http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p1070818spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 8#p1070818spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
calcio je napisao/la:Pade mi na pamet ovaj legendarni komentar sa teme Safet Susic - Pape
Gledas li Chelsea? ako gledas skutiraj malo Whelana i Waltersa pa nam napisi u kakvoj su formi sta da ocekujemoVirtu4l je napisao/la:Čekaj spisak i plači![]()
Pazi jednu stvar, ne branim Safeta i svi smo mi ovdje cak i oni koji su ga podrzavali vidjeli nepotizam koji se provlacio kroz reprezentaciju sa Tinom , medjutim ono sto ja pokusavam reci je sledece: decko nije bas ni toliki antitalenat kakvim ga par forumasa pokusava predstaviti, ne kazem ni da je klasa ali jedan sasvim solidan igrac.bhfanatic14 je napisao/la:Safet vise nije tu, da... ali on i dalje dobija poziv a ne igra.. znaci nesta tu ne stima... a kod safeta igro redovno i bio nezamjenjiv.. nemojte bacat suplje nego realno gledajte situaciju. I on kao neki ok igrac hajduka ko sto neki kazu, ipak nije dovoljno dobar za nasih 25 naj igraca. . On da je toliko dobar ili nesta u njemu ima mesa bi ga sigurno stavljo da igra i to stoposto !!! A ovako samo ga uvjek zove eto radi reda da se neko zadovolji i to nije uredu ! Bolje druge zvat koji stvarno mogu igrat i pomoc.
Nije dovoljno dobar za nasu repku dzabe mu forma dobra! I dilaver iz mladosti u dobroj formi hocemo i njeg zvat? Ja licno medu nebi zvao, ali njega i tinu nemozes ama bas nikako uporedit medo je klasa za njega i dugogodisnji clan repke i vidis da ima neke kredite kod mese. I pusti te vise te gluposti sto je pape postavio kao da se mora igrat u klubu da bi se igralo za repku. . Stilic isto tako zove se a ne igra to je mesi isto propust nemoj gomilat igrace koji ti nikad ne igraju. Stilic je bolji igrac od tine i trebo je do sad dobiti vise minuta. Tino je imo i previse minuta i nista nije pokazo posebno. . Al vi sad morate tinu branit on je tako jadan njegov adzo mu je napravio mjesto u repki i sad treba ga jos milovat. Samo gledam realno situaciju a i vrijeme ce pokazat ko je bio u pravu. Sad cemo vidit na zimu hocel gdje otic ili ostaje tu gdje jest.edoo3 je napisao/la:Pazi jednu stvar, ne branim Safeta i svi smo mi ovdje cak i oni koji su ga podrzavali vidjeli nepotizam koji se provlacio kroz reprezentaciju sa Tinom , medjutim ono sto ja pokusavam reci je sledece: decko nije bas ni toliki antitalenat kakvim ga par forumasa pokusava predstaviti, ne kazem ni da je klasa ali jedan sasvim solidan igrac.bhfanatic14 je napisao/la:Safet vise nije tu, da... ali on i dalje dobija poziv a ne igra.. znaci nesta tu ne stima... a kod safeta igro redovno i bio nezamjenjiv.. nemojte bacat suplje nego realno gledajte situaciju. I on kao neki ok igrac hajduka ko sto neki kazu, ipak nije dovoljno dobar za nasih 25 naj igraca. . On da je toliko dobar ili nesta u njemu ima mesa bi ga sigurno stavljo da igra i to stoposto !!! A ovako samo ga uvjek zove eto radi reda da se neko zadovolji i to nije uredu ! Bolje druge zvat koji stvarno mogu igrat i pomoc.
Eto realno ti meni reci jel ok da se pozove H.Medunjanin koji je na trbinima u Deportivu a da se ne pozove npr.Tino koji je u formi?
Mesa zove i Stilica pa decko ne igra, jel to znaci i da je on antitalenat?
