Pusti ba ljude, vidis da su se posvetili kupu.....svjesno su zrtvovali prvenstvo.staragarda je napisao/la:kako mislis da ne moze ispast![]()
...ja ti garantujem da moze..pogotovo u ovoj kupus ligi gdje ce bod ili dva na kraju odlucivat ko ce gdje...iz PL koja je svjetlosnu godinu regularnija od ovog blata su ispadali Sloboda,Velez i Borac jarane pa bi se ja dobro zamislio....trosite se u Kupu,proci cete Travnika al milion posto i sta onda....na proljece ce te u Kupu dobit nekoga ko ce vas devastirat jer ce ostat samo ovi sto pretenduju na osvajanje kupa a znate svi kakvo ce proljece bit u federalci..proci cete malo bolje finansijski zbog atraktivnosti protivnika u cetvrtfinalu i to je to.......cekat ce vas ritam srijeda,subota a to puno ozbiljnije ekipe tesko izguraju...al,hajde i to cudo da vidimo
FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Mi cemo biti prvi klub iz nase zemlje da smo iz Druge lige osvojili kup i izasli u Evropu hehe salu na stranu, ljudi upravu je momak sto je gore napisao dok je god SDA stranka na vlasti Radnicki nece ispasti iz lige, budite sigurni u to, a sto se KUP-a tice nama se desio jedan extra dan, odigrali svi predobro i prodjemo Olimpik, Travnik manje vise ganja nesto u KUP-u jer im je liga bitnija, uz malo znanja i vise srece dobili smo ih sto ne znaci da u revansu isto tako oni nas mogu dobiti i proci, ali njima je liga ipak broj jedan, neki kazu igrali smo od 12 utakmica cak 7 u gostima, ali nije to opravdanje nikakvo, treba pokusati doci do 21 bod i prezimiti, a u toku pauze nek se svi zapitaju kako izgurati proljece, ja sam i dalje misljenja da je davno trener trebao otici, ali eto tu je jos, vidjecemo hoce li ostati, ko ce otici, doci na pauzi, bice burna zima u Radnickog, ali dok je SDA tu nece oni ispasti, ali isto tako nece ni napredovati...
tako su i oni iz zvijezde govorili da nece ispast jer je predsjednik federacije iz gradacca pa sta bi na kraju. evo ih u istoj ligi s nama. tako su i oni iz tuzle govorili da ce slobode biti dokle god je SDP u tuzlipa sta bi na kraju.slobodu u zivot vrati i dan danas je u zivotu drzi covjek koji nije iz tuzle. sto manje politike bolje za nas. oni nase klubove i uopste sport vole ko bajro mater.
-
- Kontakt:
Radnički je u dosadašnjih 12 utakmica igrao 7 na strani. Što se tiče kvaliteta, tu je to sve negdje ali opet kada gledamo, Radnički je kvalitetom trenutno ekipa od 4-8 mjesta. Ima dosta ekipa koje su u gov.nima jer je ova liga preskupa, i do kraja će se to jako odraziti na stanje na tabeli. Ko garantuje da bi imali više bodova da smo odma ispali iz kupa? Da se borimo za prvo mjesto, shvatio bi, ali 3 utakmice sada i 2 na jesen da utiču toliko da Radnički ispadne, teško. Kad se već ne može izboritit PL, bar preko kupa da dovedemo neku jaču i atraktivniju ekipu na Jošik. I bez obzira ispalo 6 ili 8 ekipa ove sezone, siguran sam da ispast nećemo.
Mada bi mnogi htjeli da se to desi,ali nece,na njihovu zalostSiouxLukavac je napisao/la:Radnicki neće nit može ispast. Toliko.

