A ''nerealno'' je da Vitez,Mladost..dovode ''bolje'' igrace'' nego mi.Svaka cast tim klubovima,ali realno svi ocekujemo kvalitetan tim,jer smo uvijek u borbi za titule,ne daj boze povreda ili suspenzija mi smo u problemu,ko bi npr. Mladenovica ili Livaju zamjenioFaraonTM je napisao/la:Jahić već ima inostrani angažman, Bekrić se spominje koliko i Joco (nadam se da neće završiti kao dotični), Zeba je već prežvakana priča. Fajić ti je igrač Viteza a Bevab je za nas nerealan, zapravo sve što moramo platiti da bi doveli je za nas nerealnoadnan6595 je napisao/la:Ima li nekih bivsih igraca Zelje da su pri kraju karije a da bi mogli nas pojacati.Spominjao sam vec Sanela Jahica.Uvijek je glavno pitanje finansije i plata igraca.Ocekujem da ce dovesti Bekrica.Zanima me zasto je Zeba otisao u Slobodu a ne u Zelju,sumnjam da imaju vise para od nas.Volio bi jos da dovedu Bevaba iz Zagreba(lijevi bek) i Fajica u napadu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
The Maniacs 1987
FK Željezničar
FK Željezničar
Dosta vise o igracima ba pa znamo svi o cemu se radi,bice bolje aBd .
Napokon sutevi izvan 16 metara.
Mi kad primimo gol igramo bolje, kad zabijemo onda se opustimo I kontamo eh sad ima da ih trpamo I onda popusti koncetracija I kazna kao protiv Zrinjskog.
Napokon sutevi izvan 16 metara.
Mi kad primimo gol igramo bolje, kad zabijemo onda se opustimo I kontamo eh sad ima da ih trpamo I onda popusti koncetracija I kazna kao protiv Zrinjskog.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Mislio sam da ima jednu vise,ali i to je sasvim solidan ucinak dosad,samo nek nastavi takojovanmaksimovic je napisao/la:4 asistencije dade ove sezone, prvi na listi sto se tice zeljeznicaraRios je napisao/la:Nedavno je izasao clanak o Pjanicu kao sefu Rome iz sjene,ja bih taj epitet ove sezone dodjelio Dadi Sadikovicu u Zelji.Ne znam da li se moze negdje naci podatak o asistecijama Dadinim ove sezone? Mislim da ih je skupio dosad poprilicno
![]()
Jucer stvarno odlicna partija,donio kljucnu prevagu i kreaciju na sredini terena koja nam je falila u prvom poluvremenu.Samo nastavi tako Dado

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Sta imas dovoditi novog Jocu-klocu..Mujagu gurati od sad u vrhu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pa sumnjam da su i oni doveli ijednog igrača a da su platili nešto, većinom su to bili slobodni igrači kao i Fajić npr. Ja ti govorim o tome, a drugi par cipela je plata koju bi trebali imati igrači...adnan6595 je napisao/la:A ''nerealno'' je da Vitez,Mladost..dovode ''bolje'' igrace'' nego mi.Svaka cast tim klubovima,ali realno svi ocekujemo kvalitetan tim,jer smo uvijek u borbi za titule,ne daj boze povreda ili suspenzija mi smo u problemu,ko bi npr. Mladenovica ili Livaju zamjenioFaraonTM je napisao/la:Jahić već ima inostrani angažman, Bekrić se spominje koliko i Joco (nadam se da neće završiti kao dotični), Zeba je već prežvakana priča. Fajić ti je igrač Viteza a Bevab je za nas nerealan, zapravo sve što moramo platiti da bi doveli je za nas nerealnoadnan6595 je napisao/la:Ima li nekih bivsih igraca Zelje da su pri kraju karije a da bi mogli nas pojacati.Spominjao sam vec Sanela Jahica.Uvijek je glavno pitanje finansije i plata igraca.Ocekujem da ce dovesti Bekrica.Zanima me zasto je Zeba otisao u Slobodu a ne u Zelju,sumnjam da imaju vise para od nas.Volio bi jos da dovedu Bevaba iz Zagreba(lijevi bek) i Fajica u napadu
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Do kada Midžić ostaje na posudbi u Goraždu, je li do kraja sezone ili se vraća kod nas na pauzi? I da.. šta ćemo sa Hadžovićem i Alihodžićem, hoće li se momci poslati negdje na posudbu u ovom drugom dijelu ili ostaju ovdje?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
-
- Kontakt:
Rios je napisao/la:Mislio sam da ima jednu vise,ali i to je sasvim solidan ucinak dosad,samo nek nastavi takojovanmaksimovic je napisao/la:4 asistencije dade ove sezone, prvi na listi sto se tice zeljeznicaraRios je napisao/la:Nedavno je izasao clanak o Pjanicu kao sefu Rome iz sjene,ja bih taj epitet ove sezone dodjelio Dadi Sadikovicu u Zelji.Ne znam da li se moze negdje naci podatak o asistecijama Dadinim ove sezone? Mislim da ih je skupio dosad poprilicno
![]()
Jucer stvarno odlicna partija,donio kljucnu prevagu i kreaciju na sredini terena koja nam je falila u prvom poluvremenu.Samo nastavi tako Dado
On je i prosle sezone po ucinku bio jedan od boljih iako zbog povrede nije bio najstandardniji. Uveliko se popravila i njegova igra u polju, igra bez lopte, dueli, borbenost. Trenutno jedan od najkompletnijih igraca u nasem timu.
JovanMaksimovic@ baci nam i stats od prosle sez ako imas. Hv

