FK Mladost DK

DrustveniParazit
Kontakt:

Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la DrustveniParazit » 26 okt 2015, 22:08

Možel' mi neko reći od vas kako ide cijela pjesma koju ste pjevali, čini mi se da je uzeta od Ultrasa, ide nešto (kolko sam ja skonto) yebemo Saraj'vo, yebemo želju, yebemo čelika i...
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 26 okt 2015, 22:09

A kakva je situacija s rajom iz Kaknja ? Mislim, ima li tu vece podrske za Mladost ili je samo Rudar ?

Wolffire
Kontakt:

Post Postao/la Wolffire » 26 okt 2015, 22:13

DrustveniParazit je napisao/la:Možel' mi neko reći od vas kako ide cijela pjesma koju ste pjevali, čini mi se da je uzeta od Ultrasa, ide nešto (kolko sam ja skonto) yebemo Saraj'vo, yebemo želju, yebemo čelika i...
čekamo Sarj'vo..., mi znači čekamo ne j... :D

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 okt 2015, 22:17

DrustveniParazit je napisao/la:Možel' mi neko reći od vas kako ide cijela pjesma koju ste pjevali, čini mi se da je uzeta od Ultrasa, ide nešto (kolko sam ja skonto) yebemo Saraj'vo, yebemo želju, yebemo čelika i...
Ma kakvi to. Nekad smo u prvoj ligi pjevali protivničkim navijačima: čekamo Sarajvo, čekamo Želju, čekamo Čelika i Bosnu cijelu.
Kad smo vodili protiv Želje, pjevali smo: čekamo Sarajvo, imamo Želju, čekamo Čelika i Bosnu cijelu.
Protiv Vas smo kod 2:1 pjevali: imamo Sarajvo, imamo Želju, čekamo Čelika i Bosnu cijelu.
Psovki nije bilo, al bukvalno, samo respekt totalni.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Mladost Kakanj

Post Postao/la esprit24 » 26 okt 2015, 22:27

FKMLADOSTDK je napisao/la:
Ma kakvi to. Nekad smo u prvoj ligi pjevali protivničkim navijačima: čekamo Sarajvo, čekamo Želju, čekamo Čelika i Bosnu cijelu.
Kad smo vodili protiv Želje, pjevali smo: čekamo Sarajvo, imamo Želju, čekamo Čelika i Bosnu cijelu.
Protiv Vas smo kod 2:1 pjevali: imamo Sarajvo, imamo Želju, čekamo Čelika i Bosnu cijelu.
Dosjetljiva ste vi raja izgleda?? ;)
Kakanj mi se cinio kao mal grad da ima dvije skupine navijaca al et izgleda da sam pogrijesio :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 26 okt 2015, 22:35

Wolffire je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la: Ma kakvi to. Nekad smo u prvoj ligi pjevali protivničkim navijačima: čekamo Sarajvo, čekamo Želju, čekamo Čelika i Bosnu cijelu.
Moja greška onda, izvinjavam se, al' kako sam i reko gore kolko sam ja skonto, nisam baš najbolje čuo, to sam čuo onao samo malo u nekoj pauzi između pjesme i baš sam dosta likova okolo čuo da pitaju 'šta pjevaju?' Svaka čast na dosjetljivosti al' niste trebali od njih uzeti pjesmu, msm ne treba ni od koga al' od njih pogotovo ne.

