Iskreno, radujem se da smo pobjedili i da smo pobjedili sa tolikom gol razlikom-no, smetaju me ona dva gola-preeelako smo ih primili, prelako.
Ok, nije to ni bitno, dok god damo JEDAN gol više od protivnika, neka bude i 7:6 ako treba

( bar če utakmica biti kudi kamo zanimljivija)
Meni Deulofeu nije loš igrač ali ti neki fizovi i šemerike, ti neki teatralni padovi u šesnestercu protivničkom (pa i protiv Arsenala je nešto izvodio

) i ta sebičnost i ego triperaštvo ( a tu več "ubacujem" i Ross Brakleya i Mirallasa-kad oni uzmu loptu, oni pođu i svoje vezne driblati

) to mi razori nervni sustav. Žena saljeva strahu i sebi i psu nakon tekmi-jer čim neko od njih primi ja u vrisku "riješi je se trupac-imaš XY ljevo-desno!!!" kao da čuju
Maa ja sam ti onaj tip ljudi koji iznad svega cijeni "timski duh i takve igrače"- ovi soleri su mi kao šečer dijabetičaru.
Hmm, griješiš, pa imamo meni veoma dragog A. Lennona (radilica čista i odličan krilni!), Cleverly, može isto kao i Mirallas na ljevo se izvući-mislim, ok, Deulofeu-ali nadam se da če ga Martinez malo "protrljati po glavi!" i namjestiti ga da bude "timski" igrač.
Hammersi sljedeči-oni kuči kao da sa dvije ljeve igraju-nadam se da se neče ni do 07.11. pronači
COYB