Armin Hodžić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Astren
Kontakt:

Re: Armin Hodžić

Post Postao/la Astren » 21 okt 2015, 19:07

Šta ljudi uradiše od teme samo zbog jedne rečenice, ovo je nevjerovatno. :sick:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 21 okt 2015, 19:24

Nisam te ja isamarao isamaarao si ti sam sebe glupostima koje pises.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 21 okt 2015, 20:26

U redu momak.

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 21 okt 2015, 20:42

Sta radite od ove teme jbte. Ko da vam je po 5 godina.. :facepalm:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 21 okt 2015, 20:58

Edol je napisao/la:E sad, nemamo baš puno takvih okršaja jer u Evropu ne izlaze ekipe sa dna nego s vrha, ali kad se desilo (sad Partizan - Augsburg i onomad Stuttgart - Rijeka), jači regionalni klubovi su se dobro pokazali.
Gledao sam te utakmice kada je Rijeka izbacila Stuttgart. Benko je postigao po gol u obadvije utakmice i Alispahic je poceo obadvije utakmice kao starter. Kvrzic isto obadvije starter i postigao je cak i jedan gol. :D Ibisevic je bio dobar prvu utakmicu i postigao je gol pred kraj utakmice. Drugu onako. Rijeka je bila sasvim ravnopravan protivnik sto jest jest.

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 21 okt 2015, 22:54

Danas manje-više svi znaju igrati fudbal i niti jedan rezultat se ne može klasificirati pod neko ekstra veliko iznenađenje. Ja govorim da igrači u Bundesligi dugoročno, tokom čitave sezone igraju na nivou koji zahtijeva jedna takva klasna liga, s tempom, protiv jakih ekipa s kakvim se Dinamo i ostali regionalni klubovi susreću tek nekoliko puta godišnje i to ih po svoj logici čini boljim i kvalitetnijim jer u suprotnom ne bi i dalje bili tu gdje jesu, ali nema veze i nema smisla više raspravljati o tom. Neka svako misli šta hoće.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 okt 2015, 00:50

DragonGirl je napisao/la:Danas manje-više svi znaju igrati fudbal i niti jedan rezultat se ne može klasificirati pod neko ekstra veliko iznenađenje. Ja govorim da igrači u Bundesligi dugoročno, tokom čitave sezone igraju na nivou koji zahtijeva jedna takva klasna liga, s tempom, protiv jakih ekipa s kakvim se Dinamo i ostali regionalni klubovi susreću tek nekoliko puta godišnje i to ih po svoj logici čini boljim i kvalitetnijim jer u suprotnom ne bi i dalje bili tu gdje jesu, ali nema veze i nema smisla više raspravljati o tom. Neka svako misli šta hoće.
Bundesliga je svake godine sve slabija. Bili su prije 3-4 godine treca liga na svijetu, sada su sigurno iza Talijanske i Francuske. One Paderborne, Ingolstadte i Darmstadte bi Sarajevo uzelo.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 22 okt 2015, 10:38

Koje ti gluposti pišeš :roll:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 25 okt 2015, 16:55, ukupno mijenjano 2 puta.

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 25 okt 2015, 15:01

Danas na klupi.
Edit - ni minute danas u porazu od Rijeke.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 27 okt 2015, 14:46

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 okt 2015, 14:54

Sta je ovo mila majko. Nekakvi Zdralovi ih vode na poluvremenu. E svasta, cuj Zdralovi. :D :D :D

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 okt 2015, 15:09

Greivis je napisao/la:
DragonGirl je napisao/la:Danas manje-više svi znaju igrati fudbal i niti jedan rezultat se ne može klasificirati pod neko ekstra veliko iznenađenje. Ja govorim da igrači u Bundesligi dugoročno, tokom čitave sezone igraju na nivou koji zahtijeva jedna takva klasna liga, s tempom, protiv jakih ekipa s kakvim se Dinamo i ostali regionalni klubovi susreću tek nekoliko puta godišnje i to ih po svoj logici čini boljim i kvalitetnijim jer u suprotnom ne bi i dalje bili tu gdje jesu, ali nema veze i nema smisla više raspravljati o tom. Neka svako misli šta hoće.
Bundesliga je svake godine sve slabija. Bili su prije 3-4 godine treca liga na svijetu, sada su sigurno iza Talijanske i Francuske. One Paderborne, Ingolstadte i Darmstadte bi Sarajevo uzelo.
Nek onako za pocetak, prvo uzmu Mladost iz Kaknja :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 27 okt 2015, 15:19

TMovac je napisao/la:
Greivis je napisao/la:Bundesliga je svake godine sve slabija. Bili su prije 3-4 godine treca liga na svijetu, sada su sigurno iza Talijanske i Francuske. One Paderborne, Ingolstadte i Darmstadte bi Sarajevo uzelo.
:rol: :rol: :rol:
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 27 okt 2015, 15:24

Eto gola zdralovima
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 okt 2015, 15:26

Eto vam :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 27 okt 2015, 15:57

TMovac je napisao/la:
Greivis je napisao/la:
:clap: :rol: :rol: :rol:
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 27 okt 2015, 16:27

Hodzić dao gol, Pjanić uvalio slobodnjak, nebo je plavo :)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DragonGirl
Kontakt:

Post Postao/la DragonGirl » 27 okt 2015, 16:45

Meni se čini da se navijači Želje više obraduju kada Sarajevo izgubi nego kad Željo pobijedi i obratno... Tuđi porazi se slave više nego vlastite pobjede, nimalo logično ali eto koliko daleko je otišao taj rivalitet... :eh:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 27 okt 2015, 16:58

DragonGirl je napisao/la:Meni se čini da se navijači Želje više obraduju kada Sarajevo izgubi nego kad Željo pobijedi i obratno... Tuđi porazi se slave više nego vlastite pobjede, nimalo logično ali eto koliko daleko je otišao taj rivalitet... :eh:
Realno i Zeljo je izgubio od te iste Mladosti. Ali mi ide ( sorry na izrazu ) na neku stvar, kad pocnu izjavljivat haman da bi Reala dobili sa juniorima. Nego da ne idemo dalje u off. Licno mi nije bitno iz kojeg kluba dolazi igrac ( sve dok se radi o najkvalitetnijem mogucem rjesenju u datom trenutku ). Normalno kao navijacu Zelje mi bude puno srce kada neko od Zeljinih igraca ( bilo trenutnih, bilo bivsih ) zaigra za repku.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 okt 2015, 17:19

Bravo Armine jos jedan gol na kontu. Iako su Zdralovi u pitanju gol je gol. Mislim da je 11 ili 12 u pitanju.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, Google Adsense [Bot], MrPink, xinxee, zastitaIdentiteta i 56 gostiju.