ne znam vala. "normalni" željo gdje je đelmić dolazio na probu i nije imao mjesta je na evropskim gostovanjima dobijao pet i šest komada, sve sa majstorima tipa zebe, a čim padnu prva dva znaš da je gotovo i da je samo pitanje dokle ide. dok je ovaj "nenormalni" gdje je on među najboljim igračima je ljetos osvjetlao obraz, za šta je on možda i najzaslužniji. sve je to relativno. i sve će se to suditi po plasmanu na kraju a ne sad...domorocki je napisao/la:Djelma ostaje najmanje jos godinu,ne kontam sta ste se raspisali,bez pokrica ikakvog.
PO mom misljenju u normalnom Zelji on bi bio na klupi,al da je dao ruke jest
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma znam sve, samo zadnji prelazni rok si inao dva covjeka "bez muda" Odu i Hareta koji nisu smjeli da preuzmu odgovornost sa nekim igracima pa su na kraju dovedeni igraci koji su fule.pile87 je napisao/la:Imao si ti drug repetirane pare i na pocetku sezone ali nisi imao covjeka da ti nesto realizuje. Ono sto je dobro da Alihodzic nece vise imati nista sa dovodjenjem ni kontakt. Red bi bio zaokruziti prvo igrace koji ostaju to je prvi korak jer kako sam cuo Edis vec ne racuna na neke igrace.bagrcavi je napisao/la:Kad bi Sehic eksplodiro na beku ili na krilu to bi bilo odlicno. Ali ipak bice pojacanja na pauzi, pare su spremne.
Isto tako cini mi se da je Joco svoje u Zelji odigrao, daj Boze da me demantuje.
Nadam se da Edis ima viziju ko mu treba i da ima damu da ih zatrazi i dovede.
DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
Upravo tako svako ima svoje mišljenje. U Želji koji je favorit za titulu u ovoj ligi ili koji pretenduje da u Evropi nešto više uradi (što je relativan pojam) Đelmić bi mogao biti zamjena, recimo treće krilo, koje može igrati i lijevo i desno. TI moraš priznati da svaka od ovih ekipa koje su na papiru bolje od nas imaju bar po jednog boljeg krilonog igrača tipa Crnov, Zakarić itd.Genie je napisao/la:Jbg sad, da Đelmić ne bi imao mjesta, ali poštujem, svako ima svoje mišljenje.
I ovi "novinari", znaju prenositi u javnost raznorazne transfer špekulacije insajdera sa ovog pdf-a a ne mogu ovo tj. napraviti jedan običan intervju sa Đelmićem i ljudima iz kluba i pitati šta se dešava sa ugovorom i da li je 1+1 ili se već trebamo pozdravljati sa njim.
REcimo čini mi se da si ti pisao kako je Tiago trebao ostati na lijevom krilu jer kad se zamjene mjesta krilima može se desiti da jedan podbaci. Susština je zapravo da je Edis mijenjao pozicije jer nijedan nije prolazio. I Tiago i Đelma u prvom poluvremenu nisu pravili višak i pokušao je da bar jedan proigra. Možda će u drugoj nekoj tekmi to biti Đelmić. MOžda je i ovje mogao biti on nezgodniji za čuvanje Benji nego Tiago, ali potrefili smo u početku tri brza gola i to je to. Sviđa mi se kako Edis mijenja jer vidi da ne ide. To je radio i sa Dadom kojeg je često u ovh par tekmi vraćao nazad kako bi na golmanova ispucavanja imao višeg igrača na skoku.
@FKZ1921 to je to. Savršeno si me razumio.
bar po igračima na papiru (njihovim), mi nikad od rata nismo izbacili jaču ekipu od ferencvarosa ljetos, a đelmić bio među najboljim igračima. također, i jače naše ekipe su se raspadale do kraja kad prime dva u prvom, a u liježu đelmić pogodi za aktivan rezultat u revanšu i zamalo pogodi još jednom. tako da je to baš, baš relativno. da svi od početka ove sezone daju koliko đelmić daje mi bi bili prvi.
Rano smo zakolutali ovu pricu o transferima,mada je ona uvijek jako zanimljiva. Pet vaznih,prevaznih kola se jos igra. Sve je moguce u tih pet kola.
