Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Bgm po meni Okc uopste nije dokazan, vise su cirkusanti bili pod Brooksomalemsa je napisao/la:Zato sto su Spursi i OKC dokazani, kao i LeBron, tako da je i malo i glupo povlacit pitanje u vezi Lebrona sto se tice povreda ekipa na istoku kad ih izbacuje bez obzira. Dok GSW imaju jos da se dokazu, vidjet cemo ove godine. To ti dodje kao sto se Hakeemu umanjuju titule jer Jordan nije igrao (mada je i igrao druge godine ali eto), ili da neka ekipa prodje istok a da je Lebron povrijedjen, rekli bi nebi prosli da je LeBron bio zdrav itd. to je takoEpidaurus je napisao/la:Od maja je ovdje prica da je svaka pobjeda Dubsa nezasluzena tako da ja znam o cemu pricam. Da su kojim slucajem SPursi uzeli titulu a protivnici im bili osakaceni povredama, na sva zvona bi branio titulu Spursa i nas koji bi bilo sta rekli protiv iste nazvao kompleksasima il necim slicnim. Mogu i ja sad slobodno potegnuti pretproslu sezonu gdje su Spursi imali itekako srece u finalu zapada ili u finalu NBA protiv OKC (povreda Ibake) i Miamia (potpuni raspad Wadea i istrosenost Jamesa) al zasto bi to radio kad su ljudi jednostavno najbolji bili. GSW je proslu sezonu bio predominantan i niko nije dosao ni blizu da ih izbaci.
Lepi jesu ovo kompleksi ?BIHfan je napisao/la:Ako cemo o nekim sreckovicima, najveci sreckovic je kraljevic James ovih sezona bio(osim prosle), jer je istok bio unisten povredama isto kao sto je zapad bio prosle sezone.
I jos nesto mi nikako ne ide u glavu, kad neko kaze Cavsi ce osvojiti jer eto imaju Jamesa, pa nije u pitanju Jordan, vec hebeni James koji je izgubio 4 finala.
Mi usli ne usli u finale, uvijek imamo nasih 6 trofeja koje mozemo gledat.Belmin6 je napisao/la:Lepi jesu ovo kompleksi ?BIHfan je napisao/la:Ako cemo o nekim sreckovicima, najveci sreckovic je kraljevic James ovih sezona bio(osim prosle), jer je istok bio unisten povredama isto kao sto je zapad bio prosle sezone.
I jos nesto mi nikako ne ide u glavu, kad neko kaze Cavsi ce osvojiti jer eto imaju Jamesa, pa nije u pitanju Jordan, vec hebeni James koji je izgubio 4 finala.![]()
Ono krece sezona, a vec znaš da ti ekipa nece igrati u finalu.
Ma već su.Donnie Darko je napisao/la:čirevi će pucati ako gsw odbrani
Najgore je sto je LeBron u mogucnosti da postane najveci. Pa ce i tu titulu izgubiti.Belmin6 je napisao/la:Lepi jesu ovo kompleksi ?BIHfan je napisao/la:Ako cemo o nekim sreckovicima, najveci sreckovic je kraljevic James ovih sezona bio(osim prosle), jer je istok bio unisten povredama isto kao sto je zapad bio prosle sezone.
I jos nesto mi nikako ne ide u glavu, kad neko kaze Cavsi ce osvojiti jer eto imaju Jamesa, pa nije u pitanju Jordan, vec hebeni James koji je izgubio 4 finala.![]()
Ono krece sezona, a vec znaš da ti ekipa nece igrati u finalu.
Pa ne mogu po tome imati Cavsi srece ako su ostali bez 2 od 3 najbolja igraca ekipe, gdje je tu logika? Ono ostao 1 od 3 najbitnija i to znak imaju srece hahahaha, pa **** ti takvu srecudema je napisao/la:Ako osvoji opet GSW uh bice nekima zeznuto.A sto rece i kolega po tome su i Cavsi imali srece,jer ni James nije prije sezone ocekivao finale.Ali nije to sreca vec se neke stvari poklope i pokaze se snaga neke ekipe.A nekad se ekipa opusti kad vidi da suparnickoj neko fali.
Uglavnom bilo proslo.Sad ide sljedeca i djeluje da bi moglo 5-6 ekipa konkurisat za titulu
nema veze ,mrsko mi objasnjavat sta sam htio rec,niste imali srece Cavsi su nesretna franziza heheadriano_leite je napisao/la:Pa ne mogu po tome imati Cavsi srece ako su ostali bez 2 od 3 najbolja igraca ekipe, gdje je tu logika? Ono ostao 1 od 3 najbitnija i to znak imaju srece hahahaha, pa **** ti takvu srecudema je napisao/la:Ako osvoji opet GSW uh bice nekima zeznuto.A sto rece i kolega po tome su i Cavsi imali srece,jer ni James nije prije sezone ocekivao finale.Ali nije to sreca vec se neke stvari poklope i pokaze se snaga neke ekipe.A nekad se ekipa opusti kad vidi da suparnickoj neko fali.
Uglavnom bilo proslo.Sad ide sljedeca i djeluje da bi moglo 5-6 ekipa konkurisat za titulu.
Pa da su druge ekipe imale povrede a nasi najbitniji igraci da su ostali zdravi, 100% bi se moglo reci da smo imali srece s povredama drugih ekipa. Ovako ipak nije to to hehe.dema je napisao/la:nema veze ,mrsko mi objasnjavat sta sam htio rec,niste imali srece Cavsi su nesretna franziza heheadriano_leite je napisao/la:Pa ne mogu po tome imati Cavsi srece ako su ostali bez 2 od 3 najbolja igraca ekipe, gdje je tu logika? Ono ostao 1 od 3 najbitnija i to znak imaju srece hahahaha, pa **** ti takvu srecudema je napisao/la:Ako osvoji opet GSW uh bice nekima zeznuto.A sto rece i kolega po tome su i Cavsi imali srece,jer ni James nije prije sezone ocekivao finale.Ali nije to sreca vec se neke stvari poklope i pokaze se snaga neke ekipe.A nekad se ekipa opusti kad vidi da suparnickoj neko fali.
Uglavnom bilo proslo.Sad ide sljedeca i djeluje da bi moglo 5-6 ekipa konkurisat za titulu.
samo ga **** sto tacku na zidu ne moze odbraniti a ni manjak mozdanih celija ne pomazeSoooE7 je napisao/la:Moze.BernardBarnjak je napisao/la:Nego kad ste tu da vas pitam![]()
Sta mislite moze li Gerald Green do MIP?I ja se nadam da on i osvaja. Nevjerovatno gotivan igrac a i atraktivan.
Atl je solidna ali je na terenu od jan-feb vec izgubila pocetni polet. Vidjelo se da od njih kao neke prijetnje na istoku nema nista.. Do PO kada su stigli bili su okej, ali daleko od one ekipe sa starta sezone..adriano_leite je napisao/la:Sad odjednom Atlanta smijesna a dok je bila sezona u toku Atlanta je bila favorit na istoku, drugi omjer lige ovo ono. Nije se moglo reci da ce ih Cavsi izbaciti jer naidje 5 likova koji ubjedjuje kako je Atlanta **** ekipa itd. Sad odjednom ne valja ekipa.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.