2015/2016 NBA Sezona
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Re: 2015/2016 NBA Sezona
Sa dodatnom godinom iskustva u Budovom sistemu,razvojem,te dodatkom nekih igraca,ATL ce itekako biti zeznuta ekipa u PO ove godine...
Tavares i Marjanovic najvisociji igraci u ligi po 2.21, I.Thomas najnizi.
Pekovic najmasivniji, 140 kila.
Pekovic najmasivniji, 140 kila.

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- akisarajevo92
- Kontakt:
sasvim ocekivano uz pripreme na crnogorskom primorju i u fotelji PartizanaPuma je napisao/la:Pekovic najmasivniji, 140 kila.

R.I.P
Don't believe the hype.
Nemaju superstara, a u playoffu ga moras imat (normalno da postoje izuzetci). Sto se tice RS to prolazi, ali na pola kosa je drugacije, nisu oni neka prepreka Bronu.NEZALAGANJE je napisao/la:Sa dodatnom godinom iskustva u Budovom sistemu,razvojem,te dodatkom nekih igraca,ATL ce itekako biti zeznuta ekipa u PO ove godine...
Sto se vidjelo i prosle godine, nije se napatio uopste sa Atl
Tacno to nisu oni bas neka prepreka Jamesu,pocastio ih je skoro triple double prosjekom bez da se skoro i umorio.
Pa i za Atlantu se moze provlaciti isto ovo kao i za GSW,cijelu sezonu zdravi i skoro kompletan roster je imao Bud na raspolaganju,dok Sefaloshu nije murija prebila,ocekuje se neki mali pad ove god definitivno,jer ako ponove 60 pobijeda,koliko 4 all stara i 50% trica Korvera,svaka cast brate.
Tiaggo jeste dobitak u odnostu na point guarda Peru Antica,ali po meni nije toliko koliko se predstavlja,to se tek moze primjetiti u odredjenom matchupu,sa Milsapom koji je prava triple-threat,ce se slagati,ali sa Harfordom na PF,ne znam bas..moze ali na 'silu"
Carrola nema sanse da neka dostojno zamijeni i tu ce biti propuha predpostavljam
Pa i za Atlantu se moze provlaciti isto ovo kao i za GSW,cijelu sezonu zdravi i skoro kompletan roster je imao Bud na raspolaganju,dok Sefaloshu nije murija prebila,ocekuje se neki mali pad ove god definitivno,jer ako ponove 60 pobijeda,koliko 4 all stara i 50% trica Korvera,svaka cast brate.
Tiaggo jeste dobitak u odnostu na point guarda Peru Antica,ali po meni nije toliko koliko se predstavlja,to se tek moze primjetiti u odredjenom matchupu,sa Milsapom koji je prava triple-threat,ce se slagati,ali sa Harfordom na PF,ne znam bas..moze ali na 'silu"
Carrola nema sanse da neka dostojno zamijeni i tu ce biti propuha predpostavljam
-
- Kontakt:
Bice prvih 7 dana free entry na nba league pass
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja samo jedva cekam da vidim kako ce Kingsi funkcionisati sa Rodjom i Rondom.

btw, sutra na SK pici SAS OKC

btw, sutra na SK pici SAS OKC

Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ma nea se sta povlacit kad se znalo da u PO nisu prijetnja.ozy je napisao/la:Tacno to nisu oni bas neka prepreka Jamesu,pocastio ih je skoro triple double prosjekom bez da se skoro i umorio.
Bullsi su i dalje jedini kao da mogu uradit nesto ali i to tesko. Vidjet cemo kako ce se Rose adaptirat i hoce'l ostat zdrav, a i Butler kao drugi najbolji SG lige bi trebao biti malo bolji i imat jos vecu ulogu.
Ja i dalje mislim da se Rose tuci po svom,prva sam opcija i kraj price razmisljanje
A na sta ce da liciti Toronto kad se uzme u obzir da Derozan ide po novi ugovor,kakva ce to biti kanonada kretenskih suteva i beskorisnih izlolacija,ocekujem da Valanciunas nazadjuje jos vise
A na sta ce da liciti Toronto kad se uzme u obzir da Derozan ide po novi ugovor,kakva ce to biti kanonada kretenskih suteva i beskorisnih izlolacija,ocekujem da Valanciunas nazadjuje jos vise

