FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Utakmica u kojoj smo pokazali dva lica tj. da mozemo izgubiti od svakoga ali i da mozemo dobiti svakoga kada smo pravi. Mene je ova utakmica podsjetila na onu prvu protiv Standarda. Dadi Sadikovicu svaka cast kako je odigrao. Abd mi cemo se do zime prikljuciti vrhu tabele, samo da nas zaobidju povrede i drugi pehovi.
- katakomba2
- Kontakt:
Samo jedno ne mogu da shvatim. Vidim ova raja masovno postavlja OK OK OK OK na faceebook, hajd dobro, nek postavljaju, al sto nikad ne dodju na utakmicu hebenu ??? ZASTO ? Kazu boje se.. Cega se bolan bojis ? Bojis se doci gledati svoj voljeni klub ? Smijesno. Kad je zadnji put bio belaj na tribini ? Svi ti belaji se desavaju nazalost van stadiona, ali to je vec drugi par cipela.. I kazu mi smo navijaci FK Zeljeznicar. E PA NE, vi ste SIMPATIZERI FK Zeljeznicara. Toliko ljudi mi nadje pametovati o mnogo cemu a nemaju pojma. Sve ovo pisem jer je sramota da najveci klub u BiH prati 3500 hiljade ljudi na stadionu nedeljom u pola 3. Gdje su ti ljudi moje je pitanje
EDIT: Najlakse je reci SWRA, **** moj SWRA kad nema nikoga na tome Jugu. Hvala prijatno, ja znam gdje cu biti cijeli zivot, ali neka se pojedinci zapitaju cega ih je strah
EDIT: Najlakse je reci SWRA, **** moj SWRA kad nema nikoga na tome Jugu. Hvala prijatno, ja znam gdje cu biti cijeli zivot, ali neka se pojedinci zapitaju cega ih je strah
Željezničar za život cijeli !
94 godine ponosa !
94 godine ponosa !
pa možda i punu hiljadu više nego prošle godine u istom terminu. a tad je grupa "radila" kako tako.
Uglavnom ono sto je najvaznije napredak je itekako vidljiv, jos malo da popravimo tu sigurnost jer smo im danas dali dvije dobre prilikepile87 je napisao/la:Pa sad 11 udaraca u okvir gola i posjed lopte od 65 % govori nesto. Nisam mrtvi ljubitelj statistike ali bili smo opasni u tih 11 udaraca i dosta bolje stajali na terenu nego je to bio slucaj u prethodnim utakmicama.FKZ1921 je napisao/la:Kao i obicno,pretjerujemo...Ovaj put u pohvalama. Nije ovo bila velika predstava nas ekipe. Velika pobjeda svakako jeste. Velika i vazna. Ali,gledajuci razvoj situacije,gledajuci cijelu utakmicu,mozemo reci da nam se vratilo malo od izgubljenog u Mostaru. I realno je ocekivati da ti se pomalo vraca to sto si nezsluzeno izgubio.
Ova utakmica je bila puno bitnija za nas nego za Celik. I to se dobro vidjelo na otvaranju. Usli smo nervozno i bojazljivo,sto je rezultiralo onim dvijema dobrim sansama za Celik. Sta god da je Edis uradio na poluvremenu,dobro je uradio. Ispalo je perfektno za nas.
E sad,vazna je stvar sto smo jos jednom vidjeli da ova ekipa stvarno moze dosta dobro odigrati. Kljuc je u glavama. Kako te glave uciniti jacim?Nadam se da ce Edis to brzo pofatati i da nam ubuduce nece trebati cijelo poluvrijeme i vile da bi proigrali kako inace mozemo.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- milanribar
- Kontakt:
Nikad mi nismo bili losi nas je **** bojkot, to nas je udaljilo od vrha tabele. Ako je taj bojkot trebao da se desi da nesto bude bolje ja to pozdravljam casno.
Stvarno D.Sadikovic meni jedan od drazih igraca ove generacije,bas zna lopte ali nekad izgleda ko muha bez glave ,opet ponavljam da momak bas zna igrati lopte.
Amir me totalno iznenadio mislio sam da ce napredovat sve vise I vise a on suprotno. Poslije utakmice na kosevu protiv pitara prosle godine od tada sam mislio evo ga ima da sija ali u zadnje vrijeme
Dobro je 3 boda 4 gola!
4 gol je bio specijalka ,Tiago ih izvoza malo pa dodao do Blagojevica koji uposljava skolskim dodavanjem do Mujagica I ovaj pogodi
Hvala 1921tv
Amir me totalno iznenadio mislio sam da ce napredovat sve vise I vise a on suprotno. Poslije utakmice na kosevu protiv pitara prosle godine od tada sam mislio evo ga ima da sija ali u zadnje vrijeme

Dobro je 3 boda 4 gola!
4 gol je bio specijalka ,Tiago ih izvoza malo pa dodao do Blagojevica koji uposljava skolskim dodavanjem do Mujagica I ovaj pogodi

Hvala 1921tv

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Bojkot koga?milanribar je napisao/la:Nikad mi nismo bili losi nas je **** bojkot, to nas je udaljilo od vrha tabele. Ako je taj bojkot trebao da se desi da nesto bude bolje ja to pozdravljam casno.
- milanribar
- Kontakt:
Bojkot trenera.
Kojeg trenera ?
Mlad je i oscilacije su sasvim normalna pojava u njegovim godinama. Sa njim ćemo oboriti rekord što se transfera tičeMuhamedTM je napisao/la:Stvarno D.Sadikovic meni jedan od drazih igraca ove generacije,bas zna lopte ali nekad izgleda ko muha bez glave ,opet ponavljam da momak bas zna igrati lopte.
Amir me totalno iznenadio mislio sam da ce napredovat sve vise I vise a on suprotno. Poslije utakmice na kosevu protiv pitara prosle godine od tada sam mislio evo ga ima da sija ali u zadnje vrijeme![]()
Dobro je 3 boda 4 gola!
4 gol je bio specijalka ,Tiago ih izvoza malo pa dodao do Blagojevica koji uposljava skolskim dodavanjem do Mujagica I ovaj pogodi![]()
Hvala 1921tv