Matej Delač

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 okt 2015, 22:41

sergejevic je napisao/la:A kakva je situacija s rajom iz Kaknja ? Mislim, ima li tu vece podrske za Mladost ili je samo Rudar ?
Rastemo iz utakmice u utakmicu. Kakanj nema tu dimenziju organizovanog navijanja, te nam svaka utakmica sa jačim ekipama i organizovanim navijačima itekako pomaže. Imamo puno posla uraditi, puno tekmi sa jakim odigrati da bi se malo približili Vašem navijanju. Kakanj se polagano budi, a kada se raja probudi, biti ćemo tada aBd skroz OK. Mi smo organizovani prošle godine i ako uzmeš to u obzir koliko godina egzistiraju i kada su osnovane jače navijačke skupine poput Hordi, Manijaka, Robijaša, Fukara, te iz koliko većih gradova dolaze, onda mislim da smo na dobrom putu.
Sve to pada u vodu ako se u grupu uvale problematični likovi, narkomani, alkosi, provokatori i sl. E protiv toga se mi borimo i to ni u kom slučaju nećemo dozvoliti. Radije da ostanemo ovoliki koliki smo, nego da to sve ispadne jedno veliko zlo nedo Bog.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 okt 2015, 22:57

DrustveniParazit je napisao/la:
Wolffire je napisao/la:
FKMLADOSTDK je napisao/la: Ma kakvi to. Nekad smo u prvoj ligi pjevali protivničkim navijačima: čekamo Sarajvo, čekamo Želju, čekamo Čelika i Bosnu cijelu.
Moja greška onda, izvinjavam se, al' kako sam i reko gore kolko sam ja skonto, nisam baš najbolje čuo, to sam čuo onao samo malo u nekoj pauzi između pjesme i baš sam dosta likova okolo čuo da pitaju 'šta pjevaju?' Svaka čast na dosjetljivosti al' niste trebali od njih uzeti pjesmu, msm ne treba ni od koga al' od njih pogotovo ne.
Pošto je njihova pjesma imala debele greške (ne zvuči dobro), mi smo je malo prepravili i pjevat ćemo je raji da čuju kakva ona treba u stvari biti.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 26 okt 2015, 23:08

sergejevic je napisao/la:A kakva je situacija s rajom iz Kaknja ? Mislim, ima li tu vece podrske za Mladost ili je samo Rudar ?
Rastemo iz utakmice u utakmicu. Kakanj nema tu dimenziju organizovanog navijanja, te nam svaka utakmica sa jačim ekipama i organizovanim navijačima itekako pomaže. Imamo puno posla uraditi, puno tekmi sa jakim odigrati da bi se malo približili Vašem navijanju. Kakanj se polagano budi, a kada se raja probudi, biti ćemo tada aBd skroz OK. Mi smo organizovani prošle godine i ako uzmeš to u obzir koliko godina egzistiraju i kada su osnovane jače navijačke skupine poput Hordi, Manijaka, Robijaša, Fukara, te iz koliko većih gradova dolaze, onda mislim da smo na dobrom putu.
Sve to pada u vodu ako se u grupu uvale problematični likovi, narkomani, alkosi, provokatori i sl. E protiv toga se mi borimo i to ni u kom slučaju nećemo dozvoliti. Radije da ostanemo ovoliki koliki smo, nego da to sve ispadne jedno veliko zlo nedo Bog.
Ma dobro to oko organizovanog navijanja, odavno sam van tog fazona. Nego me zanima onako misljenje raje u Kaknju, obicnih ljudi i ima li podrske za Mladost. Iskreno, nisam ranije obracao paznju na vas, sve do prosle sezone, a znam da je Rudar vjecno u prvoj ligi. Mislim da ce se dosta raje okrenuti vama i prvoligaskom fudbalu. Svaka vama cast, ja sam jos na nasoj temi kada ste nas pobjedili 2-1 napisao da zasluzujete postovanje svih u ovoj drzavi. Uspjeh jednog malog kluba moze omalovazavati samo neko ko nikada nije nista napravio, niti pokusao da napravi. Svi znamo koliko je tesko to uraditi posebno ovdje gdje ti svako podmece nogu. Nadam se da ce ostati u ligi i ako Bog da sljedece godine da i Zeljo zaigra na tom vasem stadionu.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 26 okt 2015, 23:18

