Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la calcio » 27 okt 2015, 20:29

Pade mi na pamet ovaj legendarni komentar sa teme Safet Susic - Pape :geek:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan... :roll:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p1070818

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 okt 2015, 20:41

calcio je napisao/la:Pade mi na pamet ovaj legendarni komentar sa teme Safet Susic - Pape :geek:
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan... :roll:
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p1070818
:urnebes:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 okt 2015, 20:59

Safet vise nije tu, da... ali on i dalje dobija poziv a ne igra.. znaci nesta tu ne stima... a kod safeta igro redovno i bio nezamjenjiv.. nemojte bacat suplje nego realno gledajte situaciju. I on kao neki ok igrac hajduka ko sto neki kazu, ipak nije dovoljno dobar za nasih 25 naj igraca. . On da je toliko dobar ili nesta u njemu ima mesa bi ga sigurno stavljo da igra i to stoposto !!! A ovako samo ga uvjek zove eto radi reda da se neko zadovolji i to nije uredu ! Bolje druge zvat koji stvarno mogu igrat i pomoc.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2015, 21:06

Čekaj spisak i plači :njanjanja: :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 okt 2015, 21:08

Virtu4l je napisao/la:Čekaj spisak i plači :njanjanja: :rol:
Gledas li Chelsea? ako gledas skutiraj malo Whelana i Waltersa pa nam napisi u kakvoj su formi sta da ocekujemo :D
This time next year we'll be millionaires.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 27 okt 2015, 21:09

bhfanatic14 je napisao/la:Safet vise nije tu, da... ali on i dalje dobija poziv a ne igra.. znaci nesta tu ne stima... a kod safeta igro redovno i bio nezamjenjiv.. nemojte bacat suplje nego realno gledajte situaciju. I on kao neki ok igrac hajduka ko sto neki kazu, ipak nije dovoljno dobar za nasih 25 naj igraca. . On da je toliko dobar ili nesta u njemu ima mesa bi ga sigurno stavljo da igra i to stoposto !!! A ovako samo ga uvjek zove eto radi reda da se neko zadovolji i to nije uredu ! Bolje druge zvat koji stvarno mogu igrat i pomoc.
Pazi jednu stvar, ne branim Safeta i svi smo mi ovdje cak i oni koji su ga podrzavali vidjeli nepotizam koji se provlacio kroz reprezentaciju sa Tinom , medjutim ono sto ja pokusavam reci je sledece: decko nije bas ni toliki antitalenat kakvim ga par forumasa pokusava predstaviti, ne kazem ni da je klasa ali jedan sasvim solidan igrac.
Eto realno ti meni reci jel ok da se pozove H.Medunjanin koji je na trbinima u Deportivu a da se ne pozove npr.Tino koji je u formi?
Mesa zove i Stilica pa decko ne igra, jel to znaci i da je on antitalenat?
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 okt 2015, 21:20

edoo3 je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:Safet vise nije tu, da... ali on i dalje dobija poziv a ne igra.. znaci nesta tu ne stima... a kod safeta igro redovno i bio nezamjenjiv.. nemojte bacat suplje nego realno gledajte situaciju. I on kao neki ok igrac hajduka ko sto neki kazu, ipak nije dovoljno dobar za nasih 25 naj igraca. . On da je toliko dobar ili nesta u njemu ima mesa bi ga sigurno stavljo da igra i to stoposto !!! A ovako samo ga uvjek zove eto radi reda da se neko zadovolji i to nije uredu ! Bolje druge zvat koji stvarno mogu igrat i pomoc.
Pazi jednu stvar, ne branim Safeta i svi smo mi ovdje cak i oni koji su ga podrzavali vidjeli nepotizam koji se provlacio kroz reprezentaciju sa Tinom , medjutim ono sto ja pokusavam reci je sledece: decko nije bas ni toliki antitalenat kakvim ga par forumasa pokusava predstaviti, ne kazem ni da je klasa ali jedan sasvim solidan igrac.
Eto realno ti meni reci jel ok da se pozove H.Medunjanin koji je na trbinima u Deportivu a da se ne pozove npr.Tino koji je u formi?
Mesa zove i Stilica pa decko ne igra, jel to znaci i da je on antitalenat?
Nije dovoljno dobar za nasu repku dzabe mu forma dobra! I dilaver iz mladosti u dobroj formi hocemo i njeg zvat? Ja licno medu nebi zvao, ali njega i tinu nemozes ama bas nikako uporedit medo je klasa za njega i dugogodisnji clan repke i vidis da ima neke kredite kod mese. I pusti te vise te gluposti sto je pape postavio kao da se mora igrat u klubu da bi se igralo za repku. . Stilic isto tako zove se a ne igra to je mesi isto propust nemoj gomilat igrace koji ti nikad ne igraju. Stilic je bolji igrac od tine i trebo je do sad dobiti vise minuta. Tino je imo i previse minuta i nista nije pokazo posebno. . Al vi sad morate tinu branit on je tako jadan njegov adzo mu je napravio mjesto u repki i sad treba ga jos milovat. Samo gledam realno situaciju a i vrijeme ce pokazat ko je bio u pravu. Sad cemo vidit na zimu hocel gdje otic ili ostaje tu gdje jest.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 okt 2015, 21:26

