FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

edRed
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la edRed » 28 okt 2015, 15:22

tenpenny je napisao/la:
edRed je napisao/la:Ma Ikande bi trebao obavezno biti u prvom, radije umjesto Rustemovića jer je bio tanak zadnjih utakmica ....

pa kazu da je opet povreda u pitanju
Ta se informacija samo prenijela sa Infa ali niko da potvrdi, koliko znam nije bilo ništa saopćeno kao za Radovca ili nisam upratio ?

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 28 okt 2015, 15:34

edRed je napisao/la:
tenpenny je napisao/la:
edRed je napisao/la:Ma Ikande bi trebao obavezno biti u prvom, radije umjesto Rustemovića jer je bio tanak zadnjih utakmica ....

pa kazu da je opet povreda u pitanju
Ta se informacija samo prenijela sa Infa ali niko da potvrdi, koliko znam nije bilo ništa saopćeno kao za Radovca ili nisam upratio ?
Bio je jucer clanak.
Nekoliko dana nakon neočekivanog poraza od Mladosti u Kaknju, bordo momci su odradili trening, spremaju se za naredno kolo i meč sa Slobodom, što će ujedno biti derbi 14. kola Premijer lige BiH. Trening je bio zatvoren za javnost, trener Miodrag Ješić tražio je mir pred važnu utakmicu, a zbog lakših povreda ni jučer, kao ni danas nisu trenirali Benko i Ikande. No, njih dvojica bi trebali da budu prisutni na treningu u srijedu, dok je upitan nastup Samira Radovca. Moguće da će biti i nekoliko promjena u odnosu na sastav koji je igrao protiv Mladosti.

Pročitaj više na: http://sportsport.ba/bh_fudbal/trening- ... mir/174724
Sarajevo ljubavi moja.

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 28 okt 2015, 15:38

@sonpenn
Hvala, izgleda da nije nešto ozbiljno i nadat se da će zaigrat jer bez njega će sredina izgledati tanko ;)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 28 okt 2015, 15:51

Veladzic dvostruki strijelac. :thumbup:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 28 okt 2015, 15:53

Sta je sa onim pacijentom Alispahicem,jbt mogli su i nas par nezaposlenih staviti na platnu listu par mjeseci korisniji smo mi ovdje na forumu trazeci formaciju,trenera,igrace.Znal ko hocel se Alisphic sprtom uopste vise baviti.Kao da je obadvije nogie slomio jbt.Kakva je povreda u pitanju znali neko???

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 okt 2015, 15:56

tenpenny je napisao/la:Sta je sa onim pacijentom Alispahicem,jbt mogli su i nas par nezaposlenih staviti na platnu listu par mjeseci korisniji smo mi ovdje na forumu trazeci formaciju,trenera,igrace.Znal ko hocel se Alisphic sprtom uopste vise baviti.Kao da je obadvije nogie slomio jbt.Kakva je povreda u pitanju znali neko???
Jos uvijek se ceka njegova..
slika
Bahati, bahati Željkan!
1946

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 28 okt 2015, 15:59

joker90 je napisao/la:
tenpenny je napisao/la:Sta je sa onim pacijentom Alispahicem,jbt mogli su i nas par nezaposlenih staviti na platnu listu par mjeseci korisniji smo mi ovdje na forumu trazeci formaciju,trenera,igrace.Znal ko hocel se Alisphic sprtom uopste vise baviti.Kao da je obadvije nogie slomio jbt.Kakva je povreda u pitanju znali neko???
Jos uvijek se ceka njegova..
slika

hahahahah ma beskoristan je on al hajd et treba nam sad igraca uovih zadnij par kola pa pitam imal ko kakav info za njega

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 okt 2015, 16:04

ma bio je u Hrvatskoj, isao na lijecenje(tacnije isao na terapije), pa eto sad bi trebalo da se oporavlja a koliko ce to trajati ne znam

edit: kako mi rece jedan momak poceo je da trenira odvojeno od tima sa Puricem pa eto valjda bi se i on trebao vratiti u skorije vrijeme
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 28 okt 2015, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 28 okt 2015, 16:06

Ja se nadam da cemo na zimu vidjeti Mesi leđa. Nismo mi bolnica, nego klub koji trazi napredak i iskorak. Cekamo ga godinu i po, od njega nema nista. Hvala ti Mesa, ali za tvoju platu se moze dovesti neko ko ce praviti razliku na terenu. :salut:
Bahati, bahati Željkan!
1946

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 28 okt 2015, 16:10

joker90 je napisao/la:Ja se nadam da cemo na zimu vidjeti Mesi leđa. Nismo mi bolnica, nego klub koji trazi napredak i iskorak. Cekamo ga godinu i po, od njega nema nista. Hvala ti Mesa, ali za tvoju platu se moze dovesti neko ko ce praviti razliku na terenu. :salut:

Frajeru zelim sve najbolje,ali koliko se oporavlja od kad je doso ko nas vise ide svima na krc,ma zima ce biti prekretnica da se rastjeraju ove spodobe od igraca,neki dan kad neko postavi onu sliku berberovica pusi u kladionici i pogled uvis prava beskorisna spodoba inace ne samo u fudbalu nego i u zivotu.