Nama je Prijedor kljuc. Mozda i kljuc cijele sezone. Ako budemo u stanju otici tamo,autoritativno se postaviti i rijesiti to u nasu korist,nakon toga ce bas sve biti moguce. Svi ispred nas ce gubiti bodove. Igraju medjusobno(Sarajevo sa Slobodom,Olimpikom i Sirokim;Zrinjski sa Slobodom,Olimpikom;Sloboda sa Sarajevom,Zrinjskim,Celikom;Siroki ima Radnika u gostima i Sarajeva...).
U Prijedor idemo u dosta dobrom stanju. Vratice se Memija,nema kartoniranih,ostvarila se znacajna pobjeda u nedjelju,konacno se zabilo dosta golova a da ga nismo primili,ima cijela sedmica za pripremu...Imamo razloga za optimizam.
Nama je Prijedor kljuc. Mozda i kljuc cijele sezone. Ako budemo u stanju otici tamo,autoritativno se postaviti i rijesiti to u nasu korist,nakon toga ce bas sve biti moguce. Svi ispred nas ce gubiti bodove. Igraju medjusobno(Sarajevo sa Slobodom,Olimpikom i Sirokim;Zrinjski sa Slobodom,Olimpikom;Sloboda sa Sarajevom,Zrinjskim,Celikom;Siroki ima Radnika u gostima i Sarajeva...).
U Prijedor idemo u dosta dobrom stanju. Vratice se Memija,nema kartoniranih,ostvarila se znacajna pobjeda u nedjelju,konacno se zabilo dosta golova a da ga nismo primili,ima cijela sedmica za pripremu...Imamo razloga za optimizam.
postujem,al smo se rasuli u b.luci,pa protiv radnika,mladosti.ChWilla je napisao/la:bar po igračima na papiru (njihovim), mi nikad od rata nismo izbacili jaču ekipu od ferencvarosa ljetos, a đelmić bio među najboljim igračima. također, i jače naše ekipe su se raspadale do kraja kad prime dva u prvom, a u liježu đelmić pogodi za aktivan rezultat u revanšu i zamalo pogodi još jednom. tako da je to baš, baš relativno. da svi od početka ove sezone daju koliko đelmić daje mi bi bili prvi.

Einigkeit und Recht und Freiheit
Ovo za Prijedor i ja mislim sticajem okolnosti nama kljuc sezone. Nadam se samo dobroj partiji imali smo previse olako prepustenih bodova protiv dosta ekipa i siguran sam da ce ova utakmica odrediti dalji tok sezone za sta samo opet sami krivi da smo dosli u takvu situaciju.FKZ1921 je napisao/la:Rano smo zakolutali ovu pricu o transferima,mada je ona uvijek jako zanimljiva. Pet vaznih,prevaznih kola se jos igra. Sve je moguce u tih pet kola.
Prica o pojacanjima se zahuktala jer ljudi nisu slijepi i vide da treba sirine u ekipi kada ti fali jedan igrac imas belaj. Mene vise od svega raduje jedna druga stvar, covjek sjedi blizu mene, stari je ciko u pitanju kaze platio sam kartu hocu da gledam fudbal 90 minuta a ne do gola a cini mi se da Edis upravo tome tezi i ciko je protiv Celika konacno dosao na svoje.
Kako sam cuo vec je pocela prica o pojacanjima sto se kluba tice i radi se na tome valjda ispadne sve OK i bitno je da necemo cekati zadnji momenat kao sto je do sada bio slucaj.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pa i u banja luci i protiv radnika je on jedini nešto pokušavao, pogodio stativu na obje. da su svi drugi bogdu tako. a protiv mladosti se ženio 

Sa Dželmićem ne smijemo napraviti grešku kao sa Tomićem, budu li zajebali neka svi u klubu naprave harakiri.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
A sta ako ti trazi nerealnu cifru za produzetak ugovora samo da bi te odbio ? Ko je onda tu kriv ?Dolina je napisao/la:Sa Dželmićem ne smijemo napraviti grešku kao sa Tomićem, budu li zajebali neka svi u klubu naprave harakiri.
-
Zadnja izmjena: Merhaba, dana/u 27 okt 2015, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ni njemu nije u interesu da ide na polusezoni, treba mu isplatiti dugovanja i pojačat mu ugovor a na ljeto ako dodje dobra ponuda neka ide. Onakav tip igrača uvijek može naći klub. Kad se već kur..mo da imamo para za zimsku pauzu onda neka im on bude prvo "pojačanje" koje će dovesti. Raskinut ugovor sa Jocama i sličnim a njemu podebljati. Vjerujem da je i uprava ovoga duboko svjesna i vjerojatno se radi na tome.pile87 je napisao/la:A sta ako ti trazi nerealnu cifru za produzetak ugovora samo da bi te odbio ? Ko je onda tu kriv ?Dolina je napisao/la:Sa Dželmićem ne smijemo napraviti grešku kao sa Tomićem, budu li zajebali neka svi u klubu naprave harakiri.