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- milanribar
- Kontakt:
Odovica. Valjda je trebao biti odmah Edis ali se umjesao bivsi predsjednik s Vladom. Pa je na kraju bivsi jedan i drugi.Gator je napisao/la:Kojeg trenera ?
Upravo to, razumljive su oscilacije u njegovoj igri a i realno momak već pola godine nosi naš vezni red i od njega (koji je još dijete) se očekuje da diriguje ekipom na terenu. Možeš zamisliti kakav je to pritisak na njega plus još što je uletio u prvi tim u najnezgodnijem trenutku u zadnjih par godina. Konstanto se dešavaju turbulencije u i oko kluba tako da to sigurno sve utiče i na ove mlade momke.Ajzea je napisao/la:Mlad je i oscilacije su sasvim normalna pojava u njegovim godinama. Sa njim ćemo oboriti rekord što se transfera tičeMuhamedTM je napisao/la:Stvarno D.Sadikovic meni jedan od drazih igraca ove generacije,bas zna lopte ali nekad izgleda ko muha bez glave ,opet ponavljam da momak bas zna igrati lopte.
Amir me totalno iznenadio mislio sam da ce napredovat sve vise I vise a on suprotno. Poslije utakmice na kosevu protiv pitara prosle godine od tada sam mislio evo ga ima da sija ali u zadnje vrijeme![]()
Dobro je 3 boda 4 gola!
4 gol je bio specijalka ,Tiago ih izvoza malo pa dodao do Blagojevica koji uposljava skolskim dodavanjem do Mujagica I ovaj pogodi![]()
Hvala 1921tv
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
E čuj bojkot, a Edis pomoćni. Ravno samoubistvu 

- milanribar
- Kontakt:
Pa cim je prezivio dva trenera a on pomocni, logika je tu samo je treba potraziti 

Edis je ljudina. On nikad sebi ne bi dozvolio da na takav način preuzme ekipu. Da je to stvar on bi otišao kad i Odovic ili Capljic.
Nego jednostavno kod Edisa nema hoćeš nećeš, nego moraš ili noga. A sad kad su ti doprinosi svi redovni, osiguran ti izaberu sta ces. Trpiti ciganluk u drugim klubovima ili ćeš ko gospodin otići na bankomat ubaciti karticu i podići koliko ti treba.
Nego jednostavno kod Edisa nema hoćeš nećeš, nego moraš ili noga. A sad kad su ti doprinosi svi redovni, osiguran ti izaberu sta ces. Trpiti ciganluk u drugim klubovima ili ćeš ko gospodin otići na bankomat ubaciti karticu i podići koliko ti treba.
Zadnja izmjena: Gator, dana/u 25 okt 2015, 22:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Evo sad gledam na ovom pregledu, vidi se da su golmanu Čelika kod četvrtog gola najbliži bili Mujagić i 13-ka Čelika a mislim da se na ovom Ipetovom videu jasno vidi da je Ajdin najbliži Adiloviću 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Zovite BHT nek odmah puste drugo poluvrijeme. 

Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
znaci offside ?FaraonTM je napisao/la:Evo sad gledam na ovom pregledu, vidi se da su golmanu Čelika kod četvrtog gola najbliži bili Mujagić i 13-ka Čelika a mislim da se na ovom Ipetovom videu jasno vidi da je Ajdin najbliži Adiloviću
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Mislim na sažetku tekme sam vidio, a ovaj ćelavi stručnjak za suđenje je rekao da se ne vidi dobro jer nije dobar ugao kamere, uglavnom je spomenuo da vjeruje da je sudija bio upravu. A voditelj reče da će za iduću emisiju nabaviti bolje uglove kamere pa da to procijene.fedeltafrotta je napisao/la:znaci offside ?FaraonTM je napisao/la:Evo sad gledam na ovom pregledu, vidi se da su golmanu Čelika kod četvrtog gola najbliži bili Mujagić i 13-ka Čelika a mislim da se na ovom Ipetovom videu jasno vidi da je Ajdin najbliži Adiloviću
Vjerovatno će ovu Ipetovu kameru uzeti koja ima bolju preglednost.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Gledam ovaj pregled i ne zna covjek je li smijesno ili tuzno sto prikazuju onakve snimke. Cuj kaze Stanicev gol nije snimljen zbog tehnickih problema
Ili jos gore, ove sumnjive situacije im mogu ja ici u studio komentarisat. Svaki komentar isti- ne vidi se na ovom snimku, vjerovat cemo sudiji bio je blizu. Oo Boze, a zivimo kao u 21. stoljecu. I za ovaj ofsajd kod zadnjeg naseg gola kaze komentarisat ce iduci put kad dobiju snimke od saveza. E mo's se mislit koju ce tek oni imati kvalitetu

Ili jos gore, ove sumnjive situacije im mogu ja ici u studio komentarisat. Svaki komentar isti- ne vidi se na ovom snimku, vjerovat cemo sudiji bio je blizu. Oo Boze, a zivimo kao u 21. stoljecu. I za ovaj ofsajd kod zadnjeg naseg gola kaze komentarisat ce iduci put kad dobiju snimke od saveza. E mo's se mislit koju ce tek oni imati kvalitetu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.