Asmir Begović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Asmir Begović
Bega, nekad kada mislis da puca ljevo, ti se baci desno....
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Svakom golmanu dodje los period. Nazalost, Begovicev los period se poklopio sa katastrofalnim periodom odbrane Chelsea (to sam vec za vrijeme priprema pisao).
A uprkos velikim promjenama i turbulencijama u zadnjoj liniji reprezentacije, tu za kikseve nema opravdanja.
Za one koji kazu da bi Hasagic vjerovatno odbranio penal Nasriju... Da je Hasagic bio iskren pa rekao da nije u stanju braniti u Albaniji vjerovatno ne bi primili pogodak iz onog slobodnog udarca; da je Hasagic bio iskren pa rekao da nije u stanju braniti u Francuskoj mi ne bi izgubili izmjenu koja bi nam u zavrsnici utakmice sjela ko budali pleska; da je Hasagic branio u drugom dijelu, mozda bi popio gol iz nekog od onih slobodnjaka koje je Begovic uspio odbraniti.. A da je babi kur*ac ne bi bila baba
A uprkos velikim promjenama i turbulencijama u zadnjoj liniji reprezentacije, tu za kikseve nema opravdanja.
Za one koji kazu da bi Hasagic vjerovatno odbranio penal Nasriju... Da je Hasagic bio iskren pa rekao da nije u stanju braniti u Albaniji vjerovatno ne bi primili pogodak iz onog slobodnog udarca; da je Hasagic bio iskren pa rekao da nije u stanju braniti u Francuskoj mi ne bi izgubili izmjenu koja bi nam u zavrsnici utakmice sjela ko budali pleska; da je Hasagic branio u drugom dijelu, mozda bi popio gol iz nekog od onih slobodnjaka koje je Begovic uspio odbraniti.. A da je babi kur*ac ne bi bila baba

34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
- JohnCleese
- Kontakt:
Nek da lijevi zmigavac a nek se baci desnoDjedo10 je napisao/la:Bega, nekad kada mislis da puca ljevo, ti se baci desno....

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sad ga se počelo pljuvati što nije odbranio penal u utakmici od prije 4 godine 

Pljuvan je on i prije. Npr. zato što navija za klub iz rodnog grada, itd..džakailibu je napisao/la:mislim da sada zvanicno mozemo istaci da nema igraca reprezentacije koji nije bio popljuvan. Pokushavam da se sjetim ali mislim da su svi bili mete nashih znalaca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Da je ostao hasaga, primio bi onaj slobodnjak Nasrija pod precku sto Bega izvadi. Ispratio bi ga Hasaga pogledom ko i Albaniji sto je branio.hercegovina je napisao/la:hasagic je nas najbolji golman ikad, a kako je tek branio penale. ja mislim da ih je vise odbranio nego primio. ne znam je li begovic ikada odbranio penal u karijeri, ja se ne sjecam da jest. u utakmici protiv francuske hasagic branio prvo poluvrijeme a zbog mira u kuci begovic usao u drugom. i bio onaj penal nasrija.da je ostao hasagic na golu vjerovatno bi imali jos jedno veliko takmicenje iza sebe
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Hasaga:bhsport je napisao/la:Da je ostao hasaga, primio bi onaj slobodnjak Nasrija pod precku sto Bega izvadi. Ispratio bi ga Hasaga pogledom ko i Albaniji sto je branio.hercegovina je napisao/la:hasagic je nas najbolji golman ikad, a kako je tek branio penale. ja mislim da ih je vise odbranio nego primio. ne znam je li begovic ikada odbranio penal u karijeri, ja se ne sjecam da jest. u utakmici protiv francuske hasagic branio prvo poluvrijeme a zbog mira u kuci begovic usao u drugom. i bio onaj penal nasrija.da je ostao hasagic na golu vjerovatno bi imali jos jedno veliko takmicenje iza sebe
I to u svoje cose:
A onda Bega u Parizu:
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Nije to bilo zbog mira u kući nego zato što je Hasagić imao probleme sa leđima, i to se vuklo i od prije i zbog te zayebancije nas je koštao dosta golova tipa ovaj u Albaniji, bilo je pitanje vremena kada više neće moći i kada će Asmir dobiti priliku. I eto baš se to desilo u Parizu.hercegovina je napisao/la:hasagic je nas najbolji golman ikad, a kako je tek branio penale. ja mislim da ih je vise odbranio nego primio. ne znam je li begovic ikada odbranio penal u karijeri, ja se ne sjecam da jest. u utakmici protiv francuske hasagic branio prvo poluvrijeme a zbog mira u kuci begovic usao u drugom. i bio onaj penal nasrija.da je ostao hasagic na golu vjerovatno bi imali jos jedno veliko takmicenje iza sebe
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- DragonGirl
- Kontakt:
Šteta za sinoć, znala sam da su mu penali slabija tačka ali sam mislila da će bar uspjeti skinuti jedan, ipak su mu šutali njegovi dojučerašnji saigrači, ali eto, nije mu se dalo, iako je trojicu pročitao...ovako je njegova zamjena u Stokeu ispala junak meča. Inače vidi se i na njemu da mu ova situacija nimalo ne prija, pri tom ne mislim toliko na igru koliko na njegovo ponašanje, nekako ne vidim više onaj njegov gard, stav, sve više i više mi djeluje isprepadan, kao da su ga totalno ubili u pojam, što nije dobro nimalo. 