Kad se Kyrie vraca?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Za večeras momci SK HD ima za tekmu kod rusa, preko onog ACE streama, tako da možete uzivat, mislim na tekmu Bullsi - krave 
Ko vise voli Engleze sa TNT/espna staviti cu stream od btsporta2 gdje ide ista tekma, a nakon toga pelikani - gsw

Ko vise voli Engleze sa TNT/espna staviti cu stream od btsporta2 gdje ide ista tekma, a nakon toga pelikani - gsw

Ne zna se tacan datum, neki govore da bi cak do januara mogao biti van parketaBelmin6 je napisao/la:Kad se Kyrie vraca?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Po meni je Miami ozbiljniji,i vidim da se ovdje mnogo zapostavljaju.alemsa je napisao/la:Ma nea se sta povlacit kad se znalo da u PO nisu prijetnja.ozy je napisao/la:Tacno to nisu oni bas neka prepreka Jamesu,pocastio ih je skoro triple double prosjekom bez da se skoro i umorio.
Bullsi su i dalje jedini kao da mogu uradit nesto ali i to tesko. Vidjet cemo kako ce se Rose adaptirat i hoce'l ostat zdrav, a i Butler kao drugi najbolji SG lige bi trebao biti malo bolji i imat jos vecu ulogu.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
MIA se najvise zapostavlja,zato sto im nosioci nisu pokazali da mogu ostati zdravi.Naravno da se moraju uzeti kao prijetnja CLE,vjerovatno i najveca,ako uh zdravlje posluzi....
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Rose i James spremni za veceras,ocekuje se povratak i Sagera,te prisustvo Obame u publici...Sve je tu za spektakl!

Moze li neko postaviti stabilan stream prije svega, ne treba HD i slicni fazoni, za NBA TV i TNT. Da malo procackam emisije prije nego pocnu utakmice.
Thx
Thx

- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: 2015/2016 NBA Sezona
Najstabilniji za NBA TV imaš kod rusa, torrent-tv.ru i kod njih imaš BT sport 2 na kojem ce biti tnt-ov pregame showLuminary je napisao/la:Moze li neko postaviti stabilan stream prije svega, ne treba HD i slicni fazoni, za NBA TV i TNT. Da malo procackam emisije prije nego pocnu utakmice.
Thx

Probao sam to nedavno, al mi prekida cesto. Ide normalno 10-15 sekundi i onda stane naredne 3-4 i tako stalno. Hvala opet.JoseMourinho je napisao/la:Najstabilniji za NBA TV imaš kod rusa, torrent-tv.ru i kod njih imaš BT sport 2 na kojem ce biti tnt-ov pregame showLuminary je napisao/la:Moze li neko postaviti stabilan stream prije svega, ne treba HD i slicni fazoni, za NBA TV i TNT. Da malo procackam emisije prije nego pocnu utakmice.
Thx
- JoseMourinho
- Kontakt:
probaj sad, uglavnom nemoj hd kanale gledat jer treba jaca konekcija i ima tamo tema podesi postavke malo i trebalo bi raditi ako imas bar 3-4 brzinuLuminary je napisao/la:Probao sam to nedavno, al mi prekida cesto. Ide normalno 10-15 sekundi i onda stane naredne 3-4 i tako stalno. Hvala opet.JoseMourinho je napisao/la:Najstabilniji za NBA TV imaš kod rusa, torrent-tv.ru i kod njih imaš BT sport 2 na kojem ce biti tnt-ov pregame showLuminary je napisao/la:Moze li neko postaviti stabilan stream prije svega, ne treba HD i slicni fazoni, za NBA TV i TNT. Da malo procackam emisije prije nego pocnu utakmice.
Thx

- invincible1921
- Kontakt:
Mozel neko da mi se javi u PP da mi objasni nesto oko league passa ?
=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.