al ovo nisu trebali uradit...i prije ovoga su nam bile najskuplje karte...a sta sad...hocemo da stizemo Engleze...ne voli se klub ako damo 2 marke vise...
to meni vise lici na sadaku!!!
Ne znam znaš li šta je sadaka, ali probaj ući na stadion bez da daš te dvije marke više, pa ćeš vidjeti da se ne radi o sadaci. Niko ti ništa ne traži. Cijena je takva. Uzmi ili ostavi. Ha ja.
MA SVJESTAN SAM DA KLUBU TREBAJU PARE...AL STO ODMAH NA NAVIJACE!NA ONE KOJI SU IH PODRZAVALI I KAD SU GUBILI!E SAD ZNACI KAD DOBIJAJU TREBAJU DIC CJENE...ISPADE DA SMO CEKALI SVE OVE GODINE DA ZELJO PROIGRA...E SAD KAD JE PROIGRO DAJ KUPI I SAKOM I KAPOM
TM87
-
Tihi
-
Kontakt:
tax je napisao/la:poteez nekorektan d boli
sram da ih bude
E, nemoj ni dolaziti! Ja cu na te 2 dati jos 50 za gorivo i precu 200 km i nije mi zao (samo za taj osjecaj) a ti tu peglas za hebene 2 KM, ako ti je zao nemoj ni dolaziti. I bolje ti je skloni taj znak kad stavljas 2 KM izmedju sebe i voljenog kluba!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
-
Avanes
-
Kontakt:
Ponavljam se, ali ponavljanje je majka znanja hehehe
Pustite nas bolesnike svog ZELJE da odcejfimo ovu sedmicu i nemojte nam je unistavati molim vas eto. Serite za 10 dana, ali sad nas pustite za sve ove godine da malo uzivamo u je...noj sedmici.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
-
tm-ovac iz mase
-
Kontakt:
Postao/la tm-ovac iz mase » 17 maj 2010, 21:25
Pirke_TM87 je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la:drop je napisao/la:
Jel pošteno??
Ko tebi garantuje da te pare nece zavrsiti u pravim rukama, mislim na ZELJU, na pojacanja koja ce morati biti angazovana za evropska takmicanje... Pa budi realan pa reci sta si ocekivao od ove sezone, a sta smo dobili ?
Ja da budem realan ocekivao sam jedno od prva tri mjesta, ili Kup, a i kod tog Kupa sam bio skeptican, a dobili smo izravnu borbu za TITULU i ogromnu sansu za KUP... 90 % smo osvojili i Titulu i Kup, i sta treba sada da nam
bude zao neke 2 km, koje ces na ulici naci da prohodas vilsonovim dva tri puta gore dole...
ne znam jesi li dolazio zadnjih 5 godina...kad su ulazice bile rega 5,7(8),15...bila je propast u timu!!!
eh sad kad zeljo igra kako treba to nije dovoljno...sad nam svaku dobru partiju trebaju naplatit!!!
TM87
-
Adnan_TM87
-
Kontakt:
Postao/la Adnan_TM87 » 17 maj 2010, 21:26
JAO LJUDI NE MOGU DA VJERUJEM...PA COVJECE....DA JE 20 KM..STA KUKATE..POJEDINCI...PA LJUDI OSVAJAMO DUPLU KRUNU AKOBOGDA...MORAMO IM SE NEKAKO ODUZITI...SVASTA VI SE OVDJE RASPRAVLJATE...2KM..GORE DOLE NE MOGU DA VJERUJEM...JBG...KO NE MOZE..NEK GLEDA..KUCI..IMA PRENOS...!!!
ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI