Sejo hadzija, najjaci si!Seyo_TM je napisao/la:Evo jos jedan dokaz da vanzemaljci posjecuju nasu planetu...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
I vanzemaljci navijaju sa ZeljuSeyo_TM je napisao/la:Evo jos jedan dokaz da vanzemaljci posjecuju nasu planetu..

Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Svaka čast fanatiku za ovo košenje trave!
Al' se nasekirah, ubio bih se sad odmah. Ne dođem par sati na forum, pogledam šta se pisalo i idu 2 stranice o tjeranju Marića i grobarima, delijama... Bože dragi! Pa onda još stranica o plakanju zbog dvije marke, svi fol nemaju, sve fol princip. IMA TV PRENOS, UŽIVAJTE!!!
I ja levat uvodim djecu na stadion džaba, a sad neću iz inata, kad znam da im roditelji imaju para. Čisto cigančenje! Jednostavno nema dovoljno osjećaja da je to zadnja stvar na kojoj se štedi!!!
Ko to ne konta, taj ni ne voli ŽELJU. Meni drago kad povećaju ovako cijene, jer smatram da itekako ima osnova da se to uradi za ovu utakmicu i baš me briga kako je to Borac uradio!
7 KM ZA FINALE KUPA?????????????????????????????
BOJKOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Molim vas ne citirajte ove slikurine. Onaj dres u prirodnoj veličini ste pet puta citirali bez ikakve potrebe, k'o da niko neće skontati da govorite o dresu ako ga ne prekopirate u svoj post.
Al' se nasekirah, ubio bih se sad odmah. Ne dođem par sati na forum, pogledam šta se pisalo i idu 2 stranice o tjeranju Marića i grobarima, delijama... Bože dragi! Pa onda još stranica o plakanju zbog dvije marke, svi fol nemaju, sve fol princip. IMA TV PRENOS, UŽIVAJTE!!!
I ja levat uvodim djecu na stadion džaba, a sad neću iz inata, kad znam da im roditelji imaju para. Čisto cigančenje! Jednostavno nema dovoljno osjećaja da je to zadnja stvar na kojoj se štedi!!!
Ko to ne konta, taj ni ne voli ŽELJU. Meni drago kad povećaju ovako cijene, jer smatram da itekako ima osnova da se to uradi za ovu utakmicu i baš me briga kako je to Borac uradio!
7 KM ZA FINALE KUPA?????????????????????????????

Molim vas ne citirajte ove slikurine. Onaj dres u prirodnoj veličini ste pet puta citirali bez ikakve potrebe, k'o da niko neće skontati da govorite o dresu ako ga ne prekopirate u svoj post.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Sto se tice Uprave i novca (ne za karte, nego generalno - o kartama je u ovom slucaju smijesno raspravljati), trenutno je jako tesko se okoristiti o novac u klubu, a da se istovremeno i ne investira (na ovaj, ili onaj nacin). Dugovi se moraju izmiriti kako bi se islo u Evropu, a Evropa donosi novac klubu - a od tog novca se tek moze nesto gurnuti i u vlastiti dzep. Dakle, mozes uzeti lovu, ali tek kada nesto ulozis, ili dovedes investitore, te kada saniras dugove (sto je sada i drzava i Evropa digla na visi nivo).
Dakle, proces je sada mnogo ozbiljniji. Normalno je da se neko i licno okoristi u svemu tome, ali nenormalno da hapa lovu namjenjenu daljenjem "razmnozavanju". Ako zajmis tu lovu, onda si sam sebe onemogucio da poslije uzmes vise. A i kada poslije uzimas, ne uzimas sve, nego koristis dio toga za nova ulaganja (opet saniranje duga, placanje svega i svacega, te dovodjenje Messija, Torresa i Gerrada u paketu
), a ta nova ulaganja donose jos i vise love koju licno mozes pokupiti, ali i od koje klub vidi veceg hajra.
Prirodno je da i u velikim evropskim timovima postoje likovi koji guraju i sebi u dzep, ali to rade malo normalnije i pametnije, nego sto se to radilo prije kod nas. Srecom, Evropa tjera drzavu da primjeni taj njen model, a onda se reflektira i na nogomet - "Pare pokrecu svijet, politiku i nogomet".
Dakle, proces je sada mnogo ozbiljniji. Normalno je da se neko i licno okoristi u svemu tome, ali nenormalno da hapa lovu namjenjenu daljenjem "razmnozavanju". Ako zajmis tu lovu, onda si sam sebe onemogucio da poslije uzmes vise. A i kada poslije uzimas, ne uzimas sve, nego koristis dio toga za nova ulaganja (opet saniranje duga, placanje svega i svacega, te dovodjenje Messija, Torresa i Gerrada u paketu

Prirodno je da i u velikim evropskim timovima postoje likovi koji guraju i sebi u dzep, ali to rade malo normalnije i pametnije, nego sto se to radilo prije kod nas. Srecom, Evropa tjera drzavu da primjeni taj njen model, a onda se reflektira i na nogomet - "Pare pokrecu svijet, politiku i nogomet".
Zadnja izmjena: Vlak, dana/u 17 maj 2010, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
Je li ŽELJO trenutno jedini klub, pored Intera i Bayerna, koji ima priliku za savršenu sezonu?
Ne računaju se klubovi koji su igrali neka evropska takmičenja, pa ispali. Tipa Chelsea, Barcelona...

Ne računaju se klubovi koji su igrali neka evropska takmičenja, pa ispali. Tipa Chelsea, Barcelona...
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Ne za'ebajite vise sa kartama,nego ako Bog da u srijedu svi na Grbavicu da slavimo titulu!!
FORZA ŽELJO

FORZA ŽELJO
E jesi izračunao prosjek svaka ti čast!Strumph_tm87 je napisao/la:(7+10+20)/3=12.33*15 000=185 000/2=92 500. Toliko Zelji ide i nije mi zao ni marke.
U BL: 3+5=8/2=4*12 000=48 000/2=24 000. Toliko su dobili od BL (savez).
Od 20 KM imaš tri stotine stolica a od 10KM osam hiljada.
Za 95% tribine cijene su 10KM i 7KM a prosjek cijene 12,33KM.
SJEDI KEC!!!
Javi se jedan debil da kritikuje cjene karata, vas pedeset ga ubjeđujete u nešto istvarate pogrešnu sliku - IGNORIŠITE KRETENE!!!
hrkljus majke mi cuj zao 2 KM za kartu dat pa jedino djabe da nas puste a i tad bi neko srao, kad sam davao za polugodisnje da gledam dzemu sadikovica i ostale i nije mi bilo zao sad bi bubreg prodao najmanje pricamo o utakmici, jel culum igra znam da je dobio zuti protiv zrinjskog bilo neke rasprave kad ce odradit kaznu ne sjecam se detalja, sta je sa sehom na hadisonu je iskrenuo nogu hocel branit, imal kakvih najava kako ce borac igrat pic**o il ce napast da ih nakantamo

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- TheManiacs
- Kontakt:
Željovac je napisao/la:Svaka čast fanatiku za ovo košenje trave!
7 KM ZA FINALE KUPA?????????????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zovi na bojkot ljude koje razmisljaju kao' ti a njih je vrlo malo ..
Skrtico jedna

Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- nikad_izvini
- Kontakt:
Moš mislit, 7 KM karta za FINALE KUPA
Najbolje bi bilo da je ulaz džaba
Igrači nek jedu travu, taman prave uštedu na održavanju stadiona 

Najbolje bi bilo da je ulaz džaba

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
Kada je u pitanju poziv za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, Šehić je iskazao veliko zadovoljstvo činjenicom da je u društvu najboljih bh. nogometaša te rekao:
- Dobio sam poziv prije par dana. Praktično čitav život treniram da bih došao do reprezentacije. Predamnom je veliki trud i nadam se da ću iskazanu šansu i iskoristiti. Ne očekujem nastup, jer tu je Hasagić, a ne smijemo zaboraviti na Begovića. Za mene je već velika stvar što sam u društvu Kene, koji je moj veliki idol i uzor. Ja sam još mladi reprezentativac. Poslije Njemačke idem odmah za San Marino da igram za mladu reprezentaciju. Ove godine će biti mnogo utakmica na kojim ću nastupiti i to me iznimno raduje.
Interesovanje beogradskog Partizana za usluge golmana "Želje" jedna su od top tema posljedjih dana.
- Kada je u pitanju interesovanje Partizane, ljudi iz beogradskog kluba su kontaktirali mene i mog menadžera. Postoje kontakti, međutim ništa još nije zvanično. Oni će doći u Sarajevo kada budemo igrali utakmicu protiv Borca i onda ćemo vidjeti šta dalje.
- Dobio sam poziv prije par dana. Praktično čitav život treniram da bih došao do reprezentacije. Predamnom je veliki trud i nadam se da ću iskazanu šansu i iskoristiti. Ne očekujem nastup, jer tu je Hasagić, a ne smijemo zaboraviti na Begovića. Za mene je već velika stvar što sam u društvu Kene, koji je moj veliki idol i uzor. Ja sam još mladi reprezentativac. Poslije Njemačke idem odmah za San Marino da igram za mladu reprezentaciju. Ove godine će biti mnogo utakmica na kojim ću nastupiti i to me iznimno raduje.
Interesovanje beogradskog Partizana za usluge golmana "Želje" jedna su od top tema posljedjih dana.
- Kada je u pitanju interesovanje Partizane, ljudi iz beogradskog kluba su kontaktirali mene i mog menadžera. Postoje kontakti, međutim ništa još nije zvanično. Oni će doći u Sarajevo kada budemo igrali utakmicu protiv Borca i onda ćemo vidjeti šta dalje.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
sta se raspravljate oko gluposti, bolje pricajte ko ce igrati u srijedu, posjeta ce sve pokazati, koliko ljudima odgovaraju cjene karti... imam neki osjecaj da ce na jugu biti raje ko nikad... 
Sehicu ako odes u Partizan, slobodno ostani tamo da zivis... fuj...

BRAVE HEART 1979-2005
edotm87 je napisao/la:sta se raspravljate oko gluposti, bolje pricajte ko ce igrati u srijedu, posjeta ce sve pokazati, koliko ljudima odgovaraju cjene karti... imam neki osjecaj da ce na jugu biti raje ko nikad...
Zbog takvih nam kao sto si ti i idu igraci vani sto nebi reci mi ti Seha otisao u Partizan ako cemo objektivno oni su bolji i jaci tim od nas u svim segmentima i u igrackom kadru i na finansijskom planu.Dobro je poznato da Partizan uz Ajax ima najbolju skolu fudbala i u Partizanu Seha bi jos doradio svoj talenat, mada i ja mislim da je jos rano da ide al ako ce ici sto to bogati nebi bio Partizan koji je u ovom trenutku najjaci tim na prostoru bivse Juge...

Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne pada mi na pamet pamet da osuđujem piljarske poteze monopolista koji su mogli za vjernost i najveću posjetu u sezoni, kao nagradu sniziti cijene karata najvjernijima sa južne tribine, mogli su ponuditi originalne dresove na kupnju na štandovima u prostoru stadiona, pivo na točenje u plast. čaše na stadionu, pa da zarade k'o grofovi, ali me živo interesuje par stvari i k'o u Milijunašu traži se pomoć publike (foruma) uz neizostavno "molimo samo one koji znaju odgovor da se jave" :
Da li je istina da je Kanton Sarajevo sponzor finalne utakmice KUP-a?
Da li pobjednik Kup-a od NSBiH dobija financijsku nagradu za osvajanje istog?
Prije par godina smo se ciganski rasuli k'o riža zbog para, taktika uzmi sad do 10.000 KM, nas je koštala suše 6-7 sezona...bojim se da se ne pobiju zbog ove naše boranije od 7KM, a sve ono što mogu kasnije pokupiti, će da kupe kao mizerne ostatke dežurni lešinari, koji sada mudro šute i čekaju trenutak (nedajbože) rasprodaje. Daj bože da nije tako, slični su ovo ljudi, haman pa isti, što bi sad' postali Platiniji i Beckenbaueri? Pa će onda ponovo doći neki da slikaju i broje navijače na tribini da se utvrdi tačan broj gledalaca, e pameti daleka si a skupa. Teško da se tu odmaklo od "licence" čije košpe se prodaju na stadionu, čiji štand stoji pred sjeverom.
I nije ovo cendranje nad cijenom karte već nad vašarskim principom, sad smo dobri-poskupljuj, a kad nismo kuku pomagaj- namamljuj.
Jedem juče ćevape kod Želje na čaršiji, kad danas poskupilo za 2 KM, kaže gazda Šajin, 'ebi ga jedeš kod prvaka
(e kako smo ovaj princip oplakali, jadna li nam majka)
I kako to obično biva, narod će reći posljednju riječ svojom posjetom, i neko će biti u pravu, a neko opet neće, i pričaće se neke nove priče, i ovdje i drugdje. Ja sam sutra na tekmi, da se zna
Da li je istina da je Kanton Sarajevo sponzor finalne utakmice KUP-a?
Da li pobjednik Kup-a od NSBiH dobija financijsku nagradu za osvajanje istog?
Prije par godina smo se ciganski rasuli k'o riža zbog para, taktika uzmi sad do 10.000 KM, nas je koštala suše 6-7 sezona...bojim se da se ne pobiju zbog ove naše boranije od 7KM, a sve ono što mogu kasnije pokupiti, će da kupe kao mizerne ostatke dežurni lešinari, koji sada mudro šute i čekaju trenutak (nedajbože) rasprodaje. Daj bože da nije tako, slični su ovo ljudi, haman pa isti, što bi sad' postali Platiniji i Beckenbaueri? Pa će onda ponovo doći neki da slikaju i broje navijače na tribini da se utvrdi tačan broj gledalaca, e pameti daleka si a skupa. Teško da se tu odmaklo od "licence" čije košpe se prodaju na stadionu, čiji štand stoji pred sjeverom.
I nije ovo cendranje nad cijenom karte već nad vašarskim principom, sad smo dobri-poskupljuj, a kad nismo kuku pomagaj- namamljuj.
Jedem juče ćevape kod Želje na čaršiji, kad danas poskupilo za 2 KM, kaže gazda Šajin, 'ebi ga jedeš kod prvaka

