Slovan nije bas truba ako se gleda njihov nastup u EL. Tim koji dobije Marseille u gostima i nije totalna rupa. Porazu Hajduka od njih je kumovala losa postavka igre trenera Burica. Dinamo je godinama u ovom dijelu prvenstva vec imao 10-15 bodova prednosti bez obzira igrao Evropu ili ne. Hajduk je trenutno mlada momcad koja je za nase uvjete na odlicnom nivou. Mislim da ce im ovaj tim donijeti bogatstvo. Tu je makar 4-5 igraca koji ce otici za milionske cifre. Skoro pola tima su juniori a ligu igraju odlicno. Tino im je predvodnik.baglama je napisao/la:strasni Hajduk koji glatko ispada od ceskog Libereca
jedan Scuk nikad nije dobio priliku
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
-
- Kontakt:
Dubrovnik nemoj se ljutit al ti nemozes realno ocjenit igru svena , jer si previse zaljubljenik hajdukov. I kao strastveni navijac imas previse emocija prema klubu i igracu kao svenu pa jednostavno nikako nemozes dat realnu ocjenu o njemu. Sve od pocetka dobro pratim sta si piso za njega , posto igra za tvoj voljeni klub nezahvalno je da ga ocjenjujes i ovdje ga predstavljas kao novog zidanea !
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Ne kazem ja da je on Zidane nego da je trenutno dobar. Ja se ne ljutim i svak tko ne misli isto ne mora se slagati.bhfanatic14 je napisao/la:Dubrovnik nemoj se ljutit al ti nemozes realno ocjenit igru svena , jer si previse zaljubljenik hajdukov. I kao strastveni navijac imas previse emocija prema klubu i igracu kao svenu pa jednostavno nikako nemozes dat realnu ocjenu o njemu. Sve od pocetka dobro pratim sta si piso za njega , posto igra za tvoj voljeni klub nezahvalno je da ga ocjenjujes i ovdje ga predstavljas kao novog zidanea !
Vrijeme ce na kraju biti sudac. To sto sam ja simpatizer Hajduka mi ne oduzima pravo da napisem da je TSS dao gol i da igra dobro. Makar po meni. Sve vise forumasa se odmice od harange prema njemu i sa vremena na vrijeme ga pogleda i nepristrasno ocijeni. Znam da ga ti ne cijenis i to je tvoje pravo.
Ti si i previše subjektivan, pa nedavno si govorio da Brozovic nije bolji igrač od Tine.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To sto on nije los, ne znaci da je dobar za reprezentaciju koja je u top 20.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
Vi ste ponos nacije!!!
#Sejad Salihovic
# Zvjezdan Misimovic
-
- Kontakt:
[quote="dubrovnik"
Ne kazem ja da je on Zidane nego da je trenutno dobar. Ja se ne ljutim i svak tko ne misli isto ne mora se slagati.
Vrijeme ce na kraju biti sudac. To sto sam ja simpatizer Hajduka mi ne oduzima pravo da napisem da je TSS dao gol i da igra dobro. Makar po meni. Sve vise forumasa se odmice od harange prema njemu i sa vremena na vrijeme ga pogleda i nepristrasno ocijeni. Znam da ga ti ne cijenis i to je tvoje pravo.[/quote]
Ja cijenim tvoje misljenje, i forum je tu da se diskutuje i naravno da nema svako isto misljenje. I bas si dobro reko vrijeme ce biti sudac na kraju. Pa cemo vidit ko je bio u pravu. Ali evo bas je kolega gore reko to sto sam htjeo reci, da naprimjer govoris da je tino bolji igrac od brozovica. Sto je stvarno apsurd i smijesno. E bas zbog takvih stvari mislim da ti kao hajdukovac nemozes bit realan na ovoj temi. pozz
Ne kazem ja da je on Zidane nego da je trenutno dobar. Ja se ne ljutim i svak tko ne misli isto ne mora se slagati.
Vrijeme ce na kraju biti sudac. To sto sam ja simpatizer Hajduka mi ne oduzima pravo da napisem da je TSS dao gol i da igra dobro. Makar po meni. Sve vise forumasa se odmice od harange prema njemu i sa vremena na vrijeme ga pogleda i nepristrasno ocijeni. Znam da ga ti ne cijenis i to je tvoje pravo.[/quote]
Ja cijenim tvoje misljenje, i forum je tu da se diskutuje i naravno da nema svako isto misljenje. I bas si dobro reko vrijeme ce biti sudac na kraju. Pa cemo vidit ko je bio u pravu. Ali evo bas je kolega gore reko to sto sam htjeo reci, da naprimjer govoris da je tino bolji igrac od brozovica. Sto je stvarno apsurd i smijesno. E bas zbog takvih stvari mislim da ti kao hajdukovac nemozes bit realan na ovoj temi. pozz
Ja cijenim tvoje misljenje, i forum je tu da se diskutuje i naravno da nema svako isto misljenje. I bas si dobro reko vrijeme ce biti sudac na kraju. Pa cemo vidit ko je bio u pravu. Ali evo bas je kolega gore reko to sto sam htjeo reci, da naprimjer govoris da je tino bolji igrac od brozovica. Sto je stvarno apsurd i smijesno. E bas zbog takvih stvari mislim da ti kao hajdukovac nemozes bit realan na ovoj temi. pozz[/quote]bhfanatic14 je napisao/la:[quote="dubrovnik"
Vrijeme ce na kraju biti sudac. To sto sam ja simpatizer Hajduka mi ne oduzima pravo da napisem da je TSS dao gol i da igra dobro. Makar po meni. Sve vise forumasa se odmice od harange prema njemu i sa vremena na vrijeme ga pogleda i nepristrasno ocijeni. Znam da ga ti ne cijenis i to je tvoje pravo.
Pa za mene to i nije neki uspjeh jer Brozovica ne cijenim previse ali moram biti posten pa reci da sam tu malo i pretjerao. Mozda i nije bolji ali nije ni losiji igrac od Brozovica. To je moje misljenje a ne mora biti da sam ja u pravu. Tu su oni negdje. Sada cec ti reci igra Broz u Interu. Igra i to je fakat ali to je vec druga prica.
@Dubrovnik
Ja mislim da ti kao navijac Hajduka ne bi trebao uopste da komentarises na ovoj temi.
Ja mislim da ti kao navijac Hajduka ne bi trebao uopste da komentarises na ovoj temi.