sergejevic je napisao/la:
Ma dobro to oko organizovanog navijanja, odavno sam van tog fazona. Nego me zanima onako misljenje raje u Kaknju, obicnih ljudi i ima li podrske za Mladost. Iskreno, nisam ranije obracao paznju na vas, sve do prosle sezone, a znam da je Rudar vjecno u prvoj ligi. Mislim da ce se dosta raje okrenuti vama i prvoligaskom fudbalu. Svaka vama cast, ja sam jos na nasoj temi kada ste nas pobjedili 2-1 napisao da zasluzujete postovanje svih u ovoj drzavi. Uspjeh jednog malog kluba moze omalovazavati samo neko ko nikada nije nista napravio, niti pokusao da napravi. Svi znamo koliko je tesko to uraditi posebno ovdje gdje ti svako podmece nogu. Nadam se da ce ostati u ligi i ako Bog da sljedece godine da i Zeljo zaigra na tom vasem stadionu.
Ma normalno, svi mi kakanjci podržavamo Mladost. To je naš klub koliko i Rudar, nema tu rivaliteta. Slika atmosfere na zapadnoj tribini sve govori. Hvala ti na lijepim željama, a zaigrat ćemo mi na našem stadionu aBd.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 27 okt 2015, 08:58

Kolko nam jos bodova treba da ostanemo u PL?
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 27 okt 2015, 17:50

Ja sam vidio tri-cetriri lika u dresovima rudara i sa salovima da du bili na stadionu sto mi je glupo, ako ces navijati/podrzavati mladost dodji normala obucen a ne onako.

Matej Delač

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 27 okt 2015, 19:39

Sage je napisao/la:Kolko nam jos bodova treba da ostanemo u PL?
O opstanku nemoj ni razmisljati, razmisljaj o evropi.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 okt 2015, 19:49

Opaa djecaci :thumbup:
Mlatnite zrinju Dole i halal vam kup :mrgreen:
Ako na nas naletite,naravno :kafa:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 27 okt 2015, 20:11

solinas je napisao/la:
Opaa djecaci :thumbup:
Mlatnite zrinju Dole i halal vam kup :mrgreen:
Ako na nas naletite,naravno :kafa:
Ma neznam za kup, ne mozemo se boriti na dvije strane. Sve ovo kako se odvija, daje mi nadu za gornji dio tabele. Sto se Zrinjskog tice, idemo dole rastereceni, nemamo sta izgubiti, mozda uzmemo bod. Dva standardna nam neigraju zbog kartona, te zbog toga racunam taj bod. Nadam se da negrijesim, jer znas kad euforija proradi.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 28 okt 2015, 11:09

Kakva ba Europa, kolko jos bodova treba za ostanak?

Memento Mori...

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 28 okt 2015, 13:16

Sage je napisao/la:Kakva ba Europa, kolko jos bodova treba za ostanak?
Ma dobro si, prvo opstanak obezbijediti. Zavisi od sezone, ali pretpostavka je da će se moći ostati sa 34 boda, znaći još 15.
Prošle godine je Radnik iz Bijeljine bio 10. sa 31 osvojenim bodom.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

ziher
Kontakt:

Post Postao/la ziher » 28 okt 2015, 13:59

Ma kakva vrazija Europa, za opstanak se mi borimo :)

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 28 okt 2015, 15:00

Ako je bio cilj opstanak onda ok. Meni se cini da je to i najavljivano. A iduce sezone moze Sevilla ili Tottenham :kafa: :mrgreen:

Memento Mori...

Addict
Kontakt:

Post Postao/la Addict » 28 okt 2015, 15:28

Polako, polako, ne smijemo se zanositi. To bi sad bilo najopasnije da pocnemo sanjati o necemu sto je ispred onoga sto MORAMO! Treba ostati cvrsto na nogama i ici utakmicu po utakmicu. Zrinjski je favorit kao i vecina ekipa s kojim cemo igrati. Trenutno je sve super ali samo dvije utakmice nas mogu gurnuti nazad u realnost. Nas cilj opstanak, napravili smo par krupnih koraka ali je cilj jos daleko s puno teskih prepreka. U Mostar treba ici rastereceno ali s ciljem da se ne izgubi bez dodatnog pritiska. Bod bi bio ravan 3, ne smijemo se zanositi jer ce do kraja biti svega.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.