I kako to obično biva, narod će reći posljednju riječ svojom posjetom, i neko će biti u pravu, a neko opet neće, i pričaće se neke nove priče, i ovdje i drugdje. Ja sam sutra na tekmi, da se zna
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
I doslo je na svoje ono sto me odavno nervira, a sutim. Nazivaju me kojekakvi mangupi glupim pa presutim, smirim se. I ti kvazi navijaci su se sad pokazali da pljuju i seru po Zelji sto je karta skuplja za 2KM, ko kad su srali po ZELJI kad je bio deseti, kad je nas 500 bilo na tribini oni su srali, sklanjali zastavice sa retrovizora jer ih je bilo stid ZELJE, a sad im j te puna usta ZELJE i oni su ful kul navijaci. U 7 zadnjih godina nisam fulio mozda isto toliko utakmica na Grbavici i zivio sam za ove utakmice, kad je poluvjerijeme trajalo godinama (oni koji su bili na tim utakmicama znaju sta pricam) bodrio sam svog ZELJU i sad da serem na upravu koja nam je podarila ovoliko veselja koliko nismo okusili u tih 7 godina sve skupa, NEKA HVALA MANGUPI serite vi ja necu, da serem sto su digli karte za 2KM, a nije vam puno dati za Halida i Miroslava 15 kema jelde da nije, a nije ni za kaficu u spici 2 ili 3, normala da nije. Pustite nas bolesnike svog ZELJE da odcejfimo ovu sedmicu i nemojte nam je unistavati molim vas eto. Serite za 10 dana, ali sad nas pustite za sve ove godine da malo uzivamo u je...noj sedmici.
Unaprijed zahvalan.
Unaprijed zahvalan.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
potpis, svaki dan svako od nas potrosi min 5 km nek doda jos 2 km nek gleda zelju ako je doslo dotleAvanes je napisao/la:I doslo je na svoje ono sto me odavno nervira, a sutim. Nazivaju me kojekakvi mangupi glupim pa presutim, smirim se. I ti kvazi navijaci su se sad pokazali da pljuju i seru po Zelji sto je karta skuplja za 2KM, ko kad su srali po ZELJI kad je bio deseti, kad je nas 500 bilo na tribini oni su srali, sklanjali zastavice sa retrovizora jer ih je bilo stid ZELJE, a sad im j te puna usta ZELJE i oni su ful kul navijaci. U 7 zadnjih godina nisam fulio mozda isto toliko utakmica na Grbavici i zivio sam za ove utakmice, kad je poluvjerijeme trajalo godinama (oni koji su bili na tim utakmicama znaju sta pricam) bodrio sam svog ZELJU i sad da serem na upravu koja nam je podarila ovoliko veselja koliko nismo okusili u tih 7 godina sve skupa, NEKA HVALA MANGUPI serite vi ja necu, da serem sto su digli karte za 2KM, a nije vam puno dati za Halida i Miroslava 15 kema jelde da nije, a nije ni za kaficu u spici 2 ili 3, normala da nije. Pustite nas bolesnike svog ZELJE da odcejfimo ovu sedmicu i nemojte nam je unistavati molim vas eto. Serite za 10 dana, ali sad nas pustite za sve ove godine da malo uzivamo u je...noj sedmici.
Unaprijed zahvalan.
Za zivot cijeli!
Svaka cast majstore na ovim rijecima, upravi si 1000%
joj napravio sam neki pehar od stiropola ono ko u njemackoj sto naprave navijaci,valjda ce valjati....VOLIM TE ŽELJO
joj napravio sam neki pehar od stiropola ono ko u njemackoj sto naprave navijaci,valjda ce valjati....VOLIM TE ŽELJO
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Avanes, svaka čast za post! Nije ovo nikakvo dizanje cijena karata. Nismo nikad ranije ni igrali finale kupa na Grbavici, pa da je bila određena neka cijena! Bila je ona neka utakmica sa Slobodom kad smo završnicu kupa igrali sa njima i sa Posušjem, ali se ne sjećam cijene, a i nije se radilo o klasičnom finalu.
Rezime: Ne radi se o DIZANJU cijene!
Šta je ovo, Velež potpisa neko sponzorstvo s Bh Telecomom
Dovede li Žujo ikad nekog jačeg sponzora?
Ako sad ne zbavimo kakvog jakog generalnog, nećemo nikad.
Rezime: Ne radi se o DIZANJU cijene!
Šta je ovo, Velež potpisa neko sponzorstvo s Bh Telecomom

Ako sad ne zbavimo kakvog jakog generalnog, nećemo nikad.
Zadnja izmjena: Željovac, dana/u 17 maj 2010, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
- Kontakt:
.....ja sam kokuz bekrija marka mi ko tepsija
Treba li kome zirant za dvije marke

Treba li kome zirant za dvije marke

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.