- milanribar
- Kontakt:
Svaka cifra je za njega realna jer kao igrac vrijedi. Svaku utakmicu odigra dobro i nema oscilacija, najbolji igrac Zelje. Do kad cemo vise misliti da dobrog igraca mozemo imati za kikiriki. Ako misle da ce s omladincima moci nesto napraviti u Zelji grdno se varaju. Sve je to lijepo ali da sad nemas Tiaga i Djelmica ovoj djeci bi je.bali mater svaku utakmicu jer nikog ne bi mogli pobjediti. Ionako je s ovim timom borba za svaki bod kako ce tek izgledati kad izgubis jednog od dva najbolja igraca. Dovedi nekog drugog pa gataj hoce biti novi Joco Stokic, a ovamo ti zao dati pare igracu. Je.bo tu politiku ako se samo gledaju privatni koristi, a to je jasta cu davati Djelmicu nemam koristi od njega bolje cu ubacivati juniora da Zubanovic zaradi koji pinku. Je.bo ti nas.pile87 je napisao/la:A sta ako ti trazi nerealnu cifru za produzetak ugovora samo da bi te odbio ? Ko je onda tu kriv ?Dolina je napisao/la:Sa Dželmićem ne smijemo napraviti grešku kao sa Tomićem, budu li zajebali neka svi u klubu naprave harakiri.
Uvijek se nadu neka opravdanja puno para trazi. Jok eto igrat ce za milju a najbolji igrac.
Pa nije bas svaka al hajd... Mnogo vise od milje ima i sada opet za produzenje saradje treba obostrana volja. Pitanje dali bi mu ti dao 6000 mjesecno ?milanribar je napisao/la:
Svaka cifra je za njega realna jer kao igrac vrijedi. Svaku utakmicu odigra dobro i nema oscilacija, najbolji igrac Zelje. Do kad cemo vise misliti da dobrog igraca mozemo imati za kikiriki. Ako misle da ce s omladincima moci nesto napraviti u Zelji grdno se varaju. Sve je to lijepo ali da sad nemas Tiaga i Djelmica ovoj djeci bi je.bali mater svaku utakmicu jer nikog ne bi mogli pobjediti. Ionako je s ovim timom borba za svaki bod kako ce tek izgledati kad izgubis jednog od dva najbolja igraca. Dovedi nekog drugog pa gataj hoce biti novi Joco Stokic, a ovamo ti zao dati pare igracu. Je.bo tu politiku ako se samo gledaju privatni koristi, a to je jasta cu davati Djelmicu nemam koristi od njega bolje cu ubacivati juniora da Zubanovic zaradi koji pinku. Je.bo ti nas.
Uvijek se nadu neka opravdanja puno para trazi. Jok eto igrat ce za milju a najbolji igrac.
- milanribar
- Kontakt:
Ja bih mu dao koliko god trazi jer je to zasluzio i to je jedini pravi put da Zeljo bude igracki stabilan klub. Bolje je otjerati Jocu a njegovu platu dodati na Djelmicevu a gurati u spic Mujagica. Ovako ces ostati bez Djelmica, otjerat ces Jocu i Mujagic ce igrati i mislis da je to pravi put ? Jest al u k.....
Ali ne kod nas godinama samo licni interesi, daj da klepimo pare od kojeg igraca mozemo ko je.be rezultate i navijace. Ionako ne dolaze na utakmice mozemo raditi sta hocemo, to je ta papanska politika.
Ali ne kod nas godinama samo licni interesi, daj da klepimo pare od kojeg igraca mozemo ko je.be rezultate i navijace. Ionako ne dolaze na utakmice mozemo raditi sta hocemo, to je ta papanska politika.
Slažem se za sve boldiranomilanribar je napisao/la:Ja bih mu dao koliko god trazi jer je to zasluzio i to je jedini pravi put da Zeljo bude igracki stabilan klub. Bolje je otjerati Jocu a njegovu platu dodati na Djelmicevu a gurati u spic Mujagica. Ovako ces ostati bez Djelmica, otjerat ces Jocu i Mujagic ce igrati i mislis da je to pravi put ? Jest al u k.....