Eto to je bio cilj teksta, dići prašinu oko ovog lipicanera.
Uspjela je Germania.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 okt 2015, 21:26

Ako ce ga i dalje zvat pa izmisljat neke povrede na okupljanju onda ne treba dobiti poziv.. ali ako ce dobit poziv da bi igrao onda treba. A tek ako dobije sansu i pokaze da ne zna i ne moze onda se moze pricati o tome da nema mjesta medju nasih 25 igraca, ovako je slicna situacija kao sa Stilicem. Jedini koji ne zasluzuje poziv i koji je dobio pravu priliku i pokazao da ne zna je Anel Hadzic, a Susic ja mislim da nam itekako moze biti od koristi pogotovo u ovoj situaciji u kojoj smo se nasli.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 okt 2015, 21:37

Momciluk je napisao/la:Ako ce ga i dalje zvat pa izmisljat neke povrede na okupljanju onda ne treba dobiti poziv.. ali ako ce dobit poziv da bi igrao onda treba. A tek ako dobije sansu i pokaze da ne zna i ne moze onda se moze pricati o tome da nema mjesta medju nasih 25 igraca, ovako je slicna situacija kao sa Stilicem. Jedini koji ne zasluzuje poziv i koji je dobio pravu priliku i pokazao da ne zna je Anel Hadzic, a Susic ja mislim da nam itekako moze biti od koristi pogotovo u ovoj situaciji u kojoj smo se nasli.
Stilic igro pola sata protiv austrije pljuvali ste ga ovdje do nebesa... a tino igro egupat belgija kipar wales itd... ali opet treba dobit priliku da pokaze jel zna ??? :urnebes: stvarno ste smijesni i providni imo je i ovaj previse prilika kao hadzic i dokazo je da nije dorasto ovom nivou i da nema mjesta u ovoj repci. Kako vam je germanija oprala mozak. Nemogu vjerovat

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 okt 2015, 21:44

bhfanatic14 je napisao/la:
Momciluk je napisao/la:Ako ce ga i dalje zvat pa izmisljat neke povrede na okupljanju onda ne treba dobiti poziv.. ali ako ce dobit poziv da bi igrao onda treba. A tek ako dobije sansu i pokaze da ne zna i ne moze onda se moze pricati o tome da nema mjesta medju nasih 25 igraca, ovako je slicna situacija kao sa Stilicem. Jedini koji ne zasluzuje poziv i koji je dobio pravu priliku i pokazao da ne zna je Anel Hadzic, a Susic ja mislim da nam itekako moze biti od koristi pogotovo u ovoj situaciji u kojoj smo se nasli.
Stilic igro pola sata protiv austrije pljuvali ste ga ovdje do nebesa... a tino igro egupat belgija kipar wales itd... ali opet treba dobit priliku da pokaze jel zna ??? :urnebes: stvarno ste smijesni i providni imo je i ovaj previse prilika kao hadzic i dokazo je da nije dorasto ovom nivou i da nema mjesta u ovoj repci. Kako vam je germanija oprala mozak. Nemogu vjerovat
U tim utakmicama koje si nabrojao ni Pjanic nista nije mogao pokazat jer nas je Pape ubio u pojam u tom periodu i reprezentacija je kao sto znas i sam izgledala ocajno tako da ni jedan igrac nije odigrao nesto posebno. Haj dobro i ja sam sad papeljubac samo zato sto ne pljujem Tinu i ne je.bem Susicu familiju..

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 27 okt 2015, 21:45

Ako je iko dobio minute on je, pa bolan salihovic i medunjanin su sjedili protiv Kipra na klupi dok je ova ubleha trčkarala po Bilinom :( kasnije ga adzo stavio sa medom, pjanom i besicem, frajer ladno uzima lopte Haretu i Pjanicu. I sad mu kao treba dat šansu.
Salihovic i u najgorem klubu u Kini da igra je doktor za njega a medunjanin da do 40-ne sutne loptu je klasa za adzinu jabuku.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 27 okt 2015, 21:51

adoo11 je napisao/la:Ako je iko dobio minute on je, pa bolan salihovic i medunjanin su sjedili protiv Kipra na klupi dok je ova ubleha trčkarala po Bilinom :( kasnije ga adzo stavio sa medom, pjanom i besicem, frajer ladno uzima lopte Haretu i Pjanicu. I sad mu kao treba dat šansu.
Salihovic i u najgorem klubu u Kini da igra je doktor za njega a medunjanin da do 40-ne sutne loptu je klasa za adzinu jabuku.
trenutno najbolji post na temi

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 okt 2015, 21:54

Sjecate se poslije Egipta, nacija u soku a Susic hladno izjavi da ima nesto pozitivno a to je sto smo dobili dva igraca za buducnost.... Hadzic i Tino. :rol: Zajedno 5 puta dotakli loptu :urnebes:
E, moj Tino... Da ti amidza nije stelio kako ti je stelio, siguran sam da bi do sada vec igrao u jacem klubu, u boljoj ligi, navijaci bi te gotivili a nekako bi nasao put i do reprezentacije.... Tuzno u neku ruku :roll:

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 okt 2015, 21:58

adoo11 je napisao/la:Ako je iko dobio minute on je, pa bolan salihovic i medunjanin su sjedili protiv Kipra na klupi dok je ova ubleha trčkarala po Bilinom :( kasnije ga adzo stavio sa medom, pjanom i besicem, frajer ladno uzima lopte Haretu i Pjanicu. I sad mu kao treba dat šansu.
To je to. Bravo majstore.

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 okt 2015, 22:05

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:salut: :kafa:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 okt 2015, 22:13

Ma lijepo sto je ovaj lik odstranjen iz reprezentacije tamo gdje pripada: Medju navijace.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2015, 22:34

Momciluk je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Čekaj spisak i plači :njanjanja: :rol:
Gledas li Chelsea? ako gledas skutiraj malo Whelana i Waltersa pa nam napisi u kakvoj su formi sta da ocekujemo :D
Dobicete prognozu kao i uvijek, sve cu ja to detaljno analizirati, posebno nas.

Nije da u posljednja dva susreta nisam rekao ko ce i kako igrati :kafa:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 27 okt 2015, 22:43

Ko nije vjerovao meni ko sve sastavlja najmanje trecinu spiska valjda mu je sad sve jasno.
I nemojte slucajno misliti da se sve zavrsava na sugestiji,tj.pritisku preko novinarskog clanka,ne,to ide znatno ostrije sve do ucijena i prijetnji.
Na zalost,nije samo Sven Susic igrac zbog kojeg se vrsi pritisak na selektora i nisu samo braca Susic i Sinanovic oni koji vrske pritisak.Broj zakvih igraca je prilicno veliki i svaki dan raste tako da Meša mora vrsiti neku vrstu trijaze,odnosno da udovolji onima koji mu mogu nanijeti najvecu stetu.

Taj nas problem prati od kad postojimo i ja zivim za dan kad cemo dobiti selektora koji ce od.ebati sve mesetare i koga niko nece moci ni smjeti ucjenjivati.

Burundi
Kontakt:

Post Postao/la Burundi » 27 okt 2015, 22:58

Sjajna partija veceras na poziciji Dm
DD

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, 231983, jasmin10, kakarut i 53 gosta.