GNK Dinamo Zagreb
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Re: GNK Dinamo Zagreb
Zagreb gori 5.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Dinamo se dosta troši u ligi prvaka....tovari i riječani nemaju taj problem
ja čak i želim da prvenstvo bude malo zanimljivije, ali naravno da će Dinamo na kraju biti prvi
ja čak i želim da prvenstvo bude malo zanimljivije, ali naravno da će Dinamo na kraju biti prvi
Konačno se javnosti obratio i izvršni predsjednik nakon poduže stanke.

http://www.vecernji.hr/nogomet/zdravko- ... tu-1033094
Zdravko Mamić nakon poraza: Jednom će se dogoditi da ne budemo prvaci. Ali, ne u ovom životu...
Prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić bio je jučer u Rijeci i vidio prvi poraz svoje momčadi u domaćoj nam nogometnoj ligi – 50 utakmica poraza nije bilo, stigao je u 51. susretu. No, dojam je da nije bio nešto posebno utučen nakon Dinamova poraza.
– Prvo moram pohvaliti sve što sam vidio ovdje, prvi sam put na Rujevici i oduševljen sam, ambijent je bio odličan i doista sve na ovoj utakmici treba pohvaliti. A u dobroj utakmici dvije europske momčadi Rijeka je ovaj put bila spretnija i sretnija – kazao je Mamić te dodao:
– Prvenstvo je neizvjesno, to svi žele, sad to i imamo, no na kraju će opet prvak biti isti.
Mislio je, naravno, na Dinamo.
– Dogodit će se jednom da i ne budemo prvaci, ali ipak ne u ovom životu – zaključio je uz smijeh Zdravko Mamić.

http://www.vecernji.hr/nogomet/zdravko- ... tu-1033094
Zdravko Mamić nakon poraza: Jednom će se dogoditi da ne budemo prvaci. Ali, ne u ovom životu...
Prvi čovjek Dinama Zdravko Mamić bio je jučer u Rijeci i vidio prvi poraz svoje momčadi u domaćoj nam nogometnoj ligi – 50 utakmica poraza nije bilo, stigao je u 51. susretu. No, dojam je da nije bio nešto posebno utučen nakon Dinamova poraza.
– Prvo moram pohvaliti sve što sam vidio ovdje, prvi sam put na Rujevici i oduševljen sam, ambijent je bio odličan i doista sve na ovoj utakmici treba pohvaliti. A u dobroj utakmici dvije europske momčadi Rijeka je ovaj put bila spretnija i sretnija – kazao je Mamić te dodao:
– Prvenstvo je neizvjesno, to svi žele, sad to i imamo, no na kraju će opet prvak biti isti.
Mislio je, naravno, na Dinamo.
– Dogodit će se jednom da i ne budemo prvaci, ali ipak ne u ovom životu – zaključio je uz smijeh Zdravko Mamić.

Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Doci ce proljece, nece biti Europe, igraci odmorni i izgledat ce puno bolje, osim ako i dalje budu mislili da su zvjezdice i da se utakmice pobjedjuju same od sebe. Nekad treba potrcat, uklizat, boriti se. Ademija mi je zao najvise zbog HNL-a jer je bio jedini igrac koji se trudio protiv Arsenala, Luckog, Belupa, Hajduka, bilo koga. O njemu je ovisio veliki broj HNL utakmica, jer je nadomjestao sve one kojima je mrsko potrcati, prije svih Soudanija kojem u HNL-u nebi dao minute, jer je covjeku ocito mrsko igrat te utakmice. Bez par zvjezdica i s nekoliko juniora Dinamo bi danas bio prvi. Vjerojatno nebi dobili Rijeku, ali nebi imali onoliko remija, dobili bi bar 3 utakmice koje su odigrali nerijeseno.dean33 je napisao/la:Dinamo se dosta troši u ligi prvaka....tovari i riječani nemaju taj problem
Re: Odg: GNK Dinamo Zagreb
Cuj trose se u LP. O jbemti izlike i sta sve ne. Jel te sram to rec u ovakvoj ligi?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Oces reci da ovi mogu podnijet toliko utakmica? Logicno da ne mogu. Koliko god ova liga bila losa ovi igraci Dinama nisu kapaciteta da igraju redovno Europu i HNL. Jos kad tome dodas cinjenicu da im puca ku*ac za HNL i da im je mrsko potrcati jer je na drugoj strani eto Slaven Belupo pa ce oni sami sebe pobjedit, dobijes to sto se sad dobilo.Lillard je napisao/la:Cuj trose se u LP. O jbemti izlike i sta sve ne. Jel te sram to rec u ovakvoj ligi?
Je,troše se
Izbori

Očekujem barem 20000.Nogomet se vratiJO u grad vol.1312bazero je napisao/la:S obzirom da je na čelu kluba "najsposobniji nogometni djelatnik u Hrvat", da na stadionu više nema "huligana, komunista i SDP-ovac", da je skraćena liga i da je ovim posljednjim rezultatima, jedan od glavnih razloga loše posjete, neuzbudljiva liga - postala (barem na kratko) neizvjesna, mislim da su ispunjeni svi preduvjeti za popunjenost tribina na narednoj domaćoj tekmi.
Protiv Istre će goriti
Izbori

Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.
UEFA je danas odgodila odluku o kazni Dinamovom dokapetanu Arijanu Ademiju zbog korištenja nedopuštenih sredstava. Odluku je krovna europska nogometna organizacija trebala priopćiti danas, ali je to odgođeno iz nepoznatog razloga do 16. studenoga. Nakon odluke Dinamo će imati pravo na žalbu. Nadajmo se da će sve proći kako treba i da ćemo Arijana već na ljeto ponovno gledati u modrome dresu u novoj sezoni Lige prvaka.
Džaba vam i uskoci i poskoci, Bog je na mojoj strani!
Dok vam drugi pisaju po klubu, mogli bi za promjenu uraditi nesto i stati uz klub.
za moderaciju tovari su magarci u dalmatinskom žargonu. ne znam koji vam je qrac ali na ovoj temi govor mržnje cvjeta.dean33 je napisao/la:Dinamo se dosta troši u ligi prvaka....tovari i riječani nemaju taj problem
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nadimak tovari je prihvacen i medju navijacima Hajduka. Sami imaju hrpu slika, wallpapera ili karikatura na kojima je tovar okruzen bojama Hajduka. Tovar je jako cesta zivotinja u Dalmaciji, a tako i u Splitu pa odatle ta povezanost Torcide, Hajduka i tovara. Nije to nikakvo vrijedjanje.DANTES je napisao/la:za moderaciju tovari su magarci u dalmatinskom žargonu. ne znam koji vam je qrac ali na ovoj temi govor mržnje cvjeta.dean33 je napisao/la:Dinamo se dosta troši u ligi prvaka....tovari i riječani nemaju taj problem
Usporedio bi to s Ciganima i Delijama, jer su i oni sami prihvatili taj nadimak Cigani, ali ne znam odakle je potekla ta prica o Ciganima i Delijama.
-
- Kontakt:
Naravno kad Dinamo vodi 20 bodova razlike onda je liga smijesna i neregularna, prica se o monopolu, sudijama itd...sada su dobili neizvjesno prvenstvo (bar u ovom trenutku) liga je opet smijesna nista ne valja mozda da Dinamo pusti Hajduku titulu mozda ce prvestvo odjednom postati regularno a bas steta sto taj film necete gledati.Lillard je napisao/la:Cuj trose se u LP. O jbemti izlike i sta sve ne. Jel te sram to rec u ovakvoj ligi?
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Re: RE: Re: GNK Dinamo Zagreb
O cemu ti?Zip je napisao/la:Dok vam drugi pisaju po klubu, mogli bi za promjenu uraditi nesto i stati uz klub.
Izbori

Nakon razmazenih Bavaraca imamo i razmazene Rimljane koji bojkotiraju Romu zbog toga što im policija u dogovoru s klubom razdvaja curvu po pola.Bojkotirat dok se Roma bori za naslov...stoka rimska nezahvalna.SiamoNoi je napisao/la:I dok se u Zagrebu uslijed silovanja i krađe kluba obiteljska izdrkotina već godinama naveliko bojkotira,a razni stručnjaci pametuju o razmaženim Zagrepčanima Bayernovi "kmecavci" su odlučili bojkotirati zbog cijena ulaznica.Zbilja razmazena stoka ti Bavarci.
Ma to se on samo šalio.Ne vidim niti jedan razlog zasto bi ga se kaznilo.Ipak je emotivac

Nego,imamo li slike redova pred Istru?Dugo nije bilo ovako neizvjesno.20 000 je minimum minimuma.
Izbori

mrzim drukereDANTES je napisao/la:za moderaciju tovari su magarci u dalmatinskom žargonu. ne znam koji vam je qrac ali na ovoj temi govor mržnje cvjeta.dean33 je napisao/la:Dinamo se dosta troši u ligi prvaka....tovari i riječani nemaju taj problem
Mrzim i ja Tattine uguze pa sta?
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
cigani tako smo ih mi grobari krstili, delije od turske riječi, dao im ime arkan koji je takođe turska riječ, pa ih mi sad zovemo janjičari.Signore je napisao/la:Nadimak tovari je prihvacen i medju navijacima Hajduka. Sami imaju hrpu slika, wallpapera ili karikatura na kojima je tovar okruzen bojama Hajduka. Tovar je jako cesta zivotinja u Dalmaciji, a tako i u Splitu pa odatle ta povezanost Torcide, Hajduka i tovara. Nije to nikakvo vrijedjanje.DANTES je napisao/la:za moderaciju tovari su magarci u dalmatinskom žargonu. ne znam koji vam je qrac ali na ovoj temi govor mržnje cvjeta.dean33 je napisao/la:Dinamo se dosta troši u ligi prvaka....tovari i riječani nemaju taj problem
Usporedio bi to s Ciganima i Delijama, jer su i oni sami prihvatili taj nadimak Cigani, ali ne znam odakle je potekla ta prica o Ciganima i Delijama.

mada meni od svih je ipak magarac ružna riječ kao poređenje. ybg i **** sebe zovu ****, ali ako im to kažemo mi, onda je uvreda.
@dean ne valja mrziti
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa i ciganima je uvreda kad mu kazes da je cigan, mada kako kome, al srecem se s njima u zivotu i velikoj vecini je uvreda. Za Delije i cigane sam dobio objasnjenje na pp i shvatam zasto to njima nije uvreda. Isto tako tovarima nije uvreda kad im kazes da su tovari. Pa i ja tu rijec u svakodnevnom zivotu koristim, a nikad ne pomisljam da zelim s tim uvrijediti. I Chievo zovu leteci magarci pa su to odmah prihvatili, a vjerujem da ima jos klubova ciji nadimak na prvu pogrdno zvuci, ali kad cujes pricu onda je to nesto sasvim drugo.
Znam ja sta tebi ovdje tocno smeta, ali za to trebas pisat administraciji foruma, a ne hvatat se za svaku slamku nebil uspio izganjat ban pojedincima.
Znam ja sta tebi ovdje tocno smeta, ali za to trebas pisat administraciji foruma, a ne hvatat se za svaku slamku nebil uspio izganjat ban pojedincima.
Ja sam tovar :p
imal problema??
hvala na pažnji..
imal problema??
hvala na pažnji..
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.