FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Džemica će za šteku biti i lažna devetka ako treba, no sikiriki 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
krajnje je vrijeme da dzemo dobije nogu a malog hadzića što prije prikljućiti prvom timu
Re: RE: Re: FK Sarajevo
A što Dzemo da dobije nogu,je li zato što je kad smo titulu osvojili bez greške igro na stoperu i što na defanzivnom veznom moze korektno odigrati.Primorac je napisao/la:krajnje je vrijeme da dzemo dobije nogu a malog hadzića što prije prikljućiti prvom timu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Aj kakav napadac dolazi na zimu. 

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Shooter je napisao/la:Aj kakav napadac dolazi na zimu.
ne bombaj bezveze ni ime nisi reko

Vidim, odlučio si da forum dovedes do ludila.Shooter je napisao/la:Aj kakav napadac dolazi na zimu.

Dzemici nek doping bude spreman odmah na dohvat ruke i pojest ce on Slobodinu sredinu!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
jedva cekam prelazni, bit ce sigurno dosta bombi, rasteretit ce se platna lista, i dovest nekoliko pravih osvjezenja.
aL Šuter loži haha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ne lozi
Raja, bez obzira na rezultat, dajmo jesicu podršku maksimalnu, vjerujte mi da slabe igre su posljednji trzaji gamadi u svlačionici...samo do zime a u januaru novo sarajevo
Raja, bez obzira na rezultat, dajmo jesicu podršku maksimalnu, vjerujte mi da slabe igre su posljednji trzaji gamadi u svlačionici...samo do zime a u januaru novo sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Na zimu je havarija i to ne samo u napadu.
Kakva havarija? Pojasni to malo?Steph je napisao/la:Na zimu je havarija i to ne samo u napadu.

[youtube][/youtube]19FKS46 je napisao/la:Kakva havarija? Pojasni to malo?Steph je napisao/la:Na zimu je havarija i to ne samo u napadu.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Rekli smo vec sve jucer
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mnogi će dobiti nogu.19FKS46 je napisao/la:Kakva havarija? Pojasni to malo?Steph je napisao/la:Na zimu je havarija i to ne samo u napadu.

Samo nek Melisa ostane!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
I treba rastjerat pola tima. Balerinama se mora stati u kraj.Steph je napisao/la:Mnogi će dobiti nogu.19FKS46 je napisao/la:Kakva havarija? Pojasni to malo?Steph je napisao/la:Na zimu je havarija i to ne samo u napadu.
Cuo sam da je Dzemo presao sa crvenog na Marlboro light, imali istine ili je jos samo jedna mahalska?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Trenutno korisnika/ca: ebi46, miguelramos, NeSamSafetee, OsmanhodzicBuco, WeekendOffender i 20 gostiju.