FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

sportskilaik
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la sportskilaik » 28 okt 2015, 17:42

Prijedor je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Itekako lagana tekma za Vas, no sikiriki ;)
Svog ti posla :mrgreen: :D
Samo sam Realan brate kao i uvijek kad zeljo gostuje u Prijedoru... da je bilo koji drugi klub pa ajd' nadati se, ali Zeljo ce se prosetati kao i uvijek. dolazite u pravo vrijeme, rudar je ranjiv, o svemu se u i oko kluba prica osim o utakmici koja dolazi... Previse problema da bi se mogli nadati necemu... Jedina opasnost vam je zoran milovanovic i filip arezina njih zatvoriti, i rutinska pobjeda. Pa gledao sam zrinjski ovdje rudar dva puta centar presao 70% ljudi drzali loptu... Samo odigrajte kao uvijek u Prijedoru i nema brige oko bodova :D
Znao je nas Rudar napatit kvalitetno. Pogotovo na Grbavici da nas glava zaboli.

Genie
Kontakt:

Post Postao/la Genie » 28 okt 2015, 17:47

Kada pogledam ove njihove (jedva) poraze: Široki, Radnik, Zrinjski (sva tri 0:1, prva dva tek u zadnjih 20. minuta) to poziva na oprez. Još kada tome dodamo da se ove sezone mučimo sa realizacijom, treba biti oprezan. Ovaj put smo imali dosta vremena da se pripremimo, ne sumnjam da će to Mulalić odraditi na najvišem nivou tako da se nadam da ćemo uspjeti donijeti tri boda iz Prijedora.

Nemojte dvaput reći da se ne može ponoviti jer Mostar je već drugi put da gubimo dobijene utakmice, prvi put protiv Radnika. :(

Amir je zadnje dvije utakmice dobio karton!
http://www.nfsbih.ba/bih/utakmica.php?i ... sfbih_conn

http://www.nfsbih.ba/bih/utakmica.php?i ... sfbih_conn

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 okt 2015, 18:16

struja je napisao/la:da se mi okrenemo tekmi u prijedoru,prije svega ako0 neko može da nam strim napravi
Valjda ti je dosla ona poruka care, nece pa nece, evo 5 dana.. :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 28 okt 2015, 18:55

Mozda bi Blagojevic bolje odigrao da igra vise naprijed,da dijeli lopte,mozak ekipe
The Maniacs 1987
FK Željezničar

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 28 okt 2015, 19:18

Minjore je napisao/la:
struja je napisao/la:da se mi okrenemo tekmi u prijedoru,prije svega ako0 neko može da nam strim napravi
Valjda ti je dosla ona poruka care, nece pa nece, evo 5 dana.. :thumbup:
došla je legendo

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 28 okt 2015, 19:32

adnan6595 je napisao/la:Mozda bi Blagojevic bolje odigrao da igra vise naprijed,da dijeli lopte,mozak ekipe
Manju bi iskoristenost imali da on igra naprijed, jer naprijed vec imamao talenta koji treba da eksplodira.. Blagojevic je tip veznog igraca ala Modric u Realu, najvecu korist ima ako ispred njega imas klasicnog kreatora igre te ovaj iz drugog plana moze puno dati i asistencijama i golovima.. Svraka je onda eksplodirao tako, kad je ispred sebe imao kreatora igre..

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 28 okt 2015, 20:22

sličniji je blagojević kreatoru igre nego svraki. nije bekrić ili zeba kvalitetom, ali tipom više liči na njih.

Rios

Post Postao/la Rios » 28 okt 2015, 20:31

Blagojevic je dobar vezni igrac samo sto nekad zna bez potrebe petljati ili davati neke teze pasove koji obicno zavrse izgubljenom loptom.
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 28 okt 2015, 22:09, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 okt 2015, 22:06

Rios je napisao/la:Blegojevic je dobar vezni igrac samo sto nekad zna bez potrebe petljati ili davati neke teze pasove koje obicno zavrse izgubljenom loptom.
Ovo me pojede. Cim je pocne peglat znam da od tog napada nema nista a ne pokazuje ni neku kreativnost tako da neka njega tu gdje jeste i za nase i za njegovo dobro.

