Ahmetovic prije nudjen Amaru ali je ovaj procijenio da nije za nas.Genie je napisao/la:Nema u ovoj ligi napadača da valja a da ga mi možemo dovesti, sad baš gledam. I taj Obradović kojeg pominjete odigrao 14 utakmica i dao 3 gola. Jedino valja ovaj Ahmetović, ali on već ima inostranih ponuda a i da nema teško da bi došao kod nas, pored toga ima i ugovor do kraja sezone, a mi i obeštećenje nebo i zemlja.
Bolji je i Junfer na aparatima nego bilo ko iz ove lige, neka ga na klupi. Valjda će sve biti dobro sa Dženisom, neka on igra, bolje nego dovoditi neke propale polovnjake. Pored njih, ima i ovaj mali što je gol dao, pa Tiago, Kokot, neka ih rotiraju. Nama su bekovi potrebniji, Memija može i krilo. Pored toga, jedan kvalitetan veznjak, po mogućnosti da može i ofanzivno, polušpica igrati po potrebi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FaraonTM je napisao/la:Jel' najavljen prenos na Moja TV?Okolele je napisao/la:Nedelja 13:30LeoMessi je napisao/la:Kad igramo sa Rudarem koji je tacan termin ????

Hvala drug 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Hajde neka neko ko moze napravi stream u nedjelju. Molim vas ! Da ne ostanemo uskraceni za prenos kao prosli put.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Kakav joco
, malog gurati i dati pravu priliku ne moze biti gori.

FK Željezničar
Mujagic nije bolji od Joce nikako, motivisaniji da, kvalitetniji ne. Ali nedostatak kvaliteta se nekad moze nadomjestiti motivom, a i obratno. Kod Stokica je ovaj drugi slucaj, njegova nemotivisanost umanjuje njegov kvalitet pofino. Doduse Mujaga je deset godina mladji, finansijski isplativiji igrac. Ali neka nam obojice, valjda i Stokic proradi nekad.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne mozes ga cekati godinu dana , kolko je para na platama primio nije ni marke privredio treba biti realan. Prije bi ja sa malim rizikovoa i davao mu jocinu minutazu nego njega cekao.
-
- Kontakt:
Ne moze se jos uvijek ozbiljno racunati na Mujagica. Momak je tek odigrao desetak minuta za seniorski tim i tako treba nastaviti s njegovim koristenjem. Ubacivati ga zadnjih 15-20 minuta rijesenih utakmica, da i on sam shvati gdje je u odnosu na protivnike i da radi na sebi, ukloni nedostatke, fizicki ojaca i slicno. Sljedece sezone poceti ozbiljnije racunati na njega, kad prodje pripreme ove zimske s ekipom, a onda i one na ljeto. Tada treba ocekivati i Zerica, Sehica, Kjosevskog, Hasanovica u prvom timu ili medju nekih 13-14 igraca. To bi bio neki drugi val ovih talenata koje smo izbacili. Ako pri tome ostane neko od ovih starijih Dado, Memija, Amir, Dzenis onda bi to bila prava stvar za nas klub. To je pravi put kojim teba ici. Ne treba zaboraviti ni Hirosa koji ima znanje i lahko moze eksplodirati, tu je jos mladica na koje ce se ozbiljno racunati iz omladinskog pogona. Ne treba mnogo forsirati stvari.
Mislim da u klubu vuku prave poteze po tom pitanju. Pravilno i umjereno doziraju minutazu mladim igracima i tako ce se vjerovatno i nastaviti. Iznimke su neki iznimni talenti,kao Amir.On je napravio nevjerovatan prelazak iz kadeta u seniore.Ne znam pamti li iko takav slucaj da jedan igrac igra za kadete,juniore,seniore.U jednoj sezoni. Ali nemojmo to ocekivati tako cesto. Slicnu situaciju ocekujem oko Zere. Ako Zerino tijelo pokaze pozitivnu reakciju. Za sada ima problema,ne velikih,ali ima. Mujaga je uistinu specifican. Izrastao i fizicki se razvio daleko ipspred svoje generacije. I on ce vjerovatno brze nego je uobicajeno u seniore.S tim sto je sa golgeterima specificna situacija. Oni zive od golova i dok ih daju i zive. Kad stane gol,napadac moze potpuno potonuti. Pa cak i kad dobro odigra za ekipu,ako ne zabija napadac je gotov.
