FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hocete pojacanja, hocete stadion, hocete da vam igraci daju sve od sebe..Pa odakle ?? Valja to sve platiti..
Zaboravimo pricu o kartama...
Jedini trenutni prihod je od karata i naravno da uprava treba da iskoristi priliku da zaradi sto vise , a sve ce se to poslije isplatiti..
Elem svi na tekmu da se pokaze ostatku BIH kako se navija ( TV prenos)..
Zaboravimo pricu o kartama...
Jedini trenutni prihod je od karata i naravno da uprava treba da iskoristi priliku da zaradi sto vise , a sve ce se to poslije isplatiti..
Elem svi na tekmu da se pokaze ostatku BIH kako se navija ( TV prenos)..
-
- Kontakt:
Ma Viscu jedino mogu faulom zaustavit, tako da se ne sikiras sve ce bit postenolisander je napisao/la:Ko li ce penal zavrsit pitam seStrumph_tm87 je napisao/la:Haj kad smo to rijesili idemo dalje.
Predvidjam 2:0, rutinski. Bekric penal i Lazo vugla!![]()

Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Maloprije sam se jedva suzdržao da se ne sjetim komplet familije onom mudracu kojem je mrsko dati 2 marke više i koji nas je vec nazvao bjednicima i sadakašima na prvo podizanje cijeneSeyo_TM je napisao/la:Ironican sam yeboga...
Vec smo nekima postali bjedan klub, treba sadaka itd...
Ima tv pa ko voli nek izvoli...prezivjeli smo svakako bez njih u ovih 5 godina...

Bolidi ne mogu da shvate da i klub želi nešto da zaradi, kad ce ako nece u finalu kupu...ali joook bitno je kenjati po forumu, nazivati ljude bjednicima i sadakašima.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
skontali smo tvoju poentu...bijedan smo klub i treba nam sadaka zato smo digli cijene...Har3 je napisao/la:Sta je sejo treba ti nacrtat da skontas poentu? Mogu, samo reci.
Ja bi licno volio sada da stave 20 KM, pa eto sta fali, finale je kupa!! Ja svakako necu ici jer ce me drop otjerati kamenjem.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Ma ipak, da ti ja nacrtam?
- zlaya_tm87
- Kontakt:
joj ne mogu da vjerujem koja rasprava oko 2 marke
svi vi koji se zalite, nemojte uplatiti jedan dan u kladionici i imacete te 2 marke... nevjerovatno
joj hare jesi naporan, to je cudo jedno

Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Smijesna vam je diskusija, cijene su kakve jesu, ako hos plati i gledaj, ako neces ne moras i to je to.
Nema potrebe za nekim medjusobnim prepucavanjem oko toga.
Nema potrebe za nekim medjusobnim prepucavanjem oko toga.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
da je 50km vrijedi, za onoliko godina koliko nismo nista osvoili, samo bi volio da te dvije marke odu u klub a ne nekom levatu u djep.....VOLIM ZE ŽELJO
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
-
- Kontakt:
(7+10+20)/3=12.33*15 000=185 000/2=92 500. Toliko Zelji ide i nije mi zao ni marke.
U BL: 3+5=8/2=4*12 000=48 000/2=24 000. Toliko su dobili od BL (savez).
U BL: 3+5=8/2=4*12 000=48 000/2=24 000. Toliko su dobili od BL (savez).
- bistrikboy
- Kontakt:
Cijena karata je stvar koja se nece mjenjati radi glupe rasprave ovdje,vratite se temi!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
BRAVOzlaya_tm87 je napisao/la:joj ne mogu da vjerujem koja rasprava oko 2 markesvi vi koji se zalite, nemojte uplatiti jedan dan u kladionici i imacete te 2 marke... nevjerovatno
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Moj je problem što ne vjerujem upravi ništa. Valjda što pamtim šta je bilo prošli put. Možda paranoišem, možda ne, vidjećemo. (Niko sretniji od mene da griješim).kicked je napisao/la:da je 50km vrijedi, za onoliko godina koliko nismo nista osvoili, samo bi volio da te dvije marke odu u klub a ne nekom levatu u djep.....VOLIM ZE ŽELJO
Osuđujem povećavanje cijena, a lično sam u mogućnosti platiti i puno više od tih 7 maraka.
Stvarno na našoj temi ima najviše luđaka, valjda što nas ima najviše, pa mora biti i levata najviše.