znaci kritika i nezadovoljstvo situacijom nisu dozvoljeni,odma si neprijatelj kluba.ako je sada sve super,onda jbg. bitno je da navijaci pjevaju vjecno vam hvala i oni ti ga puse curguze, a sto smo donji dom haman nije ni bitno. opet ce se ponovit bugojno i ostat cemo kao prije 2 godine,koga briga kako.Brigada89 je napisao/la:Mada bi mnogi htjeli da se to desi,ali nece,na njihovu zalostSiouxLukavac je napisao/la:Radnicki neće nit može ispast. Toliko.
isplivat ce sve.polahko samoooo
dokle cemo vise igrat odbrambeno-oslobodilacke utakmice i primjenjivat odbrambeno-oslobodilacku taktiku kad imamo tim koji jednostavno ne zna tako igrat. gdje god smo igrali zatvoreno gubili smo utakmice. gdje god smo kretali otvorenije nismo izgubili. kad izgubis rezultatom 1-0 taj go primio il u 1. il u 75. il u 95. minuti nema nikakve veze. i u domacim utakmicama smo poceli tako igrat najbolji primjer je utakmica protiv rudara gdje smo prvo poluvrijeme igrali samo da ne primimo go. zbog cega ne znam. u drugom poluvremenu kad je teren bio uzoran vec je bilo kasno, sreca pa nismo izgubili.
predaleko smo otisli sa tatikama i sa igracima i ostalim segmentima van onog naseg.nije nase da tabirimo osim ko valja ko ne valja.problem radnickog su stadion,svlacionice,omladinski pogon,pomocni teren,travanjak,navodnjavanje,oprema,vlaga,mem,jednom rjecju neadekvatni uslovi naspram onih u banjaluci,sarajevu,mostaru,tuzli,i ostalim naseljennim i urbanim sredinama.da ne nabrajam sad te sredine koje su pitom,koje su kacile savremenog i modernog.
do kraja ove polusezone teren, svlacionice, navodnjavanje, pomocni teren, omladinski pogon se ne mogu promijeniti a pristup igri i taktika sigurno mogu i moraju.. pa s kim mi to u ovoj ligi igramo sa realom, barselonom, celzijem, bajernom, juventusom pa da igramo samo da ne primimo go. kad su gostujuce utakmice u pitanju postali smo ko podgrmec na te utakmice idemo samo da guzica vidi puta.
Utakmica Radnicki - Orasje igra se u petak, 30.10.2015. u 13.30 sati.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
taman poslije dzume.ima lulfta i za labudove da obave obred.glat pobjeda u subotu i u srijedu aBd.pretpostavljam da zoran nece vise suradjivati sa nama.nazalost njega ne konta niko,zna dosta o fudbalu,na momente cak i previse,ali takav ne treba balkanu.odavno su pametni otisli odavde.nama treba mangup,mesetar,rovator,lazov,plagijator,pijacar,sibicar,klosar.vidite i samo s kime nam je najbolje islo.pogledajte profile licnosti,vojvoda,dzindo.helem nejse.svi na kup,svi na jug,pa cemo na proljece nadam se svi skupa u banjaluku.nadam se......
-
- Kontakt:
agalo je napisao/la:taman poslije dzume.ima lulfta i za labudove da obave obred.glat pobjeda u subotu i u srijedu aBd.pretpostavljam da zoran nece vise suradjivati sa nama.nazalost njega ne konta niko,zna dosta o fudbalu,na momente cak i previse,ali takav ne treba balkanu.odavno su pametni otisli odavde.nama treba mangup,mesetar,rovator,lazov,plagijator,pijacar,sibicar,klosar.vidite i samo s kime nam je najbolje islo.pogledajte profile licnosti,vojvoda,dzindo.helem nejse.svi na kup,svi na jug,pa cemo na proljece nadam se svi skupa u banjaluku.nadam se......

do kraja polusezone dobro bi bilo da se desi sljedece:
radnicki - orasje 1
radnicki - travnik, prolaz radnickog bez obzira na rezultat
bratstvo - radnicki X2
radnicki - buducnost 1
radnicki - orasje 1
bratstvo - radnicki X2
radnicki - buducnost 1
-
- Kontakt:
Idealno vrijeme, očekujem pobjedu. Sretno Radnički.
barbrez je napisao/la:do kraja polusezone dobro bi bilo da se desi sljedece:
radnicki - orasje 1
bratstvo - radnicki X2
radnicki - buducnost 1
Halooooo u Gračanici vam je 5 komada i degenek ako se budete opirali,,,,za prošlu sezonu,,,

Uh lose krenulo, 1min 0-1.
I igraca manje, Dzafic crveni
I igraca manje, Dzafic crveni
Sudije iste kao u Gradačcu samo sto je kod vas Stojic glavni, a kod nas je bio cetvrti, a Dario cetvrti kod nas glavni bio ccc
Infarkt,ma kakav je,od srca je.
Hm, gol za goste u 6. minuti nakon greške golmana, u 7. žuti, pa odmah crveni za domaćina, da li je ovdje sve čisto... 

- PitarBordo
- Kontakt:
Ovo haman neko povaljivanje u Lukavcu... To se izgleda Orašje probudilo, ja kontao taj klub ugašen ili barem treći rang igra uvrhglave...
Samo Saraj'vo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.