Nazalost cim se Kurto vrati, Began ce biti zakucan na klupu. Dobio je priliku kakvu niko od nas nije ni ocekivao da ce dobiti, mene nije odusevio u ovim utakmicama u kojima je branio za Chelsea.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dosadašnji dio sezone za Asmira Begovića se može opisati jednom rečenicom...
Nesreća u sreći.
Nesreća u sreći.

Ma nije u formi i vozdra.Bio odlican sad los.Irci ce puno ic
na visoke lopte.Ja bi stavio Burica trenutno u boljoj formi.Previse Begovic kiksa KiparBelgija Kipar.Dosta
...
na visoke lopte.Ja bi stavio Burica trenutno u boljoj formi.Previse Begovic kiksa KiparBelgija Kipar.Dosta
...
Buric u najboljoj formi je mala maca za Begovica u najlosijoj formi!
Neki ovdje porede neuporedivo.
Istina je da Asmir nije u najboljoj formi, da mu ni sreca nije naklonjena (odbrana celzija) ali daleko od toga da je los, stavise...ono sto ja od njega ocekujem jesu fenomenalne odbrane kojima ce biti zasluzan za pobjedu...kao sinoc Handanovic, npr.
Neki ovdje porede neuporedivo.
Istina je da Asmir nije u najboljoj formi, da mu ni sreca nije naklonjena (odbrana celzija) ali daleko od toga da je los, stavise...ono sto ja od njega ocekujem jesu fenomenalne odbrane kojima ce biti zasluzan za pobjedu...kao sinoc Handanovic, npr.
Alipasino je napisao/la:Ma nije u formi i vozdra.Bio odlican sad los.Irci ce puno ic
...

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- JohnCleese
- Kontakt:
Bas je i tad bio popljuvan?? Nezz, moguce, ali tada mi je jos dodatno porastao u ocima i tada postao pravi gospodinVirtu4l je napisao/la:Pljuvan je on i prije. Npr. zato što navija za klub iz rodnog grada, itd..džakailibu je napisao/la:mislim da sada zvanicno mozemo istaci da nema igraca reprezentacije koji nije bio popljuvan. Pokushavam da se sjetim ali mislim da su svi bili mete nashih znalaca.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Ne moze biti u formi kada Celzi igra mozda najlosiji nogomet u eri Abramovica. Mourinhova igra je potpuno procitana, a odbrana izgleda kao da je sastavljaju ispred stadiona pred svaku utakmicu. Asmir u svim ovim silnim porazima i nije branio toliko lose koliko se ovdje zeli predstaviti. Mislim da ni Belgijanac nista vise nebi pomogao ovakvom Celziju.
Da, ali i ti i ja znamo da ni sa Tibom vjerovatno ne bi imali ni bod vise na kontu.joker90 je napisao/la:Nazalost cim se Kurto vrati, Began ce biti zakucan na klupu. Dobio je priliku kakvu niko od nas nije ni ocekivao da ce dobiti, mene nije odusevio u ovim utakmicama u kojima je branio za Chelsea.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Istina boli,al je takoAlipasino je napisao/la:Ma nije u formi i vozdra.Bio odlican sad los.Irci ce puno ic
...

NOVAK ĐOKOVIĆ
NK Celik Zenica
NK Celik Zenica
Mene cudi kako neki meteor, uragan, tajfun nije udario na Bosnu i njen narod. Nezahvalnije i poganije nacije nema na kugli zemaljskoj.
Sad im ne valja ni Begovic.

Sad im ne valja ni Begovic.

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Trenutno korisnika/ca: IgmanskiVukovi i 27 gostiju.