Čuj kamenjem, čuj familije se sjetiti? Dajte molim vas, ako ne možete normalno komunicirati, onda nemojte nikako.
Napadate lika zato što je osudio potez uprave da poveća cijene karti, izgleda treba postaviti definiciju foruma, da konačno shvatimo da ne možemo psovati sve što se protivi našem stavu?!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- TheManiacs
- Kontakt:
Upravo tako !bistrikboy je napisao/la:Cijena karata je stvar koja se nece mjenjati radi glupe rasprave ovdje,vratite se temi!
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
48878 mjesecna rata!bistrikboy je napisao/la:Danasnji Avaz je objavio clanak o dugovima sportskih kolektiva prema poreskoj upravi FBiH,nas dug iznosi 1.759.616,27,i kako navodi "Avaz" potpisan je ugovor o otplati na 36 mjeseci,ugovor je potpisan 31.marta ove godine,isti ugovor su potpisale komsije,kao i HNK Orasje,evo i tabela dugovanja sportskih kolektiva prema poreskoj upravi,u tabeli su obuhvaceni oni koji duguju vise od 250000KM,a oni koji manje duguju su pod ingerencijom kantonalnih PU:
Iznos duga
NK Čelik 3.439.428,97
FK Sloboda 3.185.388,64
NSBiH 2.753.420,53
FK Željezničar 1.759.616,27
FK Sarajevo 1.529.029,61
KK Bosna 1.217.956,21
HNK Orašje 401.847,71
NK Jedinstvo 347.458,00
Ukupno 14.634.146,94
Naravno ako se bude uplacivalo...
-
- Kontakt:
Zato mi nije ni zao dat za kartu kad vidim da Zelji ide skoro 100 000 KM oda karata. Zato ima da napunimo Grbavicu u ove dvije utakmice!Seyo_TM je napisao/la:48878 mjesecna rata!bistrikboy je napisao/la:Danasnji Avaz je objavio clanak o dugovima sportskih kolektiva prema poreskoj upravi FBiH,nas dug iznosi 1.759.616,27,i kako navodi "Avaz" potpisan je ugovor o otplati na 36 mjeseci,ugovor je potpisan 31.marta ove godine,isti ugovor su potpisale komsije,kao i HNK Orasje,evo i tabela dugovanja sportskih kolektiva prema poreskoj upravi,u tabeli su obuhvaceni oni koji duguju vise od 250000KM,a oni koji manje duguju su pod ingerencijom kantonalnih PU:
Iznos duga
NK Čelik 3.439.428,97
FK Sloboda 3.185.388,64
NSBiH 2.753.420,53
FK Željezničar 1.759.616,27
FK Sarajevo 1.529.029,61
KK Bosna 1.217.956,21
HNK Orašje 401.847,71
NK Jedinstvo 347.458,00
Ukupno 14.634.146,94
Naravno ako se bude uplacivalo...
igraci,reflektori, cistacice,uprava,doktor,fitiotarapeut,ona mala sto kuha kafu u kuhinji, sve to neko mora platit..... tako nemamo o cemu raspravljati. Gledate Inter- dupla kruna, evropska, ekipa Bajern- dupla kruna, evropska ekipa, Celzi dupla kruna,evropska ekipa,koliko kod nijh kostaju karte ? Željo dupla kruna evropska ekipa..... pa ciojena nase karte je simbolicna ... VOLIM TE ŽELJO
VOLIMO TEBE A NJIH KO **** MILAN CULUM
Plata konstruktora na racunaru u Njemackoj je 5000€ , a kod nas 700€ pa ti vidi..kicked je napisao/la:igraci,reflektori, cistacice,uprava,doktor,fitiotarapeut,ona mala sto kuha kafu u kuhinji, sve to neko mora platit..... tako nemamo o cemu raspravljati. Gledate Inter- dupla kruna, evropska, ekipa Bajern- dupla kruna, evropska ekipa, Celzi dupla kruna,evropska ekipa,koliko kod nijh kostaju karte ? Željo dupla kruna evropska ekipa..... pa ciojena nase karte je simbolicna ... VOLIM TE ŽELJO
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
-
- Kontakt:
Pa o cemu to vi raspravljate
U srijedu svi na grbavicu ( nemojte popiti dvije kafe i eto ga razlika za kartu a imamo barem za kafe
) da podrzimo nasu prvu i jedinu ljubav
Ne mogu da vjerujem da nakon toliko godina bez trofeja i rasula u klubu raspravljate o cijeni karata i da pricate o vremenu i tv prenosu. Da gromovi pucaju ja cu biti na jugu i pjevati pa makar i zavrsio u hitnoj.
ZATO SVI NA JUG DA OSVOJIMO PRVI TROFEJ A U SUBOTU PO DRUGI **** I PARE I VRIJEME NISMO OD SECERA
Ale alea ZELJO ja tebe volim ludo i u zivotu .....................

U srijedu svi na grbavicu ( nemojte popiti dvije kafe i eto ga razlika za kartu a imamo barem za kafe

ZATO SVI NA JUG DA OSVOJIMO PRVI TROFEJ A U SUBOTU PO DRUGI **** I PARE I VRIJEME NISMO OD SECERA

Ale alea ZELJO ja tebe volim ludo i u zivotu .....................

Seyo_TM je napisao/la:Bojkot!!!
hahahhahah obori me s' nogu

sta se zalite na 7 KM .. kako je nama koji nismo iz sa a dolazimo meni npr treba najmanje 40 KM da dodjem u sa ...a vi treba da platite dvije KM vise nemoj te se ofirat

Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
>>> Liverpool Football Club <<<
>>> Football Club Željezničar <<<
Evo jos jedan dokaz da vanzemaljci posjecuju nasu planetu...

Trenutno korisnika/ca: BarbareZeljin, Levin, Taree i 65 gostiju.