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
-
- Kontakt:
Jasmin10 fanatikos 14 - odoh na drugu temu.
-
- Kontakt:
Nemoj samo ti trolu... franz ferdinand prati politiku.. rio ferdinand nije u pitanju jer on se razumije u fudbal. . Idi prati odbojku, onako opusteno bez znanja. @dubrovnik vidjet cemo gdje ce tino zavrsit, brozovic je u interu znaci uspio je u fudbalu. Cekamo tinu.
A kao navijac reprezentacije ni na forumu. Usput Hajduk prvi poslije ovog kola u HNL-u. Do kada nemam pojma ali ne izgleda lose.Pivopija je napisao/la:@Dubrovnik

Tek sam vidio ovu golčinu od jučer, dobro je, i Tino se vraća u formu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tino je na ruzan nacin dosao u repku. Lazima i spletkama amidze. Ali... Ima nesto u njemu, i kao i svim ostalim reprezentativcima zelim mu srecu u daljoj karijeri. Ocito je pobijedio onaj psihicki pad poslije januara. Lijepo, mozda sada i stvarno zasluzi poziv. Niko sretniji od mene...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
-
- Kontakt:
Sta je ovo otac i amidza ti se bune ?? Zar ti nisu dovoljno pomogli ?? Dosle ublehe pred baraz da unose nemir.
kuknjava kuknjavaZašto su Sušići razočarani u Baždarevića?
Safet i Sejo Sušić, otac i amidža našeg reprezentativca iz Hajduka Tina, razočarani su u Mehmeda Baždarevića. Razočarenje je možda i blaga riječ, jer Safet i Sejo ogorčeni su na dugogodišnjeg prijatelja i nekadašnjeg saigrača iz reprezentacije zato što ignoriše veznjaka Hajduka, dok on svojim igrama drži Bile na vrhu tabele i osvaja hrvatsku sportsku javnost.
Kako piše novi broj "Sporta", Safet i Sejo ne žele javno polemizirati s bh. selektorom, pogotovo ne uoči utakmica baraža, ali smatraju nedopustivim i štetnim za reprezentaciju ignorisanje Tina. Naročito u situacija kada BiH nema veznjaka koji trkački može zamijeniti Bešića i rasteretiti razigranog Miralema Pjanića.
Braću Sušić još više boli što Meša Tina zove "reda radi", iako je po trenutnoj formi među pet najboljih naših igrača. Navodno, Meša i Sušići su razmijenili nekoliko SMS poruka...
Hoće li selektor promijeniti odnos prema Sušiću i iznenaditi Irce, znat će se brzo...

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
-
- Kontakt:
Znaci pocela je medijska hajka pred baraz da se uguraju antitalenti tino i hadzic u prvih 11 ili eventualno bar da udju sa klupe. Pa neki jos uvjek sanjaju o fudbalskoj velesili BIH ! Nikad mi to necemo bit u ovakvom okruzenju.
Ništa novo, ovaj iznad ponovo bunca, avaz i dalje spletkari i izmišlja...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ide prelazni rok, sada ce zima, Bordo, Arsenal, Pariz, Totenhem.
Susici na aparatima. Ne daj se Mesa pomozi im, nemoj ga nikako zvati.
Virtu, prije bih rekao da su Susici poceli sa spletkama
Susici na aparatima. Ne daj se Mesa pomozi im, nemoj ga nikako zvati.
Virtu, prije bih rekao da su Susici poceli sa spletkama

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Izgleda ni Meša nije neki čovjek.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, kakarut, Mostarska, Skojevska i 62 gosta.