Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

bhfanatic14
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 okt 2015, 17:01

Virtu4l je napisao/la:Ništa novo, ovaj iznad ponovo bunca, avaz i dalje spletkari i izmišlja...
Neznalice nemoj se svugdje ubacivat dosadan si... pravis se neki sudija idi prijavi se kod fife uefe ili sudi bh lige... zaobidji me ne raspravljam se sa sa ljudima koji nisu lopte nikad sutnuli a pravis se ovdje pametan , covjek bi reko da si igro 20 godina profesionalno.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2015, 17:09

Prozbori nam koju o Tini i Anelu :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 27 okt 2015, 17:11

Ja sam mislio da Safet ne zna svog brata... :think:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 okt 2015, 17:14

Odlicna stvar je sto prijateljstvo Safeta i Mehmeda ne utice na ovog drugog da bi ga samo radi toga stavljao u tim. Znaci Mesa je poprilicno neovisan. Losa je stvar ako se Tino poziva reda radi kako govore braca Susici. Bolje je u tom slucaju pozvati npr. Krunica, Milosevica ili nekog slicnog. Nisu potrebni pozivi reda radi.

baglama
Kontakt:

Post Postao/la baglama » 27 okt 2015, 18:00

Mesa, izdrzi!!

ne daj se kriminalnoj famEliji

trebaju biti zahvalni sto ga je zvao ikako. nije ga bilo nigdje do prije mjesec dana.
interes famElije je uvijek bio na prvom mjestu...po svaku cijenu

volio bih da mesa javno prozbori...ili demantuje mutikasu sinana ili kaze ko su susici

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 27 okt 2015, 18:30

Jos kad to ide od Zeljinovca Sinanovica, sta ocekivati. Od Albanije ga Safet nije sljivio ni 2 % , a on se satra sastavljajuci intervjue sa njim. Zna Sinan da se djecica vole paliti na Havaz, ocito njegovi tekstovi imaju efekta na djecicu, vidi se iz prilozenog :mrgreen: .

Safet i Sejo razmjenili sms poruke sa Mesom hahaha joj bruko. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 okt 2015, 19:29

Kako samo glup tekst. :urnebes:

O **** ti avaz.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 okt 2015, 19:33

Evo i rokija advokata. Opleo po Sinanu, a valja prodati Stinkija, od Arsenala do Vinogradara izgleda dobija nastavak, a mali ce opet biti povrijedjen.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 27 okt 2015, 19:34

Tacno trebas biti glup i povjerovat u ovaj havazov tekst.. cuj on zna da su oni razmijenili sms poruke. Sigurno je u Parizu bio u busu iza Papeta i krajickom oka procitao sms od Meše :urnebes:
This time next year we'll be millionaires.

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 okt 2015, 19:39

bhsport je napisao/la:Evo i rokija advokata. Opleo po Sinanu, a valja prodati Stinkija, od Arsenala do Vinogradara izgleda dobija nastavak, a mali ce opet biti povrijedjen.
Hvata ga trema jbg kad treba istrcat pred svoje vjerne bh navijace... zato povrede... a papeljubci smiju se tekstu a hiljade maraka gurali sinanu za lazne clanke o interu arsenalu i newcastle itd... kakvi likovi... davno se zna ko ukljuci mozak kako ovaj momak ulazi u repki i zbog cega.. ovaj tekst je samo novi pritisak na mesu da se decko ubaci u barazu da se opet pocne radit na novom (neuspjelom) transferu ! Sve preko ledja repke !

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 okt 2015, 19:42

bhfanatic14 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Ništa novo, ovaj iznad ponovo bunca, avaz i dalje spletkari i izmišlja...
Neznalice nemoj se svugdje ubacivat dosadan si... pravis se neki sudija idi prijavi se kod fife uefe ili sudi bh lige... zaobidji me ne raspravljam se sa sa ljudima koji nisu lopte nikad sutnuli a pravis se ovdje pametan , covjek bi reko da si igro 20 godina profesionalno.
Nisam viru4l@-ov advokat, ali fakat bezveze napadas covjeka...
Tekst, k'o i svaki Avazov. Niđe veze, sto bi stari rekli. Evo igrao sam ja, i slazem se sa njim. Koje to veze ima?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 27 okt 2015, 19:47

ackeey je napisao/la:
bhfanatic14 je napisao/la:
Nisam viru4l@-ov advokat, ali fakat bezveze napadas covjeka...
Tekst, k'o i svaki Avazov. Niđe veze, sto bi stari rekli. Evo igrao sam ja, i slazem se sa njim. Koje to veze ima?
nevalja mu gura se svugdje i dodaje svoj kajmak bezveze... previse se vazan pravi.. tekstovi avaza jesu smijesni ali mislis da ovo slucajno pisu pred baraz i par dana prije izlaska spiska igraca ?? !