Jer si jedan jedini...
- milanribar
- Kontakt:
Dado je dosta napredovao i sad je pravo vrijeme da ga prodamo. Bio je period kad je lose igrao ali je to sve normalno za mladog igraca. Dao nam je dosta bitnih golova, dosta je vremena tu i trebao bi ici dalje da napreduje a mi da uzmemo neke fine pare.
Citam kakav Joco imamo Mujagica, ne moze to tako ljudi dragi. Ovi momci mogu ulaziti kad vodimo par golova razlike a mi moramo imati iskusne igrace i napraviti dobru ekipu za buducnost a to nije moguce od nase djece. Pa Ajax s najboljom skolom fudbala to ne moze a ne da mi mozemo. Naravno ako ne mislimo imati rezultate nego samo prodavati igraci to je ok, ali to kod nas nije moguce. Ozbiljno se na zimu pojacati, probati osvojiti kup a u ligi ako budemo medu prve tri ekipe bice odlican rezultat.
Citam kakav Joco imamo Mujagica, ne moze to tako ljudi dragi. Ovi momci mogu ulaziti kad vodimo par golova razlike a mi moramo imati iskusne igrace i napraviti dobru ekipu za buducnost a to nije moguce od nase djece. Pa Ajax s najboljom skolom fudbala to ne moze a ne da mi mozemo. Naravno ako ne mislimo imati rezultate nego samo prodavati igraci to je ok, ali to kod nas nije moguce. Ozbiljno se na zimu pojacati, probati osvojiti kup a u ligi ako budemo medu prve tri ekipe bice odlican rezultat.
- Jaozinho22
- Kontakt:
Kad već lupetamo o pojačanjima šta je s onom krampom Stevanovićem,igra li gdje,jel smanjio potraživanja !? 

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Imali smo tih problema sa Odovićem i Čapljićem: povedeš protiv Radnika i kontaš to je to, pa onda zijaniš u zadnjih 10 minuta; isto i protiv Veleža, umjesto da ih dokrajčiš, čekaš da ti oni daju gol ne bi li ti opet krenuo napadati; Drini dozvoliš da se vrati poslije 2:0 na Grbavici. Ili primjeri gdje čekaš da primiš gol, pa onda da počneš igrati: protiv Mladosti, Travnika, pa i Borca u prvom kolu. I jeste da smo mi tad igrali bolje nakon primljenih golova, ali je zanimljivo da smo zijanili sve tri te utakmice u kojima smo prvi primili gol.MuhamedTM je napisao/la:Mi kad primimo gol igramo bolje, kad zabijemo onda se opustimo I kontamo eh sad ima da ih trpamo I onda popusti koncetracija I kazna kao protiv Zrinjskog.
Ove četiri utakmice sa Mulalićem su ipak drugačije. To je ono što je on dobro govorio na jednoj od prvih press-konferencija, moramo znati šta igramo u kojem trenutku utakmice, kad se branimo a kad napadamo, zašto se u tom trenutku branimo ili zašto napadamo. Meni to dosad u ove četiri njegove utakmice izgleda dobro.
Još uvijek mi je baš žao one utakmice protiv Zrinjskog, jer se fakat ne sjećam kad smo mi na taj način odigrali u gostima Zrinjskom, Širokom ili pitarima. Mi smo tu u drugo poluvrijeme krenuli još ofanzivnije nego u prvom. Umjesto da se branimo i čekamo eventualno kontru, kao sa Odovićem prošle sezone u Mostaru, ovdje smo krenuli žestoko po drugi gol, da riješimo utakmicu. Napravili smo tri zicera, ali ga ne dadosmo. I protiv Sarajeva smo slično išli po drugi gol. Protiv Goška nismo prestajali napadati sve do kraja. Čelik nam "nije sjeo" u prvom, ali smo ih zato nagrdili u drugom poluvremenu.
Zasad mi se sviđa Mulalićev uticaj. Nije to samo borbenost i bolji pristup. Možeš ti kao lud bez plana trčati cijelu utakmicu za loptom, pa da nikakve fajde od toga ne bude. Mulalić fakat pokušava to što je najavio: postavi igru i onda prati šta se dešava na terenu; ako treba, pravi izmjenu i poslije 20 minuta, kao protiv Goška; ili rotira igrače čim osjeti da nešto ne ide kako je zamislio; ima hrabrosti da napadne onda kada bi se većina branila...
Zadnja izmjena: RobertoBaggio, dana/u 26 okt 2015, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar 1921
-
- Kontakt:

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- Jaozinho22
- Kontakt:
Po ovom što vidimo il' ga Mulalić kažnjava il' je Joco bivši..fedeltafrotta je napisao/la:pročepiće Joco protiv GOŠK-a![]()
Sad kad nam Lazu dovedu

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
-
- Kontakt:
ooooo hajde Joco zabij gooo... Joco i Lazo u vrhu napada

backup nedo turkovic i Branko Šešlija

backup nedo turkovic i Branko Šešlija

Nedo jos bio i dobar
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ili recimo Feđa Dudić, on je isto ostavio veliki trag
Ma bit će pojacanja, mora. I to prije priprema.
- bistrikboy
- Kontakt:
Fatmir Bajramovic i Mujkanovic,tandem kakav niko nije imao niti ce...Astren je napisao/la:Ili recimo Feđa Dudić, on je isto ostavio veliki trag
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
- Kontakt:
a bajro haubica ? 

Mujkanovicbistrikboy je napisao/la:Fatmir Bajramovic i Mujkanovic,tandem kakav niko nije imao niti ce...Astren je napisao/la:Ili recimo Feđa Dudić, on je isto ostavio veliki trag