Na zalost,golmani su posebna prica. Odlicni golmani znaju pola karijere provesti na klupi. Veca je jos prosle sezone bio zreo za prog golmana ali evo jos ceka. Treneri su oko golmana vrlo oprezni i po pravilu vise vjeruju iskusnom golmanu. Ali ovdje je bas doslo do zida i Veca ce na proljece na gol.Opcija koja se preferira je ta da se nadje iskusan golman,da ujedno bude drugi golman i trener golmana a Veca na gol.
Ostali idu bas kako treba. Dino postaje prva rezerva u sredini,Hiros sve cesce ulazi,Seha je probio led u dobroj prilici za to. Na zimu se vraca Midzic iz Gorazda i treba ga kao i Dinu ocekivati sve cesce na terenu. Na zimu ce Kemo sa prvom ekipom na pripreme. Poznavajuci ga,svaku priliku koju dobije iskoristice maksimalno.
Ovoj omladini i postojecem kadru treba dovesti jos 2,3 kvalitetna igraca,ali dobro kvalitetna.I mozemo u ravnopravnu borbu sa svakim. Strucni stab ce se pojacati preslaganjem trenera u omladinskom pogonu. Dosta trenera nam je u procesu edukacije, Neki za A neki za profi licencu. I od tih stvari ce zavisiti pomjeranja.
Na zalost,golmani su posebna prica. Odlicni golmani znaju pola karijere provesti na klupi. Veca je jos prosle sezone bio zreo za prog golmana ali evo jos ceka. Treneri su oko golmana vrlo oprezni i po pravilu vise vjeruju iskusnom golmanu. Ali ovdje je bas doslo do zida i Veca ce na proljece na gol.Opcija koja se preferira je ta da se nadje iskusan golman,da ujedno bude drugi golman i trener golmana a Veca na gol.
Ostali idu bas kako treba. Dino postaje prva rezerva u sredini,Hiros sve cesce ulazi,Seha je probio led u dobroj prilici za to. Na zimu se vraca Midzic iz Gorazda i treba ga kao i Dinu ocekivati sve cesce na terenu. Na zimu ce Kemo sa prvom ekipom na pripreme. Poznavajuci ga,svaku priliku koju dobije iskoristice maksimalno.
Ovoj omladini i postojecem kadru treba dovesti jos 2,3 kvalitetna igraca,ali dobro kvalitetna.I mozemo u ravnopravnu borbu sa svakim. Strucni stab ce se pojacati preslaganjem trenera u omladinskom pogonu. Dosta trenera nam je u procesu edukacije, Neki za A neki za profi licencu. I od tih stvari ce zavisiti pomjeranja.
Ja ocekujem i novog trenera golmana.FKZ1921 je napisao/la:Mislim da u klubu vuku prave poteze po tom pitanju. Pravilno i umjereno doziraju minutazu mladim igracima i tako ce se vjerovatno i nastaviti. Iznimke su neki iznimni talenti,kao Amir.On je napravio nevjerovatan prelazak iz kadeta u seniore.Ne znam pamti li iko takav slucaj da jedan igrac igra za kadete,juniore,seniore.U jednoj sezoni. Ali nemojmo to ocekivati tako cesto. Slicnu situaciju ocekujem oko Zere. Ako Zerino tijelo pokaze pozitivnu reakciju. Za sada ima problema,ne velikih,ali ima. Mujaga je uistinu specifican. Izrastao i fizicki se razvio daleko ipspred svoje generacije. I on ce vjerovatno brze nego je uobicajeno u seniore.S tim sto je sa golgeterima specificna situacija. Oni zive od golova i dok ih daju i zive. Kad stane gol,napadac moze potpuno potonuti. Pa cak i kad dobro odigra za ekipu,ako ne zabija napadac je gotov.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
- Kontakt:
Po meni je talenat u drugom planu sto se tice ove situacije. Siguran sam da su npr. Amir i Denis veci talenti od Dzenisa, sto se tice same igre, ali Dzenis je nevjerovatno fizicki snazan za svoje godine i njemu ne moze stetiti broba s dosta starijim igracima. Slicno je i s Memijom koji ima te predispozicije i ima muda, dok je Sehic po meni nesto drugaciji i teze ce se prilagoditi borbi s vecim i snaznijim igracima. To mene najvise brine sto se tice djece, vecina njih ne mogu adekvatno odgovoriti na fizicke zahtjeve, a onda to povlaci dosta negativnih stvari. Kao sto je bio slucaj s Dadom koji se nije mogao nositi sa starijim od sebe, pa ga prozvasmo djevojcicom, onda to utice na njegovu psihu, samopuzdanje i tone sve dublje. Tu je takodjer i opasnost od povreda, jer su oni jos uvijek djeca i treba pazljivo raditi s njima.FKZ1921 je napisao/la:Mislim da u klubu vuku prave poteze po tom pitanju. Pravilno i umjereno doziraju minutazu mladim igracima i tako ce se vjerovatno i nastaviti. Iznimke su neki iznimni talenti,kao Amir.On je napravio nevjerovatan prelazak iz kadeta u seniore.Ne znam pamti li iko takav slucaj da jedan igrac igra za kadete,juniore,seniore.U jednoj sezoni. Ali nemojmo to ocekivati tako cesto. Slicnu situaciju ocekujem oko Zere. Ako Zerino tijelo pokaze pozitivnu reakciju. Za sada ima problema,ne velikih,ali ima. Mujaga je uistinu specifican. Izrastao i fizicki se razvio daleko ipspred svoje generacije. I on ce vjerovatno brze nego je uobicajeno u seniore.S tim sto je sa golgeterima specificna situacija. Oni zive od golova i dok ih daju i zive. Kad stane gol,napadac moze potpuno potonuti. Pa cak i kad dobro odigra za ekipu,ako ne zabija napadac je gotov.