Rios

Post Postao/la Rios » 28 okt 2015, 22:15

cala je napisao/la:
Rios je napisao/la:Blegojevic je dobar vezni igrac samo sto nekad zna bez potrebe petljati ili davati neke teze pasove koje obicno zavrse izgubljenom loptom.
Ovo me pojede. Cim je pocne peglat znam da od tog napada nema nista a ne pokazuje ni neku kreativnost tako da neka njega tu gdje jeste i za nase i za njegovo dobro.
Prave kreativce upravo odlikuje to da daju tacne i pravovremene pasove,ako to popravi moga bi Blagojevic biti dobar kreator i opcenito jos bolji vezni igrac.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 28 okt 2015, 22:34

Ma otici u Afriku dovesti 3-4 igraca,imaju snage da trce 2 utakmice,zaradit ce vise para kod nas kako god,a i njima je samo da odu u Evropu,a vec imamo pozitivna iskustva Dialiba,Gerhard,OK......
The Maniacs 1987
FK Željezničar

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 28 okt 2015, 22:54

Ja ne znam kako su Dialiba i Nyema dosli u Zelju i onaj Englez ne znam kako mu je ime. Sigurno da bi se moglo nafatati ekstra igraca za nase lige, ali u nas je skauting toliko dobar da ne mozemo pronaci pola igrača u BiH, a kamo li da dovodimo nekakve iz Senegala, Malija, Đibutija :P Evo cesto me zanimalo prije godinu-dvije zašto Dilaver igra po ispodprosjecnim PL ekipama, a kvalitet je bar po mom skromnom misljenju da igra za neku od TOP4 ekipe u našoj ligi. Tako ima još par igrača koji su stvarno dobri, ali naši ili nemaju oči ili im to nije u cilju. Bolje dovesti nekog Edija Bašu, Anesa Nuspahića..
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 28 okt 2015, 23:01

Neil Wood

Dilaver nije bolji ni od jednog našeg napadača(Stokica nesmatram našim više).
Kako nije dobar skautig, valja iskopati Basu, Baljica, Ramica, Yoshidu, Peraka :D Ne može ni to svako

milanribar
Kontakt:

Post Postao/la milanribar » 28 okt 2015, 23:16

E cuj Dilaver igrac za Zelju :urnebes: :urnebes:

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 28 okt 2015, 23:16

Marko Obradović iz Radnika je po meni napadač iz naše lige koga bi mogli dovesti, a da je dobar.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 28 okt 2015, 23:20

Ipee je napisao/la:Marko Obradović iz Radnika je po meni napadač iz naše lige koga bi mogli dovesti, a da je dobar.
Meni se jos svidja i Basara , mislim da je on nama u dresu Radnika zabijao na Grbavici...tad imao plavu kosu :D valjda je to taj
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 28 okt 2015, 23:22

ma kakav basara, bljesnuo prije 2 god, od tad taraba... od napadaca obradovic i jaksic
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 28 okt 2015, 23:37

Rios je napisao/la:
cala je napisao/la:
Prave kreativce upravo odlikuje to da daju tacne i pravovremene pasove,ako to popravi moga bi Blagojevic biti dobar kreator i opcenito jos bolji vezni igrac.
A upravo to fali Blagojevicu. Ne rjesava se lopte na vrijeme a ni tacnost pasova mu nije jaca strana, barem ovi malo rizicniji pasovi prema naprijed. Dodavanja najblizem do sebe ne pikam.

adnan6595
Kontakt:

Post Postao/la adnan6595 » 29 okt 2015, 00:26

Gator je napisao/la:Neil Wood

Dilaver nije bolji ni od jednog našeg napadača(Stokica nesmatram našim više).
Kako nije dobar skautig, valja iskopati Basu, Baljica, Ramica, Yoshidu, Peraka :D Ne može ni to svako
Kad vec spominjes Ramica sjecam se da je dao gol kad smo pobjedili Zvijezdu 1-0,msm da je dao jos koji gol,solidno od njega,Joco dođe kao neko pojacanje pa ne zabija nikako,a od Ramica nisi ni ocekivao previse
The Maniacs 1987
FK Željezničar

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 okt 2015, 00:59

Ipee je napisao/la:Marko Obradović iz Radnika je po meni napadač iz naše lige koga bi mogli dovesti, a da je dobar.
I njega ce na kraju Zrinjski pokupiti. Kao i sve prije..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, obagol, Pablo11, Paromlinac, ristagrad i 31 gost.