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 28 okt 2015, 16:22

Alispahić je u klub došao bez jednog ligamenta u nozi...takva povreda se bez magnetne rezonance ne može vidjeti tako da nam se on bukvalno povrijedjen uvalio. Prodao se ko zdrav a to baš i nije bio. Zato nije ni uspio skupiti dovoljno nastupa. Sam je donio odluku da ode u Zagreb na te terapije. Vratio se i vidjećemo koliko mu je to pomoglo. Iskreno mislim da od njega i one stare forme(Rijeka i Dinamo) nema ništa.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 28 okt 2015, 16:27

Je li Ikande opet povrijeđen?
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 okt 2015, 16:29

Majkl je napisao/la:Je li Ikande opet povrijeđen?
Da,aduktor
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ReufHerco
Kontakt:

Post Postao/la ReufHerco » 28 okt 2015, 16:34

Majkl je napisao/la:Je li Ikande opet povrijeđen?
Ikande je dosao potpuno nespreman i onih par utakmica je odigrao na svjezinu. Kad ga je stigao umor pocele su i ozljede, tacnije zadnja loza S druge strane uopste se nije pridrzavao terapije koja mu je prepisana pa je umjesto par sedmica izostao mjesec. Evo sad opet se to pogorsalo tako da iskreno od njega ne treba previse ocekivati prije proljeca dok ne prodje komplet pripreme i nabije snagu i kondiciju. A mislim da ga vrijedi cekati, jer je realno klasa za ovu ligu.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 okt 2015, 16:34

Alispahic ima **** povredu lijecio se u rijeci 2 godine prije nego je doso kod nas plus godinu kod nas.

D3lac ce bit out od prilike do kraja prvenstva, znam da je posuden do augusta, al ako celzi nebude pristo da ga posudi do maja 2017 (ugovor da se podpise sad u decembru) treba kupit golmana a Delacu i celziju se zahvalit. NARAVNO NAJBOLJA VARIJANTA JE DA KUPIMO DELACA, AL MI NEMAMO BUdET ZA TAKO NESTO.

DELAC JE ZAMENE najbolji golman sto je ikad branio u bih premijer ligi, Delac nam je donio titulu i sve to stoji al mi MORAMO kupit dva dobra golmana posto plakalo, trifkovic i pavlovic nemogu bit golmani u ovom FK SARAJEVU.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 28 okt 2015, 16:39

joker90 je napisao/la:
Rinuka je napisao/la: Kad je coJek vidio s kim mora igrati,puco sebi u nogu :rol: :rol:
HAHAHAHAHAHAHA! :urnebes: :clap:

Vala kako smo krenuli sa povredama pred Slobodu, ja cu ponijeti kopacke na utakmicu, mozda dobijem priliku, ko zna. Igrom podsjecam na Milosa Stojceva, nek potvrdi Hilmo sa termina sta mu je raja pricala. :kafa:
Ako zafali-mogo bi i ja na klupu :lol:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 okt 2015, 16:45

Tema u banani, povrede nas unistise, Delac operisan, Plaki na golu, Dzemo u prvih 11, kaskamo 6 bodova, gurbeti nam se priblizili na tabeli...i onda me djevojka pita sto sam sjeban?! Da ne bih mozda pjevusio na svu ovu muku...
Na hajr aBd protiv Slobode, da se kolektivno malo 'trznemo'...
#samo #saraj'vo
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 28 okt 2015, 16:59

al' kakva fešta nastane na istoku kad polivalentni džemo uđe u igru :lol:

Protiv Veleža neki njihov žutalj starta na njega, on pada - 'halooooooo, heeeeej, ostavi ga, njega samo Milan smije udarati' :lol:

tenpenny
Kontakt:

Post Postao/la tenpenny » 28 okt 2015, 18:23

Protiv Slobode ovako nesto ce jesa izvesti siguran sam,dobar sastav bez vecine ubleha u ekipi.Treba dati jos jednu sansu hebibu al na njegovoj poziciji,a amera bekica ne vaditi vise iz prvih 11.Ovo je najbolje sto imamo da ga **** bez balerina okica,krste,i kauboja.

slika

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 28 okt 2015, 18:39

Ako ne bude Ikande igro u nedjelju,mi nemamo kreatora,ja ne znam kako misli Jesic da igramo jer Dzemo je defanzivan kao i Rustemovic.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 58 gostiju.