Neka nastave ovako, bez nekog pretjeranog forsiranja djece, jer svi ce oni prirodno stasati i uci u prvi tim. Nadam se da ce se i obratiti paznja na ta 2,3 kvalitetna i iskusna igraca koji ce nositi igru, jer ne smijemo dozvoliti da sutra npr. Denis ostane najveca snaga u veznom redu, kao sto je sada Amir, jer nece svako podnjeti na pravi nacin taj pritisak. I mora se spomenuti da je Amir zaista nevjerovatan potencijal i nesto sto se ne vidja svaki dan. Izgleda onako sitno i krhko, a zapravo je jako snazan i otporan, gura se, udara i sve vise preuzima odgovornost, a o samom fudbalskom umjecu je suvisno pisati. Neki namecu tezu da je u nekoj stagnaciji i da je izgorio, ali svaki vazan napad krene bas od njega, uvijek je tu da napravi faul kada treba, dosta trci i bori se, takticki i tehnicki potkovan, a poneki los pas ili losa odluka su samo zbog toga sto jos uvijek nema 20 godina. U najtezim utakmicama je pokazao kakav je igrac, onaj derbi na Kosevu, pa Evropske utakmice..
Valjda ce neko za ovaj prelazni rok imati damu I dovest nesto koliko-toliko kvaliteno , treba nam bas pojacanja nemoj da nam se desavaju neke stvari kao trenutno.
Ja mislim iskreno da Zelju napustaju Joco,Antolovic,Djelma( nece produzit tako se prica ),Livaja. Neki prelaznom a neki na kraju godine.
Ne znam onaj Tiago zna I spica I krilo, gdje ga stavit da je najkorisniji.
Ja mislim iskreno da Zelju napustaju Joco,Antolovic,Djelma( nece produzit tako se prica ),Livaja. Neki prelaznom a neki na kraju godine.
Ne znam onaj Tiago zna I spica I krilo, gdje ga stavit da je najkorisniji.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
mogao bi i diata rahat put pod noge
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sta ih ono Edis kaznjava sklekovima kad nesto ne urade kako treba na treningu 
Danas imali samo jedan trening i to jako dobar.. Livaja, Diata i Joco trckarali okolo dok se igralo tako da je to jos jedan znak da Edis na njih ne racuna vise.. Mujagic je prva napadačka zamjena dok se Djenis ne oporavi..

Danas imali samo jedan trening i to jako dobar.. Livaja, Diata i Joco trckarali okolo dok se igralo tako da je to jos jedan znak da Edis na njih ne racuna vise.. Mujagic je prva napadačka zamjena dok se Djenis ne oporavi..
BUDI ŽELJO !!!
jel memija treniraoHadzijalagic je napisao/la:Sta ih ono Edis kaznjava sklekovima kad nesto ne urade kako treba na treningu
-
- Kontakt:
- pintol_TM87
- Kontakt:
Bilo staa ?pintol_TM87 je napisao/la:Ako je planirao neko sa foruma da ide gore nek mi se javi ako ima mjesta..
Trazim prevoz znaci..
unaprijed hvala
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
1-3 u nedjelju, hladno 

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, Maestro^^, NazorUso, riki46 i 40 gostiju.