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 okt 2015, 19:49

Ko još vjeruje Sinanovcima?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 okt 2015, 19:52

To si u pravu. Nikome normalnom se ne svidja kako je tinki "zasluzio" poziv u repku.
I prije da ovo jeste neka igra da bi se dobio poziv za baraz, nego sto nije.
Meni je samo zao sto je tom momku stavljeno takvo breme na ledja da je jedno vrijeme "izgorio". I nigdje ga nije bilo. A drag mi je i on i svi ostali zmajevi. Bez obzira na babu i amidzu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2015, 19:56

ackeey je napisao/la:To si u pravu. Nikome normalnom se ne svidja kako je tinki "zasluzio" poziv u repku.
Meni je samo zao sto je tom momku stavljeno takvo breme na ledja da je jedno vrijeme "izgorio". I nigdje ga nije bilo. A drag mi je i on i svi ostali zmajevi. Bez obzira na babu i amidzu.
On ce dobiti poziv za baraz, ovaj tekst nije potreban za to. Dobice ga zato jer je u dobroj formi i jer ga zasluzuje.
Voli te tvoje Sarajevo.

provokatorII
Kontakt:

Post Postao/la provokatorII » 27 okt 2015, 20:01

Virtu4l je napisao/la:
ackeey je napisao/la:To si u pravu. Nikome normalnom se ne svidja kako je tinki "zasluzio" poziv u repku.
On ce dobiti poziv za baraz, ovaj tekst nije potreban za to. Dobice ga zato jer je u dobroj formi i jer ga zasluzuje.
Pa sto i tebi Mesa ne bi poslao poziv. **** ga, kad je bal nek je maskenbal.

:lolno: :lolno:

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 27 okt 2015, 20:03

Sa ovakvom formom i brojem odigranih utakmica nasih reprezentativaca, bez obzira na proslost, mislim da ga treba zvati. Ali... Puno sranja je oko njega napravljeno (dm pozicija, pa onda silni zainteresovani klubovi u januaru, pa papetove i babine izjave). Cisto sumnjam da ce biti u prvih 11, pa cak i na klupi. Osim u slucaju da ga fakat neko veci kupi i da tamo zablista. Talenat ima, nekakvo iskustvo ima... Vidjecemo. Ako igrama zasluzi, treba dobiti poziv.

edoo3
Kontakt:

Post Postao/la edoo3 » 27 okt 2015, 20:12

Sto se njega tice treba malo spustiti loptu, nema vise ni Safeta ni tih rodbinskih veza, krajnje vrijeme je da se momak pocne koliko-toliko objektivnije gledati.Eto Mesa mu nije dao nikakvu minutazu (onih desetak minuta protiv Austrije nisu vrijedna pomena) no uprkos tome pojedinci dolaze na njegovu temu da ga pljuju i lijece neke komplekse.
U stanju u kakvom nam se trenutno nalazi vezni red decko svakako ima pravo na poziv, ne kazem da mora bit u prvih jedanaest (najvjerovatnije i nece) ali poziv ne bi trebao bit upitan.
Pa ljudi dragi Medunjanin, Besic,Prcic,Vrancic sve totalno van forme.Ako Medo moze dobiti poziv u ovakvom stanju u kome trenutno jeste jos i startati u najvaznijoj utakmici kvalikacija zasto onda Susic ne bi mogao makar da se nadje na spisku od 23 igraca a trenutno se nalazi u jako dobroj formi.
#15.10.2013 !!!

#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!

#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 okt 2015, 20:20

provokatorII je napisao/la:Pa sto i tebi Mesa ne bi poslao poziv. **** ga, kad je bal nek je maskenbal.
Zato što ja nisam najbolji igrač trenutno prvoplasirane ekipe HNL-e.
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, jasmin10, Zglavkar i 42 gosta.