PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

MuhamedTM

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la MuhamedTM » 25 okt 2015, 02:36

Auuu I onda se pitamo sto nam je drzava gdje je, pa pojedinci nisu zavrsili 5 razreda I ovdje pametuju.Muzo krave a sad se latio kom pa ko je ko on,ljakse is ljakse a sos je "seljak ostaje seljak" :rol:
Tema je PL prepucavanja a ne sirenje mrznje I pokazivanje debilizma!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 25 okt 2015, 02:43

MuhamedTM je napisao/la:Auuu I onda se pitamo sto nam je drzava gdje je, pa pojedinci nisu zavrsili 5 razreda I ovdje pametuju.Muzo krave a sad se latio kom pa ko je ko on,ljakse is ljakse a sos je "seljak ostaje seljak" :rol:
pa sto ne zavrsi taj 5. razred....mrzili te nastavnici ili :?
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 25 okt 2015, 02:00

staragarda je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Auuu I onda se pitamo sto nam je drzava gdje je, pa pojedinci nisu zavrsili 5 razreda I ovdje pametuju.Muzo krave a sad se latio kom pa ko je ko on,ljakse is ljakse a sos je "seljak ostaje seljak" :rol:
pa sto ne zavrsi taj 5. razred....mrzili te nastavnici ili :?
Kako si se prepozno :clap:
Vidis kako si pametan ,samo da si bio uporan I sve bi bilo OK
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 okt 2015, 16:54

solinas je napisao/la:
zeljeznicar1 je napisao/la:Gledaj kozojeba prvi nakon 13 kola odmah se digli :D .
A i ne digli se ovo im je prvi put da su na prvom mjestu pa uzbudjenje veliko, yebiga nije se naviklo :D
A Sto vrijedjas odma.imal potrebe ikakve.
Sutra likce i zona ispadanja,caooo :wave:
Ćao
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 25 okt 2015, 16:57

Teze poraz pao tuzlacima nego zenicanima
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 25 okt 2015, 17:12

dejavu je napisao/la:Teze poraz pao tuzlacima nego zenicanima
Nemoj ih spominjat ziv bio,pun mi ih k...c vise,najgore je kad se opanak popapuci

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 25 okt 2015, 17:51

gramparada je napisao/la:
Nemoj ih spominjat ziv bio,pun mi ih k...c vise,najgore je kad se opanak popapuci
+1000000000000%
51%--------49%

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 25 okt 2015, 18:26

2 sasvim OK posta
kratko tacno istinito jeb.itacno :bih:
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

dejavu
Kontakt:

Post Postao/la dejavu » 25 okt 2015, 19:26

/
Zadnja izmjena: dejavu, dana/u 25 okt 2015, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
nasa noc traje danima

https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 25 okt 2015, 19:39

Nemoj ih spominjat ziv bio,pun mi ih k...c vise,najgore je kad se opanak popapuci[/qu
Nemoj puno da se nerviras opalit ce te srce :wave:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 01:00

U neznanju sta da se napisu, oni skroz pogresnu frazu koriste: opanak se popapuci. Hajde da to govori za neki manji seoski klub, ali za grad koji je poznat kao sredina gdje se, mozda, i najcisce govori, idi neznalice zavuci se u cerpicaru i lomi taj jezik. Da bar znam da si cistokrvni sarajlija pa hajde, a ovako... ti najbolje znas :cool:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 26 okt 2015, 01:01

e cuj najcisce govori :rol: :rol:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 01:23

Izgovor, akcenat, Brile moj. Smjeskaj se ti ali tako vele i oni uceniji od nas obojice, na fakultetu za nas domaci jezik, kako u SA tako i u TZ. ;)

075 ❤

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 26 okt 2015, 01:32

Dajgle zeke papcica. U rupicu misu :kafa:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 okt 2015, 01:39

Beduin je napisao/la:Izgovor, akcenat, Brile moj. Smjeskaj se ti ali tako vele i oni uceniji od nas obojice, na fakultetu za nas domaci jezik, kako u SA tako i u TZ. ;)
Pa sta cemo onda sa istocnom her. od njih je nasto jezik :D sta cemo sa zenicom i njihovim govorom, trebalo bi im zabranit da pricaju hahahah :D jbg ne mozemo jos i ovim stvarima raspravljat al nikako XD
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 26 okt 2015, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

gramparada
Kontakt:

Post Postao/la gramparada » 26 okt 2015, 01:42

Beduin je napisao/la:U neznanju sta da se napisu, oni skroz pogresnu frazu koriste: opanak se popapuci. Hajde da to govori za neki manji seoski klub, ali za grad koji je poznat kao sredina gdje se, mozda, i najcisce govori, idi neznalice zavuci se u cerpicaru i lomi taj jezik. Da bar znam da si cistokrvni sarajlija pa hajde, a ovako... ti najbolje znas :cool:
mozda i jeste pogresna fraza al svima je jasno sta sam htio da kazem.Za Tuzlu i Tuzlake mislim da su vjerovatno najurbanija sredina u bh,u Tuzli nema seljaka,niko nije sa sela pobjegao u Tuzlu,sve su sami starosjedioci s tim da se dosta ljudi vratilo iz Evrope u Tuzlu.Komentar se odnosi na invaziju Fukara na ovaj forum s pricom kao da su u najmanjui ruku 20 puta osvojili premier ligu i 15 puta kup a ustvari nisu ni jednom nista od toga.Previse se k...ce po forumu bez ikakvog osnova,ako je razlog takvog ponasanja sto ste 1.put u 20 godina 1. na tabeli onda aferim.
pozdrav za sve normalne Tuzlake

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 26 okt 2015, 07:33

'Mali' plavi celika nam brukajuuuuu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 26 okt 2015, 07:35

Beduin je napisao/la:U neznanju sta da se napisu, oni skroz pogresnu frazu koriste: opanak se popapuci. Hajde da to govori za neki manji seoski klub, ali za grad koji je poznat kao sredina gdje se, mozda, i najcisce govori, idi neznalice zavuci se u cerpicaru i lomi taj jezik. Da bar znam da si cistokrvni sarajlija pa hajde, a ovako... ti najbolje znas :cool:
mozda i jeste pogresna fraza al svima je jasno sta sam htio da kazem.Za Tuzlu i Tuzlake mislim da su vjerovatno najurbanija sredina u bh,u Tuzli nema seljaka,niko nije sa sela pobjegao u Tuzlu,sve su sami starosjedioci s tim da se dosta ljudi vratilo iz Evrope u Tuzlu.Komentar se odnosi na invaziju Fukara na ovaj forum s pricom kao da su u najmanjui ruku 20 puta osvojili premier ligu i 15 puta kup a ustvari nisu ni jednom nista od toga.Previse se k...ce po forumu bez ikakvog osnova,ako je razlog takvog ponasanja sto ste 1.put u 20 godina 1. na tabeli onda aferim.
Jbg jarane nije ti ovo cyber medžlis, ovdje pise ko hoce i kako hoce :mrgreen:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 26 okt 2015, 12:04

Razumijem ja to druze, ne ponasamo se svi isto, i meni je drago (ma predrago) sto je Sloboda prva, dosta nas zivi za taj momenat da osvojimo nesto i izadjemo u Evropu, svako na svoj nacin ispoljava te emocije, neko je preambiciozan, neko samouvjeren, a neko stalozen i realan, medjutim, meni je samo bila smijesna tvoja izjava o opanku i papucama koja je nidje veze sa temom i Tuzlom, ne samo sto i jesmo urbana sredina, nego sto je sasvim nevezana za temu. Razumio bih da si rekao: "eto kako je kad Sloboda bude na prvom mjestu", u smislu da nikad nismo bili pa se sad kurcimo, hvalimo, podjebajemo (mada se podjebavalo i kad se bilo zadnji, i na sredini tabele, pa i u Federalnoj...). ;)

@Invincible - ma daleko od toga da hocemo i mozemo ikome zabraniti da prica, svugdje u svijetu ima vukova koji zavijaju, vec sam se osvrnuo na Gramparadinu izjavu o opanku kad se popapuci koja nista sa temom nije imela.

075 ❤

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 26 okt 2015, 13:20

Pitari ne zamjerite. Naletih na ovo. :urnebes:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.