vas kapiten Jarkoc Samir

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan

Evo me u prvih 11 za veceras izgleda da je izjava za press urodila plodom idemo da pobijedimo,samo nas pobjeda interesuje!Vidim, grb tima se promjeniosamir_tm87 je napisao/la:zmajevi veceras samo hrabro i ponosno , inace cu vas *ebat na terenu
vas kapiten Jarkoc Samir

Ponos Torina je napisao/la:Evo me u prvih 11 za veceras izgleda da je izjava za press urodila plodom idemo da pobijedimo,samo nas pobjeda interesuje!Vidim, grb tima se promjeniosamir_tm87 je napisao/la:zmajevi veceras samo hrabro i ponosno , inace cu vas *ebat na terenu
vas kapiten Jarkoc Samir

i nije me obavjestio
  i nije me obavjestio 
Ponos Torina je napisao/la:U koliko satii nije me obavjestio

... jos vi malo napali morao je prihvatiti... veceras tekma idemo dernut onaj team, i oni su dobili managera a et bune se da ga nema... veceras trening vidimo se nadam se u sto vecem broju... go go zmaj od bosne!
... jos vi malo napali morao je prihvatiti... veceras tekma idemo dernut onaj team, i oni su dobili managera a et bune se da ga nema... veceras trening vidimo se nadam se u sto vecem broju... go go zmaj od bosne!koja ti je tacna pozicija i koje ti je ime?junioR je napisao/la:Samo mi recite sta sad trebam da radim registrovo sam se i sveee,free agent sam...i sta sad???:Dkoliko moram cekati klub??:S
Eldin Osmanovicdaffy je napisao/la:koja ti je tacna pozicija i koje ti je ime?junioR je napisao/la:Samo mi recite sta sad trebam da radim registrovo sam se i sveee,free agent sam...i sta sad???:Dkoliko moram cekati klub??:S
Igram jaNail for Real je napisao/la:Ima li ko da igra u Team-u 7?Prijavio sam se za menadzera.

igram i ja u tom velikanuNail for Real je napisao/la:Ima li ko da igra u Team-u 7?Prijavio sam se za menadzera.

Vecereas u 20:30 onlineecif je napisao/la:
igram i ja u tom velikanu

ma bas nam dobar nam grb zna manager sta valjaaddebisi je napisao/la:heheh bavarian preduhitrio sam te, cim sam vidio grb reala jucer saljem treneru poruku mijenjaj to i nadjem taj grb i uploadam... jos vi malo napali morao je prihvatiti... veceras tekma idemo dernut onaj team, i oni su dobili managera a et bune se da ga nema... veceras trening vidimo se nadam se u sto vecem broju... go go zmaj od bosne!
 veceras trening zmajevi
 veceras trening zmajevi 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.