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Za godinu ćemo imati Tiaga, šta ćemo onda? Ne znam ali ako olako budemo puštali igrače nigdje nas neće biti. Ja sam mislio da je Kvesa zadnji koji je otišao za kikiriki... Za ovakve se igrače moraju naći pare ako mislimo nešto a ako ne uvijek će biti juniora da igraju, samo dokle.pile87 je napisao/la:Pa nije bas svaka al hajd... Mnogo vise od milje ima i sada opet za produzenje saradje treba obostrana volja. Pitanje dali bi mu ti dao 6000 mjesecno ?milanribar je napisao/la:
Svaka cifra je za njega realna jer kao igrac vrijedi. Svaku utakmicu odigra dobro i nema oscilacija, najbolji igrac Zelje. Do kad cemo vise misliti da dobrog igraca mozemo imati za kikiriki. Ako misle da ce s omladincima moci nesto napraviti u Zelji grdno se varaju. Sve je to lijepo ali da sad nemas Tiaga i Djelmica ovoj djeci bi je.bali mater svaku utakmicu jer nikog ne bi mogli pobjediti. Ionako je s ovim timom borba za svaki bod kako ce tek izgledati kad izgubis jednog od dva najbolja igraca. Dovedi nekog drugog pa gataj hoce biti novi Joco Stokic, a ovamo ti zao dati pare igracu. Je.bo tu politiku ako se samo gledaju privatni koristi, a to je jasta cu davati Djelmicu nemam koristi od njega bolje cu ubacivati juniora da Zubanovic zaradi koji pinku. Je.bo ti nas.
Ma to mozes uraditi kada mozes svima davati takve plate, zamisli njemu das 6000 onda moras Memiji dati negdje oko te cifre pa moras i Amaru pa moras i Dadi ode to u nedogled a te pare nemas...A sa druge strane das li samo njemu te pare dobijes disbalans u ekipi nesto slicno kao sto imas kod pogani i totalno bezvzenu ekipu.milanribar je napisao/la:Ja bih mu dao koliko god trazi jer je to zasluzio i to je jedini pravi put da Zeljo bude igracki stabilan klub. Bolje je otjerati Jocu a njegovu platu dodati na Djelmicevu a gurati u spic Mujagica. Ovako ces ostati bez Djelmica, otjerat ces Jocu i Mujagic ce igrati i mislis da je to pravi put ? Jest al u k.....
Iskreno ne znam za Djelmicevu situaciju samo onako polemisemo i ono sto hocu reci da bi se nasavila saradnja treba i njegova volja a mi ne mozemo pratiti primanja ekipa iz Kazahstana ili Azerbjedzana...Bice sta bude i ja bi volio da produzi.
- milanribar
- Kontakt:
Kakva ti je to logika jarane majke ti? Banalan primjer jel to u Realu Ronaldo i Benzema moraju imati istu platu, ili Ramos I Ronaldo. Ramos lupam uzme za godinu 10 miliona, a Ronaldo 100.000 milion a jedan i drugi bitni. Imat ce Memija 5 milja kad bude vrijeme za to, a to sto Memija nema toliko ne odreduje koliko ce imati Djelmic. Nego ti placas kvalitet a ne placas na osnovu plata drugih igraca. Kontam, interes je da se ubaci neko od koga ce imati koristi 4 ljudi, a koga libo racku za navijace.pile87 je napisao/la:Ma to mozes uraditi kada mozes svima davati takve plate, zamisli njemu das 6000 onda moras Memiji dati negdje oko te cifre pa moras i Amaru pa moras i Dadi ode to u nedogled a te pare nemas...A sa druge strane das li samo njemu te pare dobijes disbalans u ekipi nesto slicno kao sto imas kod pogani i totalno bezvzenu ekipu.milanribar je napisao/la:Ja bih mu dao koliko god trazi jer je to zasluzio i to je jedini pravi put da Zeljo bude igracki stabilan klub. Bolje je otjerati Jocu a njegovu platu dodati na Djelmicevu a gurati u spic Mujagica. Ovako ces ostati bez Djelmica, otjerat ces Jocu i Mujagic ce igrati i mislis da je to pravi put ? Jest al u k.....
Iskreno ne znam za Djelmicevu situaciju samo onako polemisemo i ono sto hocu reci da bi se nasavila saradnja treba i njegova volja a mi ne mozemo pratiti primanja ekipa iz Kazahstana ili Azerbjedzana...Bice sta bude i ja bi volio da produzi.
Kako pogano poturanje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.