Stilic igro pola sata protiv austrije pljuvali ste ga ovdje do nebesa... a tino igro egupat belgija kipar wales itd... ali opet treba dobit priliku da pokaze jel zna ???Momciluk je napisao/la:Ako ce ga i dalje zvat pa izmisljat neke povrede na okupljanju onda ne treba dobiti poziv.. ali ako ce dobit poziv da bi igrao onda treba. A tek ako dobije sansu i pokaze da ne zna i ne moze onda se moze pricati o tome da nema mjesta medju nasih 25 igraca, ovako je slicna situacija kao sa Stilicem. Jedini koji ne zasluzuje poziv i koji je dobio pravu priliku i pokazao da ne zna je Anel Hadzic, a Susic ja mislim da nam itekako moze biti od koristi pogotovo u ovoj situaciji u kojoj smo se nasli.
U tim utakmicama koje si nabrojao ni Pjanic nista nije mogao pokazat jer nas je Pape ubio u pojam u tom periodu i reprezentacija je kao sto znas i sam izgledala ocajno tako da ni jedan igrac nije odigrao nesto posebno. Haj dobro i ja sam sad papeljubac samo zato sto ne pljujem Tinu i ne je.bem Susicu familiju..bhfanatic14 je napisao/la:Stilic igro pola sata protiv austrije pljuvali ste ga ovdje do nebesa... a tino igro egupat belgija kipar wales itd... ali opet treba dobit priliku da pokaze jel zna ???Momciluk je napisao/la:Ako ce ga i dalje zvat pa izmisljat neke povrede na okupljanju onda ne treba dobiti poziv.. ali ako ce dobit poziv da bi igrao onda treba. A tek ako dobije sansu i pokaze da ne zna i ne moze onda se moze pricati o tome da nema mjesta medju nasih 25 igraca, ovako je slicna situacija kao sa Stilicem. Jedini koji ne zasluzuje poziv i koji je dobio pravu priliku i pokazao da ne zna je Anel Hadzic, a Susic ja mislim da nam itekako moze biti od koristi pogotovo u ovoj situaciji u kojoj smo se nasli.stvarno ste smijesni i providni imo je i ovaj previse prilika kao hadzic i dokazo je da nije dorasto ovom nivou i da nema mjesta u ovoj repci. Kako vam je germanija oprala mozak. Nemogu vjerovat
trenutno najbolji post na temiadoo11 je napisao/la:Ako je iko dobio minute on je, pa bolan salihovic i medunjanin su sjedili protiv Kipra na klupi dok je ova ubleha trčkarala po Bilinomkasnije ga adzo stavio sa medom, pjanom i besicem, frajer ladno uzima lopte Haretu i Pjanicu. I sad mu kao treba dat šansu.
Salihovic i u najgorem klubu u Kini da igra je doktor za njega a medunjanin da do 40-ne sutne loptu je klasa za adzinu jabuku.
To je to. Bravo majstore.adoo11 je napisao/la:Ako je iko dobio minute on je, pa bolan salihovic i medunjanin su sjedili protiv Kipra na klupi dok je ova ubleha trčkarala po Bilinomkasnije ga adzo stavio sa medom, pjanom i besicem, frajer ladno uzima lopte Haretu i Pjanicu. I sad mu kao treba dat šansu.
Salihovic i u najgorem klubu u Kini da igra je doktor za njega a medunjanin da do 40-ne sutne loptu je klasa za adzinu jabuku.
Dobicete prognozu kao i uvijek, sve cu ja to detaljno analizirati, posebno nas.Momciluk je napisao/la:Gledas li Chelsea? ako gledas skutiraj malo Whelana i Waltersa pa nam napisi u kakvoj su formi sta da ocekujemoVirtu4l je napisao/la:Čekaj spisak i plači![]()
Trenutno korisnika/ca: 231983, bavariapivo, Mocvara1